Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand

Rejseinformation 26 dage MS Roald Amundsen
Afrejse
18. august 2023
Pris fra
kr 169.602
Helpension inkluderet

Gå ombord på dette ekspeditionskrydstogt, hvor vi gør et forsøg på at sejle hele vejen gennem den sagnomspundne Nordvestpassage fra Alaska og hele vejen til Grønland og Nova Scotia.

Begyndelsen af dit eventyr

Dit udgangspunkt er den multikulturelle by, før du flyver til Nome i Alaska, den berømte by fra æraen med guldfeber. Når vi er gået ombord på MS Roald Amundsen, vil vi krydse den første del af Nordvestpassagen fra Stillehavet øst gennem Beringstrædet, Chukchihavet, Beauforthavet og Amundsen Gulf.

Dit ekspeditionsteam, udover eksperter i biologi og vilde dyr, vil bestå af professionelle fotografer, en arkæolog, og en eller flere formidlere af den inuitiske kultur.

En rejse af episke proportioner

Med over 10 dage med udforskning vil vi forsøge at navigere gennem isflager og øer i den smukke Nordvestpassage. Du vil lære om områdets historie på steder, der måske vil inkludere Cambridge Bay, Gjoa Haven, Fort Ross, Beechey Island og Dundas Harbour.

Med havis og vejrforhold, der dikterer deres beslutninger, vil dit ekspeditionsteam vælge lokationer for eskorterede landgange og rib bådssejlads. Vi holder også altid udkig efter muligheder for at se hvaler, sæler og måske endda isbjørne.

Vi vil herefter krydse Baffinbugten og Davisstrædet til den betagende Ilulissat Isfjord i Grønland, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Vi besøger herefter den maleriske by Sisimiut, før vi tager mod byen Corner Brook i det østlige Canada, og til sidst til Halifax, Nova Scotia. Selvom vi ikke når hele vejen gennem Nordvestpassagen på grund af havis, vil du stadig opleve den højarktiske skønhed og se efter vilde dyr såsom isbjørne.

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand
Attempt

Vores sejladser i Nordvestpassagen er ekspeditioner, hvor vi, i ægte ekspeditionsstil, udfordrer elementerne og det arktiske oceans isflager for at sejle rundt om disse fjerntliggende og isede vandveje – på en sikker måde. Adskillige alternative ruter kombineret med vores store viden om området og fleksibilitet er de centrale faktorer i forhold til at give dig den mest fantastiske oplevelse. Og hvis vi virkelig præsterer at sejle rundt om Baffin Island eller sejle gennem hele Nordvestpassagen, vil det ikke gå ubemærket hen.

 • Dag 1
  Vancouver, Canada

  Kosmopolitisk by, imponerende omgivelser

  18. august 2023

  Dit ekspeditionskrydstogt starter i Vancouver. Vancouver, der er beliggende midt i smukke bjerglandskaber og farvandet ved English Bay, er både en travl havneby og en kosmopolitisk storby. Hvis du sørger for at ankomme et par dage inden dit krydstogt, finder du hurtigt ud af, hvorfor folk er så begejstrede for British Colombias største by.

  Dens forskellige kvarterer summer med friske, jord-til-bord-køkkener i verdensklasse. I Chinatown og på Punjabi Market får man den måske bedste asiatiske mad i Nordamerika, mens Commercial Drive er hjem for Little Italy.

  Husk også at se Vancouvers ældste kvarter. Gastowns victorianske bygninger huser nogle af de mest populære restauranter og fra det 167 meter høje Vancouver Lookout har man en storslået panoramaudsigt.

  Du kan betragte neonlysene og nattelivet langs Granville Street, eller blot slappe af på en af strandene i West End. Sidstnævnte er også porten til at udforske de vidtåbne omgivelser og grønne planter i Stanley Park.

  Vi en halvdags sightseeingtur rundt i Vancouver som et program før sejladsen, fordi det er en nem måde til at se set byens seværdigheder. På den kommer også forbi den spændende Capilano-hængebro, der hænger 70 meter over floden. For at gøre eventyret endnu bedre hvad kunne så være bedre end at komme på en rejse med toget Rocky Mountaineer før sejladsen? Landskabet er virkelig spektakulært.

