USA’s vestkyst – Stillehavets seværdigheder og nationalparker

USA’s vestkyst – Stillehavets seværdigheder og nationalparker

USA’s vestkyst – Stillehavets seværdigheder og nationalparker

USA’s vestkyst – Stillehavets seværdigheder og nationalparker

Rejseinformation 9 dage MS Roald Amundsen
Afrejse
7. maj 2023
Pris fra
kr 21.036
Helpension inkluderet

Udforsk Stillehavets Nordamerika med en sejlads fra San Diego til Vancouver. Nyd den varme charme i Santa Barbara, og se havdyrene på den californiske kyst. Se nogle af verdens ældste træer i Redwood Nationalpark, gå en tur i det subalpine Hurricane Ridge i Olympic Nationalpark og se hvalerne rundt om San Juan Islands.

Santa Barbara

Vi går ombord på den hybriddrevne MS Roald Amundsen i San Diego og sætter kurs mod Santa Barbara, som har en typisk middelhavsstemning, lige fra huse med terracottafliser til skønne strande. Se efter hvaler og havfugle, når vi sejler forbi Channel Islands og hele vejen op ad Stillehavskysten.

Redwood Nationalpark, Eureka og San Juan Islands

Gør dig klar til at blive forbløffet, når du træder ind i den gamle skov i Redwood Nationalpark. Dette er nogle af de højeste træer i verden, over 100 meter i visse tilfælde, og omkring 1.500 år gamle. Du får også mulighed for at gå rundt i havnebyen Eureka, hvor man kan se fantastisk victoriansk arkitektur, og du kan også tage på hvalsafari ved de spektakulære San Juan Islands nær Olympic Nationalpark.

Olympic Nationalpark og Vancouver

Vi udforsker Hurricane Ridge, det subalpine område i Olympic Nationalpark, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Kom på en guidet vandretur gennem parken for at se dens rige flora og fugleliv. Dit ekspeditionskrydstogt rundes af i den canadiske by Vancouver, der er i verdensklasse.

USA’s vestkyst – Stillehavets seværdigheder og nationalparker USA’s vestkyst – Stillehavets seværdigheder og nationalparker
 • Dag 1
  San Diego, USA

  Den californiske drøm

  7. maj 2023

  San Diego er blevet kaldet “Californiens fødeby”, og da den er en hyldest til en nyt tid, er den et perfekt sted til den første dag og nat på ekspeditionsrejsen.

  Byen er kendt for sin afslappede stemning, flere end 60 smukke strande og for at have det måske bedste vejr i hele Amerika. Der er en spændende madkultur med bl.a. det karakteristiske Baja California-køkken, og så er der flere varianter af specialøl end nogen andre steder i USA.

  Rejsen starter med en overnatning på et centralt beliggende hotel i San Diego.

  Dag 1
  San Diego, USA

  Den californiske drøm

 • Dag 2
  San Diego, USA

  Starten på et eventyr

  8. maj 2023
  Forventet afgangstid er 18:00

  Efter en overnatning har du mulighed for at udforske “Amerikas fineste by” om morgenen på egen hånd og udforske nogle af de mange talrige shoppingmuligheder.

  Vend tilbage til dit hotel og få frokost og kom på en inkluderet udflugt – en bytur i San Diego. På vejen til skibet besøger vi Gaslamp District, San Diego Downtown samt den gamle bydel, det historiske hjerte af San Diego og stedet for mad, folklore og sjov. Kør over San Diego-Coronado Bridge, der har vundet priser, og tag et billede af San Diegos skyline, inden du går ombord på MS Roald Amundsen om eftermiddagen.

  Efter ombordstigning og check-in kan du hente din gratis ekspeditionsjakke, og der er tid til at pakke den ud i din kahyt. Der vil være en obligatorisk sikkerhedsorientering, du skal deltage i, mens ellers kan du udforske skibet og finde dig til rette. Efter vi er sejlet fra land vil kaptajnen byde velkommen, og du kan nyde det første ud af mange overdådige måltider, mens du lærer dit venlige ekspeditionsteam at kende.

  Dag 2
  San Diego, USA

  Starten på et eventyr

 • Dag 3
  Santa Barbara, USA

  Den amerikanske riviera

  9. maj 2023

  Santa Barbara ligger mellem frugtbare vingårde i Santa Ynez-bjergene og Stillehavets uberørte kyststrande og emmer af gammeldags spansk charme i californiske omgivelser. I over et årti husede byen verdens største filmstudie inden for stumfilm, indtil det voksede sig for stort og det hele blev rykket til Hollywood.

