Ekspeditionskrydstogt i det sene efterår fra Tromsø til Hamborg

Ekspeditionskrydstogt i det sene efterår fra Tromsø til Hamborg

Ekspeditionskrydstogt i det sene efterår fra Tromsø til Hamborg

Ekspeditionskrydstogt i det sene efterår fra Tromsø til Hamborg

Rejseinformation 11 dage M/S Spitsbergen
Afrejse
22. oktober 2022
Helpension inkluderet

Kom på et efterårseventyr langs den fortryllende, norske kyst og ned til Hamborg, hvor du vil lære om den levende historie i denne del af Nordeuropa.

Smukke landskaber og Norges fjorde

Når vi sejler syd for Tromsø, vil vi opleve den ikoniske skønhed ved øgruppen Lofoten og besøge den traditionelle fiskerby Svolvær. Nyd den særlige atmosfære i denne region, mens du lærer om vikingehistorie og soler dig i det herlige efterår. Videre sydpå venter der flere naturoplevelser, da vores mål er at besøge den unikke bjergformation Torghatten med hul i og udforske den charmerende by Brønnøysund.

Nyd efterårsfarverne, den sprøde luft og bjergtoppene, der er tilstøvede af frisk sne, mens vi udforsker Norges sydkyst. Lær mere om gletsjere, traditionelt landbrug og livet i de postkortsmukke bosættelser dybt inde i fjordene.

Historiske byer og maleriske øer

En hel dag i Bergen giver dig tid til at nyde det lille centrum, eller tage en tur med svævebanen Fløibanen og få en storslået panoramaudsigt. Bergen er en malerisk by, hvor du kan se gamle træhuse i kvarteret Bryggen, som er fredet af UNESCO. Vi lægger også til i Egursund med de farverige træhuse.

Når vi er kommet ud i Nordsøen, ankommer vi til den lille, tyske ferieø Helgoland, hvor biler er forbudt og gående har fortrinsret. Vores rejse ender i Hamborg, også kaldet “Nordens Venedig” på grund af dens kanalsystem. Nyd de mange seværdigheder i Tysklands andenstørste by, når løvet i de mange parker bliver rødt og gult.

Med os ombord på vores krydstogt er også ekspeditionsteamet, som vil holde foredrag om blandt andet historien, kulturen og dyrelivet, der findes de steder, vi sejler til. Book dit eventyr, og forvent det uventede, når vi udforsker denne dragende region ombord på vores komfortable og stilfulde skib MS Spitsbergen.

Ekspeditionskrydstogt i det sene efterår fra Tromsø til Hamborg Ekspeditionskrydstogt i det sene efterår fra Tromsø til Hamborg
 • Dag 1
  Tromsø, Norge

  Vores eventyr begynder

  22. oktober 2022
  Forventet afgangstid er 21:00

  Historisk har Tromsø været udgangspunktet for adskillige arktiske ekspeditioner, så det er det ideelle sted at starte vores eventyr. I dag kaldes byen nogle gange ‘Nordens Paris’ pga. byens kosmopolitiske udtryk og den sofistikerede stemning – du vil forstå hvorfor.

  Tromsøs seværdigheder omfatter masser af historiske, kulturelle og arkæologiske steder. Den lille by har et levende cafémiljø, en afslappet stemning og en række restauranter, der specialiserer sig i regionens friske råvarer. I centrum finder du nogle interessante butikker, som sælger et udvalg af lokalt fremstillede specialiteter.

  Det mest letgenkendelige vartegn i byen er den arktiske katedral. Den blev bygget så sent som 1965 og har en enorm mosaik i farvet glas. Hvis du vil have frisk luft og en uforlignelig udsigt, skal du tage Fjellheisen-liften til toppen af bjerget Fløyfjellet og sen den storslåede udsigt over byen, fjeldene og fjordene.

  Oplevelsescentret Polaria ligger ikke langt fra centrum – og arkitektonisk ligner det sammenpakket is. Her finder du et arktisk akvarium, udstillinger og en panorama-biograf. Besøg Tromsøs universitetsmuseum, som udstiller norsk natur og kultur. Museet fokuserer på den oprindelige samiske befolkning, men fremhæver også Norges arkæologiske arv, geologi og nordlyset.

