Bergen - Nordkap - Bergen – Ekspeditionsrejse til arktisk vinter og nordlys

Aktuelle tilbud:

Singeltilbud

Længde: 12 dage

Afrejser: 2021:  11. jan / 22. jan / 2. feb / 13. feb / 24. feb / 2. okt / 13. okt / 24. okt / 4. nov / 15. nov / 26. nov / 7. dec / 18. dec / 29. dec
2022:  9. jan / 20. jan / 31. jan / 11. feb
Pris fra:
kr 23.470 pr. person
Helpension inkluderet
 • Tag imod de allerbedste muligheder for at se nordlyset i det norske Arktis
 • Udnyt Hurtigrutens 126 års erfaring for at se de skjulte perler på Norges kyst.
 • Oplev Lofotens fantastiske landskab i vinterdragt.
 • Udforsk fascinerende Tromsø, Ålesund og uforglemmelige Nordkap
Oplev Lofoten, når der er smukkest om vinteren.
Foto: Ørjan Bertelsen
Bergen - Nordkap - Bergen
Besøg Nordkap i skæret fra nordlyset.
Foto: Getty Images
Besøg Nordkap i skæret fra nordlyset.
Store chancer for at opleve verdens mest spektakulre, naturlige lysshow.
Foto: Ørjan Bertelsen

Rejseplan

Det spektakulære nordlys er den mest populære årsag til at udforske Norge om vinteren, men kysten har mange andre attraktioner. Sejl med Hurtigruten for at opleve et arktisk landskab fyldt med imponerende fjelde, dybe fjorde og charmerende kystbyer. Oplev Norges kystperler og mærk adrenalinsuset i spændende vinteraktiviteter, når vi er på jagt efter det magiske nordlys.
Dag 1
Bergen
Oplev Bergen inden sejladsen
Bryggen i Bergen om vinteren
Historien lever i dejlige Bergen.
Foto: Shutterstock

Inden ekspeditionsrejsen starter, er der tid til at udforske Bergen. Spark vintereventyret i gang med en tur med kabelbanen til toppen af Fløyfjellet eller med svævebanen til Ulriken. Der er fantastisk udsigt over byen fra begge fjeldtoppe.

Bergen har gode shoppingmuligheder med kendte mærkevarebutikker og små nichebutikker. Tag en tur gennem Bryggen-kvarteret, der er på UNESCOs verdensarvliste og er en af de mest populære attraktioner i Bergen. Nogle af træbygningerne er mere end 300 år gamle, og Mariakirken er opført mellem 1130 og 1183. De smalle gyder og sammenhængende gallerier skaber en særlig middelalderlig atmosfære. Andre attraktioner er Fiskemarkedet, Bergenhus Fæstning og caféer, restauranter og butikker.

Brug lidt tid på at lære skibet at kende. Mød Ekspeditionsteamet og bliv forberedt til spændende kommende oplevelser.

Bryggen i Bergen om vinteren
Historien lever i dejlige Bergen.
Foto: Shutterstock
Udsigt over Bergen fra Fløyen-bjerget
Panoramaudsigt over Bergen og omegn.
Foto: Shutterstock
Udsigt over Ålesund om vinteren fra Mount Aksla
Ålesund - byen med jugendstil-arkitektur.
Foto: Eivind Lande
Vinterlandskab
Vidunderligt vinterlandskab tøt på byen.
Foto: Freya Rixen Cunow
Atlanterhavsparken, Ålesund
Lær noget om det mangfoldige liv under havoverfladen.
Foto: Roger Engvik
Dag 2
Ålesund - Halvdag
Jugendstil og livet under havoverfladen
Vinterlandskab
Vidunderligt vinterlandskab tøt på byen.
Foto: Freya Rixen Cunow

Ålesund er kendt for sin smukke jugendstil-arkitektur, der blev skabt i genopbygningen efter en brand, der i 1904 ødelagde store dele af byen.

Gå en tur rundt i Ålesunds brostensbelagte gader og nyd synet af de mange små detaljer, der gør husene så smukke.

Atlanterhavsparken - Det norske Akvariet er et af Europas mest markante akvarier. Akvariet er bygget ind i kystlandskabet, og fisketankene viser havlivet i dets autentiske levested.

Akvariet har et spektakulært udendørs område med udsigt til Atlanterhavet samt en pingvinpark, et stort sælbassin og et undervandsobservatorium.

