Livsændrende oplevelser begynder her

Se vores nye rejseplaner for 2023 og 2024.

San Juan del Sur, Nicaragua

Caribien og Centralamerika

En tropisk oplevelse som ingen anden

Rejs til smukke, hvide sandstrande og et perfekt turkisblåt hav; en naturelskes paradis med fantastiske naturreservater, vulkaner og et fascinerende dyreliv. Opsøg forskellige oplevelser, og fyld din rejse til de varme have med eventyr og spænding, ombord på vores ekspeditionskrydstogter i Centralamerika og Caribien.

Se vores nye rejser til Caribien og Centralamerika Se vores nye rejser til Caribien og Centralamerika
San Juan del Sur, Nicaragua
Udforsk skjulte naturperler.
Udforsk skjulte naturperler.
Foto: shutterstock

Europa

Udforsk skjulte skatte og fascinerende historie

I den sydlige del af Europa ligger adskillige øperler. Oplev den naturlige skønhed ved både De Kanariske Øer, Azorerne og Madeira på et ekspeditionskrydstogt, og opdag en fjerntliggende, men uforglemmelig del af Europa.

Udforsk nye krydstogter i Europa Udforsk nye krydstogter i Europa
Udforsk skjulte naturperler.
Udforsk skjulte naturperler.
Foto: shutterstock
View of a lighthouse on the coast of Oregon.
View of a lighthouse on the coast of Oregon.

Nordamerika

Østkyst, vestkyst – Amerikas bedste rejser

Nordamerika kender mange, men kystlinjen er stort set uopdaget selv for garvede rejsende. Den unikke kombination af natur, små havne og storbyområder åbner op for en anderledes oplevelse og nye perspektiver. Besøg de steder, du har set, læst eller drømt om med en fantastisk blanding og et bredt udvalg af stop på vejen. Når vi sejler langs kysten, har vi mulighed for at opleve en meget større spredning af oplevelser end på en normal rejse, hvor du ville skulle vælge at besøge en bestemt by eller område.

Se vores nye rejser til Nordamerika Se vores nye rejser til Nordamerika
View of a lighthouse on the coast of Oregon.
View of a lighthouse on the coast of Oregon.
Machu Picchu
Foto: Eucagallery/Getty Images

Sydamerika

Fra regnskove til fortidslevn

Sydamerika har det hele. Der er mange vidundere og de forekommer uendelige: Høje bjerge, dybe regnskove, hvide strande og eksotisk dyreliv. Men der er også en forskelligartet kultur, rig historie og spændende byer. De skiftende klimaer giver forskelligartede oplevelser og landskaber. Så du vil opleve nogle fantastiske eventyr.

Udforsk alle nye krydstogter til Sydamerika Udforsk alle nye krydstogter til Sydamerika
Machu Picchu
Foto: Eucagallery/Getty Images
Øen Goree, Dakar, Senegal
Foto: Shutterstock

Vestafrika og Kap Verde

Oplev øgrupperne Kap Verde og Bissagos sammen med MS Spitsbergen

Udforsk destinationer væk fra den almindelige rute på vulkanøer, hvor du vil tage på vandreture i naturen, ro i havkajak og komme på safarier i ekspeditionsbåde blandt mangroverne.

Udforsk alle nye ekspeditionskrydstogter til Vestafrika og Kap Verde Udforsk alle nye ekspeditionskrydstogter til Vestafrika og Kap Verde
Øen Goree, Dakar, Senegal
Foto: Shutterstock
Bears in Alaska
Foto: Shutterstock

Alaska

Udforskning af naturens episke vildmark

Alaska er det ultimative sted til eventyrlige oplevelser – fjertliggende og uden for alfarvej. Det er et betagende og vildt land med lange strækninger af vildmark, fjorde, gletsjere og isbjerge – samt nationalparker så store som lande. Vær klar til en episk rejse.