  Dag 1
  Vancouver, Canada

  Kosmopolitisk by, imponerende omgivelser

 • Dag 2
  Nome, Alaska

  Det er intet sted som Nome

  19. august 2023
  Forventet afgangstid er 22:00

  Du vil flyve fra Vancouver til Nome, hvor MS Roald Amundsen venter på at begynde dit ekspeditionskrydstogt.

  Nome, som er beliggende på Seward-halvøen, gik over i Alaskas historie den dag “tre heldige svenskere” fandt guld i Anvil Creek i 1898. Guldgravere flokkedes snart fra Yukon og fra San Francisco i dampskibe. Selv den berømte sherif Wyatt Earp fulgte kaldet om guld og åbnede en saloon her. Du kan se beviser på æraen med guldfeber overalt, inklusive forladte udgravninger, dampmaskiner fra århundredeskiftet og gamle jernbanespor. Råbene om guld! Guld!’ kan stadig høres i dag af dem, der søger ved Snake Rivers bredder og andre steder i området.

  Byen markerede også slutpunktet for tre af Roald Amundsens fremragende ekspeditioner; Nordvestpassagen i 1906, Nordøstpassagen i 1921 og et forsøg med fly til Nordpolen i 1926.

  Det virker derfor kun passende, at du vil gå ombord på et ekspeditionsskib, der bærer hans navn her i Nome, ivrig efter at komme på dit eget moderne eventyr gennem de arktiske områder.

  Dag 2
  Nome, Alaska

  Det er intet sted som Nome

 • Dag 3-7
  Til søs

  Se seværdighederne, mens vi sejler på havet

  20. august 2023 - 24. august 2023

  Disse indledende dage til søs giver dig al den tid, du har brug for, så du kan få sjælen med på rejsen og akklimatisere dig til dit eventyr forude. Du vil helt sikkert have lyst til at udforske skibet og nyde faciliteterne ombord, såsom vores infinity-pool, boblebad, sauna, det indendørs motionscenter samt den udendørs løbebane og spa.

  Der er også informative foredrag fra ekspeditionsteamet i videnskabscentret. Hvert eneste emne, der varierer fra vilde dyr, tektonisk aktivitet, glaciologi eller lokal historie og kultur, er beregnet på, at du kan få mest muligt ud af og nyde de områder, som vi sejler igennem, og desuden få information om de kommende landgange.

  Ekspeditionsteamet vil også forklare dig om vigtige retningslinjer fra  AECO, Association of Arctic Expedition Cruise Operators. Du vil lære, hvordan du kan beskytte dyrelivets habitater, holde en sikker afstand til dyrene og besøge arktiske samfund på en værdig og respektfuld måde. 

  Vi vil sejle gennem Beringstrædet og kigge op på himlen for at se forskellige havfugle. Du kan se over 30 arter, herunder rider og forskellige arter af alkefugle og marmordværgalke. I sensommeren kan der ses op mod 10 millioner bevingede vidundere i regionen, hvilket giver dig masser at pege kikkerten mod.

  Gennem Beringstrædet vil vi have Rusland mod vest og USA mod øst. Det er den internationale datolinje, hvor du har ”i morgen” på din venstre side og “i dag” på din højre side.

  Efter at have krydset Tjuktjerhavet kommer vi til Point Barrow, det nordligste punkt af USA, og sejler ind i Beauforthavet. Hold et vågent øje på det åbne hav her efter grønlandshvaler og gråhvaler. Vi begynder måske også at kunne se havis. 

  Vi fortsætter ind i Amundsen Gulf, hvor vi håber at observere de bemærkelsesværdige og farverige Smoking Hills – et fantastisk syn, med røg, der ryger op fra klipperne på Cape Bathursts østkyst. Brunkul – en kombination af eroderet skifer og pyrit – antændes spontant, når det udsættes for luft, hvilket skaber dette smukke fænomen.

