11 dage

Bergen - Kirkenes - Trondheim – Opdagelsesrejse

Pris fra
kr 13.435
Helpension inkluderet
11 dage

Bergen - Kirkenes - Trondheim – Opdagelsesrejse

Pris fra
kr 13.435
Helpension inkluderet
Opdagelsesrejse: Bergen - Kirkenes - Trondheim
Afrejser Avrejse hver dag hele året
 • Kryds Polarcirklen og jag nordlyset om vinteren eller nyd 24 timers dagslys under midnatssolen om sommeren
 • Nyd lokal og autentisk norsk mad fra Hurtigrutens kendte Coastal Kitchen
 • Fuldend din rejse med et ophold i Trondheim - en travl by med rig kultur og lang historie.
 • Vær aktiv og eventyrlysten på Hurtigrutens spændende udflugter til lands og til vands.

Aktuelle tilbud:

 • Singeltilbud

  Nu kan du rejse langs den norske kyst i 2020 uden at betale ekstra gebyr for at bruge kahyten alene.
  Læs mere

Bestil TRYGT

Book inden 31-12-2020

Bestil på egne vilkår

Afbestil sejladsen af en eller anden årsag og få alle pengene tilbage – uden spørgsmål.

Økonomisk sikkerhed

Få fuld refusion inklusive depositum, der tidligere ikke kunne refunderes.

Hurtig tilbagebetaling

Hvis du afbestiller, sætter Hurtigruten pengene tilbage på din konto inden for 14 dage.

Læs vores vilkår og betingelser
Dag 1
Bergen
Rejsen begynder i Porten til Fjordene
En butik i en mursten bygning med Bryggen i baggrunden

Rejsen starter i Bergen, en by omgivet af syv fjelde. Inden afsejling kan man nå at udforske den kulturelle Port til Fjordene. Bergen blev grundlagt i år 1070 og var Norges hovedstad i flere år. Byen er et centralt punkt for rejser i Norge og har bevaret en stor del af sin lokale karakter og historie. Et eksempel, der er på UNESCOs verdensarvliste, er det historiske Bryggen-kvarter med farverige havnekajer, der dateres til det 14. århundrede. Gå en tur rundt i den charmerende og kompakte by, tilbring tid på en udendørs café eller restaurant, nyd en tur med Fløibanen eller besøg det berømte fiskemarked.

Efter ombordstigning kan man nyde en velsmagende middagsbuffet, baseret på kystens bedste råvarer. Vi sejler nordpå fra Bergen ad Hjeltefjord - samme rute som vikingerne benyttede til Shetlandsøerne og videre. Vi er på vej til det høje nord. Slap af resten af ​​aftenen og bliv betaget af de spektakulære landskaber enten fra dækket eller panoramasalonerne.

På vores fartplan kan du se alle havne, vi besøger under rejsen, samt hvornår og hvor længe vi er i hver havn.

Fra april 2018 har ni af vores skibe langs den norske kyst et ekspeditionshold ombord. Ved at tilføje et af vores udendørs aktivitetskort kan du tage vandreture med ekspeditionsholdet.

Allerede inden din sørejse starter, kan du udforske mere af Norge på Hurtigrutens Land Adventures.

En butik i en mursten bygning med Bryggen i baggrunden
En stor mængde vand med en by i baggrunden
En lille båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden
En person, der står foran et vandfald
Dag 2
Florø - Molde
Arkitektoniske og naturlige mesterværker
En person, der står foran et vandfald

Hvis man vågner tidligt, kan man nyde Nordfjords betagende skønhed inden den lækre morgenmad. Når vi sejler forbi Vestkap, er vi ude på åbent hav.

Skibet navigerer derefter gennem skær og øer, inden vi når til Ålesund. Byen har mange spir, tårne og flot udsmykkede bygninger, og Ålesund er kendt for sin smukke jugendstil-arkitektur. En brand ødelagde en stor del af byen i 1904, men den blev genopbygget i tidens moderne stil, art nouveau / jugendstil.

Hvis man interesserer sig for livet i havet, kan man tage med på et besøg i Atlanterhavsparken - et af Nordeuropas største saltvands-akvarier. Besøget omfatter også det udendørs bassin, hvor vi ser pingvinerne. Efter Atlanterhavsparken fortsætter vi fremad og opad til Aksla-fjeldet og et fantastisk panorama over området. Man kan også opleve jugendstilbyen fra en havkajak. 

I sommermånederne sætter vi kurs mod den spektakulære Geirangerfjord, der er på UNESCOs verdensarvliste, og passerer skær, 800 meter høje klipper og imponerende vandfald undervejs. I efteråret udforsker vi Hjørundfjorden, der ligger midt i de majestætiske Sunnmøre Alper. Fjorden er afsondret, og det uspolerede naturlige landskab giver fjorden dens særlige karakter. Langt fra turistområderne sejler vi forbi stejle klippevægge, grønne enge, ensomme fjeldgårde og små landsbyer.

Molde er kendt som 'rosernes by'. Den attraktive kystby har en vidunderlig udsigt til 222 fjeldtoppe, der kaldes Molde-panoramaet. Oplev byen på egen hånd eller på en af Hurtigrutens udflugter.

Udflugter
 • 2F En Smag Af Norge
  En smuk fjord, smalle dale, en gammel bosættelse, historisk hotel og en lille landsby - mangfoldige oplevelser omgivet af fantastisk natur
 • 2G Fjeldvandretur ved Hjørundfjorden
  Hjørundfjorden er en af Norges mest særprægede og storslåede fjorde. Se det vestlige Norges vildeste og smukkeste fjeldområder højt oppe fra
 • 2B Geirangerfjorden og Trollstigen-passet
  Oplev Geirangerfjorden, der er på UNESCOs verdensarvliste, sejl med færge over den smukke Norddalsfjord og kør ned gennem 11 hårnålesving ad den berømte Trollstigen - alt på samme udflugt
 • Hjørundfjorden, Geiranger og Ålesund (2J)
  Udforsk Geirangerfjorden, der er på UNESCOs verdensarvsliste, se nogle af Norges mest dramatiske landskaber og nyd at besøge jugendstilbyen Ålesund.
 • Vandretur med besøg på en fjeldgård (2H)
  Tag med på en behagelig vandretur fra fjorden over dejlige enge til Haukåssætra, hvor vi lærer noget om landbrug i fortiden og smager lokale delikatesser.
 • 2K - Kajaktur i Ålesund (2019/20)
  Tag med på en guidet kajaktur gennem den elegante by Ålesund og hør farverige lokale historier, herunder hvorfor byen er bygget i jugendstil.
 • 2D Atlanterhavsparken akvarium og Aksla-fjeldet
  Se hvordan livet er under havoverfladen og se jugendstil-byen Ålesund i fugleperspektiv
 • 2C Jugendstil-vandretur i Ålesund
  Tag med på en guidet vandretur gennem Ålesund og oplev den dejlige kystbys charme - både den åbenlyse og den skjulte
 • 2E Jugendstil-vandretur
  Ålesund, der har eksisteret siden vikingetiden, er mest kendt for sin jugendstil-arkitektur. Tag med på en vandretur for at opleve den dejlige kystbys charme - både den åbenlyse og den skjulte.
 • Romsdal Museum
  Besøg Romsdal Museum, der ligger en kort bustur væk fra havnen i Molde.
Dag 3
Kristiansund - Trondheim - Rørvik
Oplev den gamle hovedstads middelalderånd
En båd, der sidder på siden af en bygning

Få store byer har formået at bevare deres intimitet så effektivt som Norges tredjestørste by, Trondheim. Vikingkongen Olav Tryggvason grundlagde den gamle by så tidligt som 997. Tag med på udflugt til Norges nationale helligdom, Nidarosdomen - landets eneste gotiske katedral. Den er bygget over gravpladsen for Sankt Olav, Norges skytshelgen. Her kan man beundre domkirkens utrolige arkitektoniske detaljer og udsøgte kunstværker. I foråret og om sommeren fortsætter vi til Ringve Musikhistoriske Museum, hvor historien om Norges musik er levendegjort. Den smukke herregård er omgivet af en dejlig botanisk have, og der er en fantastisk udsigt over både byen og fjorden.

