Nordvestpassagen – I de store opdagelsesrejsendes kølvand

Længde: 29 dage

Afrejse:
16. august 2020
 • Sejl i de store opdagelsesrejsendes kølvand på en sjældent gennemført eksepeditionsrejse
 • Lær noget om udforskningshistorie og utrolig natur
 • Udnyt mulighederne for at spotte isbjørne og hvalrosser
 • Besøg traditionelle landsbyer
Foto: NOAA National Ice Center
Nordvestpassagen
Dundas Harbour.
Foto: Andrea Klaussner
Dundas Harbour.
Nome, Alaska
Foto: Gregory Smith

Rejseplan

Bliv en af de få, der får mulighed for at sejle i de store opdagelsesrejsendes kølvand, når Hurtigrutens banebrydende hybridskib forsøger, at komme igennem den legendariske Nordvestpassage. Oplev den rå og formidable skønhed i vildt terræn på en sjældent gennemført rejse på ekspeditionsskibet, der er et af de få, der er udstyret til at kunne sejle i sådanne farvand - med førsteklasses komfort.
Dag 1
Vancouver - Hotel
Udforsk Vancouver
Solnedgang udsigt over False Creek, Vancouver
Foto: Colin Knowles

Travle Vancouver er omgivet af et væld af maleriske bjerge, der gør byen til et populært turistmål året rundt. Vancouver er en ung by med kultur- og naturattraktioner, der appellerer til alle rejsende.

Solnedgang udsigt over False Creek, Vancouver
Foto: Colin Knowles
Et lille træhus fra Gold Rush æra, Nome
Foto: Jerry Kirkhart
Forladt lokomotiv fra Gold Rush æra i Alaska
Foto: Gregory Smith
Dag 2
Vancouver / Nome
Ekspeditionsrejsen begynder
Et lille træhus fra Gold Rush æra, Nome
Foto: Jerry Kirkhart

Efter morgenmaden er der flyrejse til guldbyen Nome, hvor den episke rejse begynder. Grænsebyens farverige historie kan opleves på Carrie M. McLain Museum, inden rejsen med M/S Roald Amundsen begynder.

Dag 3-8
Til søs
Sejlads i spektakulære farvande
Klipper ved ryge bakkerne, Cape Bathurst

Vi sejler gennem Beringstrædet til Chukchi-havet. Skibets Ekspeditionsteam begynder sin foredragsrække som forberedelse til de kommende dages oplevelser.

Idet vi når Point Barrow, USAs nordligste punkt, kommer vi ind i Beauforthavet. Her holder vi udkig efter grønlandshvaler og gråhvaler, og vi kan også begynde at se isen.

Vi fortsætter ind i Amundsen-bugten, hvor vi håber, at vi kan se de bemærkelsesværdige rygende bjerge - et fantastisk syn - med røgsøjler fra klipperne på Cape Bathursts østkyst. Brunkul er en kombination af skifer og pyrit og tændes spontant, når den udsættes for luft på grund af erosion af bakkerne.

Klipper ved ryge bakkerne, Cape Bathurst
Birnirk, point Barrow
Foto: USDA Forest Service Alaska Region
Bedøvelse Lancaster Sound, Baffin Island, østlige indgang til Northwest passage
Dag 9-19
Nordvestpassagen
Nordvestpassagens hjerte
Dundas Harbour
Foto: Andrea Klaussner
Svømning isbjørn, Coutts Island, Nunavut, Canada
Foto: Andrea Klaussner
Dag 9-19
Nordvestpassagen
Nordvestpassagens hjerte
Bedøvelse Lancaster Sound, Baffin Island, østlige indgang til Northwest passage
Foto: Andrea Klaussner