  Dag 3-7
  Til søs

  Se seværdighederne, mens vi sejler på havet

 • Dag 8-17
  Nordvestpassagen

  Hele vejen gennem Nordvestpassagen

  25. august 2023 - 3. september 2023

  Det er nu tid til, at vi gør et forsøg på at komme hele vejen gennem Nordvestpassagen. Før os, er det kun omkring 60 ekspeditioner, der har forsøgt at navigere gennem denne søgang, hvoraf de tidligste forsøg går helt tilbage til 1497.

  James Cook forsøgte i 1776, og mange er bekendte med den skæbnesvangre Franklin-ekspedition fra 1845. Den første til at overvinde Nordvestpassagen med skib var den norske opdagelsesrejsende Roald Amundsen på en ekspedition, der varede fra 1903 til 1906.

  Nu, i moderne tid, vil vi, ombord på et banebrydende ekspeditionsskib navngivet til ære for Amundsen, også sejle ind i Nordvestpassagen på vores eventyr, med et mål om at sejle igennem til Grønland og det østlige Canada.

  I løbet af vores rejse vil der være landgang på steder, der er forbundet med historien med de tidlige opdagelsesrejser, besøg til inuitiske bosættelser, og håb om at se arktisk dyreliv såsom isbjørne, hvaler, sæler og forskellige havfugle.

  Der vil også være mulighed for at tage på rib bådssejlads mellem isflager, og i ægte ekspeditionsstil vil vi gå i land og opleve den uberørte vildmark på første hånd.

  Skibskaptajnen og ekspeditionslederen vil kontinuerligt vurdere de aktuelle vejr- og havforhold, tilpasse aktiviteter i overensstemmelse hermed og tilpasse ruteplanen efter, hvor havisen tillader os at tage hen. Ligesom alle gode opdagelsesrejsende respekterer vi og arbejder med naturen, ikke imod den.

  Her er nogle af de steder i området, som vi håber på at komme til at udforske sammen ved landgange og korte gåture, hvis vind, bølger og havis tillader:

  Ulukhaktok

  Mange af de 500 indbyggere i samfundet er involveret i de lokale kunstneres kooperativ, der producerer tryk, gobeliner og andet kunsthåndværk. Det er også placeringen for verdens nordligste golfbane, som er vært for en turnering hver sommer.

  Cambridge Bay

  Med sin beliggenhed på Victoria Island er dette det største stop for fartøjer, der rejser gennem Nordvestpassagen. Det bliver også kaldet “Iqaluktuuttiaq”, eller “et godt fiskested” på grund af Ekalluk-floden, der tiltrækker fjeldørreder, moskusokser og caribou-hjorte.

  Gjoa Haven

  Den norske opdagelsesrejsende Roald Amundsen overvintrede i denne lille landsby i 1903 på den ekspedition, som “haven” er opkaldt efter. I løbet af hans tid her lærte han afgørende overlevelsesfærdigheder fra de lokale nesilik-inuitter. Denne viden kom senere til at give ham overtaget i det berømte sejlads til Sydpolen i 1911. Der er en informativ vandretur, kulturarvscenter og landsbycenter dedikeret til områdets historie og kultur.

  Fort Ross

  En forladt handelsstation i Hudson’s Bay, der ligger i den sydlige ende af Somerset Island. Forrådshuset her bruges stadig som overnatningssted af rejsende af og til, med køjesenge og hylder med dåsemad.

  Beechey Island

  Det er det sidste hvilested for tre medlemmer fra den forliste Franklin-ekspedition, som sejlede ind i Nordvestpassagen i 1845, men aldrig vendte tilbage. Det er kutyme for opdagelsesrejsende i området at stoppe og vise deres respekt ved gravene, som Roald Amundsen gjorde det i 1903.

  Devon Island

  Velkommen til den største, ubeboede ø i verden. De eneste tegn på liv efter mennesker findes i den forlængst forladte bosættelse Dundas Harbour sammen med flere arkæologiske steder fra Thule-perioden.

  Pond Inlet

  Kaldet “Mittimatalik” på inuktitut betyder det ”stedet, hvor landingspladsen er”. Det er et traditionelt inuitisk samfund på Baffin Island, der kan prale af en udsigt over Eclipse Sound og bjergene på Bylot Island. Det er også kendt for at være et fantastisk sted at se narhvaler – havets enhjørning.