Hele året kan man også opleve Trondheim fra havoverfladen i kajak på Nid-elven. Fra april til september kan man opleve byen på cykel og prøve verdens eneste cykellift. Tag med ekspeditionsteamet på vandretur for at opdage noget af Trondheims omegn.

Om eftermiddagen sætter skibet nordvestlig kurs og passerer det smukke fyr Kjeungskjær og talrige charmerende holme og klippeskær. Efter at have passeret det smalle Stokksund sejler vi mod charmerende Rørvik.

Udflugter
 • Nidarosdomen & Ringve Museum (3A)
  Oplev den majestætiske Nidarosdom - Norges eneste kirke, der er bygget i gotisk stil. Bagefter rejser vi gennem musikhistorien på Ringve Museum.
 • 3B Trondheim med Nidarosdomen
  Oplev Norges første hovedstad, Trondheim, der blev grundlagt i 997 af vikingekongen Olav Tryggvason, der gav Norge kristendom og Trondheim dens oprindelige navn, Nidaros.
 • 3D Byvandring i Trondheim
  Tag med på en vandretur i middelalderbyen, der er blevet et stort, moderne akademisk og teknologisk forskningscenter
 • 3H Cykling i Trondheim
  Tag med på en cykeltur i afslappet tempo gennem en af Norges mest cykelvenlige byer - Trondheim
 • Den nordligste sporvognstur i verden og skihop (Trondheim)
  Oplev Trondheim i en klassisk togvogn på verdens nordligste sporvognslinje! Nyd en fantastisk udsigt over byens farverige huse, før vi tager dig til nye højder ved skihopområdet Granåsen. Udflugten slutter i Trondheims centrum med et stop ved den fantastiske kirke Nidarosdomen, for at tage billeder.
 • 3G Kajakroning på Nidelven
  Se Trondheim i et helt nyt perspektiv på en kajaktur på Nid-elven, der bugter sig vej gennem den historiske by
En båd, der sidder på siden af en bygning
Et hus midt i en vandkrop
Et tog, der sidder på en klippe ved siden af vand med Lofoten i baggrunden
En vandkrop med et bjerg i baggrunden
En stor mængde vand med et bjerg i baggrunden
Dag 4
Brønnøysund - Svolvær
Velkommen til Arktis
En vandkrop med et bjerg i baggrunden

Vi krydser Polarcirklen! Den usynlige linje ligger på 66 grader 33 minutter Nord og er grænsen til Arktis. Om sommeren betyder det 24-timers dagslys - midnatssol. Om vinteren er der nord for denne breddegrad de bedste muligheder for at opleve nordlys.Selv om man ikke er vågen, når vi passerer Polarcirklen, sørger kaptajnen for, at det bliver en mindeværdig begivenhed. Hvis man sejler i arktisk farvand for første gang, kan man i dagtimerne deltage i en Polarcirkel-ceremoni på dækket.

I nærheden af Ørnes findes Svartisen, Norges næststørste gletsjer. Tag med på en tur til Svartisen om sommeren og blev betaget af den gådefulde isverdens skønhed. Vi besøger også en elg-farm. Bagefter fortsætter rejsen langs den smukke Helgelandskyst til Bodø - og tilbage til skibet.  I Bodø kan man deltage i en eventyroplevelse i harmoni med naturen - ørnene og det dybblå hav. Vi tager til Saltstraumen i en RIB (stiv, oppustet båd), hvor man kan opleve verdens kraftigste tidevandsstrøm.  På den spændende tur gennem vilde landskaber er der også en god chance for at se havørne.

Om eftermiddagen ses den 1000 meter høje Lofotenvæg i horisonten. Lofoten ligger mellem majestætiske granitklipper og hvide sandstrande, og øgruppen er en oplevelse ud over det sædvanlige. Lofotens charme ses i de små, maleriske fiskerlandsbyer med deres bohemeagtige atmosfære. Gå en tur mellem tørfisk-stativer og "rorbuer" - de traditionelle fiskerhytter.

I Stamsund kan man deltage i en historisk tur til Lofotr Vikingmuseum og besøge høvdingens hus, der er en rekonstruktion i fuld størrelse med udstillinger af fund fra vikingetiden. Høvdingen og hans kone er værter i festsalen ved et ægte vikingemåltid, der giver en smag af vikingetiden - komplet med traditionel mad, drikkevarer, klædedragter, sang og dans.

Mellem Stamsund og Svolvær kan man opleve livet på et grøntsags- og ostebrug i Lofoten. Eller besøg Lofotens eneste bryggeri, der ligger i en tidligere fiskeforarbejdningsbygning i Svolvær.

Om vinteren, når vi krydser Polarcirklen, går jagten på nordlyset ind. Vi fejrer begivenheden med et multimedieshow, "Det magiske lys, aurora borealis", med billeder, ord og musik. Mens vi sejler gennem det smalle Raftsund, stopper vi ved indsejlingen til Trollfjord. Her serveres frisklavede fiskefrikadeller på dækket. Vi hører også historien om "Slaget ved Trollfjord", der fandt sted i vinteren 1890. Hvis man ser nøje efter, kan man se trolde oppe i de stejle fjelde. Eller måske ikke!

Udflugter
 • 4A Svartisen-gletsjeren
  Oplev Svartisen - Norges næststørste gletsjer og den lavestliggende gletsjer på det europæiske fastland - tæt på og personligt
 • 4B Vandretur ved arktisk kyst
  Tag med på en guidet vandretur langs kysten og lær hvorfor hengivenhed tiol naturen er integreret i norsk kultur
 • Rib-safari til Saltstraumen (4D)
  Saltstraumens gigantiske tidevandsstrøm har fanget kunstneres og forfatteres fantasi i generationer. Tag med på en tur i RIB (stiv, oppustet gummibåd) for at se de vidunderlige naturkræfter.
 • 4C Oplev Bodø og Saltstraumen
  Tag med på en bustur til Nordnorges næststørste by, Bodø, og derefter ud for at se verdens kraftigste tidevandsstrøm, den legendariske Saltstraumen
 • Mød Vikingerne (4E)
  Oplev hvordan vikingerne levede på Lofotr Vikingmuseum i Borg, Lofoten, hvor den største vikingebygning, der nogensinde er opdaget, er blevet genskabt
 • 4F Mød Vikingerne - Sommer
  Tag med på en autentisk rejse gennem Lofotens fortid på Lofotr Vikingmuseum i Borg
 • 4G Lofotens Seværdigheder
  Udflugt til Lofotens mange maleriske fiskerbyer og byer omgivet af en fantastisk kulisse af hav og fjelde
 • Bryggeriet Lofotpils (4H)
  Kom og mød Svolværs ølbrygger, Thorvaldur Gunnlaugsson, på Lofotpils Bryggeri, som han etablerede i en tidligere fiskeribygning fra 1930'erne på havnefronten
 • Gårdbesøg i Lofoten (4I)
  Oplev livet på en mangfoldig bondegård, Aalan Gård i Lauvdalen, Lofoten, der er kendt for sine urter og økologiske oste
Dag 5
Stokmarknes - Skjervøy
Føl dig som en polarhelt
En mand, der flyver en drage på en græsklædte bakke

Vær klar til en dag fuld af spændende aktiviteter - uanset årstiden! I løbet af morgentimerne anløber vi kort Risoyhamn, Harstad og Finnsnes. Skibet fortsætter derefter til Tromsø, den arktiske hovedstad, til et længere ophold. Mange episke arktiske ekspeditioner havde Tromsø som udgangspunkt. Om vinteren kan du deltage i udflugten "Polarhistorisk vandretur" og lære noget om de opdagelsesrejsende og de arktiske jægere - og smage øl, der er brygget på verdens nordligste bryggeri.