  Når du har udforsket Tromsø, venter dit behagelige og elegante ekspeditionsskib MS Spitsbergen på dig i havnen. Når du er ombord, kan du hente din gratis ekspeditionsjakke og finde dig til rette i din kahyt. Bagefter kan du gå på opdagelse på skibet, og der vil være en obligatorisk sikkerhedsøvelse. Om aftenen serveres den første af mange lækre middage ombord, og kaptajnen vil byde os velkommen og ønske os en fantastisk rejse.

  Program før sejladsen

  Der er masser at se og opleve i Tromsø, så hvis du synes, at du gerne vil lære denne charmerende, norske by bedre at kende, før du går ombord, anbefaler vi, at du booker vores valgfrie program før sejladsen. Det omfatter en tur i liften til toppen af et nærliggende fjeld og en overnatning på et dejligt, centralt beliggende hotel.

  Dag 1
  Tromsø, Norge

  Vores eventyr begynder

 • Dag 2
  Svolvær, Norge

  Majestætisk skønhed på Lofoten

  23. oktober 2022

  Denne billedskønne øgruppe vil virkelig tage pusten fra dig. Lofoten er en gruppe af virkeligt smukke øer, hvis kulturelle rødder er tæt knyttet til vikingerne. Kombinationen af dramatiske tinder, skjulte bugter og klart vand er simpelthen smukkere end noget andet. Lofoten er også kendt for sine charmerende landsbyer og rolige sandstrande.

  Det har i århundreder været en livsstil at leve af havet, og du kan se fiskerlandsbyerne med deres kønne hytter – eller rorbu’er – som står i rækker langs kysten. Disse hytter blev oprindeligt bygget til at huse dem, der kom her i sæsonen for at fiske efter torsk, og giver landsbyerne en stemning af forgangne tider.

  Det kan også være, at du får øje på de træstativer, der kaldes hjell , spredt langs byens kyst. På disse stativer tørres torsken uden at tilsætte salt, så det bliver til tørrfisk – eller klipfisk på dansk – en værdsat, lokal delikatesse. Det er en livsstil på Lofoten at fange og behandle torsk på denne måde, og du vil mange steder se spor efter øboernes stolte fiskeri-arv.

  Svolvær er øgruppens største by og ligger tæt på Lofotens mange storslåede seværdigheder og giver nem adgang til aktiviteter som kajak og naturvandringer. Du finder også spændende butikker, gallerier, caféer og restauranter spredt rundt i byen.

  • Inkluderet Vandretur i fiskerby
  Dag 2
  Svolvær, Norge

  Majestætisk skønhed på Lofoten

 • Dag 3
  Svartisen, Norge

  Gletsjer af sort is

  24. oktober 2022

  Vi sejler ind i Holandsfjorden fra Helgelands kyst i dag for at nå frem til den gletsjer, der hedder Svartisen. Svartisen betyder ‘sort is’ og dækker knap 600 km2 og har 60 tunger, hvilket gør den til Norges næststørste gletsjer efter Jostedalsbreen. Den består faktisk af to særskilte gletsjere, Vestisen og Østisen, som adskilles af en bred dal. Når du ser denne utrolige gletsjer første gang, vil den fryse sig fast i din hukommelse!

  Svartisen betyder måske ‘sort is’, men dens rigtige farve varierer fra turkis til mørkeblå, men aldrig helt sort. Under den ca. 200 meter tykke is er der dybe tunneller, der når ned til bjergenes rod. Det er hjemsted for et uafhængigt center for gletsjerforskning, som er oprettet for at hjælpe forskere til bedre at forstå fænomenet smeltevand.

  Vores mål for i dag er at gå i land på den lokale kaj og se nærmere på dette frosne vidunder og udforske det til fods. Dagen bruges på at udforske Engenbreen, en arm af gletsjeren, som vi kan nå, og som strækker sig helt ud til havet. Inde i bjergene mod øst er der kalkhuler, som kan udforskes ved at følge en markeret rute.

  Om eftermiddagen vender du tilbage til MS Spitsbergen og varmer dine tæer og får måske noget varmt at drikke efter morgenens iskolde eventyr. Hvorfor ikke blive varmet helt igennem i vores utrolige panorama-sauna, hvor du kan slappe helt af til en fantastisk udsigt over landskabet udenfor. Der er også boblebad ude på dækket, hvis du ikke har prøvet dem endnu.

