Opdagelsesrejse: Bergen - Kirkenes - Trondheim

Udforsk Norge med Hurtigruten, mens du sejler gennem nogle af planetens mest spektakulære kystlandskaper. Tag på en rejse fra vestkystens fantastiske fjorde til Nordnorges barske arktiske vildmark, før du afslutter rejsen i middelalderbyen Trondheim.

 • Kryds Polarcirklen under midnatssolen (sommer) eller nordlyset (vinter)
 • Nyd lokal og autentisk norsk mad fra Hurtigrutens kendte Coastal Kitchen
 • Fuldend din rejse med et ophold i Trondheim - en travl by med rig kultur og lang historie.
 • Vær aktiv og eventyrlysten på Hurtigrutens spændende udflugter til lands og til vands.
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Udrejse Afhænger af sæsonen

Afrejse hver dag året rundt

Afrejsehavn Bergen, Norge
Oversigt

"Verdens smukkeste sørejse"

Hvis du altid har ønsket at se Norges fjorde, den arktiske vildmark og dyrelivet - blandt andre ørne og hvaler - så er en 11-dages rejse fra Bergen via Kirkenes til Trondheim lige noget for dig.

Alle Hurtigrutens skibe er offentlige fartøjer i fast rutefart med daglig afgang fra 34 anløbshavne. Skibene skibe besøger fjerntliggende, små havne, hvor større skibe ikke kan komme ind. På grund af Hurtigrutens viden, erfaring og fleksible flåde kommer vi tættere på kysten inden for holme, rev og øer og gennem smalle stræder.

Desuden lægger vi til i flere af de største byer. Vi mener, at dette er den bedste måde at opleve kysten af. Hver årstid er en spektakulær og unik oplevelse - fra midnatssolen om sommeren til nordlys om vinteren. Hurtigruten har sejlet langs Norges kyst siden 1893. Men vi fornyer os hele tiden ved at sejle ind i andre fjorde og tilføje nye udflugter, så en Norgesferie er lige attraktiv på alle tider af året.

En overflod af valg

Vi besøger 34 havne, hvor 22 af er nord for Polarcirklen. Se unikke og varierede landskab og forstå, hvad frisk mad fra lokale leverandører betyder. Deltag i de udflugter vi tilbyder langs kysten. Oplev alt fra RIB-safari (hård, oppustet gummibåd) og hvalsafari til vikingefest og ørnesafari. Eller rejs med et af ​​de tre dedikerede ekspeditionsskibe på en endnu mere aktiv rejse.

Dag 1

Rejsen begynder i Porten til Fjordene

Bergen

Rejsen starter i Bergen, en by omgivet af syv fjelde. Inden afsejling kan man nå at udforske den kulturelle Port til Fjordene. Bergen blev grundlagt i år 1070 og var Norges hovedstad i flere år. Byen er et centralt punkt for rejser i Norge og har bevaret en stor del af sin lokale karakter og historie. Et eksempel, der er på UNESCOs verdensarvliste, er det historiske Bryggen-kvarter med farverige havnekajer, der dateres til det 14. århundrede. Gå en tur rundt i den charmerende og kompakte by, tilbring tid på en udendørs café eller restaurant, nyd en tur med Fløibanen eller besøg det berømte fiskemarked.

Efter ombordstigning kan man nyde en velsmagende middagsbuffet, baseret på kystens bedste råvarer. Vi sejler nordpå fra Bergen ad Hjeltefjord - samme rute som vikingerne benyttede til Shetlandsøerne og videre. Vi er på vej til det høje nord. Slap af resten af ​​aftenen og bliv betaget af de spektakulære landskaber enten fra dækket eller panoramasalonerne.

På vores fartplan kan du se alle havne, vi besøger under rejsen, samt hvornår og hvor længe vi er i hver havn.

Fra april 2018 har ni af vores skibe langs den norske kyst et ekspeditionshold ombord. Ved at tilføje et af vores udendørs aktivitetskort kan du tage vandreture med ekspeditionsholdet.