  Dag 8-17
  Nordvestpassagen

  Hele vejen gennem Nordvestpassagen

 • Dag 18
  Labradorhavet

  Vi krydser Baffinbugten og Davisstrædet

  4. september 2023

  Vi har lagt Canada bag os og nu sat kursen mod Grønland. Mens vi sejler gennem Baffinbugten og Davisstrædet kan du fortsat opleve informative foredrag i videnskabscentret. Nogle af emnerne kan inkludere de vilde dyr, du måske får at se, grønlandsk kultur, ekspeditionshistorie, geologi, fotografi og  historiske opdagelsesrejsende.  

  Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage ned i træningscentret og få pulsen op. Du vil også have adgang til saunaen, en infinity-pool og to udendørs boblebade. Nyd dine drikkevarer i den panoramiske Explorer Lounge & Bar, hvor du kan sætte dig ned i en sofa og se bølgerne rulle forbi på havet udenfor.

  Om aftenen kan du udveksle historier fra jeres eventyr med ekspeditionsteamet, og få mere at vide om disse moderne udforskere. Hver af dem er omvandrende en skattekiste med masser af viden og information.

  Dag 18
  Labradorhavet

  Vi krydser Baffinbugten og Davisstrædet

 • Dag 19
  Ilulissat

  Hvor isbjergene fødes

  5. september 2023

  Ilulissat – som blot betyder “isbjerge” – ligger i det storslåede landskab i Ilulissat Isfjord, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Denne smukke perle af en by er karakteriseret ved sine egne farverige huse, der ligger nede ved fjorden, som har et evigt skiftende galleri af isbjerge – det er virkelig et billedskønt sted.

  Det er også et livligt knudepunkt for eventyrsøgende, som tager ud på polariskappen, og der bor næsten lige så mange slædehunde her, som der er mennesker. Hvert forår foregår et af verdens største hundeslædeløb her med 100 slæder.

  Lige uden for byen kan du ofte se kæmpe isbjerge, der flyder i det dybe, blå hav. De stammer fra Jakobshavn-gletsjeren, som kælver omkring 35 billioner ton isbjerge hvert år. Isbjergene rejser 20 km ned ad fjorden, inden de flyder ud i Diskobugten, og de er en drøm for fotografer.

  Du vil ikke blot kunne se disse kæmpe, udhuggede ismasser, du vil også kunne høre dem. Når de slår ind mod hinanden og ind imod kysten giver de knasende, smuldrende og knirkende lyde et ekko igennem fjorden.

  Hvis baggrundsstøjen er som trommer, så er de knasende, smuldrende og knirkende lyde af is, der kælver isbjerge i vandet nedenfor, som bækkener. Tag et øjeblik, hvor du bare sidder, ser og lytter til isbjergene i de smukke omgivelser.

  Dag 19
  Ilulissat

  Hvor isbjergene fødes

 • Dag 20
  Sisimiut

  Moderne bosættelse, ældgamle traditioner

  6. september 2023

  Sisimiut – Grønlands andenstørste by – er spektakulært beliggende 40 km nord for den arktiske polarcirkel i Davisstrædets centrale kystområde. Det er en moderne bosættelse, men dens rødder går langt tilbage i tiden med estimater om, at området har været bosat af det grønlandske folk i over 4.500 år.

  Sisimiut kan oversættes til “folk ved rævehulerne”, en reference til de mange polarrævegrave, der ligger i nærheden af byen. Et andet dyr, der er lokal fra området, er moskusoksen, hvis uld bruges til at lave et lokalt stofmateriale kaldet qiviut – det skulle være 10 gange varmere end fåreuld. Du vil måske have lyst til at købe et qiviut-tørklæde, -hat eller -luffer, mens du er her.

  Med en befolkning på omkring 5.500 er Sisimiut et vigtigt, regionalt knudepunkt og er ofte et sted, hvor både, der er på vej mellem Nuuk og Diskobugtområdet gør ophold. Mange kommer her også for at nyde sport i naturen på den grønlandske iskappe såsom skiløb eller hundeslædekørsel.

  Det lille museum huser kunstgenstande fra udgravninger af gamle Saqqaq-bosættelser i nærheden af byen, hvoraf nogle af dem er 4.000 år gamle. Der er også kulturcentret Taseralik, stedet, hvor du kan tage hen for at lære mere om områdets kulturarv.

