Portugals skatte

Lissabon - Ponta Delgada - Madalena - Angra do Heroismo - Funchal - Porto Santo - Lissabon

På denne rejse oplever du Portugals rigdom - fra det historiske fastland til de grønne vulkanske øer, herunder nogle steder på UNESCOs verdensarvliste. På rute er blandt andet dejlige Madeira og Porto Santos isolerede, gyldne strande. Du oplever en blanding af byer, landsbyer og smuk natur, og skibets ekspeditionsholds ekspertise gør oplevelserne endnu større.

 • Udforsk de grønne, vulkanske øer Azorerne
 • Oplev Funchals, Porto Santos og La Gomeras skjulte charme
 • Oplev sofistikerede Lissabon og Tenerifes kunstneriske arv
 • Lær noget af ekspeditionsholdet om den rige opdagelseshistorie, der gemmer sig bag hvert hjørne

Oversigt

Portugal tilbyder så meget til rejsende: fra rig historie og udsøgt arkitektur til skjulte naturperler på de fjerntliggende Azorerne. Denne rundrejse tilbyder det bedste fra Lissabon og de fascinerende Azorerne.

Syv bakker i historien

Oplev de stejle gader og charmerende kvarterer i Lissabon, hvor M/S Midnatsol venter på ombordstigning.

Azorerne - naturens farver

Med kælenavne som de grønne, lilla og sorte øer får man en idé om, hvor unik og karakteristisk hver af Azorernes destinationer er.

São Miguel er spækket med søer og bølgende bakker, bjerge og grønne sletter. Øens hovedstad er den charmerende universitetsby Ponta Delgada.

Ilha do Faials fantastiske landskab er rigt med det liv, der er opstået efter den seneste vulkan-aktivitet (1950'erne). Den "blå" ø er berømt for sine farverige hortensiaer og vulkan-caldera.

Dejlige og historiske Angra blev grundlagt i det 15. århundrede som et ideelt stoppested for handlende fra den nye verden.

Madeira er kendt som Atlanterhavets perle - en veritabel have i havet med sjældent og frodigt plante- og dyreliv. Funchal er en moderne, kosmopolitisk by med indbydende cafeer, spændende butikker, brostensbelagte gader og en storslået natur.

Den vulkanske ø Porto Santo siges at have helbredende kræfter, der har fået besøgende fra hele verden til at rejse til denne fjerntliggende ø. Nyd at besøge øens gyldne strande.

 

Flyrejse inkluderet

Book senest 23. april og vi gi’r flyrejsen!

På udvalgte rejser i 2018 gi’r vi nu flyrejsen fra København Lufthavn. Book senest den 23. april for at få glæde af tilbuddet. De bedste kahytter går først, så det kan betale sig, at være ude i god tid.

NB: For bookinger, kontakt venligst vores rejsespecialister på 89881205 eller send en mail til [email protected]. Rejse med fly inkluderet kan ikke bestilles online.

Fakta om kampagnen:

 • Bookingperiode: 4. april - 23 april 2018
 • Tilbud: Flyrejse tur/retur København Lufthavn inkluderet
 • Inkluderet: Transfer fra / til skib og lufthavn.
 • Rejser: Gælder udvalgte rejser i 2018

Se udvalgte rejser og betingelser her

Rejsens pris inkluderer:

• Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
• Vind- og vandafvisende jakke
• Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
• Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landinger og aktiviteter
• Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

 • Rejseforsikring
 • Flyrejse
 • Håndtering af bagage
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge

 

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr- og vindforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

Udrejse 31. Marts og 17. September 2018

Afrejsehavn Lissabon
Dag 1
day01_lisbon_belem_tower_lisbon_shutterstock_295186196.jpg

Legendariske Lissabon


Lokalitet: Lissabon

Lissabon er en legendarisk by med mange hundrede års historie. Den er bygget på syv høje langs floden Tejos bred. Tag dig tid til at besøge verdensberømte steder som Belémtårnet, inden du går om bord på M/S Midnatsol.

Dag 2-3
day02-03_at_sea__adp1907.jpg

På vej mod vulkansk skønhed


Lokalitet: Til søs

Vi sejler vestover mod den vulkanske øgruppe Azorerne. De ni øer er Europas vestlige grænse, og hver af dem har sin unikke karakter. Skibets ekspert-foredragsholdere forbereder dig til besøget. Brug lidt tid til at snakke med de andre rejsende eller nyd bare den dybe afslapning ved at være på havet.

