Vesteuropas øer og bugter

Lissabon, Portugal - Bremerhaven, Tyskland

En fascinerende rejse gennem historie og kultur med M/S Midnatsol på Vesteuropas kyst. Denne forårsekspedition går til ni anløbshavne i seks lande. Vi starter på Portugals smukke kyst og fortsætter nordpå til Spanien, Frankrig, Belgien og Holland, inden eventyrrejsen slutter i Tyskland.

  • Se mange steder fra UNESCOs verdensarvliste på Europas kyst
  • Nyd storbyer, charmerende byer og smukke øer
  • Lær noget om historie, kultur og kunst de steder, vi besøger
  • Spændende og omfattende udflugtsprogram

Oversigt

Europas kyst tilbyder smuk natur, spændende havne og et rigt udvalg af kultur- og naturarv. Udforsk den varierede kyststrækning i et afslappet tempo, vågn op i din komfortable kahyt hver morgen og vid, at du er på et nyt og interessant eventyrsted.

UNESCO-steder og portvin

Legendariske Lissabon bør du udforske inden rejsen med M/S Midnatsol og få en smagsprøve på den verdensberømte portvin i Porto. Begge byer har steder på UNESCOs verdensarvliste, charmerende historiske bymidter med unik atmosfære.

Biscayabugten, Bilbao, Belle-Île og Belgien

Nyd en dag på skibet, mens vi krydser Biscayabugten. Slap af og lær noget om næste anløbshavn, Bilbao, der er Baskerlandets vigtigste by med en fantastisk blanding af arkitektur - og hjemsted for det berømte Guggenheim- museum.

Derefter sejler vi til en af ​​Frankrigs bedst bevarede hemmeligheder, Belle-Île, der er berømt for sin naturlige skønhed og unikke kultur, der har inspireret malere og forfattere i århundreder.

Belgiens Oostende har mangfoldige attraktioner, og "diamant-hovedstaden" Antwerpen har adskillige arkitektoniske og kulturelle perler.

Unikke øer

De Frisiske Øer og Helgoland har spektakulær natur, stort fugleliv og en meget fascinerende historie. Sidste havn på dette forårseventyr er Bremerhaven, en by med en maritim flair og gode indkøbsmuligheder.

Rejsens pris inkluderer:

• Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
• Vind- og vandafvisende jakke
• Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
• Professionelt engelsktalende ekspeditionsskib, der holder foredrag og deltager i landinger og aktiviteter
• Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

• Flyrejser
• Rejseforsikring
• Håndtering af bagage
• Tilvalgsudflugter
• Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr- og vindforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

20. April 2018

Afrejsehavn Lissabon
Dag 1
LisbonCity_shutterstock_73680283.jpg

En legendarisk by, der er bygget på syv bakker


Lokalitet: Lissabon

Som en af verdens ældste byer tilbyder Lissabon århundreders arv og charme. Byen er blevet påvirket af mange kulturer gennem tiden. Den var hjemsted for store opdagelsesrejsende som Vasco da Gama, Ferdinand Magellan og Henrik Søfareren. Tag dig tid til at udforske den fascinerende by inden ombordstigning. Lissabons historiske kvarterer føles som forskellige landsbyer, når man slentrer i de charmerende gader. Besøg byens to UNESCO-fredede steder, Belémtårnet og Jerónimos-klosteret. Lissabon har et netværk af maleriske, gammeldags sporvogne, der triller skrigende rundt i de smalle gader. Intet besøg er komplet uden at tage en tur med en af de klassiske Remodelado-sporvogne. Oplev Portugals hovedstads mange skjulte perler i dit eget tempo.

Dag 2
1200x600_Oporto_shutterstock_80763847_Martin-Lehmann-Shutterstock.jpg

Portvinens hjemby


Lokalitet: Leixões/ Porto

Fra Leixões er der en kort, men meget interessant tur til en af ?Europas sidste uopdagede metropoler, Porto. Den gamle havn er gennemsyret af historie og tradition, men med et moderne livssyn og smart ny arkitektur. De kulturelle attraktioner er så forskellige, at de behager alle. Se fantastiske barokke udskæringer og kirker med spektakulære interiører, mens du går ned ad den monumentale Avenida dos Aliandos, og oplev det historiske centrum, Ribeira, med farverige huse over for floden og dens charmerende både. På en sejltur på floden i en kopi af de gamle rabelo-både er der perfekt udsigt over den historiske by. Porto er også hjemby for portvin, der udelukkende fremstilles i dette område. Deltag i en vintur gennem Portugals spektakulære landskaber. Besøg en af ??de gamle vingårde og smag den søde og beskyttede rødvin og slut af med et portugisisk måltid. Hvis du hellere vil ud i naturen, kan du tage på udflugt til Portugals store nationalpark, Gerês.

