Fra Machu Picchu til Galápagosøerne

Fra Machu Picchu til Galápagosøerne

Fra Machu Picchu til Galápagosøerne

Fra Machu Picchu til Galápagosøerne

Rejseinformation 13 dage MS Santa Cruz II
Afrejser
29 afgange mellem feb 2023 og mar 2024
Pris fra
kr 95.545
Helpension inkluderet

Tag med på en ekspedition til det historiske mindesmærke Macchu Picchu og Galápagosøernes naturvidundere.

Historiske perler i Peru

Perus natur- og kulturskatte behøver ingen introduktion. Limas historiske centrum er pakket med perfekt bevaret arkitektur, man ville forvente på et sted, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Vi tager tilbage i tide for at rejse til Cusco, mens vi går ad de brostensbelagte gader og nyder inkaernes imponerende byggeteknik og arkitekturen fra den spanske æra. Vii rejser op til den hemmelige dal og ser inkaernes mystiske citadel Machu Picchu, inden vi tager til Ecuador og går på en aktiv vulkan.

I Darwins fodspor

Charles Darwins besøg på Galápagosøerne ombord på H.M.S. Beagle førte til hans skelsættende arbejde - Om Arternes Oprindelse. På ekspeditionskrydstogtet følger vi i Darwins fodspor, lærer noget om hans opdagelser og gør et par opdagelser selv.

Galápagos-ekspeditionen involverer håndplukkede landgange, hvor vi ser dyreliv i et bredt udvalg af økosystemer. Se søløver dase i solen på den lille Isla Mosquera og kæmpeskildpadder på Isla San Cristóbal og Isla Santa Cruz. Se den berømte landleguan på Isla Santa Fé og Isla Plaza Sur og oplev de farverige fuglekolonier på Isla Española, den lille Isla Edén og Isla Seymour Norte

Ekspeditionsskibet – M/S Santa Cruz II

Med M/S Santa Cruz II’s fastlagte rejseplaner får man på bedste vis afdækket mulighederne for at se øer og dyreliv på Galápagos. Mange udflugter foregår på eksklusive besøgscentre, hvilket betyder, at vi ofte har alle områderne for os selv. Vi har adskillige naturguider ombord på Santa Cruz II, hvilket betyder, at man kan vælge blandt et bredt udvalg af aktiviteter hver dag.

Skibet er af få fartøjer ved Galápagos, der er udstyret med et fuldt udvalg af udforskningsudstyr, herunder fartøjer, kajakker, snorkleudstyr og paddleboards. Vi har endda en båd med glasbund. Selvfølgelig er sikkerheden og bæredygtigheden altafgørende under hele krydstogtet, og der er en læge ombord 24 timer i døgnet.

Fra Machu Picchu til Galápagosøerne Fra Machu Picchu til Galápagosøerne
 • Dag 1
  Oslo / Lima, Peru

  Flyrejse til Lima

  Efter ankomst til Jorge Chávez internationale lufthavn er der transport til hotel i Lima. Efter din lange flyrejse er der tid til at friske sig op og orientere sig. Velkommen til Peru, der er et af Sydamerikas mest fascinerende lande!

  Limas historie går tilbage til, før spanierne koloniserede Peru. Den nuværende by blev grundlagt i 1535 af den spanske conquistador Francisco Pizarro som Perus nye hovedstad, og statholderen byggede markante kirker, klostre og palæer her. Limas historiske centrum er på UNESCOs verdensarvsliste og pakket med elegant, spansk kolonitidsarkitektur, der er værd at udforske.

  Går en tur ved havet på strandpromenaden i det eksklusive Miraflores-kvarter, hvor dit dejlige hotel også ligger. Her ligger mange restauranter, caféer, og butikker.

  Lima betragtes som hovedstad for mad i Latinamerika, så husk at prøve nogle lokale retter. Der er et stort antal restauranter at vælge imellem - med alt fra den allestedsnærværende streetfood med stegt kylling til flerstjernede Michelin-restauranter, der serverer gourmetmad. Prøv f.eks. den peruvianske nationalret ceviche, der er rå fisk marineret i limesaft med løg og chili.

