Vidunderne på Madeira og De Kanariske Øer – Karneval i Santa Cruz de Tenerife

Vidunderne på Madeira og De Kanariske Øer – Karneval i Santa Cruz de Tenerife

Vidunderne på Madeira og De Kanariske Øer – Karneval i Santa Cruz de Tenerife

Vidunderne på Madeira og De Kanariske Øer – Karneval i Santa Cruz de Tenerife

Rejseinformation 11 dage M/S Spitsbergen
Afrejse
8. februar 2024
Pris fra
kr 28.300
Helpension inkluderet

Oplev naturvidunderne på Madeira og De Kanariske Øer, herunder det festlige syn og lydene fra verdens andenstørste karneval.

Ildøen

Din ekspedition starter på Gran Canaria, den tredjestørste af De Kanariske Øer. Slentr en tur gennem de smalle, brostensbelagte gader og gyder i hovedbyen, Las Palmas, inden du går ombord på dit krydstogt. Vores første stop er Lanzarote, ildøen. Bliv imponeret over de dybe, u-formede kløfter og lodrette klipper, og oplev den solkyssede hovedby Arrecife.

El Carnaval

Oplev rytmen, farverne, det flamboyante og luksuriøse ved Santa Cruz de Tenerifes karneval, det andenstørste lige efter Rios berømte samba-fest. Oplev en af karnevalets mest populære parader, Gran Coso Apoteosis, eller deltag i udflugter til Teide Nationalpark og dens kolossale, centrale punkt, El Teide. Bagefter nyder vi Madeira, “Atlanterhavets have”. Nyd et udvalg af eksotiske frugter og de verdensberømte Madeira-vine, inden vi sejler til Porto Santos uforstyrrede, gyldne strande.

Et paradis for vandrefolket

Det er fantastisk at vandre på La Palma, og nogle af turene starter lige i hovedstaden Santa Cruz. Se, hvordan den lever op til sit tilnavn, La Isla Bonita, eller “den smukke ø”. Herefter tager vi til den fjerntliggende El Hierro, et verdensbiosfærereservat på UNESCO’s liste. Nu, hvor dit krydstogt er ved at nå til ende, vil du kunne nyde en autentisk bid af det traditionelle liv på De Kanariske Øer i La Gomera, inden du afslutter din ekspedition på Gran Canaria.

Vidunderne på Madeira og De Kanariske Øer – Karneval i Santa Cruz de Tenerife Vidunderne på Madeira og De Kanariske Øer – Karneval i Santa Cruz de Tenerife
 • Dag 1
  Amsterdam/Gran Canaria

  Miniaturekontinentet

  Gran Canaria har haft besøg af masser af nysgerrige opdagelsesrejsende af den ene eller anden slags. Både pirater, kapere og opdagelsesrejsende – inklusive selveste Christopher Columbus – har lagt til her ved den tredjestørste ø i den kanariske øgruppe. Og i løbet af de seneste par årtier er alle slags geologer kommet til øen for at undersøge dens vulkanske terræn. Nu er det din tur til at opdage dette “miniaturekontinent”, og se dets dramatiske bjergterræn.

  Las Palmas, øens hovedby er en skat for historieinteresserede. Tag til Vegueta, byens gamle bydel, hvor det vil føles som at være rejst tilbage i tiden. Gå en tur gennem de smalle, brostensbelagte gader og gyder, og nyd synet af de gamle kirker og huse malet i klare farver fra kolonitiden. Besøg Santa Ana-katedralen og dens klokketårn for at få en panoramaudsigt over den gamle bydel, havnen og ud over havet.

  De fleste, der besøger Gran Canaria, kommer her for at se de geologiske vidundere et par timer uden for hovedbyen. Øens mest karakteristiske naturattraktion er det vulkanske bassin Caldera de Tejeda, der befinder sig lige i hjertet af det bjergrige indre. Som hjemsted for den hellige stenformation Roque Bentayga er dette et spændende område at udforske, og hvor du kan lære om øernes fascinerende, geologiske historie.

  Når du er kommet ombord på MS Spitsbergen, vil du finde dig til rette i din kahyt og deltage i en obligatorisk sikkerhedsøvelse. Find videnskabscentret, Explorer Lounge and Bar, restauranten og observationsdækket – du vil komme mange gange disse steder. Efter velkomstmiddagen kan du synke ned i en lænestol i Explorer Lounge med et glas vin – din ekspedition er i gang!