Dag 3
biscay_shutterstock_6393250.jpg

Den legendariske Biscayabugt


Lokalitet: Til søs

Fra Portugal til Spanien sejler vi over Biscayen. Hurtigrutens moderne ekspeditionsskibe er bygget til at modstå de udfordringer, der kan forekomme, når vejret især i vintermånederne er dårligt i Biscaya-bugten. I gamle dage frygtede mange søfolk med god grund bugten på grund af utallige skibsforlis som følge af grusomt vejr. Skibe med store, firkantede storsejl var ikke var nemme at manøvrere i hård vestenvind. Desuden kan atlantiske dønninger pludseligt blive voldsomme nær kysten, så nogle havne var farlige eller umulige at anløbe. Hurtigrutens moderne navigations- og kommunikationsudstyr gør det trygt at færdes i alle farvande. Bugtens gennemsnitlige dybde er 1745 meter, og den maksimale dybde er 2790 meter, men dele af kontinentalsoklen strækker sig ind i bugten. Derfor er der nogle steder lavvandet. Nogle af de voldsomste vejrforhold over Atlanterhavet forekommer netop i Biscaya-bugten, men i slutningen af ??foråret og i forsommeren er området køligt og overskyet og store tågebanker fylder den sydvestlige del af bugten. Vi sejler langt ud på havet, hvor vi ikke kan se land. Nyd den salte luft og fang forhåbentlig et glimt af fugle og havpattedyr og lyt til havets fredelige lyde. I løbet af dagen kan du deltage i ekspeditionsholdets interessante foredrag, og måske kommer du til at høre om de mange berømte søslag, der har fundet sted her i århundreder.

Dag 4
1200x600_Bilbao_shutterstock_263499824_©-Madrugada-Verde---Shutterstock.jpg

Moderne, men historisk


Lokalitet: Bilbao

Bilbao er Baskerlandets hjerte. Byen har med succes blandet traditionel baskisk kultur med en ny fremtidsvision. Her er sofistikeret, og her summer af aktivitet, men på samme tid er her super afslappet. Design- og kulturelskere bør absolut opleve Guggenheim-museet, der er tegnet af arkitekt Frank Gehry, et tidløst metrosystem designet af Norman Foster og et medborgerhus designet af Philippe Starck. Listen bliver ved og ved. På den anden side ligger Casco Viejo, Bilbaos atmosfæriske gamle bydel, fuld af charmerende gader, markedet og masser af markante, uafhængige butikker. I hjertet af Casco ligger Bilbaos oprindelige syv gader, Las Siete Calles, fra 1400-tallet. Udforsk de vidunderlige og varierede bydele på egen hånd eller p�� en af Hurtigrutens mange udflugter.

Dag 5
Le-Palais-_Belle-Ile_France_90960023.jpg

En velbevaret fransk hemmelighed


Lokalitet: Belle-Île

Som navnet antyder, er Belle-Île en af Frankrigs smukkeste øer. Belle-Îles skønhed med fantastiske klipper, maleriske kystlandsbyer, pastelfarvede huse, grønne landskaber og takkede klippekyster har inspireret eventyrromanforfattere som Dumas samt impressionistiske malere som Monét og Matisse. Øen er en velbevaret hemmelighed i Frankrig, og nu er det din tur til at opdage den! Le Palais er øens "hovedstad". Den ligger omkring Bassin de la Saline med flot udsigt fra den massive fæstning. Herfra kan du tage på vandreture og udflugter med skibets ekspeditionshold eller opleve den livlige bys mange markeder, butikker og seværdigheder på egen hånd.

Dag 6
English_Channel_shutterstock_304937582.jpg

Den Engelske Kanal


Lokalitet: Til søs

Vi sejler gennem Den Engelske Kanal, der forbinder Nordsøen med Atlanterhavet. Det er verdens travleste søvej, der hver dag passeres af flere end 500 skibe. Observations-loungen er et godt sted at se de enorme skibe fra hele verden på deres vej gennem kanalen. Slap af og nyd at være på havet, del dine oplevelser med de andre eventyrere eller overvær spændende foredrag og undervisning.

