Perlerne på Nordamerikas østkyst - Sydgående

Halifax, Canada - Miami, USA

På denne ekspeditionsrejse langs Nordamerikas østkyst ser du en flot vifte af kulturer, historiske steder og dramatiske natur. Fra Halifax, Canada, ser vi Maines storslåede kyst og vandrer i vildmarken, sejler ind i New York for at opleve The Big Apple og besøger Charleston, inden vi afslutter vores rejse i Miami, Florida, USA.

 • Besøg Boston, New York, Charleston og Miami
 • Oplev lille-by-charmen i Maine
 • Sejl næsten 1400 sømil langs Nordamerikas østkyst
 • Nyd kultur, historie og naturlig skønhed

Oversigt

Amerika er blevet "opdaget" nogle gange - først af vikingerne, der tog over til Newfoundland omkring år 986. Næsten 500 år senere nåede Joao Vaz Core-Real også til Newfoundland. Columbus nåede til den "nye verden" længere sydpå i 1492 og startede koloniseringen af ​​Amerika. Nu er det din tur til at opdage Nordamerikas østkyst fra Halifax i Canada til Miami i Florida, USA.

Maine-kysten

Maine er New England, når det er mest ikonisk. Havet synes stort her med kilometervis af forrevne klipper, fredelige havne og stenstrande.

Her er meget andet end hummere, fyrtårne ​​og maleriske havne. For at se, hvad denne del af kysten indeholder, besøger vi Bar Harbor, Bucksport og Rockland for at tage et nærmere kig på lille-by-charmen og en nationalpark med bjerge, søer, skove og smukke kystlandskaber.

Storbyliv

Boston er næste stop, og du har tid til at opleve de vigtigste seværdigheder og de charmerende, brostensbelagte gader. Der er historie og kultur rundt om hvert gadehjørne i Boston. Skyskrabere ligger ved siden af historiske huse i byen, der formår at blande fortid og nutid på en udspekuleret og indbydende måde.

Derefter er der tid til at finde fred og ro i Newport, hvor du kan vandre langs klipperne og nyde dejlig arkitektur.

Efter en dag på havet sejler vi forbi Frihedsgudinden og ind i New York. Her har vi to dage til at udforske The Big Apple og byens uendelige række af seværdigheder, attraktioner, kultur, mad og energi.

Derefter sejler vi længere sydpå for at opleve sydens charme, historie og rige livsstil i Charleston.

Når vi kommer til Miami, slutter en rejse på 1400 sømil langs USAs østkyst.

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Kaffe og te om bord

Ikke inkluderet:

 • Flyrejse og transport
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr- og vindforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

08. Oktober 2018

Afrejsehavn Halifax
Dag 1
Day 1_Halifax.jpg

En by, en storslået strand og rig historie


Lokalitet: Halifax

Området omkring Halifax har været beboet af det ndfødte Mi'kmaq-folk i årtusinder, men den moderne by Halifax først grundlagt i 1749 som en britisk militær forpost. Nu er byen det østlige Canadas underholdnings- og kulturhovedstad med en blanding af den gamle og den nye verden. Moderne kontortårne af glas og stål står ved siden af historiske bygninger, der engang gemt sørøveres bytte. Her i verdens næststørste naturlige havn kredser livet om havet, og de omkringliggende områder tilbyder masser af sjove aktiviteter til lands, til vands og i luften. Brug lidt tid til at udforske det livlige bycenter på kanten af naturen, inden du går om bord på M/S Fram for at sejle mod syd langs nordamerikas østkyst.

Dag 2
Whale_Newfoundland_shutterstock_398371819_1200x600px.jpg

Udforskningsdag


Lokalitet: Til søs

Vores erfarne kaptajner, ekspeditionsledere og lokale eksperter finder unikke destinationer, som almindelige krydstogtskibe ikke er i stand til at anløbe. det kan være særlige landgangssteder til vandreture eller kajakture eller besøg i et samfund eller måske se spændende dyreliv. 