  Hvis du har lyst til at forlænge dit program, anbefaler vi, at du booker vores valgfri program før sejladsen i Las Palmas for at udforske mere af denne smukke ø. Programmet inkluderer en overnatning i Las Palmas og en udflugt, der tager dig til byens hovedseværdigheder og det imponerende Bandama-krater.

  Dag 1
  Amsterdam/Gran Canaria

  Miniaturekontinentet

 • Dag 2
  Til søs

  Kurs mod Madeira

  Nyd solen på en afslappende dag til søs, mens vi sejler mod Madeira. Ryst al den stress og jag af, som du kom med, og gør dig klar til at udforske. Hvis du ikke allerede har gjort det, er dette et godt tidspunkt til at prøve skibets faciliteter. Sænk dig ned i boblebadene, eller træn og få sved på panden i motionscentret eller i den panoramiske sauna – det er en dag til at gøre, hvad du har lyst til.

  Men gå ikke glip af de fascinerende foredrag afholdt af ekspeditionsteamets medlemmer, som fortæller om regionen og forbereder dig på eventyrene, der venter forude. Foredragsemnerne i dag kan have fokus på Madeiras historie og dyreliv, inklusive fugle og hvaler. Lær om truslen fra invasive plantearter på øen, og hvordan lokalsamfundet arbejder for at fjerne dem fra nationalparken.

  Under rejsen kan du bruge lidt tid på at lære besætningen og dine medopdagelsesrejsende at kende. Indled en samtale i baren og se, hvad du har til fælles med dine skibskammerater, eller slap af i en behagelig stol ved et vindue og se havet passere forbi – det er helt op til dig!

  Dag 2
  Til søs

  Kurs mod Madeira

 • Dag 3
  Funchal, Portugal

  Atlanterhavets have

  Indhyllet af fugtig laurbærskov rejser Madeira sig majestætisk op fra Atlanterhavet i et væld af grønne nuancer. Masser af lag med bregner, mos og lav dækker vulkanklipperne og gamle træer og skaber en tæt jungle. Funchal, øens hovedby, er beliggende i et naturligt amfiteater på den solrige sydkyst. Den kunne ikke ligge mere idyllisk.

  Funchal, som er en malerisk og alligevel kosmopolitisk by, har ikke mistet noget af sin gamle charme. Gå en tur ned ad de smalle, snoede gader i den historiske, gamle bydel, og nyd husenes malede træværk, caféerne, gallerierne og museerne. Husk at prøve Madeiras berømte hedvine på en af de mange barer og restauranter.

  Gå ikke glip af at se Funchal-katedralen. Den stammer fra 1485 og har et smukt træloft og er et klassisk eksempel på manuelinsk arkitektur (efter kong Manuel 1). En kort gåtur fra katedralen ligger det historiske marked, der er fyldt med livlige seværdigheder og lyde fra handlende, der sælger deres friske råvarer. Hvorfor ikke prøve nogle lokale delikatesser, inklusive den eksotiske ananasbanan, bogstaveligt talt – en ananasbanan, som kun vokser på Madeira.

  Du kan tage svævebanen til den maleriske landsby Monte og få en pragtfuld udsigt over Funchal og bugten. Mens du er deroppe, kan du besøge Nossa Senhora do Monte-kirken fra det 18. århundrede, og den paradisiske, tropiske have Monte Palace. Mens du går rundt i dette anlagte fristed, kan du se dets gamle, eksotiske plantesamling, samt kunstudstillinger fra hele verden.

  For en rigtig mindeværdig oplevelse kan du glide ned igen til Funchal i de sjove carros de cesto, eller “kurveslæder.” Det er i bund og grund flettede kurve med sæder på træski, og hold godt fast, når du glider de næsten 2 km ned fra Monte til Funchal!

  For at opleve Madeiras isolerede landsbyer, terrasseformede landbrugsmarker og dramatiske topografi er du velkommen til at tilmelde dig en valgfri udflugt, der tager dig med dybere ind på øen.

  • Inkluderet Vandretur i Funchal med vinsmagning
  Dag 3
  Funchal, Portugal

  Atlanterhavets have

 • Dag 4
  Porto Santo, Portugal

  Magien ved ​​gyldent sand

  Porto Santo er så lille, at den kunne være på sin søsterø Madeira seks gange. Og det er lige netop den lille størrelse, som gør den så tiltalende. Madeira får al opmærksomheden, men på Porto Santo kan man opleve en blanding af maleriske naturlandskaber, jævnt kuperede bakker og kilometervis af uforstyrrede sandstrande.

