Galápagosøerne – i Darwins fodspor og Machu Picchu

Galápagosøerne – i Darwins fodspor og Machu Picchu

Galápagosøerne – i Darwins fodspor og Machu Picchu

Galápagosøerne – i Darwins fodspor og Machu Picchu

Rejseinformation 13 dage MS Santa Cruz II
Afrejsedatoer
26 afgange mellem mar 2024 og mar 2025
Pris fra kr 77.175
kr 64.312
Helpension inkluderet

9-dages ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne og eventyrlige oplevelser i Machu Picchu

Eventyrlige landoplevelser i Sydamerika

Første del af vores eventyrlige oplevelse foregår på land. Vi flyver fra Lima, Perus pulserende hovedstad, til Cusco, der var inkarigets centrum, og ser byens mange kulturelle og arkitektoniske vidundere. Herefter kører vi op til Den hellige Dal med et luksuriøst tog til det imponerende bjergcitadel Machu Picchu, inden vi tager tilbage til Cusco og flyver til charmerende Quito – “byen med det evige forår”.

De imponerende Galápagosøer

Efter udforskning af Quitos historiske centrum og besøg ved Ækvator rejser vi til Galápagosøerne og får en uforglemmelig, eventyrlig oplevelse til søs. Vi holder udkig efter ikoniske dyr som kæmpeskildpadder, havleguaner og blåfodede suler. På det aktive krydstogt kommer vi tættere på de mange naturvidundere i vores små ekspeditionsbåde (panga-både), kajakker og glasbundsbåde med et ekspeditionsteam, der består af lokale guider.

Galápagosøerne – i Darwins fodspor og Machu Picchu Galápagosøerne – i Darwins fodspor og Machu Picchu
 • Dag 1
  Ankomst til Lima

  Nu begynder vores eventyrlige oplevelser på land

  Vores eventyrlige oplevelser gamle og moderne Lima

  Velkommen til Peru, der er et af Sydamerikas mest fascinerende lande!

  Hvis der er tid efter ankomsten til Lima, kan man for eksempel bare spadsere en tur rundt i gaderne for at lære byen at kende og se det, der lige fanger øjet.

  Eller gå en tur ved havet på strandpromenaden i det eksklusive Miraflores-kvarter. Her ligger mange restauranter, caféer og butikker. Lima betragtes som Latinamerikas madhovedstad, så spis nogle lokale retter som ceviche, der er rå fisk marineret i limejuice med løg og chili.

  Dag 1
  Ankomst til Lima

  Nu begynder vores eventyrlige oplevelser på land

 • Dag 2
  Lima

  Oplev Lima 

  Oplev Limas historiske centrum og mere

  Efter morgenmaden tager vi en byrundtur i Lima – inklusive frokost. Turen introducerer os til Limas historiske centrum, der er fyldt med elegant spansk koloniarkitektur og er på UNESCOs verdensarvsliste, og andre interessante steder i Lima. Vi besøger også det fascinerende Museo Larco, der har landets bedste private samling af præcolumbiansk kunst.

  Efter halvdagsudflugten er der endnu mere tid til at nyde den mangefacetterede by. Se en af byens store pladser eller find en restaurant, hvor man kan spise regionale specialiteter inden endnu en overnatning på hotellet.

  Dag 2
  Lima

  Oplev Lima 

 • Dag 3
  Flyrejse til Cusco

  Inkaernes by og en kulturel perle

  Udforsk inkarigets gamle centrum

  Om morgenen flyver vi til Cusco, der er Inkarigets gamle centrum. En guide tager med os til check-in på hotellet, inden vi går en guidet tur i den gådefulde by.

  Vi ser imponerende inkatids-bygninger, der står i kontrast til de udsmykkede bygninger fra den spanske kolonitid. Besøg det ceremonielle sted Sacsayhuaman fra det 15. århundrede eller oplev den spanske Santo Domingo-kirke - et kloster, der er bygget på ruinerne af Koricancha, der var inkaernes Soltempel. Efter rundvisningen til seværdighederne i den kulturelle og arkitektoniske perle kan man vende tilbage til hotellet til aftensmad.