Dag 2
Day 2_Bar harbor.jpg

Romantik og rå natur


Lokalitet: Bar Harbor

Eventyr, romantik, klippekyst og skyhøje granitklipper. Der er en særlig mystik over Bar Harbor. På kanten af havet og omgivet af Acadia National Park har det lille samfund masser af charme. Bar Harbor er Mount Desert Islands kunstneriske, kulinariske og sociale centrum. Omkring begyndelsen af sidste århundrede var øen kendt som sommer-tilflugtssted for de meget rige på grund af dens kølige briser. Bar Harbors butikker ligger på Main Street, Mount Desert Street og Cottage Street. Gå en tur ned ad West Street, et historisk område med meget fine, gamle huse. Acadia National Park har 130 kvadratkilometer bjerge, søer, vandre- og cykelstier, fantastiske udsigt og dramatisk kyst. Vi forsøger at komme op på toppen af Cadillac Mountain, det højeste punkt på USAs østkyst, for at se solopgangen - og en storslået udsigt over det isdækkede kyst- og ø-landskab.

Dag 3-5

To typiske små byer i Maine


Lokalitet: Rockland/Bucksport

På vej videre mod nord kommer vi til Rockland, en smuk kystby i Maine ved Penobscot-bugten. Rockland er kendt for hummer-fiskeri og sin dybe havn mellem hundredvis af vige og bugter. Rockland centrum har stor arkitektur blandt sine historiske hjem og forretninger. Der er masser af lækre cafeer og restauranter, der serverer fisk og skaldyr. Rockland er også hjemsted for The Farnsworth Art Museum og Wyeth Center, med en imponerende samling af Maine-kunst. Med smukke bjerge og vandløb, charmerende vingårde og uberørte atlantiske strande har Rockland masser af muligheder for udendørs aktiviteter. Vi sejler videre op langs kysten til Bucksport ved Penobscot-floden. Her bor cirka 5.000 mennesker. Over bugten ligger Fort Knox, der er et af ??de største befæstningsanlæg på New Englands kyst. Et betydningsfuldt sted i Bucksport er Downtown Waterfront Walkway og en gammel banegård, der nu huser den historiske forening. Her kan du lære om byens begivenhedsrige fortid gennem fotos, udstillinger og myter, herunder legenden om en hekseforbandelse, der ramte byens grundlægger, Jonathan Buck. Endnu ses tegn på forbandelsen på Buck-monumentet på rute 1. Gå en tur i denne typiske amerikanske by og nyde den charmerende atmosfære.

Dag 6
Day 6_Boston.jpg

Frihedens vugge


Lokalitet: Boston

Boston kan beskrives som et stort udendørs museum. Havnen er en spektakulær og smuk kulisse til byen, og med 34 øer er Boston en spændende eventyrby. Når man går ad Freedom Trail (frihedsstien), får man hurtigt en fornemmelse af byens revolutionære ånd og historie. På den røde stenvej fra Boston Common til Bunker Hill Monument passerer man 16 steder, hvor dramatisk historie har udspillet sig. Husk at se nogle af Bostons fine museer og gamle kvarterer. Byens mest storslåede arkitektur er omkring Back Bay Plaza, der er symbolsk for den kultur og læring, der gav Boston dens øgenavn - Amerikas Athen. Harvard Square er en rig kilde til kolonial og revolutionær historie. Kvarteret er fyldt med palæer, der engang var hjem for kongelige sympatisører, så det fik øgenavnet Tory Row. (Tory er betegnelsen for dem, der holdt med briterne under den amerikanske revolution). Her ligger Harvard, der blev grundlagt i 1636, USA's ældste universitet. På Harvard Square spiller gademusikanter på fortovene og i parkerne, og der er optræden i mange af klubberne. Følg murstensfortovene til en eklektisk blanding af boghandler og musik- butikker, teatre og museer. At gå rundt med tom mave er aldrig en god idé. Heldigvis er Boston Amerikas fiske- og skaldyrshovedstad, der er berømt for muslinger og saftige hummer med en rig blanding af tilbehør fra alle verdenshjørner.

