Eventyrlige oplevelser, der rører krop og sjæl

Der er ekspeditionskrydstogter for alle i 2024 / 25. Fra Islands boblende gejsere og Grønlands overnaturlige skønhed til Europas historiske havne, byer og vilde steder.

Saint Malo, France
Foto: Shutterstock

Europa

Udforsk skjulte skatte og fascinerende historie

Der er så meget at udforske på et ekspeditionskrydstogt i Europa: fra historiske havne som Frankrigs Saint-Malo og Portugals Porto til vindomsuste halvøer, der rager ud i Atlanterhavet ved verdens ende, og pulserende byer som Amsterdam, Hamborg og Lissabon Vi besøger steder på UNESCOs verdensarvsliste og oplever den rige historie og kultur i regioner som Galicien, Baskerlandet, Bretagne og Harlingen.

Udforsk alle nye krydstogter til Europa Udforsk alle nye krydstogter til Europa
Saint Malo, France
Foto: Shutterstock
Whales in Greenland
Foto: Stian Klo

Grønland

Et fjerntliggende og fantastisk is-eventyr

Grønland er smuk på måder, man ikke kan forestille sig. Se smukt farvede isbjerge, der glimter i solen, overvældende landskaber, hvor moskusokser og polarræve er de eneste, der har efterladt fodspor, og farverige bosættelser, hvor beboerne byder indenfor for at fortælle deres historier. Der er noget helt særligt over Grønland, og man kan selv opleve det på et af vores ekspeditionskrydstogter.

Udforsk nye krydstogter til Grønland Udforsk nye krydstogter til Grønland
Whales in Greenland
Foto: Stian Klo
Landmannalaugar, Fjallabak Nature Reserve, Iceland
Foto: Shutterstock

Island

Hvor is møder ild

Som en åben, geologisk kedel er Island et sted med episke panoramaer, imponerende landskaber og fascinerende myter. Oplev landets varme kilder, gejsere og vandfald og synk ned i det foryngende vand,der er opvarmet af klipper dybt inde i jordens indre. Bliv forelsket i Reykjavík, der er en dynamisk, moderne by med rødder i Nordens fortid. Et ekspeditionskrydstogt til Island giver lyst til at komme tilbage efter mere.

Udforsk alle nye krydstogter til Island Udforsk alle nye krydstogter til Island
Landmannalaugar, Fjallabak Nature Reserve, Iceland
Foto: Shutterstock