Atlanterhavets smukke øer

Lissabon - Azorerne - Tenerife - Lissabon

På denne rejse oplever du Azorernes rigdom og De Kanariske Øers barske skønhed. Vi starter i historiske Lissabon og sejler til de grønne vulkanske øer, der er på UNESCOs verdensarvliste. Ruten giver dig chance for at opdage perler som dejlige Madeira og Porto Santos isolerede, gyldne strande, inden vi sejler videre til farverige Tenerife og fantastiske La Gomera. Rejsen er en stor blanding af byer, landsbyer og smuk natur, og skibets ekspeditionshold gør det hele til en bedre oplevelse.

  • Udforsk de grønne, vulkanske øer Azorerne
  • Oplev Funchals, Porto Santos og La Gomeras skjulte charme
  • Oplev sofistikerede Lissabon og Tenerifes kunstneriske arv
  • Lær noget af ekspeditionsholdet om den rige opdagelseshistorie, der gemmer sig bag hvert hjørne

Oversigt

Atlanterhavets øer tilbyder en fantastisk rigdom til besøgende: fra rig historie og udsøgt arkitektur til skjulte naturperler og fascinerende kulturer. På denne rejse ser du det bedste af Azorerne og to af de berømte Kanariske Øer på en rundtur, der begynder og slutter i historiske Lissabon.

Syv bakker i historien

Oplev de stejle gader og charmerende kvarterer i LIssabon, hvor M/S Midnatsol venter på ombordstigning.

Azorerne - naturens farver

Med kælenavne som de grønne, lilla og sorte øer får man en idé om, hvor unik og karakteristisk hver af Azorernes destinationer er.

São Miguel er spækket med søer og bølgende bakker, bjerge og grønne sletter. Øens hovedstad er den charmerende universitetsby Ponta Delgada.

Ilha do Faials fantastiske landskab er rigt med det liv, der er opstået efter den seneste vulkan-aktivitet (1950'erne). Den "blå" ø er berømt for sine farverige hortensiaer og vulkan-caldera.

Dejlige og historiske Angra blev grundlagt i det 15. århundrede som et ideelt stoppested for handlende fra den nye verden.

Madeira er kendt som Atlanterhavets perle - en veritabel have i havet med sjældent og frodigt plante- og dyreliv. Funchal er en moderne, kosmopolitisk by med indbydende cafeer, spændende butikker, brostensbelagte gader og en storslået natur.

Den vulkanske ø Porto Santo siges at have helbredende kræfter, der har fået besøgende fra hele verden til at rejse til denne fjerntliggende ø. Nyd at besøge øens gyldne strande.

Kanariske kontraster

De Kanariske Øer Tenerife og La Gomera synes milevidt fra hinanden, men de er kun adskilt af en kort havstrækning. Tenerife har elegant, modernistisk arkitektur, Parque Nacional Teide med Spaniens højeste bjerg og nogle dejlige strande.
La Gomera er mindre besøgt og har en spektakulær skov, der er på UNESCOs verdensarvliste - blandt andet på grund af dens mange spændende plantearter, der trives under de ofte lavthængende skyer.

 

Rejsens pris inkluderer:

• Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
• Vind- og vandafvisende jakke
• Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
• Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landinger og aktiviteter
• Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

• Flyrejser
• Rejseforsikring
• Håndtering af bagage
• Tilvalgsudflugter
• Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-og vindforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

6. April 2018

Afrejsehavn Lissabon
Dag 1
day01_lisbon_belem_tower_lisbon_shutterstock_295186196.jpg

Legendariske Lissabon


Lokalitet: Lissabon

Lissabon er en legendarisk by med mange hundrede års historie. Den er bygget på syv høje langs floden Tejos bred. Tag dig tid til at besøge verdensberømte steder som Belémtårnet, inden du går om bord på M/S Midnatsol.

Dag 2-3
day02-3_atsea__adp1907.jpg

På vej mod vulkansk skønhed


Lokalitet: Til søs

Vi sejler vestover mod den vulkanske øgruppe Azorerne. De ni øer er Europas vestlige grænse, og hver af dem har sin unikke karakter. Skibets ekspert-foredragsholdere forbereder dig til besøget. Brug lidt tid til at snakke med de andre rejsende eller nyd bare den dybe afslapning ved at være på havet.

Dag 4
day04_saomiguel_azores_azores_shutterstock_514185586.jpg

Den grønne ø


Lokalitet: São Miguel

São Miguel er kendt som "den grønne ø" og er den største af de ni azoriske øer. Den er domineret af søer, bølgende bakker, bjerge og grønne sletter. Øens hovedstad er den charmerende universitetsby Ponta Delgada. Tag med på en udflugt til Sete Cidades-massivet for at se et vulkansk krater og en søfyldt caldera og tag rundt i det næsten overnaturlige landskab med vulkankegler, pimpstensbunker og lavakupler. Den smukke Lagoa das Sete Cidades er en stor seværdighed i det fredede landskab og betragtes som et af Portugals syv naturvidundere.

Dag 5
1200x600_Ilha-do-Faial_Francesco-Bonino_shutterstock_599854952.jpg

Den blå ø


Lokalitet: Ilha do Faial

Faial er kendt som "Ilha Azul" - den blå ø - på grund af de utallige hortensiaers farve. Øen er et virkelig fredeligt sted med stor naturlig skønhed og en lang og rig kulturarv.

