Atlanterhavskystens perler

Bergen, Norge - Lissabon, Portugal

Tag på et europæisk eventyr fra den spektakulære Norske kyst til Portugals livlige og filmiske hovedstad, Lissabon. Denne unikke sejlads i september 2017 giver dig mulighed for at udforske store byer, smukke øer og historiske oceaner - afdække Atlanterhavskystens virkelige perler.

 • Oplev kontinentets utrolige kontraster, når du besøger seks meget forskellige europæiske byer på én rejse
 • Vær aktiv og nyd udflugter til byer og kulturelle og historiske steder
 • Overvær ekspeditionsholdets spændende foredrag om bord
 • Sejl langs Europas kyst med Hurtigrutens originale ekspeditionsskib M/S Fram

Oversigt

Besøg europæiske kystattraktioner fra nord til syd. Rejsen starter i Bergen, porten til fjordene. Den gamle hansestad er en unik oplevelse med fiskemarkedet og den UNESCO-fredede Bryggen. Bergen er en opvarmning til byliv, inden vi kommer til Amsterdam, der er vores første stop efter at have krydset Nordsøen.

Shopping med smukke omgivelser

I Hollands hovedstad, Amsterdam, kan du udforske både de historiske og moderne bydele til fods, på cykel eller på kanalbåde. Derefter fortsætter turen gennem Den Engelske Kanal til shopping og sightseeing på Guernsey. I Biscayabugten bør du være på dækket for at se for delfiner, hvaler og havfugle.

Længere mod syd mærker ud, at sommeren kommer tilbage. Herkulestårnet, det ældste romerske fyrtårn, der fortsat er i brug, byder os velkommen til A Coruña i Spanien med sin keltiske og romerske arv.

Portugal før og nu

Rejsen fortsætter til Portugals to største byer, Porto og Lissabon. Porto er berømt for sine mange monumenter, der er skabt af verdenskendte arkitekter før og nu. Europas næstældste hovedstad, Lissabon (kun overgået Athen), byder velkommen til UNESCO-beskyttede bygninger og monumenter - og populære fado-aftener med folkemusik på caféer og barer i hele byen.

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten i valgt kahytskategori med helpension.
 • Vind- og vandafvisende jakke.
 • Landgange og udvalgte aktiviteter om bord og på land. 
 • Erfarent ekspeditionshold, der holder faglige foredrag og deltager i landgange og aktiviteter om bord. 
 • Kaffe og te om bord.

Ikke inkluderet

 • Flyrejse og transport. 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring.
 • Bagagehåndtering.
 • Tilvalgsudflugter.

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt.
 • Planlagte landgange afhænger af vejr- og isforhold.
 • Vi tager forbehold for ændringer i program og rejserute
 • Pris på enekahyt kan oplyses
 • Helbredserklæring er obligatorisk
 • Hurtigruten har fleksibel prissætning. Priserne ændrer sig i forhold til efterspørgsel og ledig kapacitet. Bedst mulig pris oplyses ved bestilling.
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Lær mere om havnene og byerne, du kan udforske på denne sydgående ekspedition langs Europas kyst. På denne gamle handelsrute findes livlige byer, historiske seværdigheder og smukke landskaber.

Bergen_©Altafoto_Day 1_1200x600.png

Bergen, Norge


Lokalitet:

Denne ekspedition starter på Norges vestkyst. Bergen kaldes også for "Porten til Norges fjorde" og er en by med international atmosfære, fyldt med historie og traditioner. En storby med landsbycharme. 

At sea_ ©Barbara Schoog_Day 2_1200x600.png

Til søs


Lokalitet:

Vi starter rejsen med en dag på havet, og vores ekspeditionsteam har forberedt en række lærerige foredrag. Nyd en rolig cocktail eller en kop kaffe i baren eller i udkigssalonen, smag på restaurantens dejlige mad, eller nyd freden og roen på dækket. 