  Santa Barbara-missionskirken er et ideelt sted at begynde en tur rundt i byen. Du kan beundre de smukke bygninger fra den spanske æra, kigge i butikkerne i State Street, der er belagt med terracottafliser, og slentre rundt i den skønne Mission Rose Garden. Ved Stearns Wharf, Californiens ældste mole, kan du nyde udsigten over Stillehavet og få dig en hjemmelavet is. Hvis du har tid, kan du slappe af på en af de mange fremragende restauranter og barer. Dette kan kombineres med en vinsmagning fra en lokal vingård – byen er trods alt berømt for sine vine.

  På vores vej til eller fra Santa Barbara må du ikke gå glip af muligheden for at se hvaler fra dækket, når vi sejler gennem de omkringliggende Channel Islands.

  • Inkluderet Santa Barbara med sporvogn
  Dag 3
  Santa Barbara, USA

  Den amerikanske riviera

 • Dag 4
  Til søs

  Hold øje med havlivet

  10. maj 2023

  En del af at være på ekspedition er at vide, hvordan man nyder øjeblikket; du skal tage dig tid til at genskabe forbindelsen til naturen og verden omkring dig. Så sæt dig til rette et sted i den panoramiske Explorer Lounge eller ude på dækket og nyd rigtigt udsigten og lydene, der omgiver dig. Bølgerne brydes måske af tegn efter pukkelhvaler, der er kendt for at svømme i området. Eller tune ind på fornemmelsen af havbrisen, der kun afbrydes af skrigende fra en bred variant af havfugle, som ofte ses langs vestkysten.

  Vi støtter også en række videnskabsprogrammer for civile, som du kan tilmelde dig. Disse projekter inkluderer Happywhale, hvor dine billeder hjælper med at identificere og registrere specifikke hvalers bevægelse på tværs af planeten ud fra deres særlige karakteristika. Eller du kan deltage i GLOBE Observer-projektet, som kombinerer dine observationer af skyerne og himmelforholdene set nedefra med data indsamlet af satellitter fra oven. Det hjælper således forskere hos rumfartscentrene, som f.eks. NASA, med at skabe mere komplette billeder af skydannelsen i vores atmosfære. Ved at deltage i disse projekter støtter du ikke kun det videnskabelige samfund, men du får også en bedre forståelse for verden omkring dig.

  Dag 4
  Til søs

  Hold øje med havlivet

 • Dag 5
  Redwood Nationalpark

  Gå blandt gamle kæmper

  11. maj 2023

  I dag kaster vi anker ved Eureka, og herfra tager vi på en inkluderet udflugt til fantastiske Redwood Nationalpark. At gå rundt i dette internationale biosfærereservat er en overvældende oplevelse. Når du ser nogle af de ældgamle, kæmpe rødtræer på over 100 meter, vil du forstå, hvorfor verdens højeste træer ofte kaldes “naturens skyskrabere”. Nogle af træerne her er over 1.500 år gamle og et levende bevis på et succesfuldt bevaringsprojekt, der har reddet disse gamle kæmper fra at blive fældet.

  Efter dit besøg i Redwood Nationalpark er der mulighed for at udforske Eureka. Velkommen til en smuk havneby, der er kendt for sin charme fra den victorianske æra og miljøbevidste stemning. Byens fremgang blev bygget på handel med tømmer, og et bevis herpå er de smukke, victorianske palæer, du kan opleve her. Udforsk den maleriske Old Town, hvor du finder nogle små butikker langs den smukke havnefront. Her kan du nyde en drink, mens du ser fiskerbådene vende tilbage i Humboldt-bugten.

  • Inkluderet Redwood Nationalpark
  Dag 5
  Redwood Nationalpark

  Gå blandt gamle kæmper

 • Dag 6
  Dag til søs

  Afslappende sejltur

  12. maj 2023

  Med inspiration fra de landskaber og eventyr du har oplevet indtil nu, har du måske lyst til at bruge denne dag til søs til at kanalisere din indre kunstner ud på en kunst-workshop ombord? Eller måske vil du bruge tid på at lære det grundlæggende inden for ekspeditionsfotografi fra vores fotografer ombord, som vil sikre, at dine digitale minder vil være lige så levende som de, du har i dit hoved.

  Tilbring lidt tid ude på dækket, og se efter tegn i havet efter vilde dyr, mens vi sejler med den californiske kyst i det fjerne – hvem ved, måske får du øje på en pukkelhval eller to! Du får måske lyst til at sænke dig ned i en af de afslappende boblebade eller tage en dukkert i infinity-poolen. Behørigt genopfrisket kan du tage i baren og nyde en cocktail eller to med nogle af de andre gæster. Vi har helt sikkert nogle flasker af de lokale vine på lager, så en vinsmagning af den californiske Chardonnay eller Cabernet ville ikke være nogen dårlig ide!