  • Inkluderet Gåtur til Svartisen
  Dag 3
  Svartisen, Norge

  Gletsjer af sort is

 • Dag 4
  Torghatten, Norge

  Hullet i kongebjerget

  25. oktober 2022

  Om morgenen sejler vi forbi de mange små øer, der ligger drysset ud over Helgelands amt. Fra skibet kan du se toppene af bjergkæden De syv søstre, som iflg. nordisk mytologi er syv forstenede troldesøstre.

  Dagens mål er at udforske Torghatten, som er et mindre fjeld uden for byen Brønnøysund. Sammenlignet med andre fjelde er dets ca. 260 meter ikke just noget Mount Everest, men det specielle ved bjerget er et særligt hul, der går lige igennem. Dette usædvanlige træk har gjort bjerget til et af de mest fotograferede steder i Norge.

  Vi planlægger at kaste anker i nærheden og sejle ind til kysten i små både. Hvis vejret vil det anderledes, lægger vi til i en nærliggende havn og kører til Torghatten i bus. Geologer er generelt enige om, at den videnskabelige forklaring på bjergets knap 30 meter høje hul er erosion under den seneste istid. Men det er ikke den eneste forklaring på det usædvanlige fænomen.

  Norske folkesagn fortæller om trolden Hestmannen, som blev vildt forelsket i den skønne mø Lekamøya. Da hans tilnærmelser blev afvist, blev Hestmannen rasende og skød en pil efter hende. Pilen gik lige igennem bjerget og skabte et kæmpe hul. Troldekongen fra Sømna-bjerget overværede dette og kastede sin hat i vejen for pilen lige i tide til at redde Lekamøya.

  Men historiens slutning tager en drejning. Lige da bjergets konge kaster sin hat, sendte solen sine første stråler hen over horisonten og forvandlede alle troldene til sten. Lekamøya er selv udødeliggjort som et lille fjeld syd for Torghatten.

  Hvis du er klar til eventyr, kan du følge med ekspeditionsteamet på en vandretur op til hullet i fjeldet. For en lidt mindre anstrengende tur findes der en alternativ gåtur rundt om bjerget.

  Dag 4
  Torghatten, Norge

  Hullet i kongebjerget

 • Dag 5
  Åndalsnes, Norge

  Betagende bjerglandskab

  26. oktober 2022

  I dag sejler vi ad Romsdalsfjorden mod den lille bosættelse Åndalsnes, som ligger dybt inde i Romsdalen. På vejen kan det være, at vi ser den første sne, der er drysset over bjergtinderne og gør det smukke landskab med øer og stenede rev langs kysten endnu smukkere.

  Åndalsnes fungerer som basecamp for udforskning af Romsdalsfjorden. Herfra kan du tage på eventyr til Trollveggen, som er den højeste, lodrette klippevæg i Europa og hæver sig majestætisk over dalen. For at få den bedste udsigt kan du hoppe på Romsdal-liften til bjergstationen på Nesaksla, knap 700 meter over fjorden. Derfra får du et fantastisk udsyn ned til Åndalsnes og Romsdalsfjorden.

  Landskabet her er virkeligt enestående. Jo Nesbø skriver lyrisk om regionen i sin roman Flaggermusmannen – eller Flagermusmanden – med ordene “at det var der Gud begyndte, da han skabte verden, og at han havde brugt så lang tid på naturen i Romsdalen, at resten af verden måtte gøres færdig i huj og hast for at blive færdig til søndag.”

  Dalen kan opleves fra mange vinkler. Hvis du vil opleve dalen i øjenhøjde, kan du følge en af de lokale vandreruter. For dem som har mod på en udfordring, anbefaler vi vandreture på fjeldryggen Romsdalseggen eller bare op til udsigtsposten Rampestreken, som ligger ca. 560 meter over landsbyen.

  Det topmoderne bjergmuseum Norsk Tindesenter ligger i Åndalsnes. Her får du indsigt i historien om bjergvandring i Norge og kan prøve noget af det udstillede udstyr.

  Lige før spisetid sejler vi mod Norges længste og dybeste fjord – Sognefjorden.