Allerede inden din sørejse starter, kan du udforske mere af Norge på Hurtigrutens Land Adventures.

Dag 2

Arkitektoniske og naturlige mesterværker

Florø - Molde

Hvis man vågner tidligt, kan man nyde Nordfjords betagende skønhed inden den lækre morgenmad. Når vi sejler forbi Vestkap, er vi ude på åbent hav.

Skibet navigerer derefter gennem skær og øer, inden vi når til Ålesund. Byen har mange spir, tårne og flot udsmykkede bygninger, og Ålesund er kendt for sin smukke jugendstil-arkitektur. En brand ødelagde en stor del af byen i 1904, men den blev genopbygget i tidens moderne stil, art nouveau / jugendstil.

Hvis man interesserer sig for livet i havet, kan man tage med på et besøg i Atlanterhavsparken - et af Nordeuropas største saltvands-akvarier. Besøget omfatter også det udendørs bassin, hvor vi ser pingvinerne. Efter Atlanterhavsparken fortsætter vi fremad og opad til Aksla-fjeldet og et fantastisk panorama over området. Man kan også opleve jugendstilbyen fra en havkajak. 

I sommermånederne sætter vi kurs mod den spektakulære Geirangerfjord, der er på UNESCOs verdensarvliste, og passerer skær, 800 meter høje klipper og imponerende vandfald undervejs. I efteråret udforsker vi Hjørundfjorden, der ligger midt i de majestætiske Sunnmøre Alper. Fjorden er afsondret, og det uspolerede naturlige landskab giver fjorden dens særlige karakter. Langt fra turistområderne sejler vi forbi stejle klippevægge, grønne enge, ensomme fjeldgårde og små landsbyer.

Molde er kendt som 'rosernes by'. Den attraktive kystby har en vidunderlig udsigt til 222 fjeldtoppe, der kaldes Molde-panoramaet. Oplev byen på egen hånd eller på en af Hurtigrutens udflugter.

Dag 3

Oplev den gamle hovedstads middelalderånd

Kristiansund - Trondheim - Rørvik

Få store byer har formået at bevare deres intimitet så effektivt som Norges tredjestørste by, Trondheim. Vikingkongen Olav Tryggvason grundlagde den gamle by så tidligt som 997. Tag med på udflugt til Norges nationale helligdom, Nidarosdomen - landets eneste gotiske katedral. Den er bygget over gravpladsen for Sankt Olav, Norges skytshelgen. Her kan man beundre domkirkens utrolige arkitektoniske detaljer og udsøgte kunstværker. I foråret og om sommeren fortsætter vi til Ringve Musikhistoriske Museum, hvor historien om Norges musik er levendegjort. Den smukke herregård er omgivet af en dejlig botanisk have, og der er en fantastisk udsigt over både byen og fjorden.

Hele året kan man også opleve Trondheim fra havoverfladen i kajak på Nid-elven. Fra april til september kan man opleve byen på cykel og prøve verdens eneste cykellift. Tag med ekspeditionsteamet på vandretur for at opdage noget af Trondheims omegn.

Om eftermiddagen sætter skibet nordvestlig kurs og passerer det smukke fyr Kjeungskjær og talrige charmerende holme og klippeskær. Efter at have passeret det smalle Stokksund sejler vi mod charmerende Rørvik.

Dag 4

Velkommen til Arktis

Brønnøysund - Svolvær

Vi krydser Polarcirklen! Den usynlige linje ligger på 66 grader 33 minutter Nord og er grænsen til Arktis. Om sommeren betyder det 24-timers dagslys - midnatssol. Om vinteren er der nord for denne breddegrad de bedste muligheder for at opleve nordlys.Selv om man ikke er vågen, når vi passerer Polarcirklen, sørger kaptajnen for, at det bliver en mindeværdig begivenhed. Hvis man sejler i arktisk farvand for første gang, kan man i dagtimerne deltage i en Polarcirkel-ceremoni på dækket.