  Dag 3
  Flyrejse til Cusco

  Inkaernes by og en kulturel perle

 • Dag 4
  Machu Picchu

  Tilbage i tiden til en fortabt verden 

  Oplev Inkarigets forsvundne by

  Tidligt om morgenen kører vi til Ollantaytambo i den hellige dal, hvor vi tager med et tog, der ad en smal jernbane kører gennem et fantastisk højlandslandskab op til Machu Picchu.

  Efter cirka to timer stopper vi i den lille by Aguas Calientes og kører den korte strækning med bus til Machu Picchu – Inkarigets såkaldte forsvundne by.    

  Vi får en guidet tur i den engang skjulte by og beundrer murene, terrasserne og ramperne, der er skåret ud i klipperne. Nyd den fredelige atmosfære i Machu Picchu og udsigten over lavlandsjunglen fra den højtliggende by.

  Efter frokost vender vi tilbage til Cusco til vores sidste overnatning på hotellet.

  Dag 4
  Machu Picchu

  Tilbage i tiden til en fortabt verden 

 • Dag 5
  Flyrejse til Quito

  Quito – byen med evigt forår 

  Oplev pulserende Quito

  Dagen begynder med morgenmad på hotellet. Derefter kører vi til lufthavnen for at nå morgenflyet via Lima til Ecuador. Vi ankommer i Quito om eftermiddagen.

  Rejsen begynder ved Ækvator i de frodige Andesbjerge. Med en højde på 2.850 meter over havoverfladen er Quito verdens næsthøjest beliggende hovedstad, og dens største trækplaster er den udsøgte gamle bydel, der blev grundlagt på en gammel inka-bosættelse. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og er fuld af velbevaret koloniarkitektur, som de farverige pladser, storslåede kirker og smukke monumenter illustrerer. Kom på plads på hotellet og tag derefter på opdagelse.

  Dag 5
  Flyrejse til Quito

  Quito – byen med evigt forår 

 • Dag 6
  Quito 

  Besøg historiske Quito  

  Tag over Ækvator ved “Byen midt i verden”

  Vi nyder en guidet tur i Quitos bemærkelsesværdige gamle bydel, der er et af Sydamerikas største og bedst bevarede kvarterer fra kolonitiden. I de smalle brostensbelagte gader, kan man beundre arkitekturen og smage lækker chokolade, der er fremstillet af den fineste, ecuadorianske kakao.

  Herefter tager vi til “Byen midt i verden”, der ligger cirka 26 km nord for Quito. Efter frokost besøger vi det berømte monument, der optegner Ækvators imaginære linje. Tag et foto, når vi står med den ene fod på den nordkugle halvkugle og den anden fod på den sydlige.

  Dag 6
  Quito 

  Besøg historiske Quito  

 • Dag 7
  Isla Baltra og Isla Mosquera 

  Krydstogtet begynder 

  Gør klar til at udforske de spektakulære Galápagosøer

  Efter morgenmaden er der en kort flyvetur til Isla Baltra i den spektakulære Galápagosøgruppe. Transporten kører direkte til havnen, hvor det komfortable ekspeditionsskib M/S Santa Cruz II venter.

  Vi får det første glimt af øernes fantastiske dyreliv på Isla Mosquera, der er hjemsted for en af Galápagosøernes største søløvekolonier. Vi tager skibets små ekspeditionsbåde (panga-både) og går i land for at se nærmere på søløverne.

  Mens vi går på tværs af flade sandklitter, spejder vi efter blåfodede suler og røde klippekrabber og lærer noget om havmiljø og landlige økosystemer fra naturguiderne.

  Dag 7
  Isla Baltra og Isla Mosquera 

  Krydstogtet begynder 

 • Dag 8
  Isla San Cristóbal 

  San Cristóbals skildpadder 

  Mød de berømte kæmpeskildpadder

  Dagens første ophold er på skildpaddereservatet Cerro Colorado – et opdrætningssted for den truede kæmpeskildpadde. Det er også hjemsted for andre endemiske arter som San Cristóbal-spottedroslen og lavafirbenet.

  Kæmpeskildpadderne er sandsynligvis den mest ikoniske af alle Galápagosøernes dyr. De kan blive over 100 år gamle. Her trives de og trisser rundt i skove, der ligner deres naturlige habitat.