  • Inkluderet Norsk bjergbestigningscenter
  Dag 5
  Åndalsnes, Norge

  Betagende bjerglandskab

 • Dag 6
  Fjærland, Norge

  Norges længste fjord

  27. oktober 2022

  Ved frokosttide sejler vi ind i Sognefjorden, også kendt som‘Fjordenes konge’ fordi det er den længste og dybeste i Norge. Den strækker sig ca. 200 km fra kysten ind i landet, og vores plan er at sejle dybt ind i fjordens indre og besøge den lillebitte landsby Fjærland.

  Der bor kun ca. 300 mennesker i idylliske Fjærland, og når du går i land, vil du opleve præcis, hvor charmerende og indtagende denne lille, gamle landsby er. Fjærland er udnævnt som norsk bogby, hvilket betyder, at der er mange bøger her. Her findes der idylliske antikvar-boghandlere på næsten hvert gadehjørne. Faktisk siges det, at der er mere end 4 km hylder med bøger i denne lille landsby – det perfekte sted at købe lidt at læse i.

  Det er også her, Sognefjorden møder en af Norges mest kendte gletsjere, Jostedalsbreen. Det er den største gletsjer på det europæiske kontinent, og den har flere arme, der rækker ud i flere retninger, herunder Bøyabreen og Supphellebreen.

  Besøg det norske gletsjermuseum, og hør mere om, hvordan gletsjerne blev skabt. Dette prisvindende museum er designet af den berømte arkitekt Sverre Fehn, og der kan du få lov at interagere med udstillingerne, der forklarer, hvorfor isen er blå, og hvordan fjordene blev skabt. Du kan endda udføre ‘cool’ eksperimenter med 1000 år gammel gletsjer-is.

  • Inkluderet Fjærland: Forstå Norges gletsjere
  Dag 6
  Fjærland, Norge

  Norges længste fjord

 • Dag 7
  Bergen, Norge

  Norges tidligere hovedstad er stadig charmerende

  28. oktober 2022

  Vi ankommer til Bergen om morgenen. Det siges ofte, at Bergen er en af Norges mest billedskønne store byer, og du vil hurtigt opdage hvorfor. Byen er omgivet af syv fjelde og smukke fjordlandskaber. Det er byens unikke charme, der har gjort den så berømt, og det skal du bare mærke på egen krop.

  Bergen blev grundlagt i år 1070 og kendt som porten til fjordene; byen var i mange år Norges hovedstad. Du vil se, at byen har bevaret en stor del af sin lokale karakter, arv og tiltrækning. Nyd at slentre rundt i de gamle gader og stræder, hvor folk har boet i århundreder.

  I Bergen har vi inkluderet en udflugt til fjeldet Fløyen. En bjergbane har i over hundrede år transporteret besøgende til bjergets top. Derfra får du en fantastisk udsigt over den billedskønne by og kan se blandingen af farverige huse, fjeldlandskaber og klart, blåt vand. Hvis der er tid, får vi måske også mulighed for at tage en kort vandretur ind i den alpine skov.

  Når vi er tilbage i centrum igen, kan du tilbringe nogen tid på at slentre en tur i brostensbelagte gader og gyder i denne livlige, kompakte by. Sørg for at besøge de farverige træhuse i det historiske havnekvarter Bryggen, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Området er fra det 14. århundrede og huser nu små butikker, der sælger et udvalg af kunst og kunsthåndværk. Over for Bryggen ligger Bergens berømte fiskemarked, som er fyldt med indtryk, der skal ses, høres – og duftes.

  Dag 7
  Bergen, Norge

  Norges tidligere hovedstad er stadig charmerende

 • Dag 8
  Eidfjord, Norge

  Utrolige vandfald

  29. oktober 2022

  I dag tager vi ind i landet og sejler ind i Hardangerfjorden, Norges næststørste fjord. Denne imponerende vandvej snor sig knap 180 km ind i hjertet af Norges kystlinje. Undervejs sejler vi forbi mange idylliske landsbyer som Rosendal, Sunndal og Ulvik. Her nede i det sydvestlige Norge er klimaet normalt mildt om efteråret.