  Stil dig ud på dækket, og hold øje med delfiner og havfugle, når vi nærmer os øen. Det er sandsynligt at se Kuhls skråper, suler og storkjover i vintermånederne. Hvis du er heldig, får du måske øje på splitterne, den hvidbrystede præstekrave, den almindelige skråpe samt den spidshalede petrel.

  Vi lægger til for dagen ved Vila Baleira, Porto Santos lille og kompakte hovedby. Herfra det let at gå til pladsen Largo de Pelourinho, omkranset af palmer, og hvor de fleste af øens kulturelle vartegn ligger. Begynd med den charmerende, lille kirke, Nossa Senhora da Piedade, bygget i det 15. århundrede. Man må heller ikke gå glip af at se huset, hvor Christopher Columbus boede og fik en søn med en lokal adelskvinde, det såkaldte Casa de Colombo.

  Opfør dig som en vaskeægte lokal, og slap af, mens du sidder på en café og nipper til vinho do Porto Santo, øens karakteristiske, rødbrune vin. De fleste besøgende kommer utvivlsomt på grund af den næsten 8 km lange, gyldne strand. Du kan slappe af og boltre dig i det turkisblå vand eller tage på en af ​​mange gåture, hvis du har energien til det.

  Gå hele vejen ned til Ponta da Calheta på en valgfri udflugt for at få en fantastisk udsigt over den forrevne ø Ilhéu da Cal. En alternativ vandretur vil tage dig nordpå til toppene af Pico do Castelo og Pico Branco og belønne dig med en storslået udsigt. Du kan også gå tværs over øen for at drikke af det efter sigende mirakuløse kildevand i Fonte da Areia, som siges at give evig ungdom.

  • Inkluderet Porto Santo - Oprydning af strand og kystområde
  Dag 4
  Porto Santo, Portugal

  Magien ved ​​gyldent sand

 • Dag 5
  Til søs

  Tilbage til De Kanariske Øer

  Efter dine dage med udforskning på land, vil du være klar til endnu en dag med afslapning ombord på skibet. Læn dig tilbage i den panoramiske Explorer Lounge med en drink i hånden, mens du nyder udsigten. Kig på havet efter hvaler og delfiner, og hold øje med himlen for havfugle. Nu er tiden der til at reflektere over dine eventyr indtil nu, redigere dine billeder, opdatere din rejsedagbog og hvile dine ben.

  Når vi kommer tilbage til De Kanariske Øer, vil du være parat og klar til det, der venter dig. Øgruppen, der ligger ud for Afrikas vestkyst, har sin egen historie. Øerne var først beboet af folk med berberisk afstamning og menes øerne at være blevet besøgt af både fønikere, grækere, kartager og romere, før spanierne bosatte sig her. De Kanariske Øer, der er domineret af store, aktive vulkaner, herunder den kæmpe Teide, er et fantastisk sted at gå på opdagelse.

  For at være bedre rustet og opbygge forventninger til den næste del af dit eventyr kan du tilbringe lidt tid i biblioteket med at læse om de steder, du vil besøge, eller høre foredrag med ekspeditionsteamet i Explorer Lounge. Foredragsemnerne kan f.eks. inkludere De Kanariske Øers vulkaner, vinfremstilling, dyreliv eller botanik.

  Dag 5
  Til søs

  Tilbage til De Kanariske Øer

 • Dag 6
  Santa Cruz de Tenerife, Spanien

  Nu er det tid til karneval!

  Velkommen til Santa Cruz de Tenerife, den fælles hovedstad for De Kanariske Øer. Santa Cruz er en større, spansk kulturel destination med en levende havn, charme fra gamle dage og med en smart, moderne kant. Men noget af det mest fascinerende ved denne fantastiske blanding er et karneval, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, og det næststørste i verden. Selvom det i Rio muligvis er større, så vil de fleste være enige i, at Santa Cruz’ karneval er nemmere tilgængeligt og har en mere sikker, venlig atmosfære.

  Og bare rolig, du skal nok komme til at opleve det meste af festen. I dag vil du opleve den største og mest populære begivenhed under karnevalet, Gran Coso Apoteosis, den store karnevalsparade. Her vil du blive overvældet af fest og farver og se festligt pyntede vogne og udsmykkede biler. Se karnevalsdronningerne og vinderne af den officielle karnevalsparade langs Santa Cruz’ hovedgader, inden det hele afsluttes med et spektakulært fyrværkeri.