  Dag 1
  Oslo / Lima, Peru

  Flyrejse til Lima

 • Dag 2
  Lima/Cusco, Peru

  Inkaernes by og en kulturel perle

  Om morgenen vil du blive transporteret til lufthavnen, hvorfra du flyver til Cusco, inkaernes by og den såkaldte verdens navle. Du vil blive mødt af vores lokale guide, der fører dig til dit hotel. Efter check-in kan du nyde en frokost på hotellet, inden vi inviterer dig på en guidet tur i denne gådefulde og historiske by.

  Der er få steder i Sydamerika, der kan konkurrere med Cusco, når det gælder den magiske atmosfære. Det var her, inka-civilisationen blomstrede, og du kan stadig se deres soltempel Koricancha, der er Cuscos åndelige hjerte og som udgør grundlaget for den imponerende kirke Santa Domingo. Når du hører musikerne spille med deres panfløjter i de smalle brostensbelagte gyder, vil du føle dig henført til fortiden, til før de spanske conquistadorer ankom.

  De forskellige kulturer har sat deres præg på Cusco. Bygningerne omkring Plaza de Armas, byens centrale torv, med den udsmykkede katedral, kan dateres til den spanske kolonitid. Alligevel kan du kun få meter væk i en gyde ved navn Loreto se mure fra inka-tiden bygget af store stenblokke med mange hjørner og en teknisk præcision, der stadig ville være en udfordring den dag i dag.

  Du kan se mere inkateknik på Sacsayhuaman, et ceremonielt sted fra det 15. århundrede og et storslået eksempel på den militære magt; Qenqo-amfiteatret, et rituelt sted med underjordiske gallerier, der danner en underjordisk labyrint; forsvarsværket Puca Pucara eller den røde fæstning; samt inka-badene og centrum for vandtilbedelsen i Tambomachay.

  Efter rundvisningen med højdepunkterne i denne kulturelle og arkitektoniske perle kan du vende tilbage til hotellet til middag. Hvorfor ikke slappe af med en pisco sour, en peruviansk cocktail lavet af lokale former for spiritus, limesaft, sukker og æggehvide, og nyde atmosfæren på dette specielle sted?

  Dag 2
  Lima/Cusco, Peru

  Inkaernes by og en kulturel perle

 • Dag 3
  Cusco/Machu Picchu/Cusco

  Tilbage i tiden til en fortabt verden

  En tidlig morgentransport vil tage dig fra hotellet til togstationen i Ollantaytambo, en inkaby beliggende i Den hellige dal, hvor der findes masser af arkæologiske levn. Herfra hopper du på et klassisk tog, der kører ad de smalle spor til Machu Picchu gennem et fantastisk landskab i Andesbjergene og op til dalen.

  Omkring to timer senere stopper det lille tog i landsbyen Aguas Calientes, hvor vi står af og tager den korte bustur op til ruinerne af Machu Picchu. Denne ikoniske inkabastion ligger på en bjergtop omkring 3400 meter oppe på et sted, der ville have været utilgængeligt for fjender. Stedet blev opgivet af inkariget og var skjult af den omkringliggende jungle i århundreder, og blev først genopdaget i 1911 af den amerikanske arkæolog Hiram Bingham.

  Der vil være en guidet tur i inkaernes såkaldte forsvundne by, som sandsynligvis er den mest fantastiske by fra dette gamle imperium med de kæmpestore mure, terrasser og ramper, der ser ud som om de er skåret naturligt ud af klipperne. Hold udkig efter lamaerne, der vandrer rundt i ruinerne og holder græsset kort.

  Du vil elske den fredfyldte atmosfære og de magiske omgivelser i Machu Picchu. Selvom du er godt oppe i bjergene, kan du ned gennem skyerne se den tropiske lavlandsjungle omkring denne by, hvilket giver stedet et surrealistisk element. Der bliver serveret frokost på en lokal restaurant, og herefter tager vi tilbage om eftermiddagen til Cusco via tog og derefter bus. Nyd middagen på dit hotel og din anden og sidste overnatning i Cusco.

