Fra Lissabon til De Kanariske Øer – Atlanterhavets juveler

Fra Lissabon til De Kanariske Øer – Atlanterhavets juveler

Fra Lissabon til De Kanariske Øer – Atlanterhavets juveler

Fra Lissabon til De Kanariske Øer – Atlanterhavets juveler

Rejseinformation 11 dage M/S Spitsbergen
Afrejse
21. oktober 2023
Pris fra
kr 25.626
Helpension inkluderet

Udforsk de majestætiske vulkaner, forskelligartede økosystemer, imponerende kystlandskaber og kulturelle seværdigheder på Madeira og De Kanariske Øer.

Historiske byer, gyldent sand

Ekspeditionen starter i den sagnomspundne by Lissabon, der er bygget på syv bakker langs floden Tagus. Udforsk en af Sydeuropas mest fortryllende byer, inden eventyrrejsen går i gang. Turens første ophold er på Porto Santo, en ø med en blanding af maleriske naturlandskaber, jævnt kuperede bakker og kilometervis af uforstyrrede sandstrande.

Billedskøn udsigt

Madeira, med kælenavnet “Atlanterhavets have”, rejser sig majestætisk op fra havet i et væld af grønne nuancer. Smag Madeiras berømte hedvine på en af de mange barer og restauranter, inden vi sejler til De Kanariske Øer.

Vulkansk paradis

Vi starter vores kanariske oplevelse med at udforske Lanzarotes vulkanskulpturerede landskab og legendariske strande. På Tenerife kan man se et unikt landskab med kratere, vulkankegler, gamle klipper og strømme af forstenet lava. Gå på nogle af La Palmas bedste vandrestier, inden vi sejler til El Hierro og La Gomera, de yderste af De Kanariske Øer. Rejsens sidste opholdssted på De Kanariske Øer er Gran Canaria med de subtropiske dale, palmesåede oaser, fyrreskove og forrevne bjergkamme.

Fra Lissabon til De Kanariske Øer – Atlanterhavets juveler
Fra Lissabon til De Kanariske Øer – Atlanterhavets juveler
 • Dag 1
  Lissabon, Portugal

  Legendariske Lissabon

  21. oktober 2023
  Forventet afgangstid er 19:00

  Din ekspedition starter i den sagnomspundne by Lissabon. Lissabon, der er bygget på syv bakker langs bredden af den naturskønne flod Tagus, rangerer blandt Sydeuropas mest fortryllende byer — tilmed med en fascinerende historie.

  Beliggende tæt på den gamle bydel er Lissabons cruiseterminal perfekt beliggende for at udforske det historiske centrum af den portugisiske hovedstad til fods. En gåtur rundt i Baixa, Bairro Alto og Alfama, de klassiske kvarterer i Lissabon, er vigtige. Næsten alt af historisk interesse findes her, samt et stort antal små butikker.

  Start ved Praça do Comercio i Baixa-kvarteret, og tag til Praça Rossio for at se statuen af Kong Pedro IV, inden du tager op til Largo do Chiado for at udforske de smalle gader i Bairro Alto. I Alfamas labyrintiske gader rundt i det gamle islamiske kvarter finder du Lissabon-katedralen, rester af et romersk amfiteater og den imponerende, mauriske fæstning fra det 11. århundrede med panoramaudsigt over byen.

  Lige uden for byen finder du Torre de Belém og Mosteiro dos Jerónimos, begge steder på UNESCO's verdensarvsliste. Belém, der er tæt forbundet til Portugals opdagelsestid og opdagelsesrejsende som Vasco de Gama, er også hjemsted for den berømte, lækre Pastel de Belém-cremetærte – som du helt sikkert gerne vil smage!

  For at give dig selv nok tid til at udforske Lissabons mange seværdigheder anbefaler vi, at du booker et forlænget ophold eller tager med på et valgfrit program inden sejladsen, inklusiv en udflugt til Sintra og besøg til det smukke Palácio de Monserrate.

