Grunde til at sejle med Svalbard-ekspressen

Her er grundene til, at man bør deltage i den romantiske sejlads helt oppe ved Arktis til kanten af verden i 24-timers sommerlys.

1. Den sidste by inden Nordpolen

Når vi sejler med Svalbard-ekspressen til Longyearbyen ved 78 °N og tilbage,besøger vi 16 destinationer , der er nøje udvalgt med vores 130 års erfaring med sejladser langs Norges kyst. Udforsk særlige steder som den alpine by Åndalsnes og Træna, der er et af Norges ældste fiskersamfund. Vi ser Bjørnøyas fugleklipper midt i Barentshavet og sejler ind i et isbjørneterritorium ved den tidligere kulmineby Ny-Ålesund.

2. Solbadning på dækket … ved midnatstid

Vi sejler dybt ind i den arktiske polarcirkel om sommeren, når midnatssolen optræder på himlen. At se solen svæve over horisonten uden at gå ned er et fænomen, man aldrig glemmer. På Svalbard bliver solen oppe hele dagen og natten fra slutningen af ​​april til slutningen af ​​august. Den kaster sit magiske lys ned over os døgnet rundt, mens vi oplever den utrolige øgruppe.

3. Oplev fiskeri og kajakroning i Lofoten

Med gennemsnitligt seks timer i havn er der god tid til at udforske hvert sted, vi lægger til. Vores flere end 30 nye sommerudflugter er den bedste måde at opleve de forskellige sider af livet i Norge.

Man kan prøve stående paddleboarding i Åndalsnes, besøge engammel vikingegård i Tromsø, køre på elcykel på eventyrøen Senja, og køre hundeslædehjul på Svalbard.

Se alle udflugter Se alle udflugter

4. Hold udkig efter isbjørnene på kysten

Dyrelivet og landskabet på toppen af verden er anderledes end alle andre steder jorden. Spejd efter hvalrosser, der soler sig på de hvide sandstrande. Hold godt øje med isbjørne, der jagter sæler på kanten af havisen. Spejd efter flokke af migrerende hvaler, havørne, der svæver højt over de turkisblå fjorde og grønne fjelde og efter rensdyrflokke spredt over Svalbards forrevne fjeldkæder.

5. Genoplev en rejse fra en gylden tidsalder

Skibet M/S Trollfjord er vores stilfulde tilflugtssted til søs med en skandinavisk, smart og naturlig indretning. Resultatet er en uformel, nostalgisk atmosfære, der fremkalder en tidløshed, hvor tiden går langsommere. Slap af i loungens to etager med en cocktail og snak med andre rejsende, eller nyd den smukke sommerudsigt fra den panoramiske sauna.

6. Kysten er vores køkken

Med Norway’s Coastal Kitchens madkoncept henter vores skibes tre elegante restauranter og panoramabaren inspiration fra Norges årstidsbestemte lokale råvarer, gamle norske konserveringsteknikker og nyfortolker menuer fra arkiverne. Nyd friske bær, spiselige blomster, rabarber, grøntsager og skaldyr - sommerens smage langs Norges kyst.

Restauranter på Svalbard-ekspressen Restauranter på Svalbard-ekspressen

7. Lær hemmelighederne bag det nordiske køkken

Mad- og drikkeoplevelserne rækker langt ud over restauranterne på Svalbard-ekspressen. En helt ny vifte af madworkshops og prøvesmagninger er med i rejsens pris, smagene, producenterne og madkulturen fra Norges kyst bliver en endnu større del af oplevelsen.Se teknikken bag den perfekte gravad laks, og få ideer til at tilberede bæredygtige ingredienser såsom tang.

Foto: Espen Mills

8. Suite-oplevelsen

For at få den absolut bedste komfort, mad og service ombord på M/S Trollfjord, skal man bestille en suite. Suiterne har store senge, private balkoner, ubegrænset brug af minibar og mulighed for at få morgenmad via roomservice. Ophold i en suite inkluderer også en finere à la carte-menu ved alle måltider, overdådig Afternoon Tea med mousserende vin hver dag, endeløse mængder af cocktails og endda en eksklusiv middag med skibets seniorofficerer.

Foto: Espen Mills

9. Hjemme hos nordmændene

Et Coastal Experience Team på fem personer, der ledsager os ombord, betyder, at man får et varieret inkluderet program hver dag på rejsen. Teamet er værter for håndarbejdsaktiviteter, fotoworkshops, filmaftener, udendørsaktiviteter og tilkøbsvandreture.

Resten af tiden deler teammedlemmerne viden og fortællinger om kystens historie og kultur.

Mød teamet Mød teamet

10. Rejser, der giver tilbage

I generationer har vores rejser støttet lokalsamfund, støttet levevilkårene og forbundet venner og familier. Ved at foretrække lokale leverandører bidrager vi til en cirkulær økonomi, der fremmer lokale fødevarer og drikkevarer og holder transportenergiforbruget nede. Vores fond er også aktiv inden for bæredygtighedsprojekter i hele Norge såsom omfattende strandoprydning på Svalbard.

Dit eventyr starter her