  Dag 3
  Cusco/Machu Picchu/Cusco

  Tilbage i tiden til en fortabt verden

 • Dag 4
  Cusco, Peru/Quito, Ecuador

  Quito – byen med evigt forår

  Dagen begynder med morgenmad på dit hotel. Derefter kører vi til Cusco lufthavn for at nå morgenflyet via Lima til Quito, Ecuador. Du ankommer om eftermiddagen.

  Quito er en by, der strækker sig over ækvator, og hvor det føles som om, der altid er forår i luften! Byen er smukt beliggende i en høj dal hele 2850 meter oppe og er den næsthøjest beliggende hovedstad i verden, og udsigten til de nærliggende bjerge minder dig hele tiden om, at du er i Andesbjergene.

  Quito blev grundlagt som en gammel inka-bosættelse, og i dag er det et travlt og moderne sted. Men du behøver ikke kigge langt under den moderne facade for at finde fortiden, og den gamle bydel er et decideret udstillingsvindue for klassisk, spansk arkitektur. Faktisk kom byen på UNESCO's verdensarvsliste tilbage i 1978, fordi historien er så godt bevaret.

  Gå en tur og besøg Calle La Ronda, en gammel gågade med information om de digtere og kunstnere, der har boet her. Gaden er fyldt med butikker og caféer, og der er meget kunsthåndværk til salg her.

  Der er også adskillige museer og smukke kirker at udforske i Quito. Basilica del Voto Nacional er en fantastisk, nygotisk kirke i centrum af byen og er den største af sin art i Sydamerika. Dem, der godt kan lide moderne kunst, skal besøge den ecuadorianske maler Oswaldo Guayasamíns hjem, der er bevaret som Casa Museo Guayasamín.

  Når natten falder på, skal du rette blikket mod byens funklende lys, der spreder sig op ad de omkringliggende bakker og bjerge. Det virkelig et fascinerende syn!

  Dag 4
  Cusco, Peru/Quito, Ecuador

  Quito – byen med evigt forår

 • Dag 5
  Quito, Ecuador

  Cotopaxi-vulkanen

  Vi kommer helt tæt på et af Ecuadors naturvidundere, når vi besøger en aktiv vulkan og kommer op i næsten 3900 meters højde.

  Men først har vi ophold ved det fotogene Sangolqui-friluftsmarked, hvor man kan prøve specialiteter fra Andesbjergene. De lokale, oprindelige folk sælger deres produkter her, og man kan se flot farvede bælgfrugter, frugter og grøntsager. Ud over mad kan man købe tøj og andet kunsthåndværk, og der er mulighed for at snakke med de venlige folk i boderne.

  Parque Nacional Cotopaxi ligger midt i bjergenes pragt og kun halvanden times kørsel fra Quito. Det for det meste træløse landskab er karakteristisk for paramo-hedeområderne i Andes, og her kan man se flokke af lamaer strejfe vildt omkring. Hold godt øje med fuglelivet med blandt andet andesmåger, flere arter af kolibrier, og med lidt held ser vi den majestætiske kondor. Vi vandrer hen til den smukke Limpiopungo-lagune, der afspejler de dramatiske omgivende bjergtoppe.

  Cotopaxi betyder “månens hals” på det lokale sprog quechua, og den er med sine 5.910 meter og en næsten perfekt konisk form en af verdens højeste vulkaner. Det gabende krater måler 800 meter og rummer en af verdens få ækvatoriale gletsjere. Det første registrerede udbrud fra Cotopaxi fandt sted i 1534 og skræmte både lokale og conquistadorer, og det sidste store udbrud skete i 1904.

  Til frokost serveres lækre, traditionelle retter tilberedt af nogle af regionens bedste kokke i San Augustin del Callo, og sent på eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet og nyder en dejlig middag.