Målet er, at nå ind i hjertet af den historiske Nordvestpassage. Siden slutningen af det 15. århundrede, var søgen efter det fantastiske farvand gennem det canadiske arktiske område, som en hellig gral for hårdføre eventyrere. Der er optegnelser om næsten 40 ekspeditioner, der sejlede i farvandene. Det første registrerede forsøg var John Cabots ekspedition i 1497. Den mest berømte rejse var James Cooks mislykkedes forsøg på at passere i 1776 - og selvfølgelig den ulyksalige Franklin-ekspedition i 1845. Den første til at erobre Nordvestpassagen med skib var den norske opdagelsesrejsende Roald Amundsen. Hans ekspedition varede fra 1903 til 1906 på den ombyggede sildebåd Gjøa. Ismængden varierer fra år til år, det er med til at gøre denne rejse enestående. Ahængigt af forholdene håber vi, at vi kan opleve nogle af disse steder:

Ulukhaktok er en bosættelse på vestkysten af Victoria Island i det canadiske arktiske øhav. Den fjerne beliggenhed har betyder, at bopladsens befolkning på 420 personer kun haft begrænset kontakt med resten af verden og på mange måder lever på de gamle traditioner i dagligdagen.

Cambridge Bay ligger på Victoria Island. På sproget inuinnaqtun kaldes Cambridge Bay Iqaluktuuttiaq, der betyder et godt fiskested, på grund af de kæmpe char (lakseart), der fanges i Ekalluk-floden tæt ved. Byen har en lang arkæologisk historie og er velsignet med store mængder fisk, sæler, gæs, moskusokser og rener.

Gjøa Haven hylder den norkse opdagelsesrejsende Roald Amundsen, der overvintrede her fra 1903 til 1905. Han i kontakt med de lokale netsilik-inuitter og lærte meget af dem om, hvordan man overlever og færdes i polaregne.

Fort Ross er en handelsstation, oprettet af The Hudson Bay Company i 1937. Der findes fortsat to små hytter, der vedligeholdes af den canadiske kystvagt.

Beechey Island er tæt forbundet med den mest berømte rejse, den ulyksagelige britiske ekspedition under ledelse af Sir John Franklin. To skibe sejlede ind i passagen i 1845, men hverken skibe eller nogen af de 129 besætningsmedlemmer blev set igen, før skibet H.M.S. Erebus blev lokalisteret i september 2014, og H.M.S. Terror i god stand blev fundet sunket på 24 meter dybt vand i september 2016 - 50 kilometer fra Erebus. Det vides, at Franklin-ekspeditionen overvintrede på Beechey Island i 1845-1846.

På Devon Islands sydkyst ligger Dundas Harbour, der er en forladt bosættelse med en gammel Royal Canadian Mounted Police-lejr og adskillige arkæologiske steder. Tag med på land for  at se ruinerne af nogle af disse bygninger sammen med en imponerende Thule-bebyggelse.

Den maleriske Pond Inlet, kaldet Mittimalik på inuktitut, er et traditionelt inuit-samfund på nordspids af Baffin Island ved den østlige indsejling til Nordvestpassagen. Pond Inlet er omgivet af bjergkæder med flere dusin gletsjere, smukke fjorde og indløb, isgrotter, klippesøjler og drivende isbjerge.

Desuden sejler vi i storslåede stræder med enestående natur og forhåbentlig is nok til, at vi ser mange dyr.

Dag 20
Labradorhavet
Over Davisstrædet
Fantastiske farver og isbjerge i solnedgangen, krydser Davis strædet

Davis-strædet er en nordlig arm af Labradorhavet. Strædet blev opkaldt efter den engelske opdagelsesrejsende John Davis, der ledede tre ekspeditioner i området mellem 1585 og 1587. Han var på udkig efter en rute gennem Nordvestpassagen, og han opdagede Hudson-strædet. Davis var den første, til at gøre opmærksom på mulighederne for sæljagt og hvalfangst i Davisstrædet, og til at vise, at Newfoundlands torskefiskeri kunne udvides så langt mod nord.