Udflugter
 • Inkluderet
  Ålesund – Det norske akvarium
  Norge er kendt for sin stærke tilknytning til havet, og Ålesund er en af landets vigtigste steder for fiskeri. Se det storslåede kystlandskab, og lær om det lokale havliv på det norske akvarium.
Dag 3
Brønnøysund - Halvdag
Fjelde, myter og UNESCO-liste-øer
Torghatten Mountain om vinteren
Betagende arktis skønhed ved det berømte Torghatten-fjell.
Foto: Terje Solbakk

Indtil nu har Ekspeditionsteamet holdt adskillige foredrag. Måske har der været tid til at nyde udsigten til vinterlandskabet fra et af skibets boblebade.

I Brønnøysund kan man med på en byvandring for at lære mere om det attraktive kystsamfund, hvis liv har handels- og fiskerihavnen som centrum.

Et af Norges mest berømte vartegn ligger tæt på Brønnøysund. Fjeldet Torghatten med et markant hul lige i midten, siges at være troldkongens hat. Det spiller en nøglerolle i Nordlandsregionens eventyr. Det siges, at trolde, der fanges af lyset ved solopgang, bliver til sten og dermed blev de til fjelde på denne kyststrækning.

Om aftenen sejler vi forbi den lille holm Vikingen. Polarcirklen krydser her - markeret med en globusstatue. Nu øges chancerne for at se nordlys.

Udflugter
 • Inkluderet
  Byvandring i Brønnøysund og koncert
  Dette er en speciel mulighed: en invitation til at lære den lille norske kystby Brønnøysund at kende, fra dens historie til dens moderne hverdagsliv. Tag et kort, og gå en tur på egen hånd fra havnen til byen. Der vil være guider tilgængelige langs ruten for at tilbyde lokal indsigt og historier.
Torghatten Mountain om vinteren
Betagende arktis skønhed ved det berømte Torghatten-fjell.
Foto: Terje Solbakk
En person, der står ved siden af et vand legeme
Skibets Ekspeditionsteam elsker at formidle viden.
Foto: Agurtxane Concellon
En havn fyldt med vand og et bjerg i baggrunden
Svolvær byder velkommen til Lofoten.
Foto: Ørjan Bertelsen
Nordlys i Lofoten
Førsteklasses nordlysområde.
Foto: Johannes Groll
En mand stående ved siden af en krop af vand
Oplev den storslåede norske vinter.
Foto: Getty Images
Dag 4
Reine og Svolvær - Heldag
I nordlys-zonen
Nordlys i Lofoten
Førsteklasses nordlysområde.
Foto: Johannes Groll

Nu er vi i aurora-zonen. Nordlyset kan ofte ses direkte over skibet. Vi kan ikke kontrollere vejret, men vi kan sejle forbi ethvert skydække i løbet af få minutter for at få et klart billede af himlen. I modsætning til et stationært udsigtssted er skibet et flydende nordlysobservatorium. På havet er vi langt væk fra kunstigt lys på land. Det øger chancerne for at se nordlys.

Man glemmer aldrig sin første indsejling til Lofoten på grund af den formidable fjeldvæg med snedækkede fjelde, der rejser sig ret op fra havet.

Om  morgenen lægger vi til i idylliske Reine - et perfekt sted at starte et polareventyr.

Tag med på opdagelse i den nærliggende smukke, lille fiskerby Å.  Her kan man besøge to flotte museer, Norsk Fiskeværsmuseum og Lofoten Tørrfiskmuseum. Gå en tur langs de gamle kysthuse og få en følelse af hverdagslivet i Lofotens fiskerbyer gennem de seneste 250 år. Man kan også deltage i en af de mange udflugter, der tilbydes, og udforske mere af Lofotens vinternatur.

Vi fortsætter til Svolvær og besøger en fiskerlandsby med ældgamle traditioner for livet på havet. Deltag i spændende aktiviteter for at udforske de omkringliggende øer, stejle fjelde, smukke strande og beskyttede bugter. Butikker, gallerier, caféer og restauranter er spredt over hele byen.

Efter en hel dag i Lofoten fortsætter vi til den betagende Trollfjord, hvor lodrette fjelde rejser sig fra havet. Om vinteren er det ikke muligt at sejle ind i fjorden, så vi nøjes med at beundre den fra indsejlingen.