  Dag 5
  Quito, Ecuador

  Cotopaxi-vulkanen

 • Dag 6
  Galápagos, Ecuador

  Krydstogtet begynder

  Efter morgenmaden tager vi af sted til Quito lufthavn, hvorfra vi flyver over det blå Stillehav videre på vores eventyrlige rejse. Efter blot et par timer lander vi i Galápagos Ecological Airport på Isla Baltra, der drives på vedvarende energi, og som siges at være verdens grønneste lufthavn!

  Efter at vi er landet på den spektakulære Galápagosøgruppe kører vi direkte til havnen, hvor vores komfortable ekspeditionsskib, Santa Cruz II, ligger fortøjet, og som er vores hjem de næste par dage.

  Vi starter vores oceaniske ekspedition med en kort, obligatorisk orientering om sikkerhed en ombord. Man kan tjekke ind og komme på plads, inden vi mødes til frokost i den smukke restaurant, hvor kaptajnen udbringer en skål og ønsker alle en spændende rejse. Krydstogtet begynder lige efter frokost.

  Vores første opholdssted er blot fire sømil væk - på sydspidsen af den lille Isla Mosquera. Det er et lille stykke vulkan, der er blevet skubbet op mellem de større øer Isla Baltra og Isla Seymour Norte. Den lange og smalle sandbanke er omgivet af lavarev, og stedet er hjemsted for en af Galápagosøernes største kolonier af søløver.

  Hop ombord på en lille ekspeditionsbåd og sejl i land, hvor man kan se søløverne dase i solen. Det er første glimt af øernes fantastiske mangfoldighed og rigdom, og holmen er fyldt med røde klippekrabber og mange havfuglearter, herunder blåfodede suler.

  Turen er let og er kun på et par hundrede meter på tværs af flade sandklitter, og guiderne lærer os noget om det skrøbelige havmiljø og de landlige økosystemer på Galápagos.

  Dag 6
  Galápagos, Ecuador

  Krydstogtet begynder

 • Dag 7
  San Cristobal Island

  Besøg kæmperne

  I dag lægger vi til i Puerto Baquerizo Moreno, som er øgruppens hovedstad. Efter en 40-minutters køretur til Cerro Colorado kan du besøge et avlscenter for den stærkt truede kæmpeskildpadde. Den er et ikon for Galapagos med en naturlig levetid, der anslås til over 100 år.

  Cerro Colorado Tortoise Reserve arbejder på at øge antallet af disse gigantiske krybdyr og sørge for, at de ikke længere er truet af udryddelse. De lever her under forhold, der ligner deres naturlige habitat, og hvor de trives. Skildpadderne trisser rundt under løvdækket i en seks hektar stor skov, som også er hjemsted for snesevis af andre endemiske arter, herunder San Cristobal-spottedroslen og San Cristobal-lavafirbenet.

  Om eftermiddagen tager vores små ekspeditionsbåde dig til Punta Pitt på den østlige spids af øen. Dette usædvanlige sted består af en eroderet, vulkansk kegle, og der er en sti her med en spektakulær udsigt over kysten. Punta Pitt er det eneste sted på Galapagos, hvor du kan være så heldig at se hele tre arter af suler. Den blåfodede sul er let genkendelig pga. sine blå fødder!

  Nyd en vandretur på land, eller udforsk kysten ombord på en af vores små ekspeditionsbåde. Det er fremragende at snorkle eller svømme i det klare vand her, og du kan se søløver lave undervandsakrobatik over revet, så husk at medbringe dit badetøj og nogle gode vandresko.

  Dag 7
  San Cristobal Island

  Besøg kæmperne

 • Dag 8
  Santa Fe Island og South Plaza Island

  Salig skønhed og leguaner under udvikling

  Lige efter morgenmaden vil du sætte din fod på en idyllisk, hvid sandstrand på øen Santa Fe og tage på en naturskøn vandretur. Øen er hjemsted for en koloni af søløver såvel som den endemiske Barrington-landleguan, som normalt kan ses, når de sidder blandt de kæmpe figenkaktusser eller slapper af på klipper i solen.