Om vinteren og i foråret kan man udfylde sit ophold i Tromsø med en spændende hundeslædetur. På denne mini-polarekspedition trækker huskyhundene dig over det frosne landskab, mens du nyder den fantastiske udsigt over havet, fjeldene og åbne plateauer. I polarnatten kommer det eneste lys fra pandelamper, stjernehimlen og - hvis vi er heldige - fra det magiske nordlys. Du kan også teste dine koordinationsevner på en sjov tur på langrend eller snesko.

Om sommeren kan du deltage i ekspeditionsteamets explorerbåd-aktiviteter og oplev mere af Tromsø og omegnen.

Hvis man vil opleve fred og ro på havet om sommeren, så tag med på en kajakudflugt. Ro i farvandene ud for Tromsø med fjeldene som en fantastisk kulisse. Det er fantastisk at glide stille gennem de uberørte farvande og komme tæt på havets dyreliv. 

Efter en spændende dag i Tromsø fortsætter vores nordgående rejse. Skibet sejler nu i farvande med den bedste chance for at se nordlys mellem oktober og marts. Vi samles på dækket for at søge efter det betagende fænomen.

Udflugter
 • Den Arktiske Hovedstad, Tromsø (5A)
  Deltag i en omfattende sightseeingtur i Tromsø, verdens nordligste by med en befolkning på over 50.000
 • Naturscenerier og slædehunde (Tromsø)
  Oplev den nordnorske natur, når den er bedst, på denne udflugt til Tromsø Vildmarkscenter på øen Kvaløya nær Tromsø.
 • 5D Polarhistorisk vandretur, Tromsø
  Oplev det samme polare grænsemiljø som de berømte polarforskere på en historisk polartur gennem Tromsø
 • Kajaktur i Tromsø (5G)
  Klar til et lille eventyr? Tag med ud til Håkøya til en havkajak-ekspedition langs Tromsø-området kyst
 • 5M Langrendstur, Tromsø
  Oplev spændingen ved at glide over sneen på ski. Turen er en fantastisk introduktion til langrend for begyndere
 • 5N På snesko i Tromsø
  Nogle kalder denne udflugt "tilbage til barndommen", fordi den er så ubekymrende og befriende
En mand, der flyver en drage på en græsklædte bakke
En mand stående på en bro over en vandmængde
Skyer i himlen over en vandmængde
Nordkap, det europæiske fastlands nordligste punkt.
En person, der rider på en hest
En mand iført en hat og smilende på kameraet
Dag 6
Øksfjord - Berlevåg
På toppen af verden - Nordkap
En person, der rider på en hest

Nyd det storslåede subarktiske landskab, når vi krydser den 71. breddegrad på vej til Nordkap, et af de nordligste punkter på det europæiske kontinent. Om sommeren kan man se flokke af græssende rener og samernes små lejre. Efter et kort morgenstop i Hammerfest ankommer vi til Havøysund, hvor man om sommeren kan stå af og deltage deltage i en udflugt med RIB-båd for at se Nordkap fra havet. Vi går i land i verdens nordligste fiskerby, inden vi tager en bus til Nordkap for at nyde den spektakulære udsigt.

Skibet ankommer i Honningsvåg, porten til spektakulære Nordkap. En udflugt til Nordkap-plateauet bringer dig til 71° 10' 21'' Nord - kun 1.940 km fra den geografiske nordpol. Når man står på toppen af ​​det 307 meter høje Nordkap-plateau, har man en sublim følelse af at være ved verdens ende.

Tæt på Nordkap findes et af ​​verdens mest spændende naturreservater, Gjeværstappan. Deltag i en fuglesafari for at opleve Finnmarks største flok søpapegøjer og et stort antal rider. I løbet af ynglesæsonen vrimler området med liv, og mægtige havørne kredser rundt i jagten på bytte. Imens fylder lomvier, alke, skarver, arktiske kjover, mallemukker, polarlomvier og suler luften med en kakofoni af skrig og hvin.

Hvis du vil lære noget om livet i denne fjerntliggende region, kan du tage med på udflugt til Magerøyas fantastiske natur og se fiskersamfundene Kamøyvær og Skarsvåg. Undervejs fortæller guiden om områdets natur, kultur og historie.

Hvis man vil lære noget om livet i denne fjerntliggende region, kan man tage med på udflugt til Magerøyas fantastiske natur og se fiskersamfundene Kamøyvær og Skarsvåg. Undervejs fortæller guiden om områdets natur, kultur og historie.

Derefter fortsætter skibet mod nord og sejler ind samernes rige. Vi passerer deres gamle hellige sted, klippeformationen Finnkirka, mens vi nærmer os fiskerbyen Kjøllefjord. Her kan man lære noget om samerne og udforske det vidunderlige landskab om sommeren og i efteråret Lær noget om samernes traditioner og levevis og hør traditionel samisk joiking (sang).

Om vinteren kan man deltage i en uforglemmelig snescootertur til et af ​​Europas mest ekstreme og spændende naturområder. Undervejs fortæller guiderne om de samiske folk, de geografiske og klimatiske forhold, livet på Finnmarks kyst og om, hvordan befolkningen effektivt udnytter naturen både sommer og vinter. Oplev sneklædte dale, frisk vinterluft og måske det fantastiske nordlys på den klare stjernehimmel. "Samisk efterår" er en udflugt, hvor man kan lære om det naturlige arktiske spisekammer og apotek, smage tørret rensdyrkød, revlingsaft, urtete (brændenælde) og rosenrod-tinktur. Mærk tilstedeværelsen af den ​​samiske shaman, noaide.

 

Udflugter
 • 6A Nordkap
  Oplev storslåede landskaber, når vi krydser 71 grader Nord på en tur til Nordkap, Europas nordligste punkt
 • 6F Eksklusiv tur til Nordkap
  Nordkap har tiltrukket eventyrlystne sjæle fra hele verden i århundreder. Kom med på denne smukke tre-timers tur og se hvorfor. Kun for Hurtigrutens Platinum-gæster.
 • 6B Fuglesafari
  Det mangfoldige fugleliv er fascinerende. Tag med på denne udflugt for at se et af Norges største og mest massive fuglefjelde - tæt ved Nordkap.
 • 6H Besøg i fiskerby
  Tag med på en tur til to små fiskerlejer og oplev jul året rundt på toppen af Norge
 • 6C Samernes kultur
  Oplev de indfødte samer og deres bemærkelsesværdige kultur
 • 6E Samisk efterår
  Lær noget om samernes naturmedicin og mystiske kulturelle facetter højt oppe i Nordeuropa
 • 6D Snescootertur i Arktis
  Tag med på en uforglemmelig snescootertur gennem et af Europas mest ekstreme og spændende arktiske naturområder
 • Rib ekspedition på 71 grader nord
  Rejs til Nordkap som en ægte opdagelsesrejsende.
Dag 7
Båtsfjord - Kirkenes - Berlevåg
Barentsregionens hovedstad og rejsens vendepunkt
En nærbillede af en hund

Perspektivet bliver mere dramatisk, når vi nærmer os Kirkenes. Vi ankommer i nærliggende Vadsø tidligt om morgenen, og lige efter morgenmaden ankommer vi i Kirkenes ved 30 ° Øst, længere mod øst end Istanbul og St. Petersborg. Det er Hurtigrutens vendepunkt inden hjemrejsen sydover. Kirkenes er kendt som Barentsregionens hovedstad og porten mod øst.

