Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 2)

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 2)

 • Attempt

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 2)

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 2)

 • Attempt
Rejseinformation 20 dage MS Fram
Afrejse
2. september 2022
Pris fra
kr 203.955
Helpension inkluderet
Find priser og ledige pladser

Tag med os på et spændende ekspeditionskrydstogt, når vi forsøger at krydse den legendariske Nordvestpassage og udforsker det betagende landskab og dyreliv i det sydlige Grønland.

Fra hjertet af Nordvestpassagen

Vi begynder med at udforske livlige Edmonton, inden vi flyver til Cambridge Bay, hvor vores havekspedition ind i Nordvestpassagen starter. I løbet af de næste syv dage udforsker vi øerne, der ligger spredt ud over dette notorisk udfordrende område, der kun kan besejles et par uger om året. Helt præcist hvad vi kommer til at se og foretage os afhænger af is- og vejrforholdene.

Mens vi sejler, passerer vi forbi spektakulære isklipper og is, der er blevet skulptureret af elementerne. Din ekspeditionsleder vil udvælge steder til rib bådssejlads og til de eskorterede landgange med ekspeditionsteamet, hvor det er muligt. Det kan f.eks. være Gjoa Haven, Fort Ross, Beechey Island, Radstock Bay, Dundas Harbor og Pond Inlet, hvor vi besøger gamle steder fra Thule-kulturen, inuitiske bosættelser samt historiske handelsstationer.

Grønland: verdens største ø

Hvis alt går efter planen, vil vi komme gennem Nordvestpassagen og krydse Baffinbugten og sejle mod Grønland. Du vil tilbringe fire dage med at opdage Grønlands natur, historie og dyreliv, inklusive den betagende Ilulissat Isfjord, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, og hovedstaden Nuuk. Vi fortsætter mod Newfoundland og Labrador, hvor du vil besøge den tidligere baskiske hvalfangerstation, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, i Red Bay og den charmerende by Corner Brook. Vores uforglemmelige ekspedition slutter i den historiske by Halifax, Nova Scotias hovedstad.

Selvom vi ikke når hele vejen igennem Nordvestpassagen på grund af havis, vil du stadig opleve den rå og fjerntliggende højarktiske skønhed og nyde mange muligheder for at se efter vilde dyr, som f.eks. den kæmpe isbjørn, Arktis’ ubestridte rovdyr.

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 2) Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 2)
Attempt

Vores sejladser i Nordvestpassagen er ekspeditioner, hvor vi, i ægte ekspeditionsstil, udfordrer elementerne og det arktiske oceans isflager for at sejle rundt om disse fjerntliggende og isede vandveje – på en sikker måde. Adskillige alternative ruter kombineret med vores store viden om området og fleksibilitet er de centrale faktorer i forhold til at give dig den mest fantastiske oplevelse. Og hvis vi virkelig præsterer at sejle rundt om Baffin Island eller sejle gennem hele Nordvestpassagen, vil det ikke gå ubemærket hen.

 • Dag 1
  Edmonton, Canada

  Canadas festivalby

  2. september 2022

  Der sker noget i Edmonton, vores første destination på vores ekspeditionskrydstogt. Albertas hovedstad har altid været et stabilt forretnings- og regeringscentrum, men for nylig kaldte Forbes Magazine det “Et af Canadas hotteste destinationer”. Hvis du har planlagt at komme tidligt, har du måske tid til at finde ud af hvorfor.

  Byen er livlig og farverig med alt det, der hører til en moderne metropol: en blomstrende madscene, mikrobryggerier og destillerier, små selvstændige butikker og en banebrydende kunstscene. Her findes også det femte største indkøbscenter i verden – West Edmonton Mall.

  Hvis du har et par dage ekstra her med et program i Elk Island Nationalpark inden sejladsen, vil du nemlig kunne få en smagsprøve på den store vildmark ved foden af Edmonton. Blot 35 minutter væk er det muligt at se fritgående bisoner gå og græsse på en eng i nationalparken eller stå på midten af vejen.

  Dag 1
  Edmonton, Canada

  Canadas festivalby

 • Dag 2
  Edmonton / Cambridge Bay, Victoria Island

  Et godt fiskested

  3. september 2022

  Om morgenen vil du flyve fra Edmonton til Cambridge Bay, hvor dit ekspeditionsskib, MS Fram, venter på dig.