  Øen har en fredfyldt stemning over sig, og det kan være, at vi slapper af ved at svømme eller måske snorkle fra vores små både. Hvis du vil kigge på den undersøiske verden, kan du deltage i en tur i vores båd med glasbund. Kajakkerne er også klar til brug, så hvorfor ikke opdage denne smukke og vilde ø i dit eget tempo?

  Efter en dejlig, lang frokost, der er blevet stablet på benene af vores fremragende kokke ombord, tager vi af sted til vores næste destination, South Plaza Island. Vi vil passere gennem en kanal, hvor det turkisblå vand sættes i relief af de hvide sandstrande, som igen står i skarp kontrast til de sorte lavasten. Langs kysten kan vi se fregatfugle, svalehalemåger og skråper, der svæver rundt i brisen.

  South Plaza Island er meget lille, men den er vært for en fantastisk vifte af forskelligartet flora, især den blomstrende sukkulent sesuvium og tætte klaser af piggede pærer. Landleguaner slapper søvnigt af ude ved kysten, mens havleguanerne glider op fra og ned i vandet. Hvis du er heldig, kan du endda få øje på en hybrid af de to, hvilket er resultatet af intergenerisk avl mellem de to underarter – det er virkelig evolution!

  Dag 8
  Santa Fe Island og South Plaza Island

  Salig skønhed og leguaner under udvikling

 • Dag 9
  Santa Cruz Island

  Kæmpeskildpadder og øaktiviteter

  Denne morgen går vi i land på øen Santa Cruz ved Puerto Ayora, den største by i øgruppen. Her besøger vi Charles Darwin forskningsstation, hvor over 200 forskere og frivillige arbejder for at bevare dyrelivet på Galapagos.

  Besøg avlshusene, hvor du kan se babyskildpadder i inkubatorer, og se Darwins berømte finker med dine egne øjne – det var de fugle, han brugte som grundlag for sin evolutionsteori.

  Prøv derefter at bruge en trapiche – en sukkerrørskværn, der bruges til at udtrække saften, som derefter enten drikkes med det samme eller fermenteres til spiritus. For at komme hen til møllen kan du hoppe på vores bus eller cykle, hvis du føler dig mere aktiv.

  Efter at have oplevet Opuntia kaktusskov kan du nyde frokosten i højlandet. Det er et helt andet økosystem end kystsletterne, med fugtigt grønt løv og et køligere klima. Det er også det sted, hvor de fleste af kæmpeskildpadderne strejfer rundt. Her har du mulighed for at se disse giganter i deres naturlige habitat. De er nemme at få øje på, når de trisser rundt, gumler på græs og vælter sig i vandhullerne.

  Når frokosten er slut, kan du i stedet for at kigge på skildpadder vælge mellem flere forskellige aktiviteter, der kan omfatte mountainbiking eller kajakroning i Tortuga Bay. Du kan også vandre de 2 km hen til denne smukke bugt og stoppe ved Playa Brava, en smuk snehvid strand, der i sæsonen er udklækningssted for de grønne skildpadder.

  På samme gåtur kommer du forbi Playa Mansa, der er en afsondret naturlig mangrovebugt med klart og roligt vand, der er ideelt til svømning, snorkling eller kajakroning. Du kan også bare nyde udsigten fra mangrovernes skygge!

  På grund af fredning og bevarelse af naturen er der begrænsning på antallet af besøgende i Tortuga Bay, så sørg for at koordinere det med ekspeditionsteamet.

  Dag 9
  Santa Cruz Island

  Kæmpeskildpadder og øaktiviteter

 • Dag 10
  Española Island

  En succesfuld bevaringshistorie

  Española siges med sine fire millioner år at være en af de ældste øer i øgruppen og er også den sydligste. Det er en magnet for fugleentusiaster, da næsten hele verdens bestand af Galapagosalbatrosser yngler her mellem marts og januar. Vær på udkig efter Nazca-suler, blåfodede suler og svalehalemåger, som alle findes her.

