Den norske kystrute | Ny sæson 2023/2024

Sejl med på den originale kystrute på vores klassiske 12-, 11-, 7- eller 6-dages rejser eller vælg fra dusinvis af kortere rejsemuligheder.

Vi fejrer vores jubilæum i 2023

For at fejre 130-årsdagen for vores allerførste sejlads for mange generationer siden, 2. juli 1893, er der en række særlige bonusser på alle vores sejladser i hele 2023. Bonusrækken omfatter souvenirs (i begrænset oplag), foredrag om højdepunkter i Hurtigrutens historie, tidløse søfartstraditioner og fem-retters historisk menu i skibets restaurant.

Bestil nu Bestil nu
Head Chefs from the Norwegian coast, Astrid Nässlander and Halvar Ellingsen, our new culinary ambassadors
Foto: Yann Bougaran

Det er en stor glæde for os at præsentere vores kulinariske ambassadører

Astrid Nässlander og Halvar Ellingsen

Vi brygger på et spændende samarbejde med to prisvindende køkkenchefer fra Norges kyst, Astrid Nässlander og Halvar Ellingsen, om at forbedre vores menuer og inspirere næste generation af kokke hos Norway's Coastal Kitchen.

Mød vores kulinariske ambassadører Mød vores kulinariske ambassadører
Head Chefs from the Norwegian coast, Astrid Nässlander and Halvar Ellingsen, our new culinary ambassadors
Foto: Yann Bougaran
Traditional red fishing cottages, called "Rorbu", in the town of Svolvær, Norway
Foto: Helfried Weyer / Hurtigruten

Fantastiske weekend-rejser

Tag en kort og hurtig ferie til Norges smukke fjorde. Vores to- til fem-dages rejser er helt ideelle.

Vælg blandt tolv korte rejser med alle vores sædvanlige fordele - fjord-og-gård-til-bord-måltider i skibets restauranter og et udvalg af udflugter efter årstiden.

Bestil nu Bestil nu
Traditional red fishing cottages, called "Rorbu", in the town of Svolvær, Norway
Foto: Helfried Weyer / Hurtigruten