  Cambridge Bay er en lille by med færre end 2.000 indbyggere. Navnet siger meget om områdets historie for jagt og fiskeri. På det lokale sprog, inuinnaqtun, kaldes Cambridge Bay “Iqaluktuuttiaq”, hvilket betyder “et godt fiskested”. Fluefiskeri efter fjeldørreder i floden i nærheden er stadigvæk et tilløbsstykke.

  Det overdådige dyreliv er et naturligt trækplaster for opdagelsesrejsende på disse kanter. Andre kommer også for at besøge CHARS (Canadian High Arctic Research Station), et center i verdensklasse for studier af klimaforandringerne og alt, hvad der vedrører Arktis.

  Det er kun passende, at din ekspedition starter her, hvor polarforskere, der i gamle dage søgte efter Nordvestpassagen, ofte søgte ly. Du kan føje dit navn på en hæderskronet liste, som inkluderer den legendariske Roald Amundsen.

  Efter check-in på skibet, og efter at du har hentet din gratis ekspeditionsjakke, har du tid til at komme på plads i din kahyt og gå rundt og udforske skibet. Der er også en obligatorisk sikkerhedsøvelse, der afholdes hvert 30. minut inden vores afrejse, så du kan vælge en tid, der passer dig.

  Middagen om aftenen, den første ud af mange ombord, slutter med en skål ledt af kaptajnen, der ønsker alle en fornøjelig ekspedition. Du vil herefter møde ekspeditionsteamet ved et separat velkomstmøde, hvor du vil få vigtige sundheds- og sikkerhedsoplysninger. 

  De vil også forklare dig om retningslinjerne fra  AECO, Association of Arctic Expedition Cruise Operators. Du vil lære, hvordan du kan beskytte dyrelivets habitater, holde en sikker afstand til dyrene og besøge arktiske samfund på en værdig og respektfuld måde. 

  Dag 2
  Edmonton / Cambridge Bay, Victoria Island

  Et godt fiskested

 • Dag 3-10
  Ekspedition til Nordvestpassagen

  Hjertet af Nordvestpassagen

  4. september 2022 - 11. september 2022

  Vores mål er at komme ind til hjertet af Nordvestpassagen. Siden slutningen af ​​det 15. århundrede har søgningen efter denne fantastiske søgang gennem Canadas arktiske område været en hellig gral for hårdføre eventyrere.

  Den første registrerede rejse blev ført an af John Cabot i 1497. James Cook forsøgte, men det lykkedes ham ikke at sejle gennem passagen i 1776, og mange er allerede bekendte med den skæbnesvangre Franklin-ekspedition fra 1845. Den første til at overvinde passagen med skib var den norske opdagelsesrejsende Roald Amundsen på en ekspedition, der varede fra 1903 til 1906.

  Havisen varierer fra år til år, og hver ekspedition her er unik. Vi håber, at vi får mulighed for at vise dig nogle af følgende steder:

  Gjoa Haven ærer den norske opdagelsesrejsende Roald Amundsen, som overvintrede her fra 1903 på Gjøa-ekspeditionen. Han kaldte stedet “den fineste lille havn i verden”. Han lærte en hel del fra det lokale folk, netslik-inuitterne, om at overleve og rejse i polarområderne. Disse færdigheder var medvirkende til at hjælpe Amundsen med at blive den første til at nå Sydpolen næsten et årti senere.

  Fort Ross blev etableret i 1937. Der er to små hytter, der vedligeholdes af den canadiske kystvagt. De bruges lejlighedsvist af de lokale inuitiske folk som overnatningssted. Det var en ud af mange af Hudson Bay Companys handelsstationer i det canadiske Arktis.

  Beechey Island er tæt forbundet med udforskningshistorien af Nordvestpassagen, særligt rejsen, der blev ført an af Sir John Franklin, hvis to skibe sejlede ind i passagen i 1845, men aldrig vendte tilbage. Det er kendt viden, at Franklin-ekspeditionen overvintrede her i 1845 og tre af hans mænd er begravet her.

  Radstock Bay er domineret af Caswell Towers klippe. Kystlinjen her er fremragende til korte gåture til et forhistorisk inuitisk sted. Selve Caswell Tower byder på en udfordrende vandretur til toppen med en fantastisk udsigt.

