Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne – ni af de bedste øer

Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne – ni af de bedste øer

Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne – ni af de bedste øer

Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne – ni af de bedste øer

Rejseinformation 11 dage MS Santa Cruz II
Afrejsedatoer
26 afgange mellem apr 2024 og mar 2025
Pris fra kr 67.425
kr 45.174
Helpension inkluderet

11-dages ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne

Smukke Quito

Quito er en af Sydamerikas mest charmerende hovedstæder. Den er en verdensarvsby med yndefuld arkitektur fra den spanske æra og er fyldt med hyggelige restauranter og butikker med kunsthåndværk. Med to overnatninger her er der tid til at smage lækre ecuadorianske specialiteter og gå på opdagelse på farverige markeder, der er fyldt med lokalt kunsthåndværk. På andendagen besøger vi Quitos historiske midte på en guidet tur og tager til “Byen midt i Verden”, hvor man kan stå med en fod på hver side af Ækvator.

De imponerende Galápagosøer

Efter udforskning af Quitos historiske centrum og besøg ved Ækvator, rejser vi til Galápagosøerne og får uforglemmelige, eventyrlige oplevelser til søs. Rejseplanen fører os til ni fantastiske Galápagosøer – Baltra, Santa Cruz, Isabela, Fernandina, Floreana, Santiago, Rábida, Bartolomé og Genovesa. Her ser vi maleriske landskaber med en række økosystemer, og ser mange af de dyrearter, der har gjort øerne så berømte. På det aktive krydstogt og med et ekspeditionsteam af lokale guider på skibet kommer vi tættere på de mange naturvidundere i vores små ekspeditionsbåde (panga-både), kajakker og glasbundsbåd.

Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne – ni af de bedste øer Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne – ni af de bedste øer
 • Dag 1
  Quito

  Pulserende Quito 

  Vi begynder vores eventyrlige oplevelser i pulserende Quito

  Rejsen begynder ved Ækvator i de frodige Andesbjerge. Med en højde på 2.850 meter over havoverfladen er Quito verdens næsthøjest beliggende hovedstad, og dens største trækplaster er den udsøgte gamle bydel, der blev grundlagt på en gammel inka-bosættelse. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og er fuld af velbevaret koloniarkitektur, som de farverige pladser, storslåede kirker og smukke monumenter illustrerer. Kom på plads på hotellet og tag derefter på opdagelse.

  Kom eventuelt til Quito et par dage tidligere og deltag i et af vores tilkøbsprogrammer inden sejladsen.

  Dag 1
  Quito

  Pulserende Quito 

 • Dag 2
  Quito 

  Besøg historiske Quito  

  Tag over Ækvator ved “Byen midt i verden”

  Vi nyder en guidet tur i Quitos bemærkelsesværdige gamle bydel, der er et af Sydamerikas største og bedst bevarede kvarterer fra kolonitiden. I de smalle brostensbelagte gader, kan man beundre arkitekturen og smage lækker chokolade, der er fremstillet af den fineste, ecuadorianske kakao.

  Herefter tager vi til “Byen midt i verden”, der ligger cirka 26 km nord for Quito. Efter frokost besøger vi det berømte monument, der optegner Ækvators imaginære linje. Tag et foto, når vi står med den ene fod på den nordkugle halvkugle og den anden fod på den sydlige.

  Dag 2
  Quito 

  Besøg historiske Quito  

 • Dag 3
  Galápagos 

  Krydstogtet begynder 

  Gør klar til at udforske de spektakulære Galápagosøer

  Den eventyrlige rejse på land i Sydamerika nærmer sig sin slutning, og det er det tid til at gå ombord på rejsens næste del. Efter morgenmaden er der en kort flyvetur til Isla Baltra i den spektakulære Galápagosøgruppe. Transporten kører direkte til havnen, hvor det komfortable ekspeditionsskib M/S Santa Cruz II venter.

  Om eftermiddagen begynder vores udforskning af Galápagosøerne langs Santa Cruz’ nordkyst hen mod de fascinerende landskaber i Cerro Dragón – dragebakken – hvor vi går i land. Første del af turen går forbi en brakvandslagune, hvor der er vadefugle og store caribiske flamingoer. Længere inde i landet er der fra stien en smuk udsigt over bugten og de vestlige øer, og der er en chance for at få øje på nogle landleguaner.

  Dag 3
  Galápagos 

  Krydstogtet begynder 

 • Dag 4
  Isla Isabela og Isla Fernandina

  Dyrerige Isabela og Fernandina 

  Spejd efter ikoniske dyrearter på kysten og i havet.

  Dagens oplevelser begynder ved Punta Vicente Roca på Isla Isabelas nordvestlige spids. Efter morgenmaden udforsker vi kysten i ekspeditionsbåde (panga-både) og lærer noget om områdets dramatiske geologi fra naturguiderne.