  Dag 6
  Dag til søs

  Afslappende sejltur

 • Dag 7
  Dag til søs

  Udsigten over det nordvestlige Stillehav

  13. maj 2023

  I dag vil vi sejle rundt omkring San Juan Islands’ økologiske fristed. Disse klippeøer danner en øgruppe mellem den amerikanske stat Washington og Canadas Vancouver Island, og de er et sted i verdensklasse, hvis du vil se havets dyreliv. Hvad kunne være bedre, end at sidde på dækket og kigge på disse fyrretræsdækkede øer med en baggrund af sneklædte bjergtoppe i det fjerne?

  Hvis vi er heldige, får du måske øje på pukkelhvaler, vågehvaler og endda spækhuggere. Øerne har også en fantastisk koncentration af hvidhovede havørne, store blåhejrer, amerikanske strandskader og talrige kystfugle.

  Ekspeditionsteamet vil være sammen med dig ude på dækket for at hjælpe dig med at få øje på vilde dyr og udpege interessante steder på vejen.

  Dag 7
  Dag til søs

  Udsigten over det nordvestlige Stillehav

 • Dag 8
  Olympic Nationalpark, USA

  Subalpin naturpragt

  14. maj 2023

  Vi lægger til i dag i den lille havneby Port Angeles for en dag med udforskning af bjerge. Selve byen har masser af charme, særligt bymidten nær færgehavnen, men vi planlægger at bruge det meste af denne dag med at udforske Olympic Nationalpark.

  Olympic Nationalpark blev erklæret et National Monument i 1909, inden det senere blev udpeget af UNESCO som et internationalt biosfærereservat og verdensarvssted. Parken har tre forskellige økosystemer: den rå Stillehavskyst, et område med tempereret skov og en subalpin skov med enge med vilde blomster.

  I dag vil vi udforske det subalpine område og tage dig med til bjergområdet ved Hurricane Ridge, hvor der måske stadig vil være noget sne tilbage fra vinteren. Herfra kan du vælge at tage på en guidet vandretur gennem parken, hvor du vil opleve dens rige og varierede flora og fauna. Der vil være masser af muligheder for at se fugle på vejen, og du kan endda støde på en Roosevelt-elg, som stammer fra området, ligesom sortbjørne.

  • Inkluderet Olympic Nationalpark
  Dag 8
  Olympic Nationalpark, USA

  Subalpin naturpragt

 • Dag 9
  Vancouver, Canada

  Velkommen til Canada!

  15. maj 2023
  Forventet ankomsttidspunkt er 08:00

  Dit ekspeditionskrydstogt langs Amerikas Stillehavskyst når sin sidste anløbshavn, når vi sejler ind til Vancouver. Vancouver, der er beliggende midt i imponerende bjerglandskaber, er både en travl havneby og en kosmopolitisk storby.

  Der sker altid noget kulturelt i Vancouver, og du vil hurtigt finde ud af, hvorfor folk er så begejstrede for British Colombias største by. Efter din spændende ekspeditionsrejse har du måske bare lyst til at slappe af og prøve Vancouvers kulinariske madscene, der er i verdensklasse, eller opleve et par gallerier eller museer.

  Hvis du vil, kan du forlænge dit ophold i Vancouver med et program efter sejladsen til det nærliggende bjerg-resort Whistler. Eller måske har du bare lyst til at bruge et par dage ekstra her til at slappe af efter de foregående ni dages oplevelser – valget er dit!

  Dag 9
  Vancouver, Canada

  Velkommen til Canada!

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Maj:
7.

Aktuelle tilbud:

 • Singletilbud ved udvalgte afgange

  Vil du rejse alene? På udvalgte afgange på vores ekspeditionsrejser behøver du ikke at betale ekstra på din kahyt, hvis du vil rejse for dig selv.
  Læs mere og bestil

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Hotel

 • Overnatning i San Diego før ekspeditionskrydstogtet, inklusive morgenmad og frokost

Transport

 • Transport fra hotel til skib i San Diego, herunder en udflugt inden ekspeditionskrydstogtet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets videnskabscenter, som har et omfattende bibliotek og omfattende biologiske og geologiske mikroskoper
 • Videnskabsprogram for civile giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning 
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panoramiske sauna, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Lån af vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - frivillig deltagelse
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - frivilligt

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills
Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om