  Når du er kommet ombord på MS Spitsbergen, vil du finde dig til rette i din kahyt og deltage i en obligatorisk sikkerhedsøvelse. Find videnskabscentret, Explorer Lounge and Bar, restauranten og observationsdækket – du vil komme til at frekventere disse områder. Efter velkomstmiddagen kan du synke ned i en lænestol i Explorer Lounge med et glas vin – din ekspedition er i gang!

  Dag 1
  Lissabon, Portugal

  Legendariske Lissabon

 • Dag 2
  Til søs

  Mod Madeira

  22. oktober 2023

  Nyd solen på en afslappende dag til søs, mens vi sejler mod Madeiraøgruppen. Ryst al den stress og jag af, som du kom med, og gør dig klar til at udforske. Hvis du ikke allerede har gjort det, er dette et godt tidspunkt til at prøve skibets faciliteter. Sænk dig ned i boblebadene, eller arbejd noget sved frem på panden i motionscentret eller i den panoramiske sauna – det er din dag til at gøre, hvad du har lyst til.

  Du vil ikke ønske at gå glip af de fascinerende foredrag afholdt af ekspeditionsteamets medlemmer, da de deler deres viden med dig om regionen og forbereder dig på eventyrene, der venter forude. Foredragsemnerne i dag kan have fokus på Madeiras historie og dyreliv, inklusive fugle og hvaler. Lær om truslen fra invasive plantearter på øen, og hvordan lokalsamfundet arbejder for at fjerne dem fra nationalparken.

  Under rejsen kan du bruge lidt tid på at lære besætningen og dine medopdagelsesrejsende at kende. Indled en samtale i baren og se, hvad du har til fælles med dine skibskammerater, eller slap af i en behagelig stol ved et vindue og se havet passere forbi – det er helt op til dig!

  Dag 2
  Til søs

  Mod Madeira

 • Dag 3
  Vila Baleira, Portugal

  Magien ved det ​​gyldne sand

  23. oktober 2023

  Porto Santo er så lille, at den kunne være på sin søsterø Madeira seks gange. Og alligevel er denne fine størrelse præcis, hvad der gør den så tiltalende. Mens Madeira får al opmærksomheden, kan Porto Santo på rolig vis tilbyde en blanding af maleriske naturlandskaber, jævnt kuperede bakker og kilometervis af uforstyrrede sandstrande.

  Stil dig ud på dækket, og hold øje med delfiner og havfugle, når vi nærmer os øen. Det er sandsynligt at se Kuhls skråper, suler og storkjover i vintermånederne. Hvis du er heldig, får du måske øje på splitterne, den hvidbrystede præstekrave, den almindelige skråpe samt den spidshalede petrel.

  Vi lægger til for dagen ved Vila Baleira, Porto Santos lille og kompakte hovedstad. Det er en let gåtur til den palmesåede plads Largo de Pelourinho, hvor de fleste af øens kulturelle landemærker ligger. Begynd med den charmerende, lille kirke, Nossa Senhora da Piedade, bygget i det 15. århundrede. Man må heller gå glip af at se huset, hvor Christopher Columbus boede og fik en søn med en lokal adelskvinde, det såkaldte Casa de Colombo.

  Opfør dig som en vaskeægte lokal, og slap af, mens du sidder på en café og nipper til vinho do Porto Santo, øens særprægede, rødbrune vin. De fleste besøgende er utvivlsomt tiltrukket af den næsten 8 km lange, gyldne strand, der ligger langs kysten. Du kan slappe af og boltre dig i det turkisblå vand eller tage på en af ​​mange gåture, hvis du har energien til det.