  Klippen er ynglested for adskillige fuglearter, så spejd efter galápagosskarven, galápagospingviner og suler. Hvis vejret tillader det, kan man snorkle langs klipperne, hvor man kan se grønne havskildpadder, klumpfisk og pelssæler.

  Om eftermiddagen udforsker vi Isla Fernandina, der har et unikt miljø og en stor bestand af havleguaner. Hold udkig efter søløver, røde klippekrabber, høge og pingviner ved kysten.

  Dag 4
  Isla Isabela og Isla Fernandina

  Dyrerige Isabela og Fernandina 

 • Dag 5
  Isla Santa Cruz 

  Darwins Santa Cruz 

  Mød Galápagosøernes berømte kæmpeskildpadder

  I dag udforsker vi Isla Santa Cruz. Om morgenen går vi fra borde ved Puerto Ayora for at besøge Charles Darwin Research Station.

  På et gigantisk opdræt af skildpadder kan man se nyligt udrugede skildpaddeunger og Darwins berømte finker. Det var de fugle, han brugte som grundlag for sin evolutionsteori. Der er også en imponerende skov med figenkaktusser, hvor mange landfugle holder til.

  Nyd et køligere klima over frokosten i det frodige højland, hvor kæmpeskildpadderne trisser rundt og gumler på græs og vælter sig i vandhullerne.

  Der er tid til endnu en aktivitet – for eksempel bjergvandring eller besøg på en sukkerplantage.

  Dag 5
  Isla Santa Cruz 

  Darwins Santa Cruz 

 • Dag 6
  Isla Floreana 

  Maleriske Floreana 

  Oplev Galápagosøernes historie og undervandsdyreliv

  Efter morgenmaden nyder vi en ekspeditionsbådtur gennem kanalerne ved Isla Floreanas nordlige bred, inden vi ser den utrolige udsigt over øen fra Baroness Lookout. Senere lægger vi til i “posthus-bugten” for at se den historiske tønde, der har tjent som posthus i øgruppen i over to århundreder.

  Efter frokosten udforsker vi vidunderne omkring den lille Isla Champion i et ekspeditionsfartøj eller vores glasbundsbåd. Her kan man snorkle på et af øgruppens bedste snorklesteder.

  Herfra går turen videre til Punta Cormorant, hvor vi går en tur fra en strand med olivin-krystaller til en brakvandslagune, hvor man kan se cariberflamingoer, spidsænder og andre fugle.

  Dag 6
  Isla Floreana 

  Maleriske Floreana 

 • Dag 7
  Isla Baltra

  Slap af på Baltra 

  Slap af og lad op

  Slap af ombord, mens vi ligger for anker ved Isla Baltra. Efter fire dage med udforskning af Galápagos’ unikke natur og omgivelser holder vi en lille pause og lader op til de kommende dage. Gør brug af skibets mange faciliteter, læs bøger fra biblioteket, eller dyrk motion i motionsområdet. Bestem selv!

  Om eftermiddagen er der landgang ved stranden Las Bachas på Isla Santa Cruz’ nordlige bred. Den fortryllende, hvide strand med turkisblåt vand er et fantastisk sted at holde udkig efter Galápagos’ ikoniske dyreliv som flamingoer og havskildpadder. Nyd en svømme- eller snorkletur, inden vi tager tilbage til skibet, hvor vi får en briefing om næste dags ekspedition.

  Dag 7
  Isla Baltra

  Slap af på Baltra 

 • Dag 8
  Isla Santiago 

  Uberørte Isla Santiago 

  Se ikoniske dyr og spektakulære landskaber

  Vi udforsker Isla Santiagos uberørte strande og maleriske landskaber. Nyd Buccaneer Coves imponerende klipper på den nordvestlige kyst, der er hjemsted for et stort antal havfugle og søløver. Nyd naturen på en række vandaktiviteter – blandt andet synet af fantastiske klippeformationer som ‘Elefantklippen’ og ‘Biskoppen.’

  Om eftermiddagen tager vi til Puerto Egas, der er et af øens bedste steder at besøge. Oplev kolonier af Galápagosøernes pelssæler og eksotiske fugleliv på en udflugt. Man kan svømme eller snorkle langs de klippefyldte kyster - ofte i selskab med havskildpadder.

  Dag 8
  Isla Santiago 

  Uberørte Isla Santiago 

 • Dag 9
  Isla Rábida og Isla Bartolomé 

  Betagende Isla Rábida og Isla Bartolomé 

  Nyd Galápagosøernes seværdigheder og lyde

  Dagens program begynder på den lille Isla Rábida ud for Isla Santiagos sydkyst. Tag med på en spændende tur i ekspeditionsbåde langs kysten for at udforske øens fascinerende, rødfarvede strand. Nyd udsigten og lydene fra en søløvekoloni og spejd efter havleguaner, spottedrossel, gul sanger og arter af Darwins finker.