I nærheden af Ørnes findes Svartisen, Norges næststørste gletsjer. Tag med på en tur til Svartisen om sommeren og blev betaget af den gådefulde isverdens skønhed. Vi besøger også en elg-farm. Bagefter fortsætter rejsen langs den smukke Helgelandskyst til Bodø - og tilbage til skibet.  I Bodø kan man deltage i en eventyroplevelse i harmoni med naturen - ørnene og det dybblå hav. Vi tager til Saltstraumen i en RIB (stiv, oppustet båd), hvor man kan opleve verdens kraftigste tidevandsstrøm.  På den spændende tur gennem vilde landskaber er der også en god chance for at se havørne.

Om eftermiddagen ses den 1000 meter høje Lofotenvæg i horisonten. Lofoten ligger mellem majestætiske granitklipper og hvide sandstrande, og øgruppen er en oplevelse ud over det sædvanlige. Lofotens charme ses i de små, maleriske fiskerlandsbyer med deres bohemeagtige atmosfære. Gå en tur mellem tørfisk-stativer og "rorbuer" - de traditionelle fiskerhytter.

I Stamsund kan man deltage i en historisk tur til Lofotr Vikingmuseum og besøge høvdingens hus, der er en rekonstruktion i fuld størrelse med udstillinger af fund fra vikingetiden. Høvdingen og hans kone er værter i festsalen ved et ægte vikingemåltid, der giver en smag af vikingetiden - komplet med traditionel mad, drikkevarer, klædedragter, sang og dans.

Mellem Stamsund og Svolvær kan man opleve livet på et grøntsags- og ostebrug i Lofoten. Eller besøg Lofotens eneste bryggeri, der ligger i en tidligere fiskeforarbejdningsbygning i Svolvær.

Om vinteren, når vi krydser Polarcirklen, går jagten på nordlyset ind. Vi fejrer begivenheden med et multimedieshow, "Det magiske lys, aurora borealis", med billeder, ord og musik. Mens vi sejler gennem det smalle Raftsund, stopper vi ved indsejlingen til Trollfjord. Her serveres frisklavede fiskefrikadeller på dækket. Vi hører også historien om "Slaget ved Trollfjord", der fandt sted i vinteren 1890. Hvis man ser nøje efter, kan man se trolde oppe i de stejle fjelde. Eller måske ikke!

Dag 5

Føl dig som en polarhelt

Stokmarknes - Skjervøy

Vær klar til en dag fuld af spændende aktiviteter - uanset årstiden! I løbet af morgentimerne anløber vi kort Risoyhamn, Harstad og Finnsnes. Skibet fortsætter derefter til Tromsø, den arktiske hovedstad, til et længere ophold. Mange episke arktiske ekspeditioner havde Tromsø som udgangspunkt. Om vinteren kan du deltage i udflugten "Polarhistorisk vandretur" og lære noget om de opdagelsesrejsende og de arktiske jægere - og smage øl, der er brygget på verdens nordligste bryggeri.

Om vinteren og i foråret kan man udfylde sit ophold i Tromsø med en spændende hundeslædetur. På denne mini-polarekspedition trækker huskyhundene dig over det frosne landskab, mens du nyder den fantastiske udsigt over havet, fjeldene og åbne plateauer. I polarnatten kommer det eneste lys fra pandelamper, stjernehimlen og - hvis vi er heldige - fra det magiske nordlys. Du kan også teste dine koordinationsevner på en sjov tur på langrend eller snesko.

Om sommeren kan du deltage i ekspeditionsteamets explorerbåd-aktiviteter og oplev mere af Tromsø og omegnen.

Hvis man vil opleve fred og ro på havet om sommeren, så tag med på en kajakudflugt. Ro i farvandene ud for Tromsø med fjeldene som en fantastisk kulisse. Det er fantastisk at glide stille gennem de uberørte farvande og komme tæt på havets dyreliv. 