Udforsk alle nye sejladser til Alaska Udforsk alle nye sejladser til Alaska
Bears in Alaska
Foto: Shutterstock
Penguins in Antarctica
Foto: Stefan Dall

Antarktis

Det ultimative inden for ekspeditionsrejser

Det rendyrkede vildnis og betagende landskaber giver et virkelig følelse af eventyr. Opdagelsesrejsende har altid været draget mod det ukendte syvende kontinent pga. dets spektakulære natur og enestående dyreliv. De antarktiske have er fulde af eksotiske havdyr. Hvis du besøger dette område, vil du møde masser af pingviner, sæler og måske endda se hvaler helt tæt på.

Se vores nye rejser til Antraktis Se vores nye rejser til Antraktis
Penguins in Antarctica
Foto: Stefan Dall
Whales in Greenland
Foto: Stian Klo

Grønland

Et fjerntliggende og fantastisk is-eventyr

Grønland er smuk, fra gletsjerne til de grønne enge. Det er ulig noget landskab, som du sandsynligvis har set før. På et sted uden et rigtigt vejsystem er en af de bedste måder at lære øen at kende via skib, som kan bringe dig til steder, du aldrig havde forestillet dig, at du skulle se og få kendskab til mennesker, du ikke havde nogen ide om, at du ville møde. I Grønland trives inuit-kulturen, der tilpasser sig de skiftende tider, og grønlændere er kendt for deres venlighed.

Se vores nye rejser til Grønland Se vores nye rejser til Grønland
Whales in Greenland
Foto: Stian Klo
Landmannalaugar, Fjallabak Nature Reserve, Iceland
Foto: Shutterstock

Island

Hvor is møder ild

Island ligger øverst på mange rejseønskelister med sine betagende og vilde naturlige vidundere. Kombinationen af vulkansk vildskab, historie og et forrevet landskab gør Island til en helt særlig destination. Udforsk varme kilder, gejsere, vandfald og gletsjere, efterhånden som vi opdager de skjulte hemmeligheder i vikingernes land. Takket være Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret, maritimt klima.

Se vores nye rejser til Island Se vores nye rejser til Island
Landmannalaugar, Fjallabak Nature Reserve, Iceland
Foto: Shutterstock
Gjoa Haven, Canada
Foto: Getty Images

Nordvestpassagen

Den legendariske rute – et autentisk eventyr i det højarktiske område

Nordvestpassagen er en af verdens virkelig legendariske sejlruter. I århundreder er der blevet foretaget forsøg på at gennemsejle passagen. Ingen var succesfulde og mange liv gik tabt, indtil det til sidst lykkedes for norske Roald Amundsen i 1906. At sejle gennem Nordvestpassagen er kun for de mest eventyrlystne opdagelsesrejsende - og en unik oplevelse. Vores rejse foregår i Roald Amundsens kølvand ombord på vores nye ekspeditionskrydstogtskib med komfort i luksusklassen.

Udforsk nye sejladser til Nordvestpassagen Udforsk nye sejladser til Nordvestpassagen
Gjoa Haven, Canada
Foto: Getty Images
En isbjørn i sneen
Foto: Shutterstock

Svalbard

Isbjørnens kongerige

Det smukke høje Arktis er ikke som noget andet sted på planeten. Gletsjere, fantastisk tundra, havis og midnatssolen giver minder for livet. Oplev et rigt dyreliv, fra hvaler og arktiske ræve til et fantastisk fugleliv – og glem ikke herskeren over Svalbard, isbjørnen.

Se vores nye rejser til Svalbard Se vores nye rejser til Svalbard
En isbjørn i sneen
Foto: Shutterstock
Book with Confidence
Book inden 31-03-2022

Book with confidence

Our popular Book with Confidence policy is back, giving you the peace of mind you want for your next adventure exploring the world with us. The benefits of the policy apply to any new bookings made between 25 November 2021 and 31 March 2022, for expedition cruises departing on or before 30 September 2022.