Dag 7
Day 7_Newport.jpg

Ocean-staten


Lokalitet: Newport

Newport på Rhode Island blev grundlagt i 1639 og er en lysende perle på New Englands kyst. Her er et spektakulært kystlandskab, ærefrygtindgydende arkitektur, en blomstrende havnefront og imødekommende gæstfrihed. Se de berømte guldalderpalæer, der engang var sommerlegeplads for rige familier med navne som Astor og Vanderbilt, og smag vinene fra Newports tre smukke vingårde. Hop med på en tur gennem det indre Newport og ad den ikoniske Ocean Drive, se kolonitidsarkitektur og gå rundt i tunnellerne under Fort Adams - Amerikas største kystbefæstning. Oplev den verdenskendte Cliff Walk, en sti på kanten af ??Atlanterhavet med udsigt over overdådige Newport-palæer eller gå gennem byens historiske gamle bydel. Deltag i fascinerende vandreture eller oplev naturvidundere som Hanging Rock, hvor den amerikanske forfatter, digter, filosof og naturforsker Henry David Thoreau fandt inspiration. Norman Bird Sanctuary fylder 1,3 kvadratkilometer, og ti kilometer stier snor sig gennem forskellige levesteder. Newport har et misundelsesværdigt ry som kulinarisk paradis. Newports kokke skaber lokale delikatesser i samarbejde med områdets landmænd og fiskere. Det giver fantastiske retter, der fremhæver årstidens råvarer, så spis igennem!

Dag 8-9
Day 8-9_New York.jpg

Æblet, der aldrig sover


Lokalitet: New York

For de mange indvandrere, der strømmede fra Europa til New York, var Frihedsgudinden det første, de så i USA. Statuen var en gave fra den franske regering i 100-året for USAs uafhængighedsdag. Vi sejler forbi frihedssymbolet på vej til New York, hvor vi lægger til i to dage. Brug M/S Fram som udgangspunkt for at udforske den travle by. Du kan fx krydse Brooklyn Bridge til fods. Broen, der blev bygget mellem 1869 og 1883, forbinder Brooklyn med Manhattan og er et af New York Citys mest berømte og storslåede vartegn. Mens du er her, opdager du, at New York er en smeltedigel af mange kulturer. Du kan finde kvarterer fyldt med folk med forskellige etniske baggrunde. Et af de mest populære områder er Little Italy, hvor du kan opleve det gamle lands seværdigheder og lugte. Lige ved siden af ??Little Italy ligger en af ??Nordamerikas største Chinatowns. De kinesiske immigranter grundlagde kvarteret i 1870'erne. Længere nord på Manhattan ligger Times Square, New Yorks knudepunkt, der er kendt for Broadways teatre, biografer og store elektroniske skilte. Det er et af de steder, der gør New York til byen, der aldrig sover. Mere end noget andet er Empire State Building ambitionen om, at mennesker skal bygge tårne, der når til himlen. Skyskraberen er formentlig New Yorks kendteste bygning. I begyndelsen af ??det 20. århundrede startede kapløbet om verdens højeste bygning for alvor med flere bygherrer i New York, der kappedes om den eftertragtede titel. Chrysler-bygningen var den første bygning, der slog den daværende højeste bygningskonstruktion, Eiffeltårnet i Paris. En anden berømt bygning er The Flatiron Building - en ikonisk enogtyve-etagers bygning, der er mest kendt for sin trekantede form. Den var et af ??de første spektakulære højhuse, der kom til at definere Manhattan. New Yorks Museum of Modern Art (MoMA) betragtes ofte som verdens vigtigste museum af sin art. Dets samling omfatter værker fra en bred vifte af berømte moderne kunstnere, herunder Andy Warhol, van Gogh og Picasso. Central Park er et af de steder, der gør New York til et fantastisk sted at leve. De enorme grønne områder, 341 hektar, ligger i byens centrum, og den har været model for byparker rundt om i verden. New Yorks Fifth Avenue er bedst kendt som en uovertruffen butiksgade med næsten alle førende detailbutikker. Men ikke hele Fifth Avenue er indkøbscentre, for sammen med Central Park har Fifth Avenue mange boliger og interessante museer. ??New York Public Library er et af ??det 20. århundredes mest storslåede arkitektoniske vartegn. Nyd alt det, New York tilbyder. Det kan ikke klares på to dage, men det er sjovt at forsøge.