Fantastiske farver og isbjerge i solnedgangen, krydser Davis strædet
Udsigt over Davis strædet ovenfra, Labrador havet
Foto: J Brew
Udsigt til Ilulissat bosættelse med isbjerge på fjorden, Grønland
Foto: Greenland Travel
Vandreture i naturen, Ilulissat, Grønland
Foto: Andrea Klaussner
Hvalpe i Ilulissat, Grønland
Foto: Andrea Klaussner
Dag 21
Ilulissat - Heldag
Hvor isbjerge fødes
Vandreture i naturen, Ilulissat, Grønland
Foto: Andrea Klaussner

Ilulissat ligger i den fantastiske natur ved Ilulissat Isfjord, der på UNESCOs verdensarvliste. Lige uden for byen, ved fjordens munding, kan man ofte se enorme isbjerge, der er gået på grund. De stammer fra Jakobshavn-gletsjeren, der er en af de mest produktive på den nordlige halvkugle. Isbjergene flyder tyve kilometer ned ad fjorden, inden de når ud i Diskobugten.

Udflugter
 • Inkluderet
  Ilulissat - Vandretur til Isfjorden
  I det fjerne kan man høre isen knage og brage
 • Bådtur til Isfjorden
  Ilulissat er kendt for sin smukke og betagende isfjord - der bedst opleves fra en båd. Kom tæt på naturen og oplev isen, der gør besøgende målløse af beundring.
 • Byvandring i Ilulissat
  Lær noget om grønlandsk kultur og historie i løbet af vandreturen.
 • Vandretur til Holms Bakke
  Vandretur med spektakulære omgivelser til Holms Bakke - lokalbefolkningen traditionelle vandretur. Oplev inuit-kultur, se utrolige isbjerge og lær noget om flora og fauna.
Dag 22
Sisimiut - Halvdag
Moderne by med gamle traditioner
Idyllisk Sisimiut med trækirke og farverige huse
Foto: Greenland Travel

Sisimiut ligger 40 km nord for Polarcirklen og er en moderne by, der fastholder gamle traditioner. Gå i land og oplev den maleriske by, besøg det lille museum og nogle af butikkerne med lokalt kunsthændværk eller gå en tur i fjeldene.

Udflugter
 • Inkluderet
  Sisimiut - Kajak-demo og museumsbesøg
  Sisimiut er Grønlands andenstørste by med omkring 5.500 indbyggere. Den er næsten 4 gange mindre end hovedstaden, Nuuk.
 • Se Sisimiut med bus
  Behagelig oplevelsestur i bus.
 • Vandretur til Palasip Qaqqaa
  Deltag i en udfordrende vandretur til en fjeldtop og bliv belønnet med en fantastisk panoramaudsigt!
Idyllisk Sisimiut med trækirke og farverige huse
Foto: Greenland Travel
Vandretur i Sisimiut, Grønland
Foto: Andreas Kalvig Anderson
Farverige huse i Nuuk, Grønland.
Foto: Andrea Klaussner
Kirke i Nuuk
Foto: Andreas Kalvig Anderson
Dag 23
Nuuk - Heldag
Grønlands hovedstad
Farverige huse i Nuuk, Grønland.
Foto: Andrea Klaussner

Grønlands hovedstad er nationens politiske og sociale centrum og Grønlands ældste by. Den blev grundlagt af den dansk-norske missionær Hans Egede i 1728 ved mundingen af et af verdens største og mest spektakulære fjordsystemer.