Udflugter
 • Inkluderet
  Reine – Fiskerlandsbyen Å
  Å, som ligger på øhavets vestlige spids, er en unik, historisk attraktion. Her finder du en af de bedst bevarede gamle fiskerlandsbyer i Norge, som tilbyder en række muligheder for at opleve livet omkring Lofoten-fiskeriet gennem se seneste 250 år.
Dag 5
Tromsø - Heldag
Porten til Arktis
Et nærbillede af et snedækket bjerg
Tag med på en udflugt for at jagte nordlyset.
Foto: Lightscape

Tromsø er det perfekte sted at opleve et eventyrligt vinterlandskab. Byens attraktioner omfatter dyreliv, natur samt historie, kultur og spændende arkitektur.

Tromsø ligger mellem store øer og høje fjelde. Med en overflod af barer, butikker og restauranter lever Tromsø op til sit gamle omdømme som 'Nordens Paris'.

Pubben Ølhallen åbnede i 1928 i kælderen til Mack Bryggeri, et af verdens nordligste bryggerier. Lokale folk kommer her for at drikke og snakke. Ølhallen ligger i den sydlige ende af hovedgaden. Bed om en rundvisning i mikrobryggeriet eller nyd en kold norsk øl med de lokale stamgæster.

Følg med på en tur med svævebanen Fjellheisen til en betagende udsigt over byen, fjeldene, fjorden og forhåbentlig nordlys. Ishavskatedralen med en smuk mosaikglasvæg som vestgavl er Tromsøs største seværdighed.

Blandt de mange udflugtsmuligheder med Ekspeditionsteamet er smukke busture, hundeslædeture, vandreture på snesko og langrend på ski.

Et nærbillede af et snedækket bjerg
Tag med på en udflugt for at jagte nordlyset.
Foto: Lightscape
En person iført en rød hat taler på en mobiltelefon
Tag med Ekspeditionsteamet på langrend, sneskovandring eller på hundeslædetur.
Foto: Agurtxane Concellon
Mand og kvinder foran kloden på Nordkap plateauet.
Magisk lys ved verdens ende - Nordkap.
Foto: Paul Finnegan
Northen lyser over Nordkap plateauet.
Lysene danser på himlen over Nordkap-plateauet.
Foto: Getty Images
En båd er forankret i vandet
Honningsvåg i vinterdragt.
Foto: Stefan della Torre
Dag 6
Honningsvåg - Heldag
Verdens ende
Northen lyser over Nordkap plateauet.
Lysene danser på himlen over Nordkap-plateauet.
Foto: Getty Images

Vi sejler ind i hjertet af arktisk vildmand.  Her ligger storslåede Nordkap, der er et af de nordligste steder på det europæiske fastland. Begynd dagen med en smuk bustur fra Honningsvåg. Vi passerer små bugter og landsbyer og krydser et fjeldplateau, inden vi kommer til spektakulære Nordkap  på 71° 10' 21'' Nord. Nordkap ligger kun 2.095,82 kilometer fra den geografiske Nordpol. Stå på kanten af klippen ved det ikoniske globus-monument og se ud over Barentshavet. Kun Svalbard-øgruppen ligger mellem Nordkap og Nordpolen. Udsigten går så langt som til der, hvor havet møder horisonten. Det er som at stå ved verdens ende.

Nordkap er også et godt sted at tage betagende billeder, og der er tid nok til at besøge Nordkapp-hallens biograf, der viser en kort film om Nordkap-plateauet.

Tilbage i Honningsvåg kan man slentre rundt forbi charmerende huse og dejlige butikker.

Udflugter
 • Inkluderet
  Honningsvåg – Nordkap
  Nordkap ligger langt over den arktiske polarcirkel på Nordeuropas spids. Uanset årstid er det en oplevelse for livet at ankomme til dette dramatiske plateau 300 meter over det arktiske ocean.
Dag 7
Alta - Halvdag
Nordlysbyen
Hundeslædekørsel i Norge om vinteren
En hundeslædetur er en af de bedste måder at opleve vinterlandskabet på.
Foto: Agurtxane Concellon

Oplev, hvordan Alta blev epicenter for banebrydende forskning af nordlyset. I slutningen af det 19. og det tidlige 20. århundrede var den norske videnskabsmand Kristian Birkeland fast besluttet på at finde ud af årsagen til fænomenet. Nordlys havde skræmt og forbløffet mennesker i tusinder af år. Lær alt om nordlyset på en interaktiv udstilling i Nordlyskatedralen.