  Gå hele vejen ned til Ponta da Calheta på en valgfri udflugt for at få en fantastisk udsigt over den forrevne ø Ilhéu da Cal. En alternativ vandretur vil tage dig nordpå til toppene af Pico do Castelo og Pico Branco og belønne dig med en fantastisk udsigt i fugleperspektiv. For en lidt anderledes oplevelse kan du krydse øen for at drikke af det efter sigende mirakuløse kildevand i Fonte da Areia, som siges at garantere evig ungdom.

  • Inkluderet Porto Santo - Oprydning af strand og kystområde
  Dag 3
  Vila Baleira, Portugal

  Magien ved det ​​gyldne sand

 • Dag 4
  Funchal, Portugal

  Atlanterhavets have

  24. oktober 2023

  Indhyllet af fugtig laurbærskov rejser Madeira sig majestætisk op fra Atlanterhavet i urolige grønne nuancer. Generøse lag af bregner, mos og lav dækker vulkanklipperne og gamle træer og skaber et tæt junglehabitat. Funchal, øens hovedstad, er beliggende i et naturligt amfiteater på den solrige sydkyst. Den kunne ikke have en mere idyllisk beliggenhed.

  Funchal, som er en malerisk og alligevel kosmopolitisk by, har ikke mistet noget af sin gamle charme. Gå en tur ned ad de smalle, snoede gader i den historiske, gamle bydel, og nyd husenes malede træværk, caféerne, gallerierne og museerne. Husk at prøve Madeiras berømte hedvine på en af de mange barer og restauranter.

  Man må ikke gå glip af at se Funchal-katedralen. Den kan dateres tilbage til 1485 og har et smukt træloft og er et klassisk eksempel på Emanuel-arkitektur. En kort gåtur fra katedralen ligger det historiske marked, der er fyldt med livlige seværdigheder og lyde fra handlende, der sælger deres friske råvarer. Hvorfor ikke prøve nogle lokale delikatesser, inklusive den eksotiske ananasbanan, bogstaveligt talt – en ananasbanan, som kun vokser på Madeira.

  Du kan tage svævebanen til den maleriske landsby Monte for en pragtfuld udsigt over Funchal og bugten. Mens du er deroppe, kan du besøge Nossa Senhora do Monte-kirken fra det 18. århundrede, og den paradisiske, tropiske have Monte Palace. Mens du går rundt i dette anlagte fristed, kan du se dets gamle, eksotiske plantesamling, samt kunstudstillinger fra hele verden.

  For en rigtig mindeværdig oplevelse kan du cruise ned igen til Funchal i de oplivende carros de cesto, eller “kurveslæder.” I bund og grund flettede kurve med sæder på træski, hold godt fast, da du bevæger sig 2 km ned fra Monte til Funchal!

  For at opleve Madeiras isolerede landsbyer, terrasseformede landbrugsmarker og dramatiske topografi er du velkommen til at tilmelde dig en valgfri udflugt, der tager dig med dybere ind på øen.

  • Inkluderet Vandretur i Funchal med vinsmagning
  Dag 4
  Funchal, Portugal

  Atlanterhavets have

 • Dag 5
  Til søs

  Mod De Kanariske Øer

  25. oktober 2023

  Efter dine dage med udforskning på land, vil du være klar til en afslapningsdag ombord på skibet. Læn dig tilbage i den panoramiske Explorer Lounge med en drink i hånden, mens du nyder udsigten. Kig på havet efter hvaler og delfiner, og hold øje med himlen for havfugle. Nu er tiden der til at reflektere over dine eventyr indtil nu, redigere dine billeder, opdatere din rejsedagbog og hvile dine ben.

  Når vi kommer til De Kanariske Øer, vil du være parat og klar til mere udforskning. Øgruppen, der er beliggende ud for Afrikas vestkyst, har sin egen historie. På grund af den oprindelige befolkning af folk med berberisk afstamning anses øerne for at være blevet besøgt af fønikere, grækere, kartager og romere, før spanierne bosatte sig. De Kanariske Øer, der er domineret af store, aktive vulkaner, herunder den kæmpe Teide, er klar til at blive udforsket.