  Med små ekspeditionsbåde (panga-både) tager vi til Punta Pitt, der er det eneste sted på Galápagosøerne, hvor man kan være heldig at se hele tre sulearter. Nyd en vandretur i naturen, udforsk kysten i båd eller tag en snorkle- eller svømmetur i det krystalklare vand.

  Dag 8
  Isla San Cristóbal 

  San Cristóbals skildpadder 

 • Dag 9
  Øerne Santa Fe og Plaza Sur 

  Santa Fe og Plaza Sur 

  Spejd efter dyr i idylliske kulisser

  Vi begynder dagen med en smuk vandretur i naturen på Santa Fes skønne strande, der er hjemsted for den endemiske Santa Fe-landleguan og en søløvekoloni.

  Man kan svømme eller snorkle fra vores små ekspeditionsbåde (panga-både), ro i kajak rundt om øen eller deltage i en tur med vores glasbundsbåd for at se havlivet under vandoverfladen. Efter en lækker frokost, der er tilberedt af skibets kokke, tager vi til Isla Plaza Sur.

  Spejd efter fregatfugle, svalehalemåger og galápagosskråper, der svæver rundt i brisen. Her – i en fortryllende vifte af flora – slapper landleguanerne af ved kysten, mens havleguanerne glider op fra og ned i vandet.

  Dag 9
  Øerne Santa Fe og Plaza Sur 

  Santa Fe og Plaza Sur 

 • Dag 10
  Isla Santa Cruz 

  Udforsk Santa Cruz 

  Lær noget om lokal bevarelse på Isla Santa Cruz

  I dag besøger vi Charles Darwin Research Station i Puerto Ayora

  På et gigantisk opdræt af skildpadder kan man se nyligt udrugede skildpaddeunger og Darwins berømte finker. Det var de fugle, han brugte som grundlag for sin evolutionsteori. Der er også en imponerende skov med figenkaktusser, hvor mange landfugle holder til.

  Nyd et køligere klima over frokosten i det frodige højland, hvor kæmpeskildpadderne trisser rundt og gumler på græs og vælter sig i vandhullerne.

  Der er tid til endnu en aktivitet – for eksempel bjergvandring eller besøg på en sukkerplantage.

  Dag 10
  Isla Santa Cruz 

  Udforsk Santa Cruz 

 • Dag 11
  Isla Española 

  Dramatiske Española 

  Lavafirben og fantastisk fugleliv

  Krydstogtet til Galápagosøerne når Española, der er øgruppens sydligste ø. Fuglelivet er helt extraordinært. Spejd efter nazcasuler, blåfodede suler og svalehalemåger og den kæmpestore albatros på krydstogter fra april til december.

  Det er også en mulighed for at se det røde lavafirben, havleguaner samt den berømte havgejser El Soplador, der skyder vand 20 meter op i luften.

  Efter frokost på skibet tager vi til Bahía Gardners maleriske koralstrand og den lille nærliggende ø Osborn for at finde søløver, spottedrosler og finker. Hvis man har lyst til at bevæge sig, kan man snorkle eller ro i kajak.

  Dag 11
  Isla Española 

  Dramatiske Española 

 • Dag 12
  Isla El Edén og Isla Seymour Norte 

  Koralrevenes dyreliv på Isla El Edén 

  Grønne skildpadder, hajer og sjældne fuglekolonier

  Der er et væld af muligheder for at se dyr på Isla El Edén, hvor vi håber at se grønne havskildpadder (også kaldet suppeskildpadder), rokker og venlige revhajer. Spejd efter de karakteristiske fregatfugle med deres gummiagtige røde struber inde på kysten.

  Man kan svømme eller snorkle for at udforske revene. Alternativt kan man se revene fra vores glasbundsbåd eller kajak. Efter frokost sejler vi til Seymour Norte.

  Øen er et fantastisk sted til at observere kolonier af blåfodede suler og svalehalemåger. Søløver og havleguaner samles også her, hvor de tiltrækkes af det bugnende havliv.