  Dag 20
  Sisimiut

  Moderne bosættelse, ældgamle traditioner

 • Dag 21-22
  Tværs over Labradorhavet

  Tværs over Labradorhavet

  7. september 2023 - 8. september 2023

  Du får tid til at slappe af, lære dine medrejsende bedre at kende og gøre fuld brug af faciliteterne ombord. I videnskabscentret afholder ekspeditionsteamet forelæsningsprogrammer om det vilde dyreliv og økosystemerne i Arktis.

  Vi støtter også en række videnskabsprogrammer for civile, som du kan tilmelde dig. Disse projekter inkluderer Happywhale, hvor dine billeder hjælper med at identificere og registrere specifikke hvalers bevægelse på tværs af planeten ud fra deres særlige karakteristika.

  Eller du kan deltage i GLOBE Observer-projektet, som kombinerer dine observationer af skyerne og himmelforholdene set nedefra med data indsamlet af satellitter fra oven.

  Ved at deltage i disse projekter støtter du ikke kun det videnskabelige samfund, men du får også en bedre forståelse for verden omkring dig.

  Dag 21-22
  Tværs over Labradorhavet

  Tværs over Labradorhavet

 • Dag 23
  Red Bay

  Canadas oversete historie

  9. september 2023

  Red Bay er en tidligere baskisk bosættelse med hvalfangere på kysten i det sydlige Labrador i Belle Ile-strædet. Du får måske et glimt af en pukkelhval eller vågehvaler, som var de første til at tiltrække baskiske hvalfangere til denne havn tilbage i det 17. århundrede. I omkring 70 år ville disse fiskere vende tilbage for at fange hvaler og eksportere deres raffinerede olie til Europa.

  Det var dog ikke alle hvalfangerskibe, der var i stand til at nå kysten ved Red Bay. Forliste chalupper og galeoner er blot nogle af de skibe, der ligger begravet i det iskolde vand. Disse fund gør Red Bay til et af de vigtigste undervandsarkæologiske fundsteder i verden.

  Mens du udforsker den fascinerende by, skal du sørge for at besøge det lokale museum, der er en del af et nationalhistorisk sted i Red Bay for at se en otte meter lang chalup – en lille hvalfangerbåd – og forestille dig livet som baskisk hvalfanger i Labradorhavet.

  Du kan også se efter hvalknogler på det beskyttede, nationalhistoriske sted eller piratkaptajn Kidds begravede skat rundt om Tracey Hill. Du finder måske ikke nogen gulddubléer, men i det mindste bliver du belønnet med en fantastisk udsigt.

  Dag 23
  Red Bay

  Canadas oversete historie

 • Dag 24
  Corner Brook

  En klassisk, canadisk by

  10. september 2023

  Når du sejler ind i Bay of Islands, omgivet af Long Range-bjergenes forrevne skråninger og tætte skove, vil du sejle den samme rute, som kaptajn James Cook gjorde for over 250 år siden.

  Ligesom den respekterede kaptajn tager vi mod Corner Brook ved udmundingen af Humber River. Det er den andenstørste by i Newfoundland og Labrador-provinsen efter St. John’s. Hvis den sidstnævnte er trendy og international, så er Corner Brook udpræget traditionel og lokal.

  Du kan få en fornemmelse af områdets historie her på Corner Brook Museum. Der er et antal kunstgenstande, der kortlægger de oprindelige kulturer, skovbrugsindustrien og selvfølgelig, kaptajn James Cook. Udstillingen om brudene fra 2. Verdenskrig fra England og Skotland er særligt fascinerende.

  Vi tilbyder en frivillig udflugt op til Crow Hill, det nationalhistoriske sted for kaptajn James Cook. Når du står der, hvor den berømte britiske opdagelsesrejsende engang stod for at skue over området, vil du have en flot udsigt over byen. Glem ikke at tage et foto af statuen af manden selv.