  For at være bedre rustet og opbygge spænding til den næste del af dit eventyr kan du tilbringe lidt tid i biblioteket med at læse op på de steder, du vil besøge, eller deltage i foredrag afholdt af ekspeditionsteamet i Explorer Lounge. Emnerne kan f.eks. inkludere De Kanariske Øers vulkaner, vinfremstilling, dyreliv eller botanik.

  Dag 5
  Til søs

  Mod De Kanariske Øer

 • Dag 6
  Arrecife, Spanien

  Ildøen

  26. oktober 2023

  Vores næste stop ligger blot 125 km ud for Afrikas kyst. Den østligst beliggende ø i den kanariske øgruppe, Lanzarotes spartanske, ørkenlignende landskab, står i skarp kontrast til dens frodige, grønne søstre i vest. Et terræn formet af eroderede vulkanformationer, dybe u-formede kløfter og lodrette klipper giver plads til en bred, central slette dækket af æolisk sand. Lanzarote er en geologs drøm!

  Længe inden Arrecife officielt blev øens administrative centrum, var det en populær fiskerihavn. I dag er det en indbydende, solkysset by med masser af charme. Gå over broen for at besøge San Gabriel, et af to slotte med udsigt over havnen. Lær lidt om øens historie på det lillebitte museum, og nyd udsigten fra slottet.

  Der er en kort gåtur til Arrecifes gamle bydel, som ligger spredt rundt i Charco de San Ginés-lagunen. Elegant hvidkalkede fiskerhuse, farverige både, der vugger i vandet, og livlige barer og restauranter kombineres for at danne en behagelig, maritim atmosfære. Gå en tur rundt i dette charmerende område, og se de vigtigste, historiske bygninger. Besøg San Ginés-kirken fra det 17. århundrede og, rundt om hjørnet, Arrecifes første toetagers bygning, Casa de los Arroyo fra det 18. århundrede.

  Når du er færdig med at være på sightseeing, så sæt dig på en udendørs restaurant, bestil tapas og en drink, og nyd livet på et af de mest solrige steder på Jorden.

  Lanzarotes trumfkort er kvaliteten af dens betagende strande. Tag til El Reducto, byens hovedstrand. Beskyttet af naturlige rev ligner denne hvide sandstrand en stor swimmingpool. Med sit klare, rolige vand er det det perfekte sted til at solbade.

  Alternativt kan du tage med på en valgfri udflugt for at opdage Lanzarotes naturlige vidundere. Det spektakulære, vulkanske landskab i Timanfaya Nationalpark, de berømte Jameos del Agua-laguner og de lange lavatuneller er alle indenfor nem rækkevidde. Og lad dig ikke narre af fraværet af bjerge – vandreture på Lanzarotes vulkanstier er en unik oplevelse, du ikke må gå glip af!

  • Inkluderet Vandretur på Lanzarote
  Dag 6
  Arrecife, Spanien

  Ildøen

 • Dag 7
  Santa Cruz de Tenerife, Spanien

  De Kanariske Øers tag

  27. oktober 2023

  Legenden fortæller, at da Alexander von Humboldt landede på Tenerifes kyst en tåget morgen i 1799, fandt han synet skuffende. Det var dog kun indtil tågen lettede, og de første solstråler oplyste Teidebjergets hvide top. Blot en dag senere var han på vej til toppen – lokket af en næsten magnetisk tiltrækning, som mange finder uimodståelig. Velkommen til Tenerife, den største af De Kanariske Øer.

  Santa Cruz er den fælles hovedstad for De Kanariske Øer og har en livlig havn, noget charme fra gamle dage og en smart, moderne kant. Den imponerende Plaza de España, beliggende tæt på havnen, er det bedste sted at starte udforskningen af byen. Herfra går det op ad bakke til Plaza de la Candelaria, hvor vi nyder facaderne på det gamle Casino og Palacio Carta fra det 18. århundrede.