  Der går adskillige timer, før vi når dagens destination inderst i fjorden, Eidfjord. Det er en meget gammel bosættelse, og der har været menneskelig aktivitet her i over 1000 år. Ikke langt fra landsbyen findes rester af vikingernes gravhøje. Den gamle Eidfjord kirke blev bygget i 1309 og ligger lige i centrum med de smukke bjerge som kulisse.

  Eidfjord er det perfekte sted at starte sit eventyr i Hardangervidda-nationalparken eller til en af de mange vandfald i området. Det mest berømte er Vøringsfossen, som fra ca. 180 meters højde sender vand ned gennem Måbødalen. Vi kan nå flere udsigtsposter, hvorfra vi kan se dette utrolige syn, bl.a. den nybyggede udsigtsplatform ved Fossli Hotel.

  Vores ekspeditionsteam står klar med råd om de bedste ruter at gå rundt i byen, og du har også mulighed for at tage med dem på nogle vandre- eller kajakture. Eidfjord har også nogle få caféer, restauranter og butikker, hvor du kan købe en souvenir eller bare nyde en kop kaffe og udsigten.

  Så snart solen går ned, sejler vi fra Eidfjord og ud af Hardangerfjorden mod vores næste eventyr.

  • Inkluderet Eidfjords naturlige seværdigheder
  Dag 8
  Eidfjord, Norge

  Utrolige vandfald

 • Dag 9
  Egersund, Norge

  Billedskøn by med træhuse

  30. oktober 2022

  Du vil elske Egersund med dens hyggelige stemning. Byen er berømt for sine træhuse malet i livlige farver – et velkomment syn, når du nærmer dig havnen. Afhængig af vejrforholdene er målet at nå til Egersund tidligt om morgenen.

  Der har boet mennesker omkring Egersund siden stenalderen. Du vil flere steder rundt om i byen finde ruiner, der stammer tilbage til de tidligere migrationer omkring 400-600 f.v.t., og i nærheden er der fundet gamle runer skåret ind i sten. Det er også en af Norges bedste naturlige havne, og målt på mængden af fisk, der blev halet i land hvert år, var det den største i landet.

  Nyd at gå på opdagelse i den hyggelige bymidte, hvor nogle af de bedste eksemplarer af træhuse er bevaret. Et par stykker er endda 160 år gamle. Det varierede og smukke landskab, der omgiver byen, er skønt at vandre i, og der findes adskillige vandrestier.

  For at få en panoramaudsigt over byen og kysten anbefaler vi, at du vandrer til udsigtspunktet Varberg ca. 15 minutter fra bymidten. Du vil få en fantastisk udsigt over hele byen fra dette fremskudte punkt og se de mange farvede bygninger langt nede i dalen og omgivet af træer klædt i efterårets farver.

  En valgfri vandretur med ekspeditionsteamet tilbydes om morgenen. Efter frokost sejler vi ud på Nordsøen mod øen Helgoland, som er vores første stop i Tyskland.

  Dag 9
  Egersund, Norge

  Billedskøn by med træhuse

 • Dag 10
  Helgoland, Tyskland

  En afslappende oase af ro

  31. oktober 2022

  Efter frokost ankommer vi til Helgoland, som ligger knap 50 km fra det tyske fastland.

  Helgoland indgår i Tysklands eneste øgruppe og er et rødt sandstensfremspring, der er kendt for sin uformelle feriestemning og rigeligt med hummere. Helgoland blev oprindeligt grundlagt af friserne i middelalderen og blev en selvstændig sørøverbase. Siden dengang har den mange gange været på skiftevis danske, engelsk og tyske hænder. Faktisk byttede briterne i 1891 den for den afrikanske tropeø Zanzibar, som på det tidspunkt var under tysk herredømme.

  Der er ikke mange mennesker på dette tidspunkt af året, og farverne er efterårsbløde. Nyd at slentre gennem de charmerende gader og se de farverige fiskerhuse, der ligger langs havnepromenaden. De blev oprindeligt brugt til opbevaring, men huser i dag restauranter og souvenir-butikker. Med undtagelse af nogle få taxaer er der ingen biler på øen, hvilket bidrager til den behageligt rolige stemning.

  Der er et par spændende museer, hvis du vil høre mere om øens farverige historier. Men hvis du hellere vil være aktiv, byder øen på flere vandreruter, hvor nogle går langs klipperne. En vandretur langs kysten vil føre dig til klippeformationen Lange Anna. ‘Lange Anna' udgør sammen med sin ‘lillesøster’ to toppe, der springer ud af havet.