Grænsen mod Rusland er kun få kilometer væk, og vejskiltene har både norsk og russisk tekst. Afhængigt af sæsonen kan man besøge grænsen på mange måder - med bus (hele året), på flodbåd eller på en action-fyldt tur på ATV / quadbike / firehjulet motorcykel. Kirkenes har mange fascinerende, små museer om den fjerntliggende regions bemærkelsesværdigt rige historie og kulturarv.

I Kirkenes kan man deltage i en lang række eventyrlige aktiviteter i det arktiske miljø.

Om vinteren og i foråret kan man deltage i mange aktiviteter og udflugter. For eksempel kan man udforske den arktiske vildmark på snescooter og køre over en frossen fjord. Undervejs fortæller guiderne om regionens historie, det ekstreme arktiske klima og områdets unikke dyreliv. På hundeslædesafari trækkes man af ivrige huskyhunde over det frosne arktiske landskab. Om sommeren kan man tage med på en tur, hvor man kan fange og spise enorme kongekrabber fra Barentshavet.

Når skibet starter rejsen mod syd, kan man først nyde frokost og bagefter nyde udsigten over det omkringliggende arktiske landskab fra dækket eller fra panoramasalonen.

Når vi sejler fra Kirkenes, har vi kun set halvdelen af, hvad rejsen langs Norges kyst tilbyder. Vær klar til mange nye oplevelser. Havnene, vi besøgte om natten på den nordgående rejse, besøges nu om dagen. Om eftermiddagen lægger skibet igen til på Vardø, Norges østligste havn. Hvis vejret tillader det, kan man bade i Ishavet - om vinteren.

I foråret er der foredrag om vadefugle, der holder til på nordkysten. Sydpå sejler vi langs Varanger-halvøen til Båtsfjord, inden vi om aftenen når Berlevåg, der er hjemsted for et af Norges mest kendte mandskor, der hovedsagelig består af fiskere.

Tilvalgsudflugter på denne dag i perioden 1. april 2018 - 31. maj 2020

(Tiderne kan ændre sig)

Udflugter
 • 7A Grænsen til Rusland
  Øst møder vest i Norges nordligste by, Kirkenes, tæt på grænsen til Rusland og rejsens vendepunkt
 • 7B Bådtur på elven til Ruslands grænse
  Se grænsen mellem Norge og Rusland på elven, der skiller de to meget forskellige, men alligevel underligt ens lande
 • 7E ATV- / Quad-safari til Ruslands grænse
  Oplev Kirkenes, den omgivende natur, historiske seværdigheder og grænsen til Rusland på en motoriseret udflugt
 • 7C Snescootersafari
  Hvis du kan lide at køre snescooter på en stort snedækket areal og møde de mennesker, der bor her, så er denne udflugt lige noget for dig
 • Kirkenes Snehotel
  Besøg verdens køligste hotel.
 • Hundeslædetur
  Kunne du tænke dig at opleve et spændende hundeslædeeventyr over den frosne, arktiske vildmark? Nu får du chancen.
 • Eksklusiv hundeslædetur
  Deltag i et eksklusivt hundeslædeeventyr gennem den store, arktiske vildmark. Kun for vores Platinum-gæster.
 • Kongekrabbe-oplevelse
  Tag med vores dygtige fiskere, som vil hjælpe dig med at levere din fangst direkte på middagsbordet. Lær om historien, anatomien og derefter, hvordan du klargør og tilbereder dette monster fra dybet.
En nærbillede af en hund
En gruppe mennesker, der sidder ved et bord med et bjerg i baggrunden
En vandkrop med et bjerg i baggrunden
En stor båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden
En person med en solnedgang i baggrunden
Dag 8
Mehamn - Tromsø
Omgivet af spænding
En stor båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden

Midt om natten anløber vi Mehamn, hvor man om vinteren kan deltage på en uforglemmelig snescootertur i et af Europas mest ekstreme og spændende naturområder. Oplev sneklædte dale, frisk vinterluft og måske det fantastiske nordlys på den klare stjernehimmel.

Fra Honningsvåg kan man fra maj til oktober deltage på en udflugt med morgenmad på Nordkap og udforske skjulte dele af Finnmark undervejs. Inden vi kommer til Hammerfest, kan man nyde en "energikaffe" og en kort introduktion om Melkøya - verdens nordligste naturgasterminal. I efteråret kan man nyde tørret rensdyrkød på dækket. Hammerfest blev grundlagt i 1789 og blev senere Norges polarhovedstad, der er base for jagtekspeditioner i det højarktiske. Her kan man se meridianstøtten, der blev rejst i 1854 til minde om den første præcise geografiske måling af kloden. Støtten er på UNESCOs verdensarvliste. Om vinteren kan man også deltage i en mini-fjeldekspedition for at opleve det arktiske udendørsliv og lære noget om polarhelten og kokken Adolf Henrik Lindstrøm. Vi fortsætter mod syd til Øksfjord. Efter at have krydset åbent vand lægger vi kortvarigt til ved den gamle handelsstation Skjervøy, hvor Hurtigrutens grundlægger, Richard With, blev født. I foråret sejler vi gennem den smukke Lyngenfjord, der er omgivet af Lyngsalpernes sneklædte tinder, og hvor vi kan få besøg af en fisker, der giver smagsprøver på friskfangede rejer. Derefter lægger vi til i Tromsø - lige i tide til at nyde en magisk midnatskoncert i Ishavskatedralen.

Om sommeren kan man tage med på en midnatsudflugt under midnatssolen for at opleve Tromsø til søs i en RIB (stiv, oppustet båd). Alternativt kan man gå en tur rundt i byen og måske nyde en lokalbrygget øl på en af byens mange pubber.

Udflugter
 • 8B Verdens nordligste by - Hammerfest
  Tag med på en sightseeingtur med bus og hør om de begivenheder, der har formet Hammerfest, en by på toppen af Europa
 • 8A Morgenmad på Nordkap
  Spis morgenmad på toppen af Europa. Du kan også nyde den smukke natur på en bustur fra Honningsvåg til Nordkap, et af Europas nordligste punkter
 • 8G Fjeldvandretur i Hammerfest
  Deltag i en tur til fods ad en sti gennem Hammerfests fortid op til toppen af det nærliggende Salenfjeld for at nyde en storslået udsigt over Ishavet og de nærmeste øer
 • 8H Ind i isen – Fortællinger om en polarhelt
  Kom udendørs og oplev en af polarhistoriens største personligheder på en udflugt fra Hammerfest til det nærliggende Salenfjell
 • 8C Midnatskoncert i Ishavskatedralen, Tromsø
  Der er måske ingen smukkere måde at opleve Tromsø på end ved at overvære en midnatskoncert i byens ikoniske Ishavskatedral
 • 8I Arktisk Midnatstur (2019/20)
  Nyd en byrundtur til Tromsøs berømte seværdigheder fra søsiden.
Dag 9
Tromsø - Stamsund
Lofotens forbløfende natur
Udsigt over et snedækket bjerg