  Dundas Harbour er en forladt bosættelse med en gammel lejr for det Det Kgl. beredne canadiske politi og Hudson Bay Companys handelsstation samt adskillige arkæologiske steder fra Thule-perioden.

  Landsbyen Pond Inlet, ved det smukke Eclipse Sound med Bylot Island i det fjerne, kaldes “Mittimatalik” på inuktitut og er et traditionelt inuitisk samfund på Baffin Island. Pond Inlet er omgivet af bjergkæder med gletsjere, smukke fjorde, isgrotter, geologisk spændende steder og drivende isbjerge, som du kan beundre.

  På hele rejsen vil vi sejle på de fortryllende smukke stræder og vil konstant kunne se efter vilde dyr såsom den kæmpe isbjørn.

  Dag 3-10
  Ekspedition til Nordvestpassagen

  Hjertet af Nordvestpassagen

 • Dag 11
  Baffinbugten og Davisstrædet

  Krydsning af Davisstrædet

  12. september 2022

  Vi har lagt Canada bag os og nu sat kursen mod Grønland. Mens vi sejler gennem Baffinbugten, kan du fortsat opleve informative foredrag med ekspeditionsteamet. De kan handle om inkludere dyrelivet, som du muligvis får at se i Grønland, grønlandsk kultur,  ekspeditionsfotografering, geologi og historiske opdagelsesrejsende.

  Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage ned i træningscentret og få pulsen op. Du vil også have adgang til saunaen og to udendørs boblebade. Nyd dine drikkevarer i den panoramiske Explorer Lounge & Bar, hvor du kan sætte dig ned i en sofa og se bølgerne rulle forbi på havet udenfor.

  Dag 11
  Baffinbugten og Davisstrædet

  Krydsning af Davisstrædet

 • Dag 12
  Ilulissat, Grønland

  Stedet hvor isbjerge fødes

  13. september 2022

  Ilulissat – som helt enkelt betyder “isbjerg” – er beliggende i Ilulissat Isfjords fantastiske landskab, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Denne smukke perle af en by er karakteriseret ved sine egne farverige huse, der ligger nede ved fjorden, som har et evigt skiftende galleri af isbjerge – det er virkelig et billedskønt sted.

  Det er også et livligt knudepunkt for eventyrsøgende, som tager ud på polariskappen, og der bor næsten lige så mange slædehunde her, som der er mennesker. Hvert forår foregår et af verdens største hundeslædeløb her med 100 slæder.

  Lige uden for byen kan du ofte se kæmpe isbjerge, der flyder i det dybe, blå hav. De stammer fra Jakobshavn-gletsjeren, som kælver omkring 35 billioner ton isbjerge hvert år. Isbjergene rejser 20 km ned ad fjorden, inden de flyder ud i Diskobugten, og de er en drøm for fotografer.

  Du vil ikke blot kunne se disse kæmpe, forrevne ismasser, du vil også kunne høre dem. Når de slår ind mod hinanden og ind imod kysten giver de knasende, smuldrende og knirkende lyde et ekko igennem fjorden.

  Hvis baggrundsstøjen er som trommer, så er de knasende, smuldrende og knirkende lyde af is, der kælver isbjerge i vandet nedenfor, som bækkener. Tag et øjeblik, hvor du bare sidder, ser og lytter til isbjergene i de smukke omgivelser.

  Dag 12
  Ilulissat, Grønland

  Stedet hvor isbjerge fødes

 • Dag 13
  Sisimiut, Grønland

  Moderne bosættelse, ældgamle traditioner

  14. september 2022

  Sisimiut – Grønlands andenstørste by – er spektakulært beliggende 40 km nord for den arktiske polarcirkel i Davisstrædets centrale kystområde. Det er en moderne bosættelse, men dens rødder går langt tilbage i tiden med estimater om, at området har været bosat af det grønlandske folk i over 4.500 år.

  Sisimiut kan oversættes til “folk ved rævehulerne”, en reference til de mange polarrævegrave, der ligger i nærheden af byen. Et andet dyr, der er lokal fra området, er moskusoksen, hvis uld bruges til at lave et lokalt stofmateriale kaldet qiviut – det skulle være 10 gange varmere end fåreuld. Du vil måske have lyst til at købe et qiviut-tørklæde, -hat eller -luffer, mens du er her.

