Kulturelle kontraster - over Nordatlanten til Afrika

Bergen, Norge - Casablanca, Marokko

Udforsk Europas rige historie og fascinerende kultur, mens du sejler fra Norges fjorde til Afrikas ørken. Ekspeditionsskibet M/S Midnatsol sejler dig over historiske oceaner og bugter til charmerende havne og livlige byer, så du selv kan opdage det storslåede europæiske kontinents store kontraster.

 • Oplev kontinentets utrolige kontraster, mens du udforsker den europæiske kysts seværdigheder
 • Vær aktiv og nyd udflugter til byer og kulturelle og historiske steder
 • Overvær ekspeditionsholdets foredrag om destinationer og dyreliv langs ruten
 • Forlæng din ferie og udforsk Casablanca efter sejladsen

Oversigt

Oplev nogle af perlerne langs Europas kyst fra nord til syd. Rejsen starter i Bergen, porten til Norges fjorde. Bergen har en række attraktioner, herunder Bryggen, der er på UNESCOs verdensarvliste. Vi krydser Nordsøen til den næste charmerende by, hovedstaden i Holland, Amsterdam. Byen tilbyder en vidunderlig blanding af historiske karisma og byliv, der kan udforskes på cykel, til fods eller med båd i kanalerne.

Europas smukkeste havneby og et meget gammelt fyrtårn

St. Peter Port ligger på Guernsey, der siges at være Europas smukkeste havn. Her har været handel siden romertiden, og det er fortsat et godt sted at shoppe. I A Coruña kan du opleve et andet sted på UNESCO listen, nemlig det ældste fyrtårn, der er i brug. I den gamle bydel kan du se arven fra kelterne og romerne.

Portugals fortid og nutid

Portugals næststørste by, Porto, tilbyder spændende arkitektur og udflugter og en smagsprøve på den verdensberømte portvin. I Lissabon kan du deltage i en udflugt til to steder på verdensarvlisten - Belém-tårnet og Jeronimos Kloster. Du kan også vælge at slappe af på en af ​​de mange fortovscafeer eller restauranter, mens du kigger på gadelivet.

Vi tilbringer en dag med at udforske strandene i Cadiz, inden rejsen slutter i Casablanca i Marokko.

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten i valgt kahytskategori med helpension.
 • Vind- og vandafvisende jakke.
 • Landgange og udvalgte aktiviteter om bord og på land. 
 • Erfarent ekspeditionshold, der holder faglige foredrag og deltager i landgange og aktiviteter om bord. 
 • Kaffe og te om bord.

Ikke inkluderet

 • Flyrejse og transport. 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring.
 • Bagagehåndtering.
 • Tilvalgsudflugter.

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt.
 • Planlagte landgange afhænger af vejr- og isforhold.
 • Vi tager forbehold for ændringer i program og rejserute
 • Pris på enekahyt kan oplyses
 • Helbredserklæring er obligatorisk
 • Hurtigruten har fleksibel prissætning. Priserne ændrer sig i forhold til efterspørgsel og ledig kapacitet. Bedst mulig pris oplyses ved bestilling.
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Lær mere om havnene og byerne, du kan udforske på denne sydgående ekspedition langs Europas kyst. På denne gamle handelsrute findes livlige byer, historiske seværdigheder og smukke landskaber.

1200x600_Bergen_Peer-Greussing-guest-image.jpg
Foto: Peer Greussing / Guest Image Foto

Bergen, Norge


Lokalitet:

Denne ekspedition starter på Norges vestkyst. Bergen kaldes Porten til fjordene og er en international by fyldt med historie og tradition. Det er en stor by med små-by atmosfære.

 

1200x600_MS-Midnatsol_North-Sea_Madis-Särglepp.jpg
Foto: Madis Särglepp Foto

Til søs (Nordsøen)


Lokalitet:

En dag på havet er en perfekt måde at starte dette eventyr på. Ekspeditionsholdet holder interessante foredrag. Man kan også tage en cocktail eller kaffe i baren eller observationsloungen, nyde de velsmagende måltider i restauranten eller bare slappe af på dækket.

 

1200x600_Amsterdam_S.Borisov_Shutterstock.jpg
Foto: S.Borisov / Shutterstock Foto

Amsterdam, Holland


Lokalitet:

Amsterdam har udviklet sig fra en lille fiskerby i det 13. århundrede til en af verdens mest charmerende og kulturelt vigtigste byer. Få byer blander historie med en moderne byudvikling som Amsterdam. Tag med en tur ind i historien, bliv forbløffet over museerne, oplev byen til fods, på cykel eller fra kanalbåd. Vi tilbringer næsten to dage her, så der er tid til at deltage i Hurtigrutens udflugter og få en masse at vide om byen.

1200x600_Amsterdam and English Channel_S-F_Shutterstock.jpg
Foto: Shutterstock Foto

Amsterdam og Den Engelske Kanal


Lokalitet:

Vi forlader Amsterdam i morgentimerne. Resten af ​​dagen sejler vi gennem Den Engelske Kanal, der forbinder Nordsøen med Atlanterhavet. Det er verdens travleste søvej, som hver dag passeres af flere end 500 skibe. Observations-lounge er et godt sted at se enorme skibe fra hele verden på deres vej gennem kanalen.