Om morgenen ankommer vi til Harstad, hvor man kan deltage i en af ​​de klassiske Hurtigruten-udflugter "En smag af Vesterålen". Oplev historie, smuk natur og et udvalg af betagende steder - blandt andre Trondenes Kirke, der er et af Norges vigtigste kulturarvssteder fra den sene middelalder. De, der vælger at blive om bord, kan beundre udsigten over den gamle kirke, mens vi sejler mod Risøyrenna, en lavvandet, syv meter dyb kanal, der blev gravet specielt til Hurtigruten i 1920'erne som en kortere rute mellem Harstad og Sortland. Sandbankerne langs Risøyrenna er synlige gennem det klare, grønne vand. Lofoten-øerne og Vesterålen har nogle af kystrejsens mest fantastiske landskaber. Lofoten-regionen er kendt for sin naturlige skønhed med stejle fjelde, vild natur og små, maleriske fiskerlandsbyer. Sejladsen gennem Lofoten i dagtimerne er et højdepunkt for mange af Hurtigrutens rejsende.

Risøyhamn er en landsby med kun 200 indbyggere, og vi lægger kort til her for at sætte passagerer, dagligvarer og post af. Som en forårshyldest til regionens fiskerihistorie viser vores kok på dækket, hvordan man fileterer dagens fangst. Vi fortsætter derefter sydpå via Sortland til Stokmarknes, hvor Hurtigruten blev grundlagt for mere end 125 år siden. Gå i land og besøg Hurtigrutens museum her. Når vi fortsætter sydpå, ser det ud, som om vi sejler lige ind i fjeldvæggen, men vi glider gennem en åbning til det smalle Raftsund. På den 20 kilometer lange passage mellem Lofoten og Vesterålen passerer vi fjelde, der skyder 1.000 meter direkte op af havet.

Nu kommer vi til den spektakulære Trollfjord, kun to kilometer lang, 100 meter bred og omgivet af majestætiske fjelde. Hvis vejret og tiden tillader det, tager kaptajnen en afstikker ind i fjorden. Stejle fjeldsider kærtegner skibets sider, og det dramatiske landskab fremtryller eventyrbilleder af et imaginært troldeland. Trollfjord er også havørnens rige.

For at deltage i ørnesafarien skal man ombord i en mindre turbåd inden, vi når Trollfjorden. Hvis der er tid, kan vi se Hurtigrutens skib vende rundt i den smalle fjord - et storslået syn i sig selv!

Ørnesafarien begynder for alvor, efter at vi har forladt Trollfjorden - gennem smalle kanaler, der er flankeret af stejle fjelde, hvor havørnene bor og kan ses. De smukke, sjældne rovfugle cirkler over båden et par gange, inden vi smider fisk i havet, som de kan fange og fortære. Husk at medbringe kamera!

I Svolvær kan man vælge mellem mange udflugter. Tag med på Lofoten-turen for at lære noget om områdets fiskersamfund, smuk natur og kunst. Man kan deltage på en ridetur og opleve solnedgangen, mens man traver i fint, hvidt sand på en strand langs Norskehavet.

Hvis man ønsker et større adrenalin-sus, kan man deltage i en udflugt med RIB-båd.Hvis man foretrækker at være på tør grund, giver en guidet tur i en fiskerby et indgående indblik i fiskeriets historie og betydning samt kultur.

Fra Svolvær fortsætter vi til Stamsund, hvor vi ser den enorme Lofotenvægs majestætiske tinder. Vi forlader Lofoten i løbet af aftenen og sætter kurs mod fastlandet

Udflugter
 • 9A En smag af Vesterålen
  En smag af Vesterålen er en af klassikerne i Hurtigrutens omfattende udflugtsprogram. Tag med og oplev historien, smuk natur og et væld af betagende seværdigheder
 • 9B Lofoten-øerne
  Tag med på en komfortabel bustur gennem et af verdens mest spektakulære landskaber
 • 9C Havørne-Safari
  Tag med på en udflugt på den spektakulære Trollfjord og oplev nærkontakt med storslåede havørne
 • 9E Rib-tur i Lofoten
  Tag med på en spændende havudflugt i åben RIB (stiv, oppustet båd) på vandet i og omkring den fantastiske Lofoten-øgruppe
 • 9I Vesterålen og Lofoten med rib
  Deltag i en spændende tur i åben båd i fortryllende smuk natur i Vesterålen og Lofoten. Turen er forbeholdt Hurtigrutens Platinum-gæster.
 • 9D Lofoten til hest
  Rid en tur på en fjerntliggende strand og et område, der engang var beboet af vikinger på Gimsøy i Nordatlanten.
 • Oplev en firskerby
  Tag med på en guidet tur til fods i det maleriske gamle fiskerleje Svinøya, der er fundet til Svolvær
Udsigt over et snedækket bjerg
En gul båd sidder på toppen af et bjerg
En stor mængde vand med et bjerg i baggrunden
En mand iført en rød hat
En vandkrop med et bjerg i baggrunden
Dag 10
Bodø - Rørvik
På date med syv søstre
En mand iført en rød hat

Passagen af Polarcirklen ved 66 ° 33 ' Nord er en vigtig begivenhed, som vi fejrer på dækket med en smagsprøve på arktiske traditioner - en skefuld levertran. Mens vi sejler langs Helgelands kyst, passerer vi hundredvis af holme, frodige marker og stejle granitvægge, der er rige på legender. Fra dækket kan man se det mærkelige fjeld Torghatten, der stiger 258 meter op over havoverfladen og er berømt for sit særprægede hul lige gennem midten. Hullet er 160 meter langt, 35 meter højt, 20 meter bredt og blev skabt i istiden.

Et andet højdepunkt, som vi sejler forbi, er fjeldkæden De syv Søstre. De syv fjelde er mellem 910 og 1072 meter høje, og det er nemt at forstå, hvordan damerne har påvirket gamle myter. Historien fortæller, at Kong Sulis holdt sine syv troldedøtre under streng kontrol. En nat, da kongen faldt i en dyb søvn, sneg de syv jomfruer sig ud. Vågekallen, der var ivrig efter at få sig en kone, lå på lur. Han forfulgte søstrene, der flygtede sydpå ned langs kysten. Flere andre trolde sluttede sig til jagten - for enten at fange dem eller redde dem. Da natten blev til morgen, blev troldesøstrene og deres forfølgere forstenede, fordi solen omdanner alle trolde til sten. De blev til de klipper og bjerge, der gør Helgelandkysten til et af de smukkeste steder på jorden.

Derefter stopper vi kort ved den idylliske gamle handelsstation Nesna, inden vi sejler videre til Sandnessjøen. Vega-øerne, der er på UNESCOs verdensarvliste, ligger tæt på Sandnessjøen og kan om sommeren besøges på en udflugt. Det unikke kulturlandskab består af snesevis af øer. På øerne er der et unikt samspil mellem edderfugle og befolkningen. Lær noget om, hvordan fiskere og landmænd i århundreder har haft et symbiotisk forhold til ænderne, og hvordan dunhøst til dyneproduktion fortsætter med at bidrage til deres levebrød.

Brønnøysund er en levende og smuk, lille by. Tilbring lidt tid med at slentre rundt og nyd at kigge på små både og dagliglivet, eller tag med på udflugt til Norsk Havbrukssenter i nærheden af Brønnøysund på en informativ tur for at smage frisk laks (fra april til oktober) eller på en anden af Hurtigrutens udflugter.