  Efter en dejlig dag på denne behagelige og lidt usædvanlige ferie ø er det tid til at komme tilbage til skibet og sætte kursen mod Hamborg.

  Dag 10
  Helgoland, Tyskland

  En afslappende oase af ro

 • Dag 11
  Hamborg, Tyskland

  Sidste stop er “Nordens Venedig”

  1. november 2022
  Forventet ankomsttidspunkt er 06:00

  Dit ekspeditionskrydstogt slutter i Hamborg. Når du er gået i land og sagt farvel til besætningen, ekspeditionsteamet og dine nye venner, har du forhåbentlig lidt tid til at opdage lidt af denne store, tyske by.

  Hamborg er Tysklands næststørste by og har et af de mest grønne bymiljøer i hele Europa.

  Byen kaldes nogle gange ‘Nordens Venedig’ pga. dens mange kanaler. Du kan tage en bådtur for rigtigt at nyde byens vandveje. Du kan også komme rundt til fods, på cykel eller på en turistbus, hvor man kan stå på og af, som man vil.

  Besøg den gamle flydedok Landungsbrücken, se gamle skibe og værfter, bygninger langs havnefronten og den gamle Elbtunnel. Gå op i det 132 meter høje klokketårn i den berømte St Michaels-kirke for at få en betagende udsigt over byen.

  Mange af seværdighederne er koncentreret i Altstadt, den gamle bydel. Se kirkerne St. Catherines og St. Nikolai, oplev husene med træskelet i den historiske gade Deichstraße, og se det imponerende rådhus på pladsen Rathausmarkt.

  Besøg verdens største kompleks af lagerbygninger ved Kontorhausviertel og Speicherstadt, som sammen med Chilehaus er steder på UNESCO's verdensarvsliste. Hvis du kun skal vælge ét museum at besøge, så regnes Hamburg Kunsthalle for at være landets førende kunstmuseum. Du kan dele din sightseeing-tur op med lidt vinduesshopping i Mönckebergstraße, eller få en traditionel hamburgerret, som f.eks. aalsuppe, en skinkesuppe med tørret frugt, eller labskaus, labskovs på dansk, som er oksefars med kartofler og pickles.

  Uanset hvad du vælger at gøre, håber vi, at vi ses igen inden alt for længe på endnu et eventyr med os!

  Program efter sejladsen

  Hamborg er et forlænget ophold værd, hvis du har tiden. Vi anbefaler, at du booker vores valgfri program efter sejladsen, som inkluderer en bytur til de vigtigste seværdigheder og et besøg på Elbphilharmonies koncertsals udsigtsbalkon.

  Dag 11
  Hamborg, Tyskland

  Sidste stop er “Nordens Venedig”

Afrejser

2022

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Oktober:
22.

Dette er inkluderet

Inkluderet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt videnskabscentret, som har et omfattende bibliotek og avancerede biologiske og geologiske mikroskoper og prøver
 • De civile videnskabsprogrammer giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Nyd skibets boblebade, panoramiske sauna og indendørs motionscenter
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotograferne hjælper dig med dine kameraindstillinger

Ikke inkluderet

 • Flyrejse
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - frivillig deltagelse

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
Longyearbyen, Svalbard - MS Spitsbergen
Foto: Genna Roland
Et stort skib i vandet
En stor seng i et værelse
Dit skib

M/S Spitsbergen

Byggeår 2009
Renoveret 2016
Skibsværft Estaleiro Navais de Viana do Castelo (POR)
Passagerkapacitet 180
Senge 243
Bilkapacitet 0
Brutto last 7.344 tons
Længde 100,54 meter
Ræling 18 meter
Fart 14,5 knob
Longyearbyen, Svalbard - MS Spitsbergen
Foto: Genna Roland

M/S Spitsbergen tager dig med på en rejse langt ud over det ordinære. Hun sejler langs den norske kyst fra september til maj, og bliver en del af vores globale ekspeditionssejladser resten af året.

Læs mere om M/S Spitsbergen

A group of people posing for the camera
Foto: Stefan Dall / Hurtigruten
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om