  Med en befolkning på omkring 5.500 er Sisimiut et vigtigt, regionalt knudepunkt og er ofte et sted, hvor både, der er på vej mellem Nuuk og Diskobugtområdet gør ophold. Mange kommer her også for at nyde sport i naturen på den grønlandske iskappe såsom skiløb eller hundeslædekørsel.

  Det lille museum huser kunstgenstande fra udgravninger af gamle Saqqaq-bosættelser i nærheden af byen, hvoraf nogle af dem er 4.000 år gamle. Der er også kulturcentret Taseralik, stedet, hvor du kan tage hen for at lære mere om områdets kulturarv.

  For de sunde og raske tilbyder vi en 4-5 timer lang vandretur op til Palaasip Qaqqa-bjerget, en konstant stejl vandretur op til mere end 500 meter over havets overflade. Anstrengelserne vil blive fuldt ud belønnet med en enestående udsigt over Grønlands storslåede landskab.

  Dag 13
  Sisimiut, Grønland

  Moderne bosættelse, ældgamle traditioner

 • Dag 14
  Nuuk, Grønland

  Grønlands hovedstad

  15. september 2022

  Nuuk blev grundlangt i 1728, hvilket gør den til den ældste bosættelse i landet. Og selvom Grønlands hovedstad regnes for at være en storby, så bor her færre end 17.000 personer. Navnet Nuuk betyder halvø, og den er beliggende ved udmundingen af et område med spektakulære fjorde og bjerge.

  Det første du vil bemærke ved denne lavtliggende bosættelse er, hvor farvestrålende husene er, med røde, grønne, blå og gule bygninger, der står i skarp kontrast til de isblå og hvide bjerge.

  I dag er Nuuk et sted, hvor gamle og nye traditioner mødes, fra de maleriske, gamle bygninger, der ligger spredt på kanten af fjorden, til den ultramoderne bygning med det grønlandske landsting og det bølgeformede Katuaq kulturcenter.

  Du kan besøge den ældste bygning i Grønland, Hans Egedes Hus, som blev opført i 1721 af den norske missionær, som har fået æren for at have grundlagt byen. Andre steder i byen kan du se efter en statue og en kirke, der er blevet opkaldt efter ham.

  Den rødmalede Vor Frelser Kirke med det typiske, lutherske klokketårn og spir er også et besøg værd. Tag forbi Grønlands Nationalmuseum for at se qilakitsoq-mumier, eller se de lokale malerier på Nuuk Kunstmuseum, det eneste private kunst- og kunsthåndværksmuseum i Grønland.

  Vi vil også tilbyde en lang vandretur gennem paradisdalen og rundt om bjerget Lille Malene som en del af en valgfri udflugt. Mens vi følger en sti, der er dannet af de gamle rensdyrspor, vil du nyde den fantastiske udsigt over den grønlandske kyst og gå forbi en lille sø og naturlige kilder.

  Der er også et udvalg af spisesteder i Nuuk til at tilfredsstille alles smag, nogle af dem har lokale delikatesser såsom muskusokse, sælsuppe og arktisk krabbe på menuen. Hvis du hellere bare vil have en kop kaffe, findes der flere forskellige fremragende caféer, der serverer varme drikke og snacks såsom burgere og wienerbrød.

  Dag 14
  Nuuk, Grønland

  Grønlands hovedstad

 • Dag 15
  Kvanefjord, Grønland

  Ekspeditionsdag

  16. september 2022

  Kvanefjord er en 48 km lang fjord på Grønlands vestkyst i Sermersooq-området, som betyder “stedet med meget is”. Fjorden strækker sig omkring 10 km ind i landet, inden den deler sig i tre mindre kanaler, hver med en gletsjer i enden.

  Vi vil tilbringe dagen med at udforske denne fantastiske fjord, og kaptajnen vil søge efter steder, hvor vi kan kaste anker og gå i land. Der vil være masser af muligheder for at se vilde dyr, enten fra dækket eller i land, eller måske har du bare lyst til at strække benene og nyde det betagende landskab.

  Kvanefjord ligger også tæt på Kvanefjeld, et område med en af de største koncentrationer af aflejringer med sjældne jordarter i verden. Nylige undersøgelser skønner endda, at en fjerdedel af verdens sjældne jordarter ligger inde i disse bakker.

  Geologiske koncentrationer af uran og den sagnomspundne, grønlandske korund, tugtupite – betyder “rensdyrblod”, gør Kvanefjeldstedet særligt bemærkelsesværdig. Cerium, lanthan og andre ædelmetaller, der er afgørende for den moderne teknologi, såsom smartphones, el-biler og MR-scanningsmaskiner, kan også findes her.