Dag 7
Oostende_Port_shutterstock_410500285.jpg

Meget mere end en badeby


Lokalitet: Oostende

Oostende har en ni kilometer lang, hvid sandstrand, der er populær blandt lokalbefolkningen, men byen er meget mere. Strandpromenaden er Oostendes største turistattraktion. Som eventyrer bør man besøgs det lille og travle fiskemarked. Gå en tur i fodsporene efter Marvin Gaye, den amerikanske sanger, der tilbragte tid her. Få en personlig oplevelse af zen i den smukke japanske have, Shin Kai Tei. Besøg det store Oostende kunstmuseum med korridorer, der slynger sig i alle retninger. Gå en tur gennem de underjordiske fæstningsværker i de bedst bevarede dele af den berygtede tyske Atlantikwall. Køb en stor, dampende gryde lækre muslinger og pommes frites og spis en vaffel eller et stykke af den berømte belgiske chokolade til dessert. Eller tag på en tur til Brügge og se det historiske centrum, der er på UNESCOs verdensarvliste.

Dag 8
Antwerp_shutterstock_281095841.jpg

Diamanter (og Antwerpen) holder evigt


Lokalitet: Antwerpen

I det 16. århundrede var Antwerpen et af verdens vigtigste finanscentre og den barokke superstjerne-maler Rubens hjemby. Nu er den Belgiens førende by med forbløffende arkitektoniske og kulturelle kontraster og en pulserende mode- og underholdningsscene. Antwerpen er også verdens førende diamantby, da mere end 70 % af alle diamanter handles her. Tag med på Hurtigrutens byrundtur for at få et overblik over den fascinerende fortid og nutid, inden du begiver dig ud for at udforske de brostensbelagte gader, hyggelige arkitektur, museer, butikker og caféer i den flamske bys spændende middelalderlige hjerte.

Dag 9
1200x600_Schiermonnikoog_shutterstock_145693982.jpg

Unique in their variety


Lokalitet: De frisiske Øer

De Frisiske Øer i Vadehavet er fem perler i den nordlige del af Holland, og de adskiller sig ganske lidt fra hinanden. Schiermonnikoog er en stor nationalpark, og hollænderne har valgt øen som Hollands smukkeste sted. Typisk for Ameland er de flotte kommandørhuse. På Terschelling kan du opleve den hyggelige marine atmosfære og besøge den berømte Willem Barents navigationsskole. Den rene og rå ø Vlieland har et enormt sandområde på den vestlige side og kaldes "Sahara i nord". Texel er den største af øerne. En særlig attraktion her er Ecomare, øens naturcenter. Området har en lang kulturhistorie, der er vigtig for regionen. På grund af de unikke naturlige skatte er øerne på UNESCOs naturarvliste. Vadehavets rigdom af liv er fænomenal. Ikke alene findes masser af fastboende på De Frisiske Øer; der er også mange besøgende. Hvert år kommer 10-12 millioner trækfugle til øerne. På ægte opdagelsesrejsendemanér finder vi et sted, hvor vi kan tage et nærmere kig på øernes enestående skønhed.

Dag 10
1200x600_Helgoland_shutterstock_493867882.jpg

Små øer med stor historie


Lokalitet: Helgoland

Tysklands eneste skærgård består af to små øer, Helgoland og Dune. Helgoland er berømt for sin enestående natur og sit rige dyreliv. Tysklands mindste naturreservat, Lummenfelsen, består af en enkelt klippe - hovedsageligt en kæmpe fuglekoloni med tusindvis af ynglende havfugle. Helgoland har også en spændende historie. Oprindeligt blev den grundlagt af friserne, men blev så piratrede i middelalderen. Senere gjorde danskerne krav på øen, men briterne erobrede den nogle år senere. Derefter byttede briterne øerne med tyskerne for Zanzibar. Under Anden Verdenskrig blev der gjort forsøg på at slette øen helt fra kortet for evigt. Helgoland har helt sikkert en rig og spændende historie. Gå i land for at udforske den fascinerende smalle ø.

Dag 11
1200x600_Bremerhaven_©Shutterstock_day19.png

Nordtysklands største havneby


Lokalitet: Bremerhaven

I Bremerhaven, hvor floden Weser og Nordsøen mødes, slutter denne ekspeditionsrejse. Byen blev grundlagt i 1827, og selv om det er en forholdsvis ny by, har den en rig historie som handelshavn, der strækker sig tilbage til det 9. århundrede. Bremerhaven er en dejlig blanding af maritim flair, eventyr og indkøbsmuligheder. Tag dig tid til at udforske den vidunderlige by, inden du flyver hjem.

30. April 2018

Lokalitet Bremerhaven
Om bord Oplevelser

Artikler - Europas kyst

Lær noget om, hvad man kan opleve ved at sejle langs Europas fortryllende kyst

Forlæng ferien

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205