  Calle del Castillo er et populært sted at ose i de små butikker. Netværket af gamle gader, der krydser det, er det historiske hjerte i Santa Cruz. Hold udkig efter de smukke pladser, Príncipe de Asturias og Los Patos, mens du udforsker, og tag til parken García Sanabria for en sand fest for sanserne. Parken er fyldt med tropiske blomster, bregner og andre planter, og du vil opdage skulpturer skjult blandt træerne samt kunstudstillinger.

  Et besøg til Tenerife ville ikke være komplet uden at se Teide Nationalpark og dens centrale punkt, den kolossale El Teide. Tag med på en af vores valgfri udflugter til verdens tredjestørste vulkan. Med sin højde på 3.717 meter over havoverfladen er den stor nok til at skabe sit eget vejrsystem på øen. Gør dig klar til at udforske et unikt landskab med kratere, vulkankegler, gamle klipper og strømme af forstenet lava.

  Mulighederne for vandretilbud i nationalparken er enestående. Forskellige stier af forskellig længde byder på noget af den mest naturskønne udsigt på øgruppen. Husk blot at medbringe et par robuste vandrestøvler eller støvler, og selvfølgelig dit kamera.

  • Inkluderet Oplev La Laguna, der er opført på UNESCO's verdensarvsliste, og Santa Cruz' karnevalsmuseum
  Dag 7
  Santa Cruz de Tenerife, Spanien

  De Kanariske Øers tag

 • Dag 8
  Santa Cruz de la Palma, Spanien

  La Isla Bonita

  28. oktober 2023

  La Palma lever mere end rigeligt op til sit kælenavn La Isla Bonita, eller “den smukke ø”. La Palma, der er hjemsted for uspolerede fyrre- og laurbærskove, banantræer og palmelunde, er uden tvivl den grønneste del af De Kanariske Øer. Tilføj forrevne kløfter, tårnhøje bjerge og rene klipper, og du har en ø, der har det hele.

  I gamle dage tjente Santa Cruz de la Palma som et handelssted på vejen til den nye verden. I dag bliver øens hovedstad bredt betragtet som en af ​​de mest attraktive byer i øgruppen.

  Begynd din udforskning af byen ved at tage til Calle Real, Santa Cruz’ livlige hovedgade. Du kan ikke misse den monumentale Plaza de España, der er beklædt med fantastiske bygninger fra renæssancen, inklusive Santa Cruz’ ikoniske rådhus. For mange er det det bedste eksempel på den særlige arkitektur på Den Canariske Øer.

  Du vil se traditionelle træbalkoner overdådigt pyntet med planter og blomster i mange af gaderne. Hvis du vil se de bedste eksempler, skal du tage til Avenida Maritima, som ligger blot fem minutter fra Plaza de España.

  Intet besøg til Santa Cruz ville være komplet uden en gåtur gennem kvarterne La Canela og Sant Telmo, med luften af falmet skønhed fra kolonitiden. Hvis du er til finurlige bygninger, så tag til det excentriske La Palma ø-museum, der ligger inden i et gammelt kloster. Det indeholder alt fra naturhistorie og lokalt kunsthåndværk til astronomi og kunstudstillinger.

  Det er fantastisk at vandre i La Palma, med nogle gåture, der starter lige i Santa Cruz. De mest imponerende områder at vandre i, findes dog længere væk. Det centrale højland, de sydlige vulkaner og den spektakulære Caldera de Taburiente Nationalpark byder på fantastiske vandreture, der er vurderet som blandt de bedste i øgruppen. Tag med os på en valgfri udflugt, og nyd nogle af de bedste vandreture på De Kanariske Øer!