Alta ligger langt nord for Polarcirklen på 69° 58' 07,9" Nord. Det er den største by i den store vildmark i Finnmark. Det er en perfekt oplevelsesdestination med en bred vifte af aktiviteter med et personligt præg. 

Alta ligger direkte under Nordlys-ovalen, så chancerne for at se nordlys er meget gode. Resten af aftenen jager vi nordlys fra skibet.

Udflugter
 • Inkluderet
  Oplev Nordlyskatedralen
  Alta er en by, der er kendt for muligheden for at se et glimt af nordlyset. Nyd en kort tur gennem byen på vejen til Nordlyskatedralen, hvor du får chancen for at lære om katedralens karakteristiske arkitektur og Altas særlige forhold til det majestætiske nordlys.
Hundeslædekørsel i Norge om vinteren
En hundeslædetur er en af de bedste måder at opleve vinterlandskabet på.
Foto: Agurtxane Concellon
Se Northern Lights om bord på et krydstogtskib
På dækket til søs - langt fra kunstige lyskilder - er det ideelt at jage nordlyset
Foto: Ørjan Bertelsen
En ulv i sneen
Oplev fantastisk dyreliv i verdens nordligste dyrepark.
Foto: Eckhoff
Svævebaner under Nordlys i Narvik
Nyd vinter-panoramaet fra svævebanen højt over Narvik, der måske er oplyst af nordlys.
Foto: Jan Arne Pettersen
En havn med et bjerg i sneen
Narvik var centrum i en vigtig konflikt under Anden Verdenskrig.
Foto: Shutterstock
Dag 8
Narvik - Halvdag
Vildmark og krigshistorie
Svævebaner under Nordlys i Narvik
Nyd vinter-panoramaet fra svævebanen højt over Narvik, der måske er oplyst af nordlys.
Foto: Jan Arne Pettersen

Historiske Narvik ligger i smuk arktisk natur. Besættelsen af Norge under Anden Verdenskrig startede her i 1940. Deltag i den inkluderede udflugt til Narvik Krigsmuseum for at se udstillinger, der skildrer konflikten såvel som universelle spørgsmål med relation til krig, konflikt og menneskerettigheder.

Man kan også bruge tiden udendørs i vinternaturen.

Deltag i en udflugt med svævebane til en fjeldtop og en betagende udsigt eller tilbring dagen i verdens nordligste naturpark. Se bjørne, ræve, los, ulve, elge, moskusokser og andre arktiske dyr.

Udflugter
 • Inkluderet
  Besøg på Narvik Krigsmuseum
  Narvik havde en central placering i Norge under 2. Verdenskrig, både på land og til søs. I dag fortæller Narvik Krigsmuseum ikke alene om slagene ved Narvik, men har også samlet Nordnorges krigshistorie under ét tag.
Dag 9
Sandnessjøen - Halvdag
Fjelde og vikingehistorie
Sandnessjøen dækket i show
En af kystens charmerende byer - Sandnessjøen.
Foto: Erlend Haarberg / visithelgeland.com

Fjeldkæden De syv søstre har gjort Sandnessjøen berømt. Der er flot udsigt til fjeldtinderne fra dækket, mens vi nærmer os byen.

Sandnessjøen har en rig vikingehistorie, og der er meget at lære om de lokale stammer. Nord-Norges mest magtfulde høvding er blevet genskabt på Sandnes i Sandnessjøen. Stedet ligger kun ti minutters gang fra havnen. Lær noget om den rige historie fra vikingetiden og om magtfulde skikkelser - fx Sigrid på Sandnes, der er en af de meget få kvinder, der er nævnt i sagaerne, og som var berømt for den respekt, hun fortjente fra sit folk.

Man kan også deltage i en udflugt for at lære noget om den norske digter og præst Petter Dass. Besøg det moderne museum i kombination med et besøg i middelalderkirken i Alstahaug.