Udflugter
 • 10B Unesco Vega-Skærgården
  Rejs tilbage i tiden og se, hvordan norske øboere udviklede et symbiotisk forhold til edderfugle og gjorde det til et levebrød
 • 10C Lakseopdræt
  Hvis du er vild med fisk, så tag med på et besøg på Norsk Havbrukssenter ved Brønnøysund til en informativ tur og smagsprøver på frisk laks
Dag 11
Trondheim
Eventyrrejsens sidste kapitel
En plante med vand i baggrunden

Vi ankommer til Trondheim, og dermed slutter rejsen. Oplev byen på egen hånd eller med Hurtigrutens udflugtsprogram.

 

En plante med vand i baggrunden
Et stort skib i en vandkrop med et bjerg i baggrunden
Dag-til-dag programmet giver et par ideer om, hvad du kan se og gøre på din kystrejse, men det er blot en indikation af, hvad du kan opleve. Det er en sejlads hvor elementerne bestemmer, og vejrforholdene kan variere. Det er grunden til, at hver ekspedition med Hurtigruten er unik.
Find priser og ledige pladser

Hvad er inkluderet

Inkluderet

 • Rejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord

ENGAGERENDE AKTIVITETER OG UNDERVISNING

 • Foredrag om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks og deling af et udvalg af foto- og filmoptagelser fra rejsen.
 • Muligheder for uformelt samvær med skibets kystguider og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Information om udflugter
 • Interessante præsentationer på dækket
 • Udlån af vandrestave, snesko, pandelamper, ispigge til sko og støvler til vandreture afhængigt af årstiden
 • Kaptajnens middag og afslutningsarrangement 

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere eller af kystguiderne
 • Rejseforsikring
 • Bagage-håndtering 

Bemærk

 • Priser er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt.
 • Ikke alle kahytskategorier er tilgængelige på alle afgange.
 • Pris på enkeltkahyt oplyses på forespørgsel.
 • Hurtigruten har fleksible priser, så priserne ændrer sig løbende i forhold til efterspørgsel og ledig kapacitet. Du får altid oplyst den bedst mulig pris ved bestilling. 

Skib

En lille båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden

M/S Finnmarken

Byggeår 2002
Renoveret 2020
Skibsværft Kværner Kleven (N)
Passagerkapacitet 919
Senge 540
Bilkapacitet 0
Brutto last 15,690
Længde 138.5 m
Ræling 21.5 m
Fart 18 knob

På M/S Finnmarken er Hurtigrutens afslappede stil kombineret med luksus.

Læs mere om M/S Finnmarken

M/S Kong Harald

Byggeår 1993
Renoveret 2016
Skibsværft Volkswerft (Germany)
Passagerkapacitet 590
Senge 498
Brutto last 11,204
Længde 121.8 m
Ræling 19.2 m
Fart 17 knob

Norges regerende monark, der er en erfaren sømand, lægger navn til dette bemærkelsesværdige skib. Kong Harald er ikke det eneste kendte navn på skibet.

Læs mere om M/S Kong Harald

A large ship in a body of water
Foto: Ørjan Bertelsen/Hurtigruten
Et stort skib i en vandmængde

M/S Lofoten

Byggeår 1964 (Mod. 2003)
Skibsværft Aker Mek. Verk. (N)
Passagerkapacitet 400
Senge 151
Bilkapacitet 0
Brutto last 2,621
Længde 87.4 m
Ræling 13.26 m
Fart 16 knob

M/S Lofoten - Hurtigrutens retrofavorit - blev søsat i Oslo i 1964. Skibets klassiske maritime stil og uformelle atmosfære inspirerer hendes passagerer på ægte nostalgisk vis.

Læs mere om M/S Lofoten

M/S Midnatsol

Byggeår 2003
Skibsværft Fosen Mek. Verk. (N)
Passagerkapacitet 970 (500 in Antarctica)
Senge 632
Brutto last 16,151
Længde 135.75 m
Ræling 21.5 m
Fart 18 knob

M/S Midnatsol er dedikeret til den arktiske sommers herligheder. Skibet sejler langs Norges kyst fra maj til december og er resten af året en del af Hurtigrutens globale Explorer-sejladser.

Læs mere om M/S Midnatsol

A large ship in the water
Foto: Genna Roland / Hurtigruten
MS Nordkapp
Foto: Helge Grimsland - Guest Image

M/S Nordkapp

Byggeår 1996
Renoveret 2016
Skibsværft Kværner Kleven (N)
Passagerkapacitet 590
Senge 480
Bilkapacitet 24
Brutto last 11,386
Længde 123.3 m
Ræling 19.5 m
Fart 18 knob

M/S Nordkapp er opkaldt efter de nordligste punkt på det europæiske fastland, Nordkap (71 º Nord) - et af de geografiske højdepunkter, man kan besøge på en rejse med Hurtigruten.

Læs mere om M/S Nordkapp

M/S Polarlys

Byggeår 1996
Renoveret 2016
Skibsværft Ulstein Mek. Verk. (N)
Passagerkapacitet 619
Senge 503
Brutto last 11,341
Længde 123 m
Ræling 19.5 m
Fart 18 knob

Polarlys er fællesbetegnelse for fænomenerne nordlys og sydlys.

Læs mere om M/S Polarlys

MS polarlys en smuk vinterdag i Kirkenes
Foto: Ralph Griebenow - Guest image
En lille båd i en stor mængde vand

M/S Nordlys

Byggeår 1994
Renoveret 2019
Skibsværft Volkswerft (D)
Passagerkapacitet 590
Senge 471
Brutto last 11.204
Længde 121,8 m
Ræling 19,2 m
Fart 18 knob

Både navnet og indretningen af M/S Nordlys er inspireret af det spektakulære nordlys (aurora borealis).

Læs mere om M/S Nordlys

M/S Nordlys

Byggeår 1994
Renoveret 2019
Skibsværft Volkswerft (D)
Passagerkapacitet 590
Senge 471
Brutto last 11.204
Længde 121,8 m
Ræling 19,2 m
Fart 18 knob

Både navnet og indretningen af M/S Nordlys er inspireret af det spektakulære nordlys (aurora borealis).

Læs mere om M/S Nordlys

En lille båd i en stor mængde vand
Efter sin renovering i november 2018, MS Richard med Will har suiter med store karnapper.

M/S Richard With

Byggeår 1993
Renoveret 2018
Skibsværft Volkswerft (D)
Passagerkapacitet 590
Senge 458
Brutto last 11 205 T
Længde 121,8 m
Ræling 19,2 m
Fart 15 knob

M/S Richard With bærer stolt Hurtigrutens grundlæggers navn.

Læs mere om M/S Richard With

M/S Trollfjord

Byggeår 2002
Skibsværft Fosen Mek. Verk. (N)
Passagerkapacitet 822
Senge 576

Skibet er opkaldt efter den spektakulære Trollfjorden i Vesterålen. Hendes indre er spektakulær komfort, moderne faciliteter og indretning, der gør udstrakt brug af norsk træ og sten.

Læs mere om M/S Trollfjord

MS Trollfjord
Foto: Stein Bjørge
En stor båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden

M/S Vesterålen

Byggeår 1983
Renoveret 1995
Skibsværft Kaarbø Mek. Verk.
Passagerkapacitet 490
Senge 301
Brutto last 6,261
Længde 108.55 m
Ræling 16.5 m
Fart 17.5 knob

M/S Vesterålen er opkaldt efter Hurtigrutens første skib, der sejlede langs Norges forrevne kyst i 1893. Hun er et af selskabets mindre skibe og har en intim atmosfære.