  Dag 12
  Isla El Edén og Isla Seymour Norte 

  Koralrevenes dyreliv på Isla El Edén 

 • Dag 13
  Isla Baltra til Guayaquil  

  Slutningen på din ekspedition 

  Fra Galápagosøerne og tilbage til Guayaquil

  Ekspeditionskrydstogtet nærmer sig sin slutning, når vi går i land på Baltra. Vi transporteres til lufthavnen på Baltra og flyver til Guayaquil for at nå vores forbindelsesfly, eller – hvis du foretrækker det – fortsætter til Quito og flere eventyrlige oplevelser.

  For at udforske mere af Ecuador kan man forlænge sit ophold og deltage i et af vores tilkøbsprogrammer efter sejladsen.

  Når man forlader den fascinerende region, tager man fantastiske minder om imponerende dyr og vidunderlige oplevelser med sig, som kun få har mulighed for at få.

  Dag 13
  Isla Baltra til Guayaquil  

  Slutningen på din ekspedition 

Afrejsedatoer

2024

Marts:
23.
April:
6.
20.
Maj:
4.
18.
Juni:
1.
15.
29.
Juli:
13.
27.
August:
10.
24.
September:
7.
21.
Oktober:
5.
19.
November:
2.
16.
30.
December:
14.
28.

2025

 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Januar:
11.
25.
Februar:
8.
22.
Marts:
8.

Dette er inkluderet

Hotel  

 • To overnatninger og morgenmad i Lima, to overnatninger og morgenmad i Cusco og to overnatninger og morgenmad i Quito inden ekspeditionskrydstogtet. Aftensmad på dag tre til seks.

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse fra Lima til Cusco og fra Cusco til Quito (via Lima) inklusive alle skatter
 • Flyrejse på økonomiklasse mellem Quito og Baltra og mellem Baltra og Guayaquil inklusive alle skatter

Transport  

 • Transport fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen i Quito inden ekspeditionskrydstogtet
 • Transport mellem lufthavnen og skibet på Baltra

Udflugter

 • Byrundtur og frokost i Lima inden ekspeditionskrydstogtet
 • Turpakke: Cusco og Machu Picchu som beskrevet inklusive udflugter med frokost, togbilletter, entrégebyrer, transport fra hotellet til lufthavnen i Lima og i Cusco inden ekspeditionskrydstogtet
 • Heldagsudflugt: Historiske Quito og Midten af Verden – inklusive frokost inden ekspeditionskrydstogtet

Supplementer

 • Entrébillet til Parque Nacional Galápagos
 • Transitkontrolkort til Galápagosøerne
 • Adgang til lufthavnslounge i Guayaquils (eller Quitos) lufthavn, når vi vender tilbage fra Galápagosøerne, for rejsende, der flyver udenrigs, på ombordstigningsdagen

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer*
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter
 • Leje af våddragt er inkluderet i rejsens pris
 • Velkomst- og farvelcocktails

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Brug af skibets videnskabscenter med lille bibliotek og mikroskoper
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende, videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fange landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade og motionsområde
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger

Aktiviteter ved landgang

 • Ledsagede landgange med små ekspeditionsbåde (panga-både)
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Flyrejsen fra Baltra går til Guayaquil. Hvis man ønsker at slutte ekspeditionen i Quito, bedes det oplyst ved bestilling af rejsen
 • Landprogrammet i Peru og Quito, Ecuador foregår i store højder. I henholdsvis 3400 m og 2850 m højde over havoverfladen kan du opleve mild højdesyge.
 • Den landbaserede tur i Peru involverer lange strækninger med aktiv rejsen og gang i ujævnt terræn. Vær klar til et klima, der varierer fra høj beliggenhed til tropisk vejr.
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Overhold alle krav ved indrejse og ombordstigning
 • Drikkepenge forventes ikke.

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.
Dit skib

MS Santa Cruz II

Byggeår 2002
Renoveret 2021
Skibsværft ASENAV Shipyard (CHL)
Passagerkapacitet 90
Brutto last 2664 ton
Længde 71,8 m
Ræling 13,4 m
Fart 10,5 knob
2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.

Når du udforsker Galápagosøerne med os ombord på MS Santa Cruz II, vil du nyde en afslappet atmosfære i førsteklasses omgivelser. Den lille størrelse – med en gæstekapacitet på maks. 90, giver plads til hyggelige, men alligevel stilfulde omgivelser. Du vil let føle dig hjemme ombord.

Læs mere om MS Santa Cruz II

Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om