  Tenerife er dog mere end karneval. Den indre del af øen er domineret af Teide Nationalpark og El Teide vulkanbjergtop – det højeste punkt på spansk jord. Tag med på en af vores valgfri udflugter til denne imponerende nationalpark. El Teide, der hæver sig 3.714 meter over havets overflade, giver mulighed for mange eventyrlige oplevelser. Udforsk et unikt landskab med kratere, vulkankegler, gamle klipper og strømme af forstenet lava.

  Mulighederne for vandreture i nationalparken er enestående. Når man går på de forskellige stier af forskellig længde, kan man få nogle af de mest storslåede udsigter i hele øgruppen. Husk blot at medbringe et par robuste vandrestøvler eller støvler, og selvfølgelig dit kamera.

  • Inkluderet Oplev La Laguna, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste, og Santa Cruz' karnevalsmuseum
  Dag 6
  Santa Cruz de Tenerife, Spanien

  Nu er det tid til karneval!

 • Dag 7
  Santa Cruz de la Palma, Spanien

  Isla Bonita

  La Palma lever mere end rigeligt op til sit tilnavn La Isla Bonita, eller “den smukke ø”. La Palma, med uspolerede fyrre- og laurbærskove, banantræer og palmelunde, er uden tvivl den grønneste del af De Kanariske Øer. Tilføj forrevne kløfter, tårnhøje bjerge og rene klipper, og du har en ø, der har det hele.

  I gamle dage tjente Santa Cruz de la Palma som et handelssted på vejen til Den nye verden. I dag regnes den for at være en af ​​de mest attraktive byer i øgruppen.

  Begynd din udforskning af byen ved at tage til Calle Real, Santa Cruz’ livlige hovedgade. Du kan ikke undgå at komme forbi den monumentale Plaza de España, der er omkranset af fantastiske bygninger fra renæssancen, inklusive Santa Cruz’ ikoniske rådhus. For mange er det det bedste eksempel på den særlige arkitektur på Den Canariske Øer.

  Du vil se traditionelle træbalkoner overdådigt pyntet med planter og blomster i mange af gaderne. Hvis du vil se de bedste eksempler, skal du tage til Avenida Maritima, som ligger blot fem minutter fra Plaza de España.

  Intet besøg i Santa Cruz ville være komplet uden en gåtur gennem kvarterne La Canela og Sant Telmo, med en atmosfære af falmet skønhed fra kolonitiden. Hvis du er til mere specielle bygninger, så tag til det excentriske La Palma ø-museum, der ligger inde i et gammelt kloster. Det indeholder alt fra naturhistorie og lokalt kunsthåndværk til astronomi og kunstudstillinger.

  Det er fantastisk at vandre i La Palma, med nogle gåture, der starter lige i Santa Cruz. De mest imponerende områder at vandre i, findes dog længere væk. Det centrale højland, de sydlige vulkaner og den spektakulære Caldera de Taburiente Nationalpark byder på fantastiske vandreture, der regnes for at være blandt de bedste i øgruppen. Tag med os på en valgfri udflugt, og nyd nogle af de bedste vandreture på De Kanariske Øer!

  • Inkluderet La Palma – La Isla Bonita
  Dag 7
  Santa Cruz de la Palma, Spanien

  Isla Bonita

 • Dag 8
  Puerto La Estaca, Spanien

  Udkanten af De Kanariske Øer

  El Hierro er kun en million år gammel og er den yngste, mindste og vestligste af De Kanariske Øer. Du vil straks få en fornemmelse af afsondrethed, det øjeblik du sætter foden på øen. Der er en lige linje over havet til Amerika herfra.

  El Hierro er typisk for De Kanariske Øer og er en vulkanø med karakteristiske, mørke klipper formet af vulkanudbrud, kraftige vinde og jordskred. Med den unikke geologi af en oceanisk vulkan i den tidlige fase af sin udvikling af vulkanskjold er det ikke så underligt, at UNESCO har klassificeret øen som et verdensbiosfærereservat.

  El Hierro mangler naturhavne, så de fleste landsbyer ligger inde i landet. Valverde, den eneste hovedstad på De Kanariske Øer, der ikke ligger ved havet, er lidt over 6,4 km væk fra La Estaca, vores havn for dagen. Valverde, der blev grundlagt i 1610 – meget senere end nogen anden hovedby på De Kanariske Øer – er en afslappende, lille by. Det er den mest traditionelle hovedby i øgruppen, og her er hverken trafiklys eller smarte butikker, men blot en afslappet atmosfære.