Læs mere om M/S Vesterålen

M/S Spitsbergen

Byggeår 2009
Renoveret 2016
Skibsværft Estaleiro Navais de Viana do Castelo (POR)
Passagerkapacitet 335
Senge 243
Brutto last 7 025 T
Længde 100,54 m
Ræling 18 m
Fart 16 knob

En sejlads med Hurtigrutens nye skib M/S Spitsbergen er en rejse ud over det sædvanlige.

Læs mere om M/S Spitsbergen

Et stort skib i vandet

Udflugter

Find dine yndlingsudflugter, og gør din tur til Norge endnu mere mindeværdig.

Vi anbefaler at booke udflugter på forhånd, men du kan også booke om bord, hvis der stadig er tilgængelighed. Bemærk, at udflugter varierer efter sæson.

Et hus med et bjerg i baggrunden Et hus med et bjerg i baggrunden

2F En Smag Af Norge

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 904

Booking code

HR-HJF2F

Se udflugter
En lille båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden En lille båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden

2G Fjeldvandretur ved Hjørundfjorden

Norge

Varighed

2 t 45 min

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-HJF2G

Se udflugter
En sti med træer på siden af et bjerg En sti med træer på siden af et bjerg

2B Geirangerfjorden og Trollstigen-passet

Norge

Varighed

7 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.809

Booking code

HR-AES2B

Se udflugter
En gruppe mennesker, der rider på toppen af et bjerg En gruppe mennesker, der rider på toppen af et bjerg

2J Hjørundfjorden, Geiranger og Ålesund

Norge

Varighed

7t

Price per person

Fra kr 1.809

Booking code

HR-HJF2J

Se udflugter
En gruppe mennesker, der går på en græsklædte bakke En gruppe mennesker, der går på en græsklædte bakke

2H Vandretur med besøg på en fjeldgård

Norge

Varighed

2 t 45 min

Price per person

Fra kr 828

Booking code

HR-HJF2H

Se udflugter
En båd er forankret ved siden af en vandmængde En båd er forankret ved siden af en vandmængde

2K Kajaktur i Ålesund (2019/20)

Norge

Varighed

4t

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-AES2K

Se udflugter
En udsigt over en stor mængde vand med en by i baggrunden En udsigt over en stor mængde vand med en by i baggrunden

2D Atlanterhavsparken akvarium og Aksla-fjeldet

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-AES2D

Se udflugter
En bro over en vandmængde En bro over en vandmængde

2C Jugendstil-vandretur

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-AES2C

Se udflugter
En båd er forankret ved siden af en vandmængde En båd er forankret ved siden af en vandmængde

2E Jugendstil-vandretur

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 480

Booking code

HR-AES2E

Se udflugter
An old barn in front of a building An old barn in front of a building

Romsdal Museum

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 772

Booking code

HR-MOL2L

Se udflugter
Ringve Museum, Trondheim Ringve Museum, Trondheim

3A Nidarosdomen & Ringve Museum

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-TRD3A

Se udflugter
Udsigt over en stor bygning Udsigt over en stor bygning

3B Trondheim med Nidarosdomen

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-TRD3B

Se udflugter
En bro over en vandmængde En bro over en vandmængde

3D Byvandring i Trondheim

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-TRD3D

Se udflugter
A person riding on the back of a bicycle A person riding on the back of a bicycle

3H Cykling i Trondheim

Norge

Varighed

2 t 45 min

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-TRD3H

Se udflugter
En passagerbus, der er parkeret på siden af en vej En passagerbus, der er parkeret på siden af en vej

3I Den nordligste sporvognstur i verden og skihop

Norge

Varighed

2t og 30 min

Price per person

Fra kr 939

Booking code

HR-TRD3I

Se udflugter
En båd, der sidder på siden af en bygning En båd, der sidder på siden af en bygning

3G Kajakroning på Nidelven

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-TRD3G

Se udflugter
En vandkrop med et bjerg i baggrunden En vandkrop med et bjerg i baggrunden

4A Svartisen-gletsjeren

Norge

Varighed

6 timer

Price per person

Fra kr 2.150

Booking code

HR-ORS4A

Se udflugter
En mand, der står foran et bjerg En mand, der står foran et bjerg

4B Vandretur ved arktisk kyst

Norge

Varighed

2t15min

Price per person

Fra kr 828

Booking code

HR-BOO4B

Se udflugter
A man riding a wave on a surfboard in the water A man riding a wave on a surfboard in the water

Rib-safari til Saltstraumen

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 1.245

Booking code

HR-BOO4D

Se udflugter
A man standing next to a body of water A man standing next to a body of water

4C Oplev Bodø og Saltstraumen

Norge

Varighed

2 t 10 min

Price per person

Fra kr 828

Booking code

HR-BOO4C

Se udflugter
En gruppe mennesker, der holder vinglas En gruppe mennesker, der holder vinglas

4E Mød Vikingerne

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.287

Booking code

HR-STU4E

Se udflugter
Kirsty Mitchell et al. Holding vinglas Kirsty Mitchell et al. Holding vinglas

4F Mød Vikingerne - Sommer

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.287

Booking code

HR-STU4F

Se udflugter
En vandkrop med et bjerg i baggrunden En vandkrop med et bjerg i baggrunden

4G Lofotens Seværdigheder

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.037

Booking code

HR-STU4G

Se udflugter
En hånd, der holder en baby En hånd, der holder en baby

4H Lofotpils Bryggeriet

Norge

Varighed

40 min

Price per person

Fra kr 348

Booking code

HR-SVJ4H

Se udflugter
Et nærbillede af et dyr Et nærbillede af et dyr

4I Gårdbesøg i Lofoten

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.176

Booking code

HR-STU4I

Se udflugter
View of Tromsø under the midnight sun View of Tromsø under the midnight sun

5A Den Arktiske Hovedstad, Tromsø

Norge

Varighed

3 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.217

Booking code

HR-TOS5A

Se udflugter
A group of sheep standing on top of a dirt field A group of sheep standing on top of a dirt field

Naturscenerier og slædehunde

Norge

Varighed

3 timer og 30 minutter

Price per person

Fra kr 828

Booking code

HR-TOS5C

Se udflugter
En person med en solnedgang i baggrunden En person med en solnedgang i baggrunden

5D Polarhistorisk vandretur

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-TOS5D

Se udflugter
En gruppe mennesker i en båd på en vandkrop En gruppe mennesker i en båd på en vandkrop

5G Kajaktur

Norge

Varighed

3 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.524

Booking code

HR-TOS5G

Se udflugter
En person skiløb i sneen En person skiløb i sneen

5M Langrendstur

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.176

Booking code

HR-TOS5M

Se udflugter
En mand, der rider på et snowboard ned ad en snedækket skråning En mand, der rider på et snowboard ned ad en snedækket skråning

5N På snesko i Tromsø

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.176

Booking code

HR-TOS5N

Se udflugter
En gruppe af skyer i himlen over en vandmængde En gruppe af skyer i himlen over en vandmængde

6A Nordkap

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.357

Booking code

HR-HVG6A

Se udflugter
En hjort kigger på kameraet En hjort kigger på kameraet

6F Eksklusiv tur til Nordkap

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 2.352

Booking code

V-HVG6F

Se udflugter
En fugl, der sidder på en gren En fugl, der sidder på en gren

6B Fuglesafari

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.524

Booking code

HR-HVG6B

Se udflugter
A close up of a snow covered mountain A close up of a snow covered mountain