Dag 10
Day 10_At sea.jpg

Foredrag, fotokurser og afslapning


Lokalitet: Til søs

En dag på havet betyder, at du kan overvære ekspeditionsholdets foredrag. Foredragene handler om de områder, vi sejler i, men oceanernes miljømæssige udfordringer og klimaændringer er et centralt emne. Hvis du er interesseret i fotografering, kan ekspeditions-fotografen vise dig det grundlæggende i ekspeditions-fotografering, og der er også chance for at se bag ekspeditionsholdets kulisser. Du kan også bare nyde at være om bord og slappe af på skibet.

Dag 11
Day 11_charleston.jpg

Forkæl dig selv i den gamle sydstatsstemning


Lokalitet: Charleston

Charleston har en overflod af historie. I den dejlige by kan du stå på det sted, hvor det første skud blev affyret i den amerikanske borgerkrig. Tag en hestevognstur for at fremtrylle en tidligere æra og se den historiske bydel og de berømte steder, der har formet Charleston. Oplev den romantiske og afslappede, men også sofistikerede by med gammeldags sydstatsatmosfære. Tag en slentretur ned ad Rainbow Row og se dens skrig-farvede huse - et af byens mest fotograferede områder. Besøg Aiken-Rhett House - Charlestons eneste overlevende plantage. Her får du et fascinerende indblik i mellemkrigstidens liv. Slavernes rolle præsenteres også, og du kan besøge deres kvarterer bag hovedhuset. Se udendørsmarkedet Ryans Mart, hvor afrikanske mænd, kvinder og børn blev handlet i midten af ??1800-tallet. Det er nu et museum om South Carolinas skamfulde fortid. Lyt til den tidligere slave Elias Greens og andres mundtlige erindringer. Ved siden af museet ligger Old Exchange & Provost Dungeon, der var fængsel for pirater og amerikanske patrioter, som briterne holdt fanget under den amerikanske uafhængighedskrig. Denne trange plads ligger ved siden af en statelig georgisk toldbod fra 1771. Charleston Museum blev grundlagt i 1773 og udstiller forskellige perioder af Charlestons lange og begivenhedsrige historie. Artefakterne omfatter et hvalskelet, slavetegn og "løsrivelsesbordet", hvor statens løsrivelsesdokumenter blev underskrevet - og en isbjørn! Undersøg også "The Gateway Walk", en ret ukendt sti mellem Archdale Street og Philadelphia Alley, der forbinder fire af byens smukkeste historiske kirker - den hvide, søjleprydede St. Johns lutheranske kirke, den gotiske Revival Unitarian Church, den slående romanske Circular Congregational Church, der oprindeligt blev grundlagt i 1681, og St. Philip Church med dens maleriske spir og kirkegården fra det 17. århundrede, hvoraf dele engang var forbeholdt "fremmede og forbigående hvide personer". Der er så mange blomstrende haver, så mange fotomuligheder, så mange seværdigheder og så mange grunde til at udforske Charleston.

Dag 12
Day 12_At sea.jpg

Afslapning til søs


Lokalitet: Til søs

En dag på havet betyder, at du kan overvære ekspeditionsholdets foredrag, bruge tid på dækket eller i panoramasalonen med de andre rejsende. Du kan træne i skibets veludstyrede fitnessrum med en panorama-havudsigt eller slappe af i et af de udendørs boblebade.

Dag 13
Day 13_Miami.jpg

Strande, glamour, jugendstil og fusionsmad


Lokalitet: Miami

Miami er kendt for sin glamour, art deco-bygninger og spektakulære strande. Byens multi-kulturelle miljø er en dynamisk atmosfære med indslag fra Latinamerika, Caribien, Asien og Europa. Og maden! En berusende blanding af fra hele verden gør restaurant-måltider i Miami til en oplevelse, man ikke må gå glip af. Prøv gigantiske krabber, kylling med banan, oksekød fra majsfodret kvæg, grillretter, gourmet-burgere, Key lime pie (marengskage fra Key West) og cubansk kaffe i Little Havana for at få en rigtig smagsprøve på Miami. Du kan også tage til den nærliggende Everglades National Park, der er kendt for sit unikke økosystem og dyreliv, inden du flyver hjem.

20. Oktober 2018

Lokalitet Miami
Om bord Oplevelser

Udflugter på rejsen

Oplev alt, hvad Nordamerika tilbyder på Hurtigrutens mangfoldige tilvalgsudflugter.

Forlæng ferien

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205