1200x600_Guernsey_Delpixel_Shutterstock.jpg
Foto: Delpixel / Shutterstock Foto

Guernsey


Lokalitet:

Guernsey er den næststørste af Kanaløerne. Den ligger tæt på ​​kysten af Normandiet i Frankrig. Øerne har en meget kompliceret politisk status. De er under den britiske krone, men hører ikke til Storbritannien. St. Peter Port i Guernsey anses for at være en af ​​Europas smukkeste havne, og den har haft travlt siden romertiden. Nyd en dag med shopping, museer, vandreture og cykelture eller slap af i en pub.

Dag 6
1200x600_At sea_ ©Angela Siegel_Shutterstock_Day 7.png

Til søs (Biscayabugten)


Lokalitet:

En dag på havet betyder udkig fra dækket efter marint liv som delfiner, hvaler og havfugle. Nyd ekspeditionsholdets forelæsninger om historie og biologi i auditoriet og på dækket.

1200x600_-Hercules-Tower-A-Coruna-Spain_Anibal-Trejo_Shutterstock.jpg
Foto: Anibal-Trejo / Shutterstock Foto

A Coruña, Spanien


Lokalitet:

A Coruña har fantastisk historie og kultur. Den keltiske og romerske arv har stadig har en mystisk og magisk tiltrækning. Byen havde sin storhedstid i det 14. og 15. århundrede, hvor den fungerede som havn for engelske pilgrimme på vej til Santiago de Compostela. På vej ind i havnen, passerer vi Herkules-tårnet, det ældste romerske fyrtårn, der endnu er i brug. Tag en tur gennem den historiske by og se relikvier fra de forskellige folkeslag og kulturer, der gav byen dens fantastiske udseende.

 

1200x600_Porto-Portugal_old-town-on-Douro-River_Sean-Pavone-Shutterstock.jpg
Foto: Sean Pavone / Shutterstock Foto

Leixões, Portugal


Lokalitet:

Fra Leixões det er en kort og meget interessant tur til Porto. Bland nogle monumenter af verdens førende arkitekter fra fortiden og nutiden med nogle fantastiske barokke udskæringer. Tilsæt en verdensberømt sød vin og lidt britisk smag. Placér det hele ved en storslået flod, og så har man Porto - Portugals næststørste metropol og en af ​​Europas mest karismatiske byer. Dens historiske centrum, Ribeira, på Douro-flodens nordlige bred er på UNESCOs verdensarvliste. En sejltur i en kopi af de gamle rabelo-både giver en perfekt udsigt over den historiske by fra floden. Vi tilbringer en dag med at udforske Porto og dens vidunderlige omgivelser.

1200x600_Lisbon-Portugal-trams_-Rrrainbow_Shutterstock.jpg
Foto: Rrrainbow / Shutterstock Foto

Lissabon, Portugal


Lokalitet:

Lissabon er Europas næstældste hovedstad (efter Athen) og hjem for Belém-tårnet og Jerónimos-klosteret, der begge er på UNESCOs verdensarvliste. Den gamle by ligger tæt på havnen, så der er kun kort vej, hvis man vil opleve og se de berømte bygninger som den 45 meter høje Santa Justa-elevator i neo-gotisk stil. Deltag i Hurtigrutens udflugter eller få en smag af Portugal i en af ​​de mange restauranter, caféer og barer.

1200x600_Cadiz-Spain_Vlada-Photo_Shutterstock.jpg
Foto: Valda-Photo / Shutterstock Foto

Cadiz, Spanien


Lokalitet:

Efter en afslappende morgen når vi havnen i Cádiz omkring frokosttid. Cadiz er næsten helt omgivet af Atlanterhavet, og kun er forbundet med fastlandet med en meget lille tange. Cadiz anses for at være den ældste by i Vesten. Fønikerne grundlagde byen omkring 1100 før vor tidsregning. Senere fandt karthagenienserne, romerne, vestgoterne og maurerne vej til Cadiz. Den historiske by er fortsat omgivet af rester af den gamle bymur og er virkelig et besøg værd. I byområdet Cadiz lægger Jerez, hjemsted for sherry. Besøg bodegaer og destillerier for at lære mere om denne utrolige drik. Nyd også fisk og skaldyr, surfing, kirker og museer og oplev de smalle gader, hvor Atlanterhavets bølger slår mod murene.

 

1200x600_Casablanca-Morocco-souks_-Corrado-Baratta_Shutterstock.jpg
Foto: Corrado-Baratta / Shutterstock Foto

Casablanca, Marokko


Lokalitet:

Ekspedition slutter i Casablanca. På vej ind i havnen kan man nyde synet af Hassan II-moskeen fra dækket. Moskeen er verdens syvende største, og 105.000 troende kan bede her på samme tid. Brug tid til at opleve Den Hvide By for at få et indtryk af en livlig afrikansk by med en tur gennem de smalle gader og et besøg i en souk (afrikansk/arabisk markedsplads).

 

Om bord Oplevelser

Udflugter

Giv din indre oplevelsesrejsnde en udfordring og oplev alt, hvad Europas tilbyder, på Hurtigrutens mangfoldige tilvalgssudflugter

Fotos

Oplev Europas uberørte landskaber og majestætiske havne.

Forlæng ferien