6H Besøg i fiskerby

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 939

Booking code

HR-HVG6H

Se udflugter
En kage sidder på toppen af et træbord En kage sidder på toppen af et træbord

6C Samernes kultur

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 987

Booking code

HR-KJD6C

Se udflugter
En person iført en farverig paraply hat En person iført en farverig paraply hat

6E Samisk efterår

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-KJD6E

Se udflugter
En solnedgang over en vandmængde En solnedgang over en vandmængde

6D Snescootertur i Arktis

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 2.609

Booking code

HR-KJD6D

Se udflugter
Nærme Nordkap ved RIB båd Nærme Nordkap ved RIB båd

6J ekspedition til Nordkap - Den historiske rute

Norge

Varighed

6 time

Price per person

Fra kr 3.471

Booking code

HR-HVS6J

Se udflugter
En gruppe mennesker langrend i sneen En gruppe mennesker langrend i sneen

7A Grænsen til Rusland

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 939

Booking code

HR-KKN7A

Se udflugter
En gruppe mennesker, der rider på bagsiden af en båd i vandet En gruppe mennesker, der rider på bagsiden af en båd i vandet

7B Bådtur på elven til Ruslands grænse

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.176

Booking code

HR-KKN7B

Se udflugter
En lastbil kage sidder på toppen af en bil En lastbil kage sidder på toppen af en bil

7E ATV- / Quad-safari til Ruslands grænse

Norge

Varighed

Varighed: 2 timer 30 minutter

Price per person

Fra kr 1.315

Booking code

HR-KKN7E

Se udflugter
En mand, der rider på et snowboard ned ad en snedækket bjerg En mand, der rider på et snowboard ned ad en snedækket bjerg

7C Snescootersafari

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.663

Booking code

HR-KKN7C

Se udflugter
Besøg Kirkenes Snow Hotel Besøg Kirkenes Snow Hotel

Kirkenes Snehotel

Norge

Varighed

3 Timer

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-KKN7D

Se udflugter
Husky Tour, Kirkenes. Husky Tour, Kirkenes.

Hundeslædeeventyr

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.802

Booking code

HR-KKN7F

Se udflugter
En gruppe mennesker, der rider på ski på en snedækket bakke En gruppe mennesker, der rider på ski på en snedækket bakke

Eksklusiv hundeslædekørsel

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 2.984

Booking code

V-KKN7J

Se udflugter
A crab in the snow A crab in the snow

Kongekrabbe-ekspedition

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.426

Booking code

HR-KKN7H

Se udflugter
A building with a mountain in the background A building with a mountain in the background

8B Verdens nordligste by

Norge

Varighed

1 t 45 min

Price per person

Fra kr 689

Booking code

HR-HFT8B

Se udflugter
En solnedgang over en vandmængde En solnedgang over en vandmængde

8A Morgenmad på Nordkap

Norge

Varighed

6 timer

Price per person

Fra kr 1.635

Booking code

HR-HVG8A

Se udflugter
Go on a mountain hike in Hammerfest Go on a mountain hike in Hammerfest

8G Fjeldvandretur i Hammerfest

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-HFT8G

Se udflugter
En mand stående på en stenet bakke En mand stående på en stenet bakke

8H Ind i isen – Fortællinger om en polarhelt

Norge

Varighed

1 t 45 min

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-HFT8H

Se udflugter
Et ur, der sidder foran et vindue Et ur, der sidder foran et vindue

8C Midnatskoncert i Ishavskatedralen

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 689

Booking code

HR-TOS8C

Se udflugter
Rib eventyr i Tromsø Rib eventyr i Tromsø

8I Arktisk Midnatstur (2019/20)

Norge

Varighed

1 time 30 minutter

Price per person

Fra kr 1.148

Booking code

HR-TOS8I

Se udflugter
En gruppe mennesker på en bakke med udsigt over en vandmængde En gruppe mennesker på en bakke med udsigt over en vandmængde

9A En smag af Vesterålen

Norge

Varighed

4 t 30 min

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-HRD9A

Se udflugter
En båd sidder på toppen af et bjerg En båd sidder på toppen af et bjerg

9B Lofoten-øerne

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.009

Booking code

HR-SVJ9B

Se udflugter
En fugl flyver i luften på en overskyet dag En fugl flyver i luften på en overskyet dag

9C Havørne-Safari

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 1.287

Booking code

HR-SKN9C

Se udflugter
RIB tour with Hurtigruten behind RIB tour with Hurtigruten behind

9E Rib-tur i Lofoten

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.287

Booking code

HR-SVJ9E

Se udflugter
En gruppe mennesker, der står ved siden af en vandmængde En gruppe mennesker, der står ved siden af en vandmængde

9I Vesterålen og Lofoten med rib

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 2.984

Booking code

V-SKN9I

Se udflugter
A person riding a horse on a beach A person riding a horse on a beach

9D Lofoten til hest

Norge

Varighed

3 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.357

Booking code

HR-SVJ9D

Se udflugter
En bro over en vandmængde En bro over en vandmængde

9F Vandretur i fiskerby

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 730

Booking code

HR-SVJ9F

Se udflugter
Besøg World Heritage center i Vega Besøg World Heritage center i Vega

10B Unesco Vega-Skærgården

Norge

Varighed

5 timer

Price per person

Fra kr 2.080

Booking code

HR-SSJ10B

Se udflugter
Mad på et bord Mad på et bord

10C Lakseopdræt

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 870

Booking code

HR-BNN10C

Se udflugter

Forlæng rejsen

Få mere ud av reisen med vores før- og efterprogram.

Oplev den betagende Nærøyfjord på denne tur Oplev den betagende Nærøyfjord på denne tur

Bergen - Norge i en nøddeskal

Norge

Varighed

9 Timer

Fra

kr 1.715

Booking code

N1400KL2

Se program

Oslos seværdigheder

Norge

Varighed

3 Dage

Fra

kr 8.178

Se program
gå op med Fløibanen kabelbanen til Bergens bjerge gå op med Fløibanen kabelbanen til Bergens bjerge

Bergen - Vandretur på Fløien

Norge

Varighed

2 Timer

Fra

kr 485

Booking code

CENBG01

Se program
Nyd en Seafood middag på Cornelius restaurant uden for Bergen Nyd en Seafood middag på Cornelius restaurant uden for Bergen

Bergen - Fiske- og skaldyrsmiddag og bådtur

Norge

Varighed

5 Timer

Fra

kr 973

Booking code

CENBG03

Se program
Se højdepunkter i Bergen på denne Segway Tour Se højdepunkter i Bergen på denne Segway Tour

Bergen - Bergen på segway

Norge

Varighed

2 Timer

Fra

Se program
Sognefjord, Norway Sognefjord, Norway

Bergen - Sognefjord i en nøddeskal

Norge

Varighed

10 Timer

Fra

kr 1.876

Booking code

E1454KL2

Se program
A body of water with a mountain in the background A body of water with a mountain in the background

Bådtur til Mostraumen (2019/2020)

Norge

Varighed

3 Timer

Fra

kr 446

Booking code

CENBGO05

Se program
En gruppe mennesker, der går gennem en overskyet himmel En gruppe mennesker, der går gennem en overskyet himmel

Oslos seværdigheder - Post

Norge

Varighed

3 Dage

Fra

kr 8.178

Se program
Nærbillede af en bro Nærbillede af en bro

Oslo Panoramatur

Norge

Varighed

3 Timer

Fra

kr 261

Booking code

CENOSL01

Se program
Find priser og ledige pladser