  Hold også øje med Española-lavafirbenet, som har en markant rød farve, samt de stærkt farvede havleguaner, der er en bestemt endemisk underart, der kun findes her.

  Mens vi taler om dyrelivet, så kom der gode nyheder i 2020, da man opdagede, at en sjælden skildpadde var blevet far til over 900 børn. Diego, der er over 100 år gammel og udlånt fra San Diego Zoo, har muligvis på ene hånd reddet sine underarter fra udryddelse. På grund af hans bemærkelsesværdige indsats er han nu blevet pensioneret og bor på Española med sin udvidede familie, og han forventes at leve omkring 150 år.

  Du vil komme til at opleve det berømte blæsehul El Soplador – hvilket betyder “blæseren” – der skyder vand over 20 meter op i luften. Effekten forårsages af bølger, der ved højvande løber ned i en revne i lavaen, hvorefter vandet blæses ud gennem en sprække. Bagefter går vi ombord igen til endnu en dejlig og afslappet frokost.

  Om eftermiddagen udgør den postkortsmukke koralstrand i Gardner Bay og den nærliggende Osborn Islet nogle smukke omgivelser til at observere søløver, spottedrosler og finker, mens du tager dig tid til blot at slappe af eller måske tage en dukkert i vandet for at få en fantastisk oplevelse med at snorkle. Her er der også mulighed for at sejle i kajak.

  Dag 10
  Española Island

  En succesfuld bevaringshistorie

 • Dag 11
  Santa Cruz Island og North Seymour

  Et lille stykke af paradis

  Eden Islet ligger ud for kysten af Santa Cruz Island og er en vulkansk kegle, der stikker op gennem havet. Her er der en overflod af vilde dyr, og i det klare, lave vand håber vi på at få øje på Galapagos’ grønne skildpadder, rokker og nogle ufarlige revhajer.

  Vi tager snorkeludstyret med, så husk dit badetøj, hvis du vil være med til at udforske et rev. Hvis vejret tillader det, kan du også tage en tur med den glasbundede båd eller padle rundt langs Edens kyst i en kajak. Hold øje med fregatfuglene inde på kysten med deres karakteristiske, gummiagtige røde struber.

  Efter en velfortjent frokost ombord på skibet tager vi senere over til øen North Seymour. Dette lille og for det meste flade stykke land blev skabt, da et vulkanudbrud løftede havbunden op, hvorfor det ser så glat og eroderet ud.

  Lige over landgangsstedet er der en lille skov med sølvgrå Palo Santo-træer, der også er kendt som helgenernes træ. Disse træer er typisk bladløse og forbliver inaktive halvdelen af året. De venter bare på regnen, som er deres stikord til at blomstre. Træet er berømt som middel til at lave røgelse. Prøv, om du kan dufte det!

  Dette er et fantastisk sted at observere kolonier med blåfodede suler, fregatfugle og svalehalemåger. Søløver og havleguaner har også hjemme her på North Seymour, og de er glade for at mæske sig i alt godt fra havet i de frodige farvande her. Da den unge Darwin først så havleguanerne, beskrev han dem som klodsede firben og afskyelige, men vi erklærer os uenige og tror, at du vil holde med os!

  Dag 11
  Santa Cruz Island og North Seymour

  Et lille stykke af paradis

 • Dag 12
  Baltra Island/Guayaquil, Ecuador

  Ekspeditionsrejsen slutter

  Nu, hvor dit ekspeditionskrydstogt er ved at slutte, er det tid til at tage afsked med det frodige dyreliv og det fantastiske landskab på en af verdens mest utrolige naturdestinationer. Vi vil også sige farvel til vores vidunderlige besætning og ekspeditionsteamet, når vi går fra borde på Baltra Island.

  Du vil blive transporteret til lufthavnen, hvor dit ventende fly fører dig til Guayaquil. Ved ankomsten til Guayaquil vil en repræsentant hjælpe med den internationale flyforbindelse tilbage til Storbritannien.