Dag 4
day04_sao_miguel_azores_azores_shutterstock_514185586.jpg

Den grønne ø


Lokalitet: São Miguel

São Miguel er kendt som "den grønne ø" og er den største af de ni azoriske øer. Den er domineret af søer, bølgende bakker, bjerge og grønne sletter. Øens hovedstad er den charmerende universitetsby Ponta Delgada. Tag med på en udflugt til Sete Cidades-massivet for at se et vulkansk krater og en søfyldt caldera og tag rundt i det næsten overnaturlige landskab med vulkankegler, pimpstensbunker og lavakupler. Den smukke Lagoa das Sete Cidades er en stor seværdighed i det fredede landskab og betragtes som et af Portugals syv naturvidundere.

Dag 5
1200x600_Ilha-do-Faial_Francesco-Bonino_shutterstock_599854952.jpg

Den blå ø


Lokalitet: Ilha do Faial

Ilha do Pico kaldes Ilha Preta (den sorte ø) på grund af den sorte, vulkanske jord, der nærer forunderlige vinmarker og frugtplantager. Ilha do Pico er en fantastisk naturdestination, der er ideel til fugleture og andre vandreture. Nyd Vila da Madalena midt på øen med en imponerende kirke fra det 17. århundrede. Tag en udflugt til vinmarkerne, der er på UNESCOs verdensarvliste på grund af deres kølende stensætninger. Her ses befolkningens kreativitet og tilpasningsevne, der har gjort det muligt at overleve i det barske og smukke landskab.

Dag 6
day06_angra_do_heroismo_azores_angra_do_heroismo_shutterstock_172214399.jpg

Den lilla ø


Lokalitet: Angra do Heroismo

Vi besøger Azorernes dejlige, historiske hovedstad. Angra, der blev grundlagt i det 15. århundrede, var et ideelt stoppested for handlende fra den nye verden. Se den historiske fæstning fra det 16. århundrede, São João Baptista. Bag byen ligger bjergmassivet Serra de Santa Barbara truende i vest som en del af øens vilde og kuperede, smukke landskab.

Dag 7
day07_atsea_at_sea.jpg

Kurs mod Madeira


Lokalitet: Til søs

Nyd endnu en idyllisk dag på havet. Indånd den friske, salte luft, slap af med en drink eller en bog og hold udkig efter dyrelivet i det levende hav.

Dag 8
day08_funchal_funchal_shutterstock_377009491.jpg

Atlanterhavets have


Lokalitet: Funchal, Madeira

Madeira kaldes også Atlanterhavets Perle, og øen er som en veritabel have i oceanet med sjældent og frodigt plante- og dyreliv. Laurissilva-skoven, hvis oprindelse kan spores tilbage til den tertiære periode, er sammensat af stedsegrønne arter, der var dominerende i Europa for 20 millioner år siden, men som nu kun findes her og et par andre isolerede steder. Funchal er en moderne, kosmopolitisk by, med indbydende cafeer, spændende butikker, brostensbelagte gader og storslået natur.

Dag 9
day09_porto_santo_porto_santo_madeira_shutterstock_515682247.jpg

Det gyldne sands magi


Lokalitet: Porto Santo

Øen er blevet kaldt "en lang strand med en smule jord vedhæftet". Porto Santos vulkanske sand siges at have helbredende kræfter, der har tiltrukket besøgende alle steder fra til den fjerntliggende ø. Nyd at besøg de gyldne strande. Porto Santos barske indre er perfekt til spændende udflugter for natur- og historieelskere. En opdagelsesrejsende ved navn Christopher Columbus havde en kort tid sit hjem i øens hovedstad, Vila Baleira. Hans hus er nu museum.

Dag 10
day10_fram-baltics-(day-8)-11.jpg

Afslapning og refleksion


Lokalitet: Til søs

Dagen er din. Slap af på dækket eller indendørs, overvær foredrag og sammenlign minder med de andre opdagelsesrejsende, mens vi sejler mod det europæiske fastland.

Dag 11
day11_lisbon_shutterstock_104620271.jpg

Op ad Tejo


Lokalitet: Lissabon

De morgenfriske belønnes med en dejlig udsigt over Lissabon, mens vi sejler op ad Tejo-floden, inden vores rejse slutter i Portugals hovedstad.

Ankomst 10. april / 27. September 2018

Lokalitet Lissabon
Om bord Oplevelser

Udflugter på rejsen

Oplev alt, hvad Europa tilbyder på Hurtigrutens mangfoldige tilvalgsudflugter.

Hurtigruten Land Adventures

Vælg mellem nye land adventures, hvor du forlænger med 1-4 dage før eller efter rejsen, så du får endnu mere ud af din ferie med Hurtigruten. Du kan deltage i spændende og unikke aktiviteter, hvor transport, hotelophold og god mad er inkluderet.

Fly og hotel

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205