  Om eftermiddagen sejler vi til Bartolomés gyldne sand, der er domineret af den imponerende Roca Pináculo. Man kan svømme eller snorkle ud for stranden, opleve havets farverige dyreliv fra en glasbundsbåd eller spejde efter galápagospingviner på bredden. Gå en tur op til ​øens top til en fantastisk udsigt.

  Dag 9
  Isla Rábida og Isla Bartolomé 

  Betagende Isla Rábida og Isla Bartolomé 

 • Dag 10
  Isla Genovesa 

  Genovesa, et fugleparadis 

  Oplev et fugleparadis og tag en forfriskende dukkert

  I dag udforsker vi Isla Genovesa. Vi begynder med en stejl, men kort klatretur – kun 27 m – op ad Prince Philip’s Steps – El Barranco – for at nå et fladt og klippefuldt plateau. Når vi er fremme, kan man gå stille og spejde efter store kolonier af nazcasuler, rødfodede suler, store fregatfugle og stormsvaler. Bagefter – eller i stedet for – kan man ro en tur i en havkajak.

  Om eftermiddagen går vi i land på den smukke strand i Great Darwin Bay for at svømme. Efter et opkvikkende dyp går vi en tur og ser på de hundredvis af øfugle eller slapper af på stranden, svømmer, snorkler eller ror i kajak.

  Dag 10
  Isla Genovesa 

  Genovesa, et fugleparadis 

 • Dag 11
  Santa Cruz og Baltra 

  En sidste eventyrlig oplevelse 

  Se kæmpeskildpadder i naturen

  Vi begynder vores sidste morgen på den nordlige bred af Isla Santa Cruz. En tør landgang ved en passagerkaj og en bustur til øens højtliggende region fører til ekspeditionskrydstogtets sidste højdepunkt – kæmpeskildpadder i det fri.

  Øens vindblæste skråninger bliver brugt som reservat og er hjemsted for to kæmpeskildpaddearter. Disse frodige højlande omfatter også tætte skove med Galápagosøernes tusindfryd, orkideer og ananas.

  Efter besøget kører vi direkte til Baltras lufthavn og flyver til Guayaquil eller fortsætter til Quito mod flere eventyrlige oplevelser.

  For at udforske mere af Ecuador kan man forlænge opholdet og deltage i et af vores tilkøbsprogrammer efter sejladsen.

  Dag 11
  Santa Cruz og Baltra 

  En sidste eventyrlig oplevelse 

Afrejsedatoer

2024

April:
2.
16.
30.
Maj:
14.
28.
Juni:
11.
25.
Juli:
9.
23.
August:
6.
20.
September:
3.
17.
Oktober:
1.
15.
29.
November:
12.
26.
December:
10.
24.

2025

 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Januar:
7.
21.
Februar:
4.
18.
Marts:
4.
18.

Hvad er inkluderet?

Hotel  

 • To hotelovernatninger med morgenmad og aftensmad i Quito inden ekspeditionskrydstogtet på dag 2

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse mellem Quito og Baltra og mellem Baltra og Guayaquil – inklusive alle skatter

Transport  

 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Quito inden ekspeditionskrydstogtet
 • Transport mellem lufthavnen og skibet på Baltra

Udflugt

 • Heldagsudflugt: Historiske Quito og Midten af Verden – inklusive frokost inden ekspeditionskrydstogtet

Supplementer

 • Entrébillet til Parque Nacional Galápagos
 • Transitkontrolkort til Galápagosøerne
 • Adgang til lufthavnslounge i Guayaquils (eller Quitos) lufthavn, når vi vender tilbage fra Galápagosøerne, for rejsende, der flyver udenrigs, på ombordstigningsdagen

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer*
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter
 • Leje af våddragt er inkluderet i rejsens pris
 • Velkomst- og farvelcocktails

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Brug af skibets videnskabscenter med lille bibliotek og mikroskoper
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende, videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fange landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade og motionsområde
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger

Aktiviteter ved landgang

 • Ledsagede landgange med ekspeditionsbåde (panga-både)
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Flyrejsen fra Baltra går til Guayaquil. Hvis man ønsker at slutte ekspeditionen i Quito, bedes det oplyst ved bestilling af rejsen
 • Quito ligger cirka 2850 meter over havoverfladen, og under opholdet kan man opleve mild højdesyge
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Overhold alle krav ved indrejse og ombordstigning
 • Drikkepenge forventes ikke.

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.
Dit skib

MS Santa Cruz II

Byggeår 2002
Renoveret 2021
Skibsværft ASENAV Shipyard (CHL)
Passagerkapacitet 90
Brutto last 2664 ton
Længde 71,8 m
Ræling 13,4 m
Fart 10,5 knob
2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.

Når du udforsker Galápagosøerne med os ombord på MS Santa Cruz II, vil du nyde en afslappet atmosfære i førsteklasses omgivelser. Den lille størrelse – med en gæstekapacitet på maks. 90, giver plads til hyggelige, men alligevel stilfulde omgivelser. Du vil let føle dig hjemme ombord.

Læs mere om MS Santa Cruz II

Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om