Atlanterhavets smukke øer

Lissabon - Azorerne - Tenerife - Lissabon

På denne rejse oplever du Azorernes rigdom og De Kanariske Øers barske skønhed. Vi starter i historiske Lissabon og sejler til de grønne vulkanske øer, der er på UNESCOs verdensarvliste. Ruten giver dig chance for at opdage perler som dejlige Madeira og Porto Santos isolerede, gyldne strande, inden vi sejler videre til farverige Tenerife og fantastiske La Gomera. Rejsen er en stor blanding af byer, landsbyer og smuk natur, og skibets ekspeditionshold gør det hele til en bedre oplevelse.

  • Udforsk de grønne, vulkanske øer Azorerne
  • Oplev Funchals, Porto Santos og La Gomeras skjulte charme
  • Oplev sofistikerede Lissabon og Tenerifes kunstneriske arv
  • Lær noget af ekspeditionsholdet om den rige opdagelseshistorie, der gemmer sig bag hvert hjørne

Oversigt

Atlanterhavets øer tilbyder en fantastisk rigdom til besøgende: fra rig historie og udsøgt arkitektur til skjulte naturperler og fascinerende kulturer. På denne rejse ser du det bedste af Azorerne og to af de berømte Kanariske Øer på en rundtur, der begynder og slutter i historiske Lissabon.

Syv bakker i historien

Oplev de stejle gader og charmerende kvarterer i LIssabon, hvor M/S Midnatsol venter på ombordstigning.

Azorerne - naturens farver

Med kælenavne som de grønne, lilla og sorte øer får man en idé om, hvor unik og karakteristisk hver af Azorernes destinationer er.

São Miguel er spækket med søer og bølgende bakker, bjerge og grønne sletter. Øens hovedstad er den charmerende universitetsby Ponta Delgada.

Ilha do Faials fantastiske landskab er rigt med det liv, der er opstået efter den seneste vulkan-aktivitet (1950'erne). Den "blå" ø er berømt for sine farverige hortensiaer og vulkan-caldera.

Dejlige og historiske Angra blev grundlagt i det 15. århundrede som et ideelt stoppested for handlende fra den nye verden.

Madeira er kendt som Atlanterhavets perle - en veritabel have i havet med sjældent og frodigt plante- og dyreliv. Funchal er en moderne, kosmopolitisk by med indbydende cafeer, spændende butikker, brostensbelagte gader og en storslået natur.

Den vulkanske ø Porto Santo siges at have helbredende kræfter, der har fået besøgende fra hele verden til at rejse til denne fjerntliggende ø. Nyd at besøge øens gyldne strande.

Kanariske kontraster

De Kanariske Øer Tenerife og La Gomera synes milevidt fra hinanden, men de er kun adskilt af en kort havstrækning. Tenerife har elegant, modernistisk arkitektur, Parque Nacional Teide med Spaniens højeste bjerg og nogle dejlige strande.
La Gomera er mindre besøgt og har en spektakulær skov, der er på UNESCOs verdensarvliste - blandt andet på grund af dens mange spændende plantearter, der trives under de ofte lavthængende skyer.

 

Rejsens pris inkluderer:

• Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
• Vind- og vandafvisende jakke
• Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
• Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landinger og aktiviteter
• Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

• Flyrejser
• Rejseforsikring
• Håndtering af bagage
• Tilvalgsudflugter
• Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag
Om bord Oplevelser

Excursions on your voyage

Challenge your inner explorer and experience everything that the Atlantic islands have to offer with our diverse range of optional excursions.

Fly og hotel

Hurtigruten Land Adventures

Complete your holiday in Europe with a Hurtigruten Land Adventure before your sailing in Lisbon.

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205