  Dag 15
  Kvanefjord, Grønland

  Ekspeditionsdag

 • Dag 16
  Til søs

  Labradorhavet

  17. september 2022

  Du vil have tid til at slappe af, lære dine medrejsende bedre at kende og gøre fuld brug af faciliteterne ombord. I videnskabscentret vil ekspeditionsteamet afholde foredragsprogrammer om Arktis’ dyreliv og økosystem. 

  Vi støtter også en række videnskabsprogrammer for civile, som du kan tilmelde dig. Disse projekter inkluderer Happywhale, hvor dine billeder hjælper med at identificere og registrere specifikke hvalers bevægelse på tværs af planeten ud fra deres særlige karakteristika.

  Eller du kan deltage i GLOBE Observer-projektet, som kombinerer dine observationer af skyerne og himmelforholdene set nedefra med data indsamlet af satellitter fra oven. Ved at deltage i disse projekter støtter du ikke kun det videnskabelige samfund, men du får også en bedre forståelse for verden omkring dig.

  Dag 16
  Til søs

  Labradorhavet

 • Dag 17
  Red Bay, Canada

  Red Bay, Labrador

  18. september 2022

  Red Bay er en tidligere baskisk bosættelse med hvalfangere på kysten i det sydlige Labrador i Belle Ile-strædet. Du får måske et glimt af en pukkelhval eller vågehvaler, som var de første til at tiltrække baskiske hvalfangere til denne havn tilbage i det 17. århundrede. I omkring 70 år ville disse fiskere vende tilbage for at fange hvaler og eksportere deres raffinerede olie til Europa.

  Det var dog ikke alle hvalfangerskibe, der var i stand til at nå kysten ved Red Bay. Forliste chalupper og galeoner er blot nogle af de skibe, der ligger begravet i det iskolde vand. Disse fund gør Red Bay til et af de vigtigste undervandsarkæologiske fundsteder i verden.

  Mens du udforsker den fascinerende by, skal du sørge for at besøge det lokale museum, der er en del af et nationalhistorisk sted i Red Bay for at se en otte meter lang chalup – en lille hvalfangerbåd – og forestille dig livet som baskisk hvalfanger i Labradorhavet.

  Du kan også se efter hvalknogler på det beskyttede, nationalhistoriske sted eller piratkaptajn Kidds begravede skat rundt om Tracey Hill. Du finder måske ikke nogen gulddubléer, men i det mindste bliver du belønnet med en fantastisk udsigt.

  Dag 17
  Red Bay, Canada

  Red Bay, Labrador

 • Dag 18
  Corner Brook, Canada

  Efter kaptajn James Cooks kurs

  19. september 2022

  Når du sejler ind i Bay of Islands, omgivet af Long Range-bjergenes forrevne skråninger og tætte skove, vil du sejle den samme rute, som kaptajn James Cook gjorde for over 250 år siden.

  Vores næste stop er Corner Brook ved Humber-flodens udmunding. Det er den andenstørste by i Newfoundland og Labrador-provinsen efter St. John’s. Hvis den sidstnævnte er trendy og international, så er Corner Brook udpræget traditionel og lokal.

  Du kan få en fornemmelse af områdets historie her på Corner Brook Museum. Der er et antal kunstgenstande, der kortlægger de oprindelige kulturer, skovbrugsindustrien og selvfølgelig, kaptajn James Cook. Udstillingen om brudene fra 2. Verdenskrig fra England og Skotland er særligt fascinerende.

  Vi tilbyder en frivillig udflugt op til Crow Hill, det nationalhistoriske sted for kaptajn James Cook. Når du står der, hvor den berømte britiske opdagelsesrejsende engang stod for at skue over området, vil du have en flot udsigt over byen. Glem ikke at tage et foto af statuen af manden selv.

  Andre frivillige udflugter inkluderer en guidet vandretur på en del af vandreruten langs Corner Brook Stream. Eller en tur med de adrenalinfremkaldende ziplines højt oppe over smukke Humber Valley, hvor du kan beundre udsigten over Marble Mountain og Steady Brook Falls.

  Når det er tid til at tage afsted, vil et lokalt band måske komme med ombord og forkæle os med en optræden, der sender os på vej med ægte lokal gæstfrihed typisk for Corner Brook.