Amsterdam_ ©JeniFoto_Shutterstock_Day 3_1200x600.png

Amsterdam, Holland


Lokalitet:

Amsterdam var en lille fiskerby i det 13. århundrede, som har udviklet sig til en af de mest charmerende og kulturelle højborge i verden. Få byer forstår at blande historie med storbyliv som Hollands hovedstad. Mærk historiens vingesus, besøg et af byens mange museer, og oplev byen til fods, på cykel eller i kanalbåd. Vi tilbringer næsten to hele dage her, så du får rig mulighed for at tage med på vores ture og lære byen rigtigt godt at kende.

English Channel_ ©John Hemmings_Shutterstock_Day 4_1200x600.png

Amsterdam og Den Engelske Kanal


Lokalitet:

Vi forlader Amsterdam i løbet af formiddagen. Resten af dagen tilbringer vi i Den Engelske Kanal, som forbinder Nordsøen og Atlanterhavet. Kanalen er verdens travleste søvej med over 500 passerende skibe hver dag. Vores udkigssalon er en god udkigspost til at holde øje med de store oceanliners fra hele verden, der sejler igennem Kanalen.

1200x600_Honfleur_shutterstock_Johannes-Valkama.jpg

Guernsey


Lokalitet:

Guernsey er den næststørste af Kanaløerne og ligger ud for Normandiets kyst i Frankrig. Øerne har en meget indviklet politisk status. De hører under den britiske krone, men tilhører ikke Storbritannien. St. Peter Port i Guernsey anses for en af Europas smukkeste havne og har fungeret som travl havneby siden romertiden. Tilbring dagen med shopping, museumsbesøg, vandreture og cykelture, eller nyd atmosfæren på pub.

At sea_ ©Heather Poon _Day 6_1200x600.png

Til søs


Lokalitet:

En dag til søs er en dag med havsafari, hvor vi kigger efter delfiner, hvaler og havfugle fra dækket. Ekspeditionsholdet fortæller om stedernes historie og biologi i foredragssalen og på dækket.

La Coruna_ ©Anibal Trejo_Shutterstock_Day 7_1200x600.png

A Coruña, Spanien


Lokalitet:

A Coruña er et slaraffenland for historie- og kulturelskere. Spor efter kelterne og romerne giver stedet en mytisk og magisk tiltrækningskraft. Byen havde sin storhedstid i det 14. og 15. århundrede, da den fungerede som havn for engelske pilgrimme på vej til Santiago de Compostela. På vejen ind i havnen passerer vi Herkulesfyret, det ældste aktive fyr fra romertiden. Tag på historisk byvandring, og oplev mindesmærkerne fra de forskellige folkeslag og kulturer, der har givet byen den skønne atmosfære.

Porto ©Mariia Golovianko_Shutterstock_Day 8_1200x600.png

Leixões, Portugal


Lokalitet:

Rejsen fra Leixões til Porto er en kort, men meget interessant tur: Bland nogle monumenter af verdensberømte arkitekter fra fortid og nutid sammen med noget fantastisk barokt billedhuggerarbejde. Tilsæt lidt verdensberømt sød vin og lidt britisk krydderi. Læg det hele ved en stor flod. Så har du Porto! Portugals næststørste by og en af Europas mest karismatiske byer. Byens historiske centrum Ribeira på Douro-flodens nordlige bred står på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Oplev den historiske by fra floden på en bådtur med en tro kopi af de oprindelige "Rabelo-både". Vi tilbringer en dag i Porto og oplever byen og de smukke omgivelser.

Lisbon_ ©INTERPIXELS_Shutterstock_Day 9_1200x600.png

Lissabon, Portugal


Lokalitet:

Lissabon er Europas næstældste hovedstad (efter Athen) og er hjemsted for Bélemtårnet og Jéronimosklostret, begge udpeget af UNESCO som verdenskulturarv. Den gamle by ligger tæt på havnen. Så vejen er kort, hvis du gerne vil opleve både de berømte bygninger som den 45 m høje Santa Justa-elevator bygget i neo-gotisk stil eller smage på Portugal i en af de mange restauranter, caféer eller barer, før du flyver hjem. 

Om bord Oplevelser

Udflugter

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt det, Europas tilbyder på Hurtigrutens mangfoldige tilvalgsudflugter

Forlæng ferien

Rejsen dertil - Bergen og Lissabon

Kontakt os venligst, hvis du ønsker at tilkøbe returflyvning og transport i Lissabon og Bergen