Efter en spændende dag i Tromsø fortsætter vores nordgående rejse. Skibet sejler nu i farvande med den bedste chance for at se nordlys mellem oktober og marts. Vi samles på dækket for at søge efter det betagende fænomen.

Dag 6

På toppen af verden - Nordkap

Øksfjord - Berlevåg

Nyd det storslåede subarktiske landskab, når vi krydser den 71. breddegrad på vej til Nordkap, et af de nordligste punkter på det europæiske kontinent. Om sommeren kan man se flokke af græssende rener og samernes små lejre. Efter et kort morgenstop i Hammerfest ankommer vi til Havøysund, hvor man om sommeren kan stå af og deltage deltage i en udflugt med RIB-båd for at se Nordkap fra havet. Vi går i land i verdens nordligste fiskerby, inden vi tager en bus til Nordkap for at nyde den spektakulære udsigt.

Skibet ankommer i Honningsvåg, porten til spektakulære Nordkap. En udflugt til Nordkap-plateauet bringer dig til 71° 10' 21'' Nord - kun 1.940 km fra den geografiske nordpol. Når man står på toppen af ​​det 307 meter høje Nordkap-plateau, har man en sublim følelse af at være ved verdens ende.

Tæt på Nordkap findes et af ​​verdens mest spændende naturreservater, Gjeværstappan. Deltag i en fuglesafari for at opleve Finnmarks største flok søpapegøjer og et stort antal rider. I løbet af ynglesæsonen vrimler området med liv, og mægtige havørne kredser rundt i jagten på bytte. Imens fylder lomvier, alke, skarver, arktiske kjover, mallemukker, polarlomvier og suler luften med en kakofoni af skrig og hvin.

Hvis du vil lære noget om livet i denne fjerntliggende region, kan du tage med på udflugt til Magerøyas fantastiske natur og se fiskersamfundene Kamøyvær og Skarsvåg. Undervejs fortæller guiden om områdets natur, kultur og historie.

Hvis man vil lære noget om livet i denne fjerntliggende region, kan man tage med på udflugt til Magerøyas fantastiske natur og se fiskersamfundene Kamøyvær og Skarsvåg. Undervejs fortæller guiden om områdets natur, kultur og historie.

Derefter fortsætter skibet mod nord og sejler ind samernes rige. Vi passerer deres gamle hellige sted, klippeformationen Finnkirka, mens vi nærmer os fiskerbyen Kjøllefjord. Her kan man lære noget om samerne og udforske det vidunderlige landskab om sommeren og i efteråret Lær noget om samernes traditioner og levevis og hør traditionel samisk joiking (sang).

Om vinteren kan man deltage i en uforglemmelig snescootertur til et af ​​Europas mest ekstreme og spændende naturområder. Undervejs fortæller guiderne om de samiske folk, de geografiske og klimatiske forhold, livet på Finnmarks kyst og om, hvordan befolkningen effektivt udnytter naturen både sommer og vinter. Oplev sneklædte dale, frisk vinterluft og måske det fantastiske nordlys på den klare stjernehimmel. "Samisk efterår" er en udflugt, hvor man kan lære om det naturlige arktiske spisekammer og apotek, smage tørret rensdyrkød, revlingsaft, urtete (brændenælde) og rosenrod-tinktur. Mærk tilstedeværelsen af den ​​samiske shaman, noaide.

 

Dag 7

Barentsregionens hovedstad og rejsens vendepunkt

Båtsfjord - Kirkenes - Berlevåg

Perspektivet bliver mere dramatisk, når vi nærmer os Kirkenes. Vi ankommer i nærliggende Vadsø tidligt om morgenen, og lige efter morgenmaden ankommer vi i Kirkenes ved 30 ° Øst, længere mod øst end Istanbul og St. Petersborg. Det er Hurtigrutens vendepunkt inden hjemrejsen sydover. Kirkenes er kendt som Barentsregionens hovedstad og porten mod øst.