  Det er uden tvivl bedst at gå rundt på El Hierro. På en valgfri udflugt vil du se øens naturseværdigheder, og vi går på et netværk af afmærkede stier, der passer til alle energiniveauer. Oplev skinnende naturbassiner, lavaskulpturerede klipper, fyrreskove, fredelige blomsterenge og snoede træer bøjet af vind og vejr Når vi vinker farvel til El Hierro, er vi sikre på, at du vil være glad for at have oplevet denne smukke perle af en ø.

  • Inkluderet Oplev El Hierro
  Dag 8
  Puerto La Estaca, Spanien

  Udkanten af De Kanariske Øer

 • Dag 9
  La Gomera

  Et paradis væk fra den almindelige rute

  Den næstmindste af De Kanariske Øer er også den mest utæmmede. Hvis du er på udkig efter en autentisk bid af det traditionelle, kanariske liv, er La Gomera stedet, hvor du kan opleve det.

  San Sebastián, grundlagt i 1487, er øens charmerende hovedby. Columbus kom forbi her, inden han sejlede videre til Amerika, og det samme gjorde britiske og portugisiske pirater, der ville plyndre skattene fra Den Nye Verden.

  San Sebastián er lille nok til at udforske til fods. Gå en tur langs hovedgaden i den gamle bydel, Calle Real, for at opleve det bedste ved byen. Iglesia de la Virgen de la Asuncion er en kirke, du bare skal se. En bygning i traditionel barok-stil, hvor det siges, at Columbus og hans mænd har bedt, inden de satte sejl.

  Der er en kort gåtur til fæstningen Torre del Conde fra det 15. århundrede, en smuk, hvidkalket stenbygning på et skønt, grønt sted. Se også det fascinerende arkæologiske museum i La Gomera, hvor du kan lære om øens første bosættere og meget mere.

  La Gomeras stejle kløfter og smalle dale fik øboerne til at udvikle en unik måde at kommunikere på over lange afstande: et højt fløjt kaldet el silbo. At lytte til en demonstration af denne traditionelle måde at kommunikere på under en valgfri udflugt er altid et højdepunkt.

  Toppen af denne næsten cirkelrunde vulkanø er kronet af den imponerende Garajonay Nationalpark, nu et sted på UNESCO's verdensarvsliste. Tag på en valgfri udflugt for at komme på behagelige vandreture, de kan gå gennem laurbærskove og idylliske palmedækkede dale eller til høje bjerge og toppe og storslåede udsigter.

  Der går en spektakulær vandrerute hele vejen rundt om øen, som vil være en stor oplevelse for vandrere på alle niveauer. Selvom vi ikke anbefaler, at du går alle de 140 km, vil en gåtur til det sorte sand på Playa la Guancha med dens panoramaudsigt være det hele værd.

  • Inkluderet La Gomera Traditional
  Dag 9
  La Gomera

  Et paradis væk fra den almindelige rute

 • Dag 10
  Arrecife, Spanien

  Ildøen

  Vores næste stop ligger blot 125 km ud for Afrikas kyst. Den østligst beliggende ø i den kanariske øgruppe, Lanzarotes bare, ørkenlignende landskab, står i skarp kontrast til dens frodige, grønne søstre i vest. Et landskab formet af eroderede vulkanformationer, dybe u-formede kløfter og lodrette klipper og med en bred, central slette dækket af æolisk sand. Lanzarote er en drøm for geologer!

  Længe inden Arrecife officielt blev øens administrative centrum, var det en populær fiskerihavn. I dag er det en indbydende, solkysset by med masser af charme. Gå over broen for at besøge San Gabriel, et af to slotte med udsigt over havnen. Lær lidt om øens historie på det lillebitte museum, og nyd udsigten fra slottet.

  Der er en kort gåtur til Arrecifes gamle bydel, som ligger spredt rundt om Charco de San Gins-lagunen. De fine, hvidkalkede fiskerhuse, farverige både, der vugger i vandet, og livlige barer og restauranter giver den dejlig, maritim atmosfære. Gå en tur rundt i dette charmerende område, og se de vigtigste, historiske bygninger. Besøg San Ginés-kirken fra det 17. århundrede og, rundt om hjørnet, Arrecifes første toetagers bygning, Casa de los Arroyo fra det 18. århundrede.

  Når du er færdig med at være på sightseeing, så sæt dig på en udendørs restaurant, bestil tapas og en drink, og nyd livet på et af de mest solrige steder på Jorden.