Øen blev væsentligt forandret så sent som i 1957 af et vulkanudbrud, der skabte en sublim blanding af lava og eksotisk vegetation, der gør Faial ideel til vandreture og fugleture.

På en klar dag kan man se den 2.351 meter høje vulkan Ponta de Pico, Portugals højeste bjerg, på naboøen Pico.

Horta på østkysten er øens vigtige havneby med en befolkning på cirka 7.000. Byen ligger smukt ved en charmerende bugt.

Dag 6
day06_angradoheroismo_azores_angra_do_heroismo_shutterstock_172214399.jpg

Den lilla ø


Lokalitet: Angra do Heroismo

Vi besøger Azorernes dejlige, historiske hovedstad. Angra, der blev grundlagt i det 15. århundrede, var et ideelt stoppested for handlende fra den nye verden. Se den historiske fæstning fra det 16. århundrede, São João Baptista. Bag byen ligger bjergmassivet Serra de Santa Barbara truende i vest som en del af øens vilde og kuperede, smukke landskab.

Dag 7
day07_atsea_at_sea.jpg

Kurs mod Madeira


Lokalitet: Til søs

Nyd endnu en idyllisk dag på havet. Indånd den friske, salte luft, slap af med en drink eller en bog og hold udkig efter dyrelivet i det levende hav.

Dag 8
day08_portosanto_porto_santo_madeira_shutterstock_515682247.jpg
Foto: Karol Kozlowski Foto

Det gyldne sands magi


Lokalitet: Porto Santo

Øen er blevet kaldt "en lang strand med en smule jord vedhæftet". Porto Santos vulkanske sand siges at have helbredende kræfter, der har tiltrukket besøgende alle steder fra til den fjerntliggende ø. Nyd at besøg de gyldne strande. Porto Santos barske indre er perfekt til spændende udflugter for natur- og historieelskere. En opdagelsesrejsende ved navn Christopher Columbus havde en kort tid sit hjem i øens hovedstad, Vila Baleira. Hans hus er nu museum.

Dag 9
day09_funchal_funchal_shutterstock_377009491.jpg

Atlanterhavets have


Lokalitet: Funchal, Madeira

Madeira kaldes også Atlanterhavets Perle, og øen er som en veritabel have i oceanet med sjældent og frodigt plante- og dyreliv. Laurissilva-skoven, hvis oprindelse kan spores tilbage til den tertiære periode, er sammensat af stedsegrønne arter, der var dominerende i Europa for 20 millioner år siden, men som nu kun findes her og et par andre isolerede steder. Funchal er en moderne, kosmopolitisk by, med indbydende cafeer, spændende butikker, brostensbelagte gader og storslået natur.

Dag 10
day10_fram-baltics-(day-8)-11.jpg

Afslapning og refleksion


Lokalitet: Til søs

Dagen er din. Slap af på dækket eller indendørs, overvær foredrag og del dine minder med de andre opdagelsesrejsende, mens vi sejler mod De Kanariske Øer.

Dag 11
day11_tenerife_tenerife_ethnographic_park_piramies_shutterstock_387664459.jpg

El Teide og historie


Lokalitet: Tenerife

Santa Cruz de Tenerife er en travl by med stilfuld, moderne arkitektur, mens det indre af øen er domineret af Parque Nacional de Teide og El Teides vulkanske toppe - Spaniens højeste punkt. Deltag en tilvalgsudflugt til den spektakulære vulkan eller til San Cristóbal de la Laguna med dejlig arkitektur fra det 15. århundrede og et aktivt kunstnerisk fællesskab.

Dag 12
day12_lagomera_san-sebastian-de-la-gomera-shutterstock_514269718.jpg

Skønhed laangt fra alfarvej


Lokalitet: La Gomera

San Sebastián de la Gomera er en oase i Atlanterhavet, der besøges langt sjældnere end de andre kanariske øer. Landskabets stejle kløfter og smalle dale har fået øboerne til at udvikle en unik måde at kommunikere på over afstande - en høj hyletone, kaldet el silbo, et fløjtesprog, som UNESCO finder bevaringsværdigt. Øens største attraktion er dens utroligt smukke indre. Parque Nacional Garajonay er et magisk sted, en tæt laurbærskov, der fanger fugt fra tågen, der driver ind fra det omgivende hav.

Dag 13-14
day13-14_2016-09-28_2622_midnatsol_photo_by_andrea_klaussner.jpg

Afslappende rejse mod nord


Lokalitet: Til søs

Vi sejler nordpå til Portugals fastland. Foredragsholderne sætter undervejs hele rejsen i perspektiv med mange interessante præsentationer. Dagen er sidste chance for at slappe af og reflektere med nye venner om de seneste ugers eventyrlige oplevelser.

Dag 15
day15_P1190894.jpg

Op ad Tejo


Lokalitet: Lissabon

De morgenfriske belønnes med en dejlig udsigt over Lissabon, mens vi sejler op ad Tejo-floden, inden vores rejse slutter i Portugals hovedstad.

20. April 2018

Lokalitet Lissabon
Om bord Oplevelser

Excursions on your voyage

Challenge your inner explorer and experience everything that the Atlantic islands have to offer with our diverse range of optional excursions.

Fly og hotel

Hurtigruten Land Adventures

Complete your holiday in Europe with a Hurtigruten Land Adventure before your sailing in Lisbon.

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: $(infinityNumbers.customerCenterDK)