Grænsen mod Rusland er kun få kilometer væk, og vejskiltene har både norsk og russisk tekst. Afhængigt af sæsonen kan man besøge grænsen på mange måder - med bus (hele året), på flodbåd eller på en action-fyldt tur på ATV / quadbike / firehjulet motorcykel. Kirkenes har mange fascinerende, små museer om den fjerntliggende regions bemærkelsesværdigt rige historie og kulturarv.

I Kirkenes kan man deltage i en lang række eventyrlige aktiviteter i det arktiske miljø.

Om vinteren og i foråret kan man deltage i mange aktiviteter og udflugter. For eksempel kan man udforske den arktiske vildmark på snescooter og køre over en frossen fjord. Undervejs fortæller guiderne om regionens historie, det ekstreme arktiske klima og områdets unikke dyreliv. På hundeslædesafari trækkes man af ivrige huskyhunde over det frosne arktiske landskab. Om sommeren kan man tage med på en tur, hvor man kan fange og spise enorme kongekrabber fra Barentshavet.

Når skibet starter rejsen mod syd, kan man først nyde frokost og bagefter nyde udsigten over det omkringliggende arktiske landskab fra dækket eller fra panoramasalonen.

Når vi sejler fra Kirkenes, har vi kun set halvdelen af, hvad rejsen langs Norges kyst tilbyder. Vær klar til mange nye oplevelser. Havnene, vi besøgte om natten på den nordgående rejse, besøges nu om dagen. Om eftermiddagen lægger skibet igen til på Vardø, Norges østligste havn. Hvis vejret tillader det, kan man bade i Ishavet - om vinteren.

I foråret er der foredrag om vadefugle, der holder til på nordkysten. Sydpå sejler vi langs Varanger-halvøen til Båtsfjord, inden vi om aftenen når Berlevåg, der er hjemsted for et af Norges mest kendte mandskor, der hovedsagelig består af fiskere.

Tilvalgsudflugter på denne dag i perioden 1. april 2018 - 31. maj 2020

(Tiderne kan ændre sig)

Dag 8

Omgivet af spænding

Mehamn - Tromsø

Midt om natten anløber vi Mehamn, hvor man om vinteren kan deltage på en uforglemmelig snescootertur i et af Europas mest ekstreme og spændende naturområder. Oplev sneklædte dale, frisk vinterluft og måske det fantastiske nordlys på den klare stjernehimmel.

Fra Honningsvåg kan man fra maj til oktober deltage på en udflugt med morgenmad på Nordkap og udforske skjulte dele af Finnmark undervejs. Inden vi kommer til Hammerfest, kan man nyde en "energikaffe" og en kort introduktion om Melkøya - verdens nordligste naturgasterminal. I efteråret kan man nyde tørret rensdyrkød på dækket. Hammerfest blev grundlagt i 1789 og blev senere Norges polarhovedstad, der er base for jagtekspeditioner i det højarktiske. Her kan man se meridianstøtten, der blev rejst i 1854 til minde om den første præcise geografiske måling af kloden. Støtten er på UNESCOs verdensarvliste. Om vinteren kan man også deltage i en mini-fjeldekspedition for at opleve det arktiske udendørsliv og lære noget om polarhelten og kokken Adolf Henrik Lindstrøm. Vi fortsætter mod syd til Øksfjord. Efter at have krydset åbent vand lægger vi kortvarigt til ved den gamle handelsstation Skjervøy, hvor Hurtigrutens grundlægger, Richard With, blev født. I foråret sejler vi gennem den smukke Lyngenfjord, der er omgivet af Lyngsalpernes sneklædte tinder, og hvor vi kan få besøg af en fisker, der giver smagsprøver på friskfangede rejer. Derefter lægger vi til i Tromsø - lige i tide til at nyde en magisk midnatskoncert i Ishavskatedralen.

Om sommeren kan man tage med på en midnatsudflugt under midnatssolen for at opleve Tromsø til søs i en RIB (stiv, oppustet båd). Alternativt kan man gå en tur rundt i byen og måske nyde en lokalbrygget øl på en af byens mange pubber.