Udflugter
 • Inkluderet
  Nuuk - Bustur og museumsbesøg
  Besøg Grønlands Nationalmuseum
 • Kulturhistorisk vandring
  Gå ikke glip af muligheden for at se nogle af de mest spændende steder i Grønlands hovedstad, Nuuk. Tag med på denne sightseeingtur rundt i byen, før du besøger Nationalmuseet, der giver et indblik i Grønlands spændende fortid.
 • Vandretur til Lille Malene
  Tag vandrestøvlerne på og tag sammen med skibets ekspeditionsteam på en oplevelsesrig vandretur gennem smuk, grønlandsk natur!
 • Byrundtur i Nuuk
  Udforsk Grønlands interessante hovedstad med bus! Nuuk er en kosmopolitisk by i det højarktiske område med både smuk natur og byliv.
Dag 24
Ivittuut - Heldag
Moskusokser og norsk boplads
Ivittuut er et højborg for moskus oken

Ivittuut er en højborg for moskusokser. Bopladsen blev anlagt oven på vikingernes Mellembygd for mere end tusind år siden. Arkæologer mener, at bygden var den sidst etablerede og den første, der blev opgivet.

Ivittuut er et højborg for moskus oken
Malerisk natur og gamle huse i Ivituut ved fjorden
Foto: Hilde Foss
På havet uden for Grønland
Foto: Andrea Klaussner
Dag 25
Labradorhavet
Labradorhavet
På havet uden for Grønland
Foto: Andrea Klaussner

Vi forlader Grønland og sejler igen ud på åbent hav. Vi krydser igen den sydlige del af Labradorhavet - denne gang mod Newfoundland og Labrador i Canada.

Dag 26
Red Bay, Labrador - Halvdag
Red Bay, Labrador
Den tidligere hvalfangst by Red Bay, Canada
Foto: Tracey Kirkland

Red Bay på Labradors kyst er en klassisk udpost - et kystsamfund med en befolkning på under 170 mennesker. I 2013 kom Red Bay Basque Whaling Station på UNESCOs verdensarvliste. Gå en tur i den tidligere hvalfangstby og lær noget om dens interessante historie.

Udflugter
 • Inkluderet
  Red Bay - Red Bays seværdigheder
  Vil du få et indtryk af den lokale kultur og historie i Red Bay?
 • Labrador-kysten og Point Amour-fyrtårnet
  Bustur ad kystmotorvejen til det højeste fyrtårn på Canadas Atlanterhavskyst.
 • Red Bay før og nu - historisk vandretur
  Vandretur gennem den spændende by Red Bay med lokale guider, der giver indsigt i det bemærkelsesværdige samfunds historie og kultur - blandt andet om hvalfangst.
Den tidligere hvalfangst by Red Bay, Canada
Foto: Tracey Kirkland
Smuk solnedgang himmel i Red Bay, Grønland
Foto: Tracey Kirkland
Charming Corner Brook, Newfoundland
Dag 27
Corner Brook - Heldag
Corner Brook
Charming Corner Brook, Newfoundland

Corner Brook ligger på Newfoundlands vestkyst og har cirka 20.000 indbyggere. Området blev først undersøgt af kaptajn James Cook i 1767. Udforsk byens charmerende centrum eller gå en tur ad nogle af de mange vandrestier, der er dekorerede med efterårsløv.

Udflugter
 • Corner Brook - Gros Morne med bus
  Udforsk bjerge, fjorde og andre vidundere ved kysten langs Gros Morne Nationalpark, som på grund af sin geologi er på UNESCO's verdensarvsliste.
 • Corner Brook - Marble Mountain zipline
  Prøv nogle helt unikke ziplines, eller svævebaner. Eventyret begynder ved toppen af Steady Brook Falls, lige uden for det vestlige Newfoundlands største by, Corner Brook.
 • Captain Cook's Trail
  På denne udflugt udforsker vi det billedskønne landskab med en lokal guide, der fortæller historier fra regionens smukke land og hav.
 • Vandreeventyr i Corner Brook
  Oplev den spektakulære, smukke natur i Corner Brooks skove på denne smukke vandreudflugt.
Dag 28
Til søs
Afslapningsdag
Leder du efter pukkelhvaler, når du sejler til Halifax
Foto: Gregory Smith

Alle gode eventyr har en slutning. Nyd tiden ombord med Ekspeditionsteamet for at genopfriske rejsens oplevelser. 