  • Inkluderet La Palma – La Isla Bonita
  Dag 8
  Santa Cruz de la Palma, Spanien

  La Isla Bonita

 • Dag 9
  Puerto La Estaca, Spanien

  Udkanten af De Kanariske Øer

  29. oktober 2023

  El Hierro er kun en million år gammel og er den yngste, mindste og vestligste af De Kanariske Øer. Du vil straks få en fornemmelse af afsondrethed, det øjeblik du sætter foden på øen. Der er en lige linje over havet til Amerika herfra.

  El Hierro er typisk for De Kanariske Øer og er en vulkanø med karakteristiske, mørke klipper formet af vulkanudbrud, kraftige vinde og jordskred. Med den unikke geologi af en oceanisk vulkan i den tidlige fase af sin vulkanskjoldudvikling er det ikke så underligt, at UNESCO har klassificeret øen som et verdensbiosfærereservat.

  El Hierro mangler naturhavne, så de fleste landsbyer findes inde i landet. Valverde, den eneste hovedstad på De Kanariske Øer, der ikke ligger ved havet, er lidt over 6,4 km væk fra La Estaca, vores havn for dagen. Valverde, der blev grundlagt i 1610 – meget senere end nogen anden hovedstad på De Kanariske Øer – er en afslappende, lille by. Her finder du ikke trafiklys eller smarte butikker, blot den afslappede atmosfære i den mest traditionelle hovedstad i øgruppen.

  El Hierro udforsket uden tvivl bedst til fods. På en valgfri udflugt vil du besøge øens naturseværdigheder, som bekvemt krydses af et netværk af afmærkede stier, der passer til alle energiniveauer. Oplev skinnende, naturbassiner, lavaskulpturerede klipper, fyrreskove, fredelige blomsterenge og snoede træer bøjet af elementernes kræfter. Når vi vinker farvel til El Hierro, vil du have fået en øget forståelse af denne smukke perle af en ø.

  • Inkluderet Oplev El Hierro
  Dag 9
  Puerto La Estaca, Spanien

  Udkanten af De Kanariske Øer

 • Dag 10
  San Sebastián de la Gomera, Spanien

  Et paradis væk fra den almindelige rute

  30. oktober 2023

  Den anden mindste af De Kanariske Øer er også den mest utæmmede. Hvis du er på udkig efter en autentisk bid af det traditionelle, kanariske liv, er La Gomera stedet, hvor du kan opleve det.

  San Sebastián, grundlagt i 1487, er øens charmerende hovedstad. Columbus kom forbi her, inden han tog til Amerika, og det samme gjorde britiske og portugisiske pirater, der ville plyndre den nye verdens formuer.

  San Sebastián er lille nok til at udforske til fods. Gå en tur langs hovedgaden i den gamle bydel, Calle Real, for at nyde det bedste, byen har at tilbyde. Iglesia de la Virgen de la Asuncion er en kirke, du bare skal se. En bygning i traditionel barok-stil, hvor det siges, at Columbus og hans mænd har bedt, inden de satte sejl.

  Det er en afslappende slentretur til fæstningen Torre del Conde fra det 15. århundrede, en smuk, hvidkalket stenbygning på et skønt, grønt sted. Tag til det fængslende, arkæologiske museum i La Gomera, hvor du kan lære om øens første bosættere og meget mere.

  La Gomeras stejle kløfter og smalle dale fik øboerne til at udvikle en unik måde at kommunikere på over lange afstande: et højt fløjt kaldet el silbo. At lytte til en demonstration af denne traditionelle kommunikationsform på en valgfri udflugt er altid et højdepunkt.

  Toppen af denne næsten cirkulære vulkanø er kronet af den imponerende Garajonay Nationalpark, nu et sted på UNESCO's verdensarvsliste. Tag på en valgfri udflugt for at nyde behagelige vandreture gennem laurbærskove og idylliske palmedækkede dale til vandreture i høje bjerge og panoramabjergtoppe.