Dag 9

Lofotens forbløfende natur

Tromsø - Stamsund

Om morgenen ankommer vi til Harstad, hvor man kan deltage i en af ​​de klassiske Hurtigruten-udflugter "En smag af Vesterålen". Oplev historie, smuk natur og et udvalg af betagende steder - blandt andre Trondenes Kirke, der er et af Norges vigtigste kulturarvssteder fra den sene middelalder. De, der vælger at blive om bord, kan beundre udsigten over den gamle kirke, mens vi sejler mod Risøyrenna, en lavvandet, syv meter dyb kanal, der blev gravet specielt til Hurtigruten i 1920'erne som en kortere rute mellem Harstad og Sortland. Sandbankerne langs Risøyrenna er synlige gennem det klare, grønne vand. Lofoten-øerne og Vesterålen har nogle af kystrejsens mest fantastiske landskaber. Lofoten-regionen er kendt for sin naturlige skønhed med stejle fjelde, vild natur og små, maleriske fiskerlandsbyer. Sejladsen gennem Lofoten i dagtimerne er et højdepunkt for mange af Hurtigrutens rejsende.

Risøyhamn er en landsby med kun 200 indbyggere, og vi lægger kort til her for at sætte passagerer, dagligvarer og post af. Som en forårshyldest til regionens fiskerihistorie viser vores kok på dækket, hvordan man fileterer dagens fangst. Vi fortsætter derefter sydpå via Sortland til Stokmarknes, hvor Hurtigruten blev grundlagt for mere end 125 år siden. Gå i land og besøg Hurtigrutens museum her. Når vi fortsætter sydpå, ser det ud, som om vi sejler lige ind i fjeldvæggen, men vi glider gennem en åbning til det smalle Raftsund. På den 20 kilometer lange passage mellem Lofoten og Vesterålen passerer vi fjelde, der skyder 1.000 meter direkte op af havet.

Nu kommer vi til den spektakulære Trollfjord, kun to kilometer lang, 100 meter bred og omgivet af majestætiske fjelde. Hvis vejret og tiden tillader det, tager kaptajnen en afstikker ind i fjorden. Stejle fjeldsider kærtegner skibets sider, og det dramatiske landskab fremtryller eventyrbilleder af et imaginært troldeland. Trollfjord er også havørnens rige.

For at deltage i ørnesafarien skal man ombord i en mindre turbåd inden, vi når Trollfjorden. Hvis der er tid, kan vi se Hurtigrutens skib vende rundt i den smalle fjord - et storslået syn i sig selv!

Ørnesafarien begynder for alvor, efter at vi har forladt Trollfjorden - gennem smalle kanaler, der er flankeret af stejle fjelde, hvor havørnene bor og kan ses. De smukke, sjældne rovfugle cirkler over båden et par gange, inden vi smider fisk i havet, som de kan fange og fortære. Husk at medbringe kamera!

I Svolvær kan man vælge mellem mange udflugter. Tag med på Lofoten-turen for at lære noget om områdets fiskersamfund, smuk natur og kunst. Man kan deltage på en ridetur og opleve solnedgangen, mens man traver i fint, hvidt sand på en strand langs Norskehavet.

Hvis man ønsker et større adrenalin-sus, kan man deltage i en udflugt med RIB-båd.Hvis man foretrækker at være på tør grund, giver en guidet tur i en fiskerby et indgående indblik i fiskeriets historie og betydning samt kultur.

Fra Svolvær fortsætter vi til Stamsund, hvor vi ser den enorme Lofotenvægs majestætiske tinder. Vi forlader Lofoten i løbet af aftenen og sætter kurs mod fastlandet

Dag 10

På date med syv søstre

Bodø - Rørvik

Passagen af Polarcirklen ved 66 ° 33 ' Nord er en vigtig begivenhed, som vi fejrer på dækket med en smagsprøve på arktiske traditioner - en skefuld levertran. Mens vi sejler langs Helgelands kyst, passerer vi hundredvis af holme, frodige marker og stejle granitvægge, der er rige på legender. Fra dækket kan man se det mærkelige fjeld Torghatten, der stiger 258 meter op over havoverfladen og er berømt for sit særprægede hul lige gennem midten. Hullet er 160 meter langt, 35 meter højt, 20 meter bredt og blev skabt i istiden.