Udflugter
 • Inkluderet
  Besøg en vikingehøvding
  Besøg en vikingehøvdings hus ved Sandnes, hvor vi lærer om denne regions historie som et magtcentrum under vikingetiden. Her kan du deltage i flere forskellige lærerige aktiviteter, herunder prøvesmagning på de lokale fødevarer.
Sandnessjøen dækket i show
En af kystens charmerende byer - Sandnessjøen.
Foto: Erlend Haarberg / visithelgeland.com
Bjergkæde Seven Sisters
Utrolige kontraster og uforglemmelig natur, når vi sejler forbi fjeldkæden De syv Søstre
Foto: Shutterstock
Kristiansund om natten.
Krisiansunds malriske charme.
Foto: David Vargas
Dag 10
Kristiansund og Molde - Halvdag
Fra tørfisk til roser
Kristiansund om natten.
Krisiansunds malriske charme.
Foto: David Vargas

Kristiansund ligger på fire øer i Norskehavet og har altid været grundlag for levebrød i fiskeri-, skibsbygnings- og olieindustri. Kristiansund er nu Norges tørfiskhovedstad på grund af byens historiske eksport af saltet fisk.

Følg med på en smuk bustur ad Atlanerhavsveien, en af Norges mest besøgte turist- destinationer. Den 8,2 kilometer lange motorvej med otte brospand gennem maleriske landskaber og med udsigt over åbent hav er Nasjonal Turisveg. Udflugten slutter i Molde, hvor skibet venter.

Molde er kendt som "Rosernes by" på grund af byens frodige, blomstrende haver. Tag op på byens smukke udsigtspunkt, Varden, og nyd den fantastiske udsigt over Molde, fjorden, skærgården og Romsdalsalpernes snedækkede tinder i det fjerne.

Udflugter
 • Inkluderet
  Kristiansund – Atlanterhavsvejen
  Atlanterhavsvejen, som er kendt som en af verdens smukkeste køreture, er et vidunder inden for ingeniørkunst og zigzagger sig vej på tværs af broer, fra ø til ø, langs kanten af havet. Denne guidede bustur giver dig chancen for at forlade skibet og udforske kysten på land.
Dag 11
Fjærland - Heldag
Gletsjere og betagende fjordlandskab
Et hus dækket af sne
Besøg Norsk Bremuseum i Fjærland
Foto: Norsk Bremuseum

Om morgenen sejler vi dybt ind i Norges længste fjord, Sognefjorden, til den lille by Fjærland. Nyd en tur i land i den idylliske landsby med kun 300 indbyggere og mange charmerende, gamle bygninger.

Jostedalsbreen er den største gletsjer på det europæiske kontinent. Adskillige små gletsjerarme strækker sig i mange retninger. I Fjærland kan man komme meget tæt på to af gletsjerarmene, Bøyabreen og Supphellebreen. Fjærland er det perfekte sted at lære noget om, hvordan gletsjere skabte Norges smukke fjorde. Besøg på Norsk Bremuseum og oplev en gletsjer med hvide og blå lemmer, der strækker sig ned ad stejle fjelde.

Fjærland kaldes Den Norske Bokbyen på grund maleriske antikvariater. Udforsk charmerende Fjærland og tag med på udflugter.

Udflugter
 • Inkluderet
  Fjærland: Forstå Norges gletsjere
  Norges landskab er defineret ved dets karakteristiske fjorde og gletsjerne, der skabte dem. På denne udflugt får du mulighed for at lære om disse gletsjere og se en af dem tæt på, mens vi besøger et stykke af Jostedalsbræen, den største gletsjer på det europæiske fastland.
Et hus dækket af sne
Besøg Norsk Bremuseum i Fjærland
Foto: Norsk Bremuseum
En stor bygning med et bjerg i baggrunden
Bergen er fuld af charme om vinteren.
Foto: Klaus-Peter Kappest
Dag 12
Bergen
Se frem til næste eventyrrejse
En stor bygning med et bjerg i baggrunden
Bergen er fuld af charme om vinteren.
Foto: Klaus-Peter Kappest

Tidligt om morgen ankommer vi i Bergen, hvor ekspeditionsrejsen slutter. Forhåbentlig har de magiske nordlys vist sig flere gange, og forhåbentligt er der mange dejlige, unikke og autentiske oplevelser af Norges kultur, historie, dyreliv og fantastisk natur at tage med hjem.

Hurtigruten ser frem til at se dig ombord igen til nye eventyr i den nærmeste fremtid.