Leder du efter pukkelhvaler, når du sejler til Halifax
Foto: Gregory Smith
Nærmer sig Halifax, Canada, i solnedgangen
Foto: Chelsea Claus
Peggy's Cove lighthouse at sunset, Halifax, Nova Scotia, Canada
Peggy's Cove lighthouse at sunset.
View of the Macdonald Bridge at twilight, Halifax, Nova Scotia, Canada
View of the Macdonald Bridge at twilight, Halifax, Nova Scotia, Canada.
Dag 29
Halifax
Halifax
Peggy's Cove lighthouse at sunset, Halifax, Nova Scotia, Canada
Peggy's Cove lighthouse at sunset.

Briterne etablerede Halifax i 1749. Nyd udsigten fra bakken med citadellet. Den farverige by er både hip og historisk og værd, at tilbringe en ekstra dag eller to i inden hjemrejsen.

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjernestliggende og uberørte farvande. På alle ekspeditioner hersker naturen. Vejr- is- og havforhold sætter grænserne for alle Hurtigrutens operationer. Sikkerhed og uovertrufne oplevelser for de rejsende har altid højeste prioritet. Alle planlagte rejseruter vurderes løbende for at kunne tilpasses begrænsninger, uventede vejrforhold eller spændende muligheder, som naturen og dyrelivet tilbyder. Derfor kalder vi det en ekspedition.
Find priser og ledige pladser

Hvad er inkluderet

Inkluderet

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Hotelovernatning og morgenmad i Vancouver inden ekspeditionsrejsen
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Vancouver
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Vancouver til Nome
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Nome

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort aktivitetsprogram til fordybelse i de destinationer, vi besøger - herunder udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - internationalt håndplukkede, højtuddannede eksperter fra forskellige fagområder med dybtgående kendskab til regionen, vi sejler i
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og udstyr, der er nødvendige til aktiviteterne
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.

KOMFORT OM BORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Rejseforsikring
 • Bagage-håndtering 

Bemærk

 • Helbredsattest er obligatorisk
 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Der kræves visum til USA (ESTA) og til Canada (ETA). Se under “Praktiske informationer”
 • Ombordstigning og landgange i Nome foregår med RIB-både, hvilket betyder at alle ekspeditionsrejser som enten starter eller slutter i Nome ikke er velegnet for kørestolsbrugere.

Red ship in a body of water
Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
A small boat in a large body of water

Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 530 (500 in Antarctica)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
Red ship in a body of water

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills

Udflugter

På nogle krydstogter tilbyder vi inkluderede udflugter, der kan reserveres uden ekstra omkostninger. Disse inkluderede udflugter kan ofte kombineres med andre udflugter i den samme havn.

Bemærk venligst, at udflugter kan ændres og er endnu ikke tilgængelige til reservation for rejser efter marts 2021.

A body of water with a mountain in the background A body of water with a mountain in the background

Ilulissat - Vandretur til Isfjorden

Grønland

Varighed

2 t

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-ILU1

Se udflugter
Bådtur til isfjorden Bådtur til isfjorden

Sejltur til Isfjorden

Grønland

Varighed

Ca. 2 timer

Price per person

Fra kr 778

Booking code

G-ILU1

Se udflugter
Farverig Ilulissat Farverig Ilulissat

Byrundtur i Ilulissat

Grønland

Varighed

Ca 2 timer

Price per person

Fra kr 430

Booking code

G-ILU5

Se udflugter
Strand klipper med en betagende udsigt nær Ilulissat Strand klipper med en betagende udsigt nær Ilulissat

Vandretur til Holms Bakke

Grønland

Varighed

Ca. 4-5t

Price per person

Fra kr 604

Booking code

G-ILU3

Se udflugter
A man kayaking in the sea. A man kayaking in the sea.