Et andet højdepunkt, som vi sejler forbi, er fjeldkæden De syv Søstre. De syv fjelde er mellem 910 og 1072 meter høje, og det er nemt at forstå, hvordan damerne har påvirket gamle myter. Historien fortæller, at Kong Sulis holdt sine syv troldedøtre under streng kontrol. En nat, da kongen faldt i en dyb søvn, sneg de syv jomfruer sig ud. Vågekallen, der var ivrig efter at få sig en kone, lå på lur. Han forfulgte søstrene, der flygtede sydpå ned langs kysten. Flere andre trolde sluttede sig til jagten - for enten at fange dem eller redde dem. Da natten blev til morgen, blev troldesøstrene og deres forfølgere forstenede, fordi solen omdanner alle trolde til sten. De blev til de klipper og bjerge, der gør Helgelandkysten til et af de smukkeste steder på jorden.

Derefter stopper vi kort ved den idylliske gamle handelsstation Nesna, inden vi sejler videre til Sandnessjøen. Vega-øerne, der er på UNESCOs verdensarvliste, ligger tæt på Sandnessjøen og kan om sommeren besøges på en udflugt. Det unikke kulturlandskab består af snesevis af øer. På øerne er der et unikt samspil mellem edderfugle og befolkningen. Lær noget om, hvordan fiskere og landmænd i århundreder har haft et symbiotisk forhold til ænderne, og hvordan dunhøst til dyneproduktion fortsætter med at bidrage til deres levebrød.

Brønnøysund er en levende og smuk, lille by. Tilbring lidt tid med at slentre rundt og nyd at kigge på små både og dagliglivet, eller tag med på udflugt til Norsk Havbrukssenter i nærheden af Brønnøysund på en informativ tur for at smage frisk laks (fra april til oktober) eller på en anden af Hurtigrutens udflugter.

Dag 11

Eventyrrejsens sidste kapitel

Trondheim

Vi ankommer til Trondheim, og dermed slutter rejsen. Oplev byen på egen hånd eller med Hurtigrutens udflugtsprogram.

 

Lokalitet Trondheim
Oversigt

INKLUDERET:

 • Rejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord

IKKE INKLUDERET:

 • Fly og transport
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter

BEMÆRK:

 • Priser er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt.
 • Ikke alle kahytskategorier er tilgængelige på alle afgange.
 • Pris på enkeltkahyt oplyses på forespørgsel.
 • Hurtigruten har fleksible priser, så priserne ændrer sig løbende i forhold til efterspørgsel og ledig kapacitet. Du får altid oplyst den bedst mulig pris ved bestilling. 
Om bord

Skibene langs Norges kyst

Skibene, der sejler den klassiske rundtur. Hvert skib har sin egen atmosfære, stil og identitet så du kan vælge, hvordan du ønsker at opleve Norges kyst.

Oplevelser

Udflugter på nordgående sejladser (2017/18)

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Norge tilbyder med Hurtigrutens brede vifte af valgfrie udflugter. Periode: 01.04.2017 - 30.03.2018.

Udflugter på sydgående sejladser (2017/18)

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Norge tilbyder med Hurtigrutens brede vifte af valgfrie udflugter. Periode: 01.04.2017 - 30.03.2018.

Udflugter på nordgående sejladser

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Norge tilbyder med Hurtigrutens brede vifte af valgfrie udflugter. Periode: 01.04.2018 - 30.05.2020.

Havne

Lær noget om de charmerende havne og byer, der besøges på denne rejse

Attraktioner

Oplev naturlige vidundere, havne og dyreliv, som du kan møde i løbet af rejsen i Norge.

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse i Norge.

Rejsen dertil

Forlæng ferien

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205