  Andre frivillige udflugter inkluderer en guidet vandretur på en del af vandreruten langs Corner Brook Stream. Eller en tur med de adrenalinfremkaldende ziplines højt oppe over smukke Humber Valley, hvor du kan beundre udsigten over Marble Mountain og Steady Brook Falls.

  Når det er tid til at tage afsted, vil et lokalt band måske komme med ombord og forkæle os med en optræden, der sender os på vej med ægte lokal gæstfrihed typisk for Corner Brook.

  • Inkluderet Musik og historiefortælling på Newfoundland
  Dag 24
  Corner Brook

  En klassisk, canadisk by

 • Dag 25
  Til søs

  Vi nærmer os en slutning

  11. september 2023

  Det er vores sidste dag til søs, og dit krydstogt sammen med os nærmer sig hurtigt en slutning. Du har måske lyst til at tilbringe denne dag til søs med at slappe helt af efter de foregående ugers spænding.

  Dine tanker vil måske naturligt vende hjemad, eller måske vil du opleve, at du allerede har tabt dit hjerte til et af de steder, du har besøgt. I dag vil være et godt tidspunkt at bruge på at reflektere og gøre status over alle de vidunderlige oplevelser, du har haft.

  Ekspeditionsteamet vil højst sandsynligt lige så opstemte, og de vil sammen med deltagerne opsummere højdepunkterne fra dette gribende krydstogt, I har delt sammen. Du har sikkert også et par hundrede billeder af smukke landskaber, aktiviteter og minder at gennemgå og sortere i!

  Dag 25
  Til søs

  Vi nærmer os en slutning

 • Dag 26
  Halifax

  Nova Scotias hovedstad

  12. september 2023

  Og med det ender din spændende, episke rejse fra den ene ende af Nordvestpassagen og hele vejen til den anden ende i Halifax.

  Den kosmopolitiske hovedstad i den canadiske provins Nova Scotia er beliggende i centrum af områdets østkyst og er en vigtig havneby ved en af verdens største, naturlige havne.

  Med de gamle bygninger af røde mursten, det nationalhistoriske sted, landemærket Citadel Hill, som er et historisk bryggeri fra 1820 og den episke strandpromenade på hele fire kilometer har Halifax masser at byde på, hvis du ønsker at forlænge din rejse.

  Tæt på det sted, hvor vi lægger til, er Pier 21, “Canadas Ellis Island”, hvor tusindvis af immigranter kom til fra hele verden, og et passende sted for Canadas immigrationsmuseum. Der er også Det maritime museum for Atlanterhavet, med en stor udstilling om den berygtede Titanic-katastrofe.

  Ikke langt fra centrum af Halifax ligger Halifax Common, som åbnede i 1763 og er Canadas ældste park. Og hvis du kan lide kunst, vil den omfattende samling i Art Gallery of Nova Scotia helt sikkert gøre indtryk på dig.

  Hvis du har mulighed for det, så tilbring et par dage ekstra her med vores program efter sejladsen, inden du tager hjem. Du vil besøge det historiske samfund Peggy's Cove og se dets ikoniske fyrtårn. Der vil også være tid til at vise din respekt ved Halifax Fairview Lawn Cemetery, den højtidlige gravplads for 121 passagerer fra den tragiske Titanic-katastrofe.

  Dag 26
  Halifax

  Nova Scotias hovedstad

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
August:
18.

Aktuelle tilbud:

 • Ny sæson

  Skelsættende oplevelser begynder her. Se vores nye ekspeditionsrejser i 2023 og 2024.
  Læs mere og bestil

Hvad er inkluderet

Inkluderet

Hoteller

 • Overnatning i Vancouver før ekspeditionskrydstogtet, inklusive morgenmad

Flyafgange

 • Fly på økonomiklasse fra Vancouver til Nome

Transport

 • Transport fra hotellet i Vancouver til lufthavnen før ekspeditionskrydstogtet
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Nome før ekspeditionskrydstogtet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Mange forskellige inkluderede udflugter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets videnskabscenter, som har et omfattende bibliotek og omfattende biologiske og geologiske mikroskoper
 • Videnskabsprogram for civile giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning 
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panoramiske sauna, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestokke og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - frivillig deltagelse
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - frivilligt

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sundhedsspørgeskema er obligatorisk
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills
Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om