Sisimiut - Kajak-demo og museumsbesøg

Grønland

Varighed

2 timer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-SIS1

Se udflugter
Udsigt over Sisimiut Udsigt over Sisimiut

Se Sisimiut med bus

Grønland

Varighed

1,5 timer

Price per person

Fra kr 430

Booking code

G-SIS6

Se udflugter
Vandreture mod Sisimiut Vandreture mod Sisimiut

Vandretur til Palasip Qaqqaa

Grønland

Varighed

ca 3-4 timer

Price per person

Fra kr 517

Booking code

G-SIS4

Se udflugter
A car parked on the side of a building A car parked on the side of a building

Nuuk - Bustur og museumsbesøg

Grønland

Varighed

1 - 2 t

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-NUU1

Se udflugter
Hurtigruten i Nuuk havn med fiskerbåde Hurtigruten i Nuuk havn med fiskerbåde

Nuuk - Kulturhistorisk vandring

Grønland

Varighed

Ca. 2 timer

Price per person

Fra kr 343

Booking code

G-NUU4

Se udflugter
Malerisk udsigt langs lille Malene vandretur Malerisk udsigt langs lille Malene vandretur

Vandretur til Lille Malene

Grønland

Varighed

Ca 4,5 timer

Price per person

Fra kr 430

Booking code

G-NUU3

Se udflugter
Naturskøn udsigt over Nuuk, Grønlands hovedstad Naturskøn udsigt over Nuuk, Grønlands hovedstad

Byrundtur i Nuuk

Grønland

Varighed

1,5t

Price per person

Fra kr 343

Booking code

G-NUU2

Se udflugter
A bridge over a body of water with a mountain in the background A bridge over a body of water with a mountain in the background

Red Bay - Red Bays seværdigheder

Nordamerika

Varighed

1 - 3 t

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-RDY1

Se udflugter
A flock of birds flying over a body of water A flock of birds flying over a body of water

Labrador-kysten og Point Amour-fyrtårnet

Nordamerika

Varighed

4 t

Price per person

Fra kr 909

Booking code

C-RDY1

Se udflugter
A small house in a body of water A small house in a body of water

Red Bay før og nu - historisk vandretur

Nordamerika

Varighed

3 t

Price per person

Fra kr 517

Booking code

C-RDY3

Se udflugter
A large body of water with a mountain in the background A large body of water with a mountain in the background

Corner Brook - Gros Morne med bus

Nordamerika

Varighed

Syv timer

Price per person

Fra kr 952

Booking code

C-CBK1

Se udflugter
A man flying through the air while riding skis A man flying through the air while riding skis

Corner Brook - Marble Mountain zipline

Nordamerika

Varighed

To timer 15 minutter

Price per person

Fra kr 952

Booking code

C-CBK2

Se udflugter
A large body of water with a mountain in the background A large body of water with a mountain in the background

Corner Brook - Kaptajn Cooks rute

Nordamerika

Varighed

Fire timer

Price per person

Fra kr 517

Booking code

C-CBK3

Se udflugter
A large body of water with a mountain in the background A large body of water with a mountain in the background

Vandreeventyr i Corner Brook

Nordamerika

Varighed

Tre timer

Price per person

Fra kr 430

Booking code

C-CBK4

Se udflugter

Forlæng rejsen

Få mere ud av reisen med vores før- og efterprogram.

En gruppe mennesker, der går på en Bygade En gruppe mennesker, der går på en Bygade

Vancouver - Sightseeingtur og Capilano Bridge - Land Adventure inden ekspeditionsrejsen

Nordamerika

Varighed

7 Timer

Fra

kr 1.188

Booking code

YVR03

Se program
A train traveling down tracks next to a body of water A train traveling down tracks next to a body of water

Rocky Mountaineer og Vancouver - Land Adventure inden ekspeditionsrejsen

Nordamerika, Nordvestpassagen

Varighed

7 Dage

Fra

kr 25.574

Booking code

YVRROCKPREA

Se program
Find priser og ledige pladser
;