 

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjernestliggende og uberørte farvande. På alle ekspeditioner hersker naturen. Vejr- is- og havforhold sætter grænserne for alle Hurtigrutens operationer. Sikkerhed og uovertrufne oplevelser for de rejsende har altid højeste prioritet. Alle planlagte rejseruter vurderes løbende for at kunne tilpasses begrænsninger, uventede vejrforhold eller spændende muligheder, som naturen og dyrelivet tilbyder. Derfor kalder vi det en ekspedition.
Find priser og ledige pladser

Hvad er inkluderet

Inkluderet

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten og kahytskategori efter eget valg

ALT DET NØDVENDIGE FOR AT OPLEVE ET EVENTYR

 • Et stort program med inkluderede aktiviteter, der er skabt, for at man kan fordybe sig i de destinationer, vi besøger - blandt andet udforskning på land med Ekspeditionsteamet.
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - et håndplukket, internationalt hold af højtuddannede eksperter fra forskellige akademiske områder med dybdegående kendskab til de regioner, vi sejler i.
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke.
 • Udlån af pigsåler til vandresko / -støvler, vandrestave og andet udstyr, der er nødvendigt til aktiviteterne.

ENGAGERENDE AKTIVITETER OG UNDERVISNING:

 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Undervisningsprogram, hvor man både lærer noget om det, der opleves undervejs, og selv kan bidrage med sin viden
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks. Et udvalg af foto- og filmoptagelser fra rejsen deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Afslutningsarrangement

KOMFORT OMBORD:

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende) 
 • Kaffe og te om bord
 • Mellemmåltider / snacks inden de tre hovedmåltider
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Wi-Fi for alle rejsende. Vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Streaming er ikke muligt
 • Drikkepenge forventes ikke

Ikke inkluderet

 • Internationale og nationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere eller af Ekspeditionsteamet
 • Rejseforsikring
 • Bagage-håndtering 

Bemærk

 • Bemærk: På ture, der afgår 9. marts 2021 og 11. februar 2022, besøger vi Reine og Svolvær i en anden rækkefølge
MS Trollfjord
Foto: Stein Bjørge
Bjergvandring i Lofoten
En gruppe mennesker, der sidder på en togstation

Dit skib

M/S Trollfjord

Byggeår 2002
Renoveret 2020
Skibsværft Fosen Mek. Verk. (N)
Passagerkapacitet 822
Senge 576
MS Trollfjord
Foto: Stein Bjørge

Skibet er opkaldt efter den spektakulære Trollfjorden i Vesterålen. Hendes indre er spektakulær komfort, moderne faciliteter og indretning, der gør udstrakt brug af norsk træ og sten.

Læs mere om M/S Trollfjord

Et stort skib i en vandmængde

Udflugter

På nogle krydstogter tilbyder vi inkluderede udflugter, der kan reserveres uden ekstra omkostninger. Disse inkluderede udflugter kan ofte kombineres med andre udflugter i den samme havn.

Bemærk venligst, at udflugter kan ændres og er endnu ikke tilgængelige til reservation for rejser efter marts 2021.

En kvinde svømmer i vandet En kvinde svømmer i vandet

Ålesund – Det norske akvarium

Varighed

2 timer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-AES3

Se udflugter
A small boat in a body of water with a mountain in the background A small boat in a body of water with a mountain in the background

Brønnøysund – Byvandring og koncert

Varighed

2 timer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-BNN2

Se udflugter
A boat that is sitting on a rock A boat that is sitting on a rock

Reine – Fiskerlandsbyen Å

Norge

Varighed

1-2 timer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-REI1

Se udflugter
A sunset over a body of water A sunset over a body of water

Honningsvåg – Nordkap

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-HVG1

Se udflugter
Et stort skib i sneen Et stort skib i sneen

Alta – Oplev Nordlyskatedralen

Varighed

1,5

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-ALF2

Se udflugter
Et nærbillede af et snedækket bjerg Et nærbillede af et snedækket bjerg

Narvik – Besøg på krigsmuseum

Varighed

Varierer, efter gæstens ønske

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-NVK1

Se udflugter
Viking chieftain’s house at Sandnes - Sandnessjøen Norway Viking chieftain’s house at Sandnes - Sandnessjøen Norway

Sandnessjøen – Besøg en vikingehøvding

Varighed

2 timer og 30 minutter

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-SSJ1

Se udflugter
Northern lights over the Atlantic Ocean Road Northern lights over the Atlantic Ocean Road

Kristiansund – Atlanterhavsvejen

Varighed

4-5 timer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-KSU1

Se udflugter
En bygning dækket af sne En bygning dækket af sne

Fjærland – Forstå Norges gletsjere

Varighed

Efter gæstens ønske

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-FYS1

Se udflugter
Find priser og ledige pladser
;