  Dag 18
  Corner Brook, Canada

  Efter kaptajn James Cooks kurs

 • Dag 19
  Til søs

  Vi nærmer os en slutning

  20. september 2022

  Det er vores sidste dag til søs, og dit krydstogt sammen med os nærmer sig hurtigt en slutning. Du har måske lyst til at tilbringe denne dag til søs med at slappe helt af efter de foregående ugers spænding.

  Dine tanker vil måske naturligt vende hjemad, eller måske vil du opleve, at du allerede har tabt dit hjerte til et af de steder, du har besøgt. I dag vil være et godt tidspunkt at bruge på at reflektere og gøre status over alle de vidunderlige oplevelser, du har haft.

  Ekspeditionsteamet vil højst sandsynligt lige så opstemte, og de vil sammen med deltagerne opsummere højdepunkterne fra dette gribende krydstogt, I har delt sammen. Du har sikkert også et par hundrede billeder af smukke landskaber, aktiviteter og minder at gennemgå og sortere i!

  Dag 19
  Til søs

  Vi nærmer os en slutning

 • Dag 20
  Halifax, Canada

  Nova Scotias hovedstad

  21. september 2022

  Og med det ender din spændende, episke rejse fra hjertet af Nordvestpassagen og hele vejen til Halifax.

  Den kosmopolitiske hovedstad i den canadiske provins Nova Scotia er beliggende i centrum af områdets østkyst og er en vigtig havneby ved en af verdens største, naturlige havne.

  Med de gamle bygninger af røde mursten, det nationalhistoriske sted, landemærket Citadel Hill, som er et historisk bryggeri fra 1820 og den episke strandpromenade på hele fire kilometer har Halifax masser at byde på, hvis du ønsker at forlænge din rejse.

  Tæt på det sted, hvor vi lægger til, er Pier 21, “Canadas Ellis Island”, hvor tusindvis af immigranter kom til fra hele verden, og et passende sted for Canadas immigrationsmuseum. Der er også Det maritime museum for Atlanterhavet, med en stor udstilling om den berygtede Titanic-katastrofe.

  Ikke langt fra centrum af Halifax ligger Halifax Common, som åbnede i 1763 og er Canadas ældste park. Og hvis du kan lide kunst, vil den omfattende samling i Art Gallery of Nova Scotia helt sikkert gøre indtryk på dig.

  Hvis du har mulighed for det, så tilbring et par dage ekstra her med vores program efter sejladsen, inden du tager hjem. Du vil besøge det historiske samfund Peggy's Cove og se dets ikoniske fyrtårn. Der vil også være tid til at vise din respekt ved Halifax Fairview Lawn Cemetery, den højtidlige gravplads for 121 passagerer fra den tragiske Titanic-katastrofe.

  Dag 20
  Halifax, Canada

  Nova Scotias hovedstad

Afrejser

2022

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
September:
2.

Hvad er inkluderet

Inkluderet

Hoteller

 • Overnatning i Edmonton før ekspeditionskrydstogtet, inklusive morgenmad

Flyafgange

 • Fly på økonomiklasse fra Edmonton til Cambridge Bay

Transport

 • Transport fra hotellet i Edmonton til lufthavnen før ekspeditionskrydstogtet
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Cambridge Bay før ekspeditionskrydstogtet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig under aktiviteter ombord og på land
 • Mange forskellige inkluderede udflugter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets videnskabscenter, som har et omfattende bibliotek og omfattende biologiske og geologiske mikroskoper
 • Videnskabsprogrammer for civile giver dig mulighed for at hjælpe med aktuel og reel videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, sauna med vinduer fra gulv til loft, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestokke og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - frivillig deltagelse
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - frivilligt

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sundhedsspørgeskema er obligatorisk
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Dit skib

MS Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2022
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 250 (200 i Antarktis)
Senge 276
Bilkapacitet 0
Brutto last 11.647 tons
Længde 114 meter
Ræling 20,2 meter
Fart 13 knob
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo

Den originale Fram var sin tids mest berømte polarforskningsskib, og resultaterne af hendes ekspeditioner er uden sidestykke. MS Fram, der bringer arven videre fra den originale Fram, benytter den mest avancerede teknologi, hvilket gør hende usædvanligt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.

Læs mere om MS Fram

Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om