  Lanzarotes trumfkort er de fine og smukke strande. Tag ud til El Reducto, byens hovedstrand. Denne hvide sandstrand er beskyttet af naturlige rev og ligner en stor swimmingpool. Med sit klare, rolige vand er det det perfekte sted at solbade.

  Du kan også komme på en valgfri udflugt og opleve Lanzarotes naturlige vidundere. Det spektakulære, vulkanske landskab i Timanfaya Nationalpark, de berømte Jameos del Agua-laguner og de lange lavatuneller er alle hurtige og nemme at komme til. Og lad dig ikke narre af, at her ikke er bjerge vandreture på Lanzarotes vulkanstier er en unik oplevelse, du ikke må gå glip af!

  • Inkluderet Vandretur på Lanzarote
  Dag 10
  Arrecife, Spanien

  Ildøen

 • Dag 11
  Gran Canaria/Flyrejse til Norge

  Farvel til ekspeditionen

  Forventet ankomsttidspunkt er 06:00

  Din ekspedition er nået tilbage, hvor det hele startede, på Gran Canaria. Her er din chance for at komme til at lære øen endnu bedre at kende, og opdage alt det, som “miniaturekontinentet” har at byde på.

  Med hensyn til diversitet har Gran Canaria det hele - klitter, subtropiske dale, dybe kløfter, oaser oversået med palmer, fyrreskove, spektakulære klipper og takkede bjergkamme. Og det er endda ud over solskin, strande og hav. Gran Canaria har mere end 96 km strand! Og du behøver ikke at gå langt væk, da strandene begynder i selve Las Palmas.

  De fleste af øens naturattraktioner er nu på UNESCO’s liste over biosfærereservater og er som skabt til vandrere. Gran Canaria har næsten 997 km mærkede stier – og mange af dem er utrolig gamle, etableret for at forbinde de isolerede landsbyer i løbet af de første år under den spanske erobring. Hvis du går væk fra kysten og ind på netværket af stier, vil du højst sandsynligt have landskabet stort set for dig selv.

  Gran Canaria er også en af de bedste øer på De Kanariske Øer, hvis man vil vide mere om guancher, den oprindelige urbefolkning i øgruppen. Museo Canario i Las Palmas vil være din første anløbshavn, men du vil finde fascinerende, arkæologiske steder spredt rundt på øen.

  Hvorfor ikke forlænge dit ophold for at udforske mere af øen? Under vores valgfri program efter sejladsen vil du have mulighed for at lære, hvorfor denne ø har fået tilnavnet “miniaturekontinentet.” Programmet inkluderer en overnatning på et hotel i Las Palmas og en udflugt, hvor du ser hovedstadens vartegn og det frodige Bandama-krater.

  Hvad der end venter dig derefter, ser vi frem til at byde dig velkommen tilbage på dit næste eventyr.

  Dag 11
  Gran Canaria/Flyrejse til Norge

  Farvel til ekspeditionen

Afrejser

2024

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Februar:
8.

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Flyafgange

 • Returflyrejse på økonomiklasse fra Norge til Las Palmas og tilbage, inklusive alle skatter   

Transport

 • Transport fra lufthavnen til skibet og fra skibet til lufthavnen i Las Palmas 

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt videnskabscentret, som har et omfattende bibliotek og avancerede biologiske og geologiske mikroskoper og prøver
 • De civile videnskabsprogrammer giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og indendørs motionscenter
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotograferne hjælper dig med dine kameraindstillinger

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - frivillig deltagelse

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og havforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
Et stort skib i en vandmængde
Longyearbyen, Svalbard - MS Spitsbergen
Foto: Genna Roland
A group of people posing for the camera
Foto: Stefan Dall / Hurtigruten
Dit skib

M/S Spitsbergen

Byggeår 2009
Renoveret 2016
Skibsværft Estaleiro Navais de Viana do Castelo (POR)
Passagerkapacitet 180
Senge 243
Bilkapacitet 0
Brutto last 7.344 tons
Længde 100,54 meter
Ræling 18 meter
Fart 14,5 knob
Et stort skib i en vandmængde

M/S Spitsbergen er opkaldt efter kronjuvelen i det arktiske Norge – Svalbard-øgruppen og dens største ø, Spitsbergen. Hurtigruten har en lang historie med at rejse til Spitsbergen - siden 1896 med “Sportsruten”.

Læs mere om M/S Spitsbergen

Et stort skib i vandet

Du synes sikkert også om