  Når du sidder og tænker tilbage på det nylige eventyr, håber vi, at du vil have fået nogle fantastiske minder, nye venner og have trang til at udforske endnu mere i fremtiden. Vi håber faktisk, at vi inden alt for længe kan byde dig velkommen ombord igen.

  Dag 12
  Baltra Island/Guayaquil, Ecuador

  Ekspeditionsrejsen slutter

 • Dag 13
  Oslo

  Ankomst i Oslo

  Flyankomst i Oslo.

  Dag 13
  Oslo

  Ankomst i Oslo

Afrejser

2023

Februar:
12.
26.
Marts:
12.
26.
April:
9.
23.
Maj:
7.
21.
Juni:
4.
18.
Juli:
2.
16.
30.
August:
13.
27.
September:
10.
24.
Oktober:
8.
22.
November:
5.
19.
December:
3.
17.
31.

2024

 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Januar:
14.
28.
Februar:
11.
25.
Marts:
10.

Aktuelle tilbud:

 • Singletilbud ved udvalgte afgange

  Vil du rejse alene? På udvalgte afgange på vores ekspeditionsrejser behøver du ikke at betale ekstra på din kahyt, hvis du vil rejse for dig selv.
  Læs mere og bestil

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Hotel

 • En overnatning i Lima, to overnatninger i Cusco, to overnatninger i Quito og morgenmad inden ekspeditionskrydstogtet. Aftensmad dagene 2-5

Flyrejser

 • Returflyrejse på økonomiklasse fra Oslo til Lima og tilbage fra Guayaquil, inklusive alle skatter
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Lima til Cusco, og fra Cusco via Lima til Quito, inklusive alle skatter
 • Returflyrejse på økonomiklasse mellem Quito og Baltra og mellem Baltra og Guayaquil, inklusive alle skatter

Transport  

 • Transport i Lima og Quito mellem hotel og lufthavn
 • Transport mellem Baltra lufthavn og skibet

Udflugt

 • Turpakke Cusco og Machu Picchu som beskrevet inklusive udflugter med frokost, togbilletter, entrégebyrer og transport i Cusco

Supplementer

 • Adgangsbillet til Parque Nacional Galápagos
 • Transitkontrolkort til Galápagosøerne
 • Adgang til lufthavnslounge i Guayaquil lufthavn, når vi vender tilbage fra Galápagosøerne

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt med kahyt i kategori efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (skibets øl og vin, sodavand og mineralvand)
 • Te og kaffe ombord.
 • Begrænset internetadgang for rejsende i suiter. Internetadgang kan tilkøbes, men vi sejler i fjerntliggende områder med meget begrænset forbindelse. Der kan ikke streames.
 • Genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Tysk- og engelsktalende ekspeditionsteam, som står for aktiviteter og giver lærerige oplysninger ombord og i land
 • Velkomst- og farvelcocktails

Aktiviteter ombord

 • Benyt skibets videnskabscenter med bibliotek, mikroskoper og samlinger
 • Borgervidenskabsprogram med mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning 
 • Professionelle fotografer giver tips og tricks til at tage de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug skibets boblebade og motionscenter

Aktiviteter ved landgang

 • Landgange, vandreture, kystnær udforskning og aktiviteter, herunder kajakroning, snorkling og glasbundsbåd.
 • Leje af våddragt er inkluderet for rejsende i suiter. Leje af våddragt fås på anmodning.

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering

Bemærk

2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.
Dit skib

MS Santa Cruz II

Byggeår 2002
Renoveret 2021
Skibsværft ASENAV Shipyard (CHL)
Passagerkapacitet 90
Brutto last 2664 ton
Længde 71,8 m
Ræling 13,4 m
Fart 10,5 knob
2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.

Når du udforsker Galápagosøerne med os ombord på MS Santa Cruz II, vil du nyde en afslappet atmosfære i førsteklasses omgivelser. Den lille størrelse – med en gæstekapacitet på maks. 90, giver plads til hyggelige, men alligevel stilfulde omgivelser. Du vil let føle dig hjemme ombord.

Læs mere om MS Santa Cruz II

Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om