  En spektakulær, cirkulær sti følger øens omkreds, med stier, der vil tilfredsstille vandrere på alle energiniveauer. Selvom vi ikke anbefaler, at du går alle de 140 km, vil en gåtur til det sorte sand på Playa la Guancha med dens panoramaudsigt være det hele værd.

  • Inkluderet La Gomera Traditional
  Dag 10
  San Sebastián de la Gomera, Spanien

  Et paradis væk fra den almindelige rute

 • Dag 11
  Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

  Miniaturekontinentet

  31. oktober 2023
  Forventet ankomsttidspunkt er 06:00

  Din ekspedition er nået til en ende på Gran Canaria, den tredjestørste ø i den kanariske øgruppe. Gran Canaria, der er fuld af historie, har oplevet pirater, kapere og opdagelsesrejsende – inklusive selveste Christopher Columbus – komme og gå. Og i løbet af de seneste par årtier er alle slags geologer kommet til øen for at undersøge dens vulkanske terræn. Nu er det din tur til at udforske denne smukke ø, inden du tager hjem.

  Med hensyn til diversitet har Gran Canaria det hele – klitter, subtropiske dale, dybe kløfter, oaser oversået med palmer, fyrreskove, spektakulære klipper og takkede bjergkamme. Og det er endda inden, vi nævner solskin, strande og hav. Gran Canaria har mere end 96 km strand! Og du behøver ikke at gå langt væk, da strandscenen starter i hovedstaden, i selve Las Palmas.

  Hvis du har tid til det, kan du tage til Vegueta, byens gamle bydel, hvor det vil føles som at være rejst tilbage i tiden. Gå en tur gennem de smalle, brostensbelagte gader og gyder, og nyd synet af de gamle kirker og lystmalede huse fra kolonitiden.

  Santa Ana-katedralen er Veguetas fokuspunkt. Den kan dateres tilbage til 1497 og er en af de mest imponerende bygninger på De Kanariske Øer. Husk at besøge klokketårnet for at få en panoramaudsigt over den gamle bydel, havnen og længere.

  Hvorfor ikke forlænge dit ophold for at udforske mere af øen? Under vores valgfri program efter sejladsen vil du have mulighed for at lære, hvorfor denne ø er navngivet “miniaturekontinentet.” Programmet inkluderer en overnatning på et hotel i Las Palmas og en udflugt, hvor du ser hovedstadens landemærker og det frodige Bandama-krater.

  Hvad der end venter dig næst, ser vi frem til at byde dig velkommen tilbage på dit næste eventyr!

  Dag 11
  Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

  Miniaturekontinentet

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Oktober:
21.

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt videnskabscentret, som har et omfattende bibliotek og avancerede biologiske og geologiske mikroskoper og prøver
 • De civile videnskabsprogrammer giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og indendørs motionscenter
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotograferne hjælper dig med dine kameraindstillinger

Ikke inkluderet

 • Flyrejse
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Tilvalgsaktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og havforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. visa og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
Et stort skib i en vandmængde
Longyearbyen, Svalbard - MS Spitsbergen
Foto: Genna Roland
A group of people posing for the camera
Foto: Stefan Dall / Hurtigruten
Dit skib

M/S Spitsbergen

Byggeår 2009
Renoveret 2016
Skibsværft Estaleiro Navais de Viana do Castelo (POR)
Passagerkapacitet 180
Senge 243
Bilkapacitet 0
Brutto last 7.344 tons
Længde 100,54 meter
Ræling 18 meter
Fart 14,5 knob
Et stort skib i en vandmængde

M/S Spitsbergen er opkaldt efter kronjuvelen i det arktiske Norge – Svalbard-øgruppen og dens største ø, Spitsbergen. Hurtigruten har en lang historie med at rejse til Spitsbergen - siden 1896 med “Sportsruten”.

Læs mere om M/S Spitsbergen

Et stort skib i vandet
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om