De Britiske Øer – Fjerntliggende øer, naturvidundere og en alsidig kystlinje

De Britiske Øer – Fjerntliggende øer, naturvidundere og en alsidig kystlinje

De Britiske Øer – Fjerntliggende øer, naturvidundere og en alsidig kystlinje

De Britiske Øer – Fjerntliggende øer, naturvidundere og en alsidig kystlinje

Rejseinformation 13 dage MS Maud
Afrejser
19. april 2023
22. maj 2023
3. juni 2023
Pris fra
kr 32.383
Helpension inkluderet

Nyd en unik kystudforskning langs De Britiske Øer og videre, og oplev dyrelivet, naturen og den særlige historie på disse forskelligartede destinationer.

Natur og historie

Fra Dover sejler vi langs Englands sydkyst og op til De Britiske Øers vestkyst til Hebriderne, før vi vender tilbage til Dover via forskellige havne. Denne ekspedition er tæt pakket med oplevelser, da vi kommer til England, Wales, Nordirland, Isle of Man, Irland, Skotland og Hebriderne. Se, hvordan natur og arv på forskellig vis har formet hver enkelt destinations kultur. Ud over ​​maleriske byer og historiske vartegn vil vi opleve vilde landskaber, gå ad naturskønne kyststier og forbi imponerende naturlandskabsformer.

Erfarent ekspeditionsteam

Fugleentusiaster vil elske fuglelivet på den største fuglekoloni i Europa i øgruppen Saint Kilda, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Du vil lære om den gamle historie på Isle of Man og Irlands Waterford og beundre Devons smukke landskaber. Få en drink og nyd udsigten på whiskyøen Islay, og bliv imponeret over den vilde skønhed og farverige huse på Mull.

Den sande betydning af ekspeditionssejlads vil blive tydelig, når vi tager til sjældent besøgte destinationer og tager dig med på landgange i naturen med vores kyndige og erfarne ekspeditionsteam, der altid står klar til at guide dig.

De Britiske Øer – Fjerntliggende øer, naturvidundere og en alsidig kystlinje De Britiske Øer – Fjerntliggende øer, naturvidundere og en alsidig kystlinje
 • Dag 1
  Dover, England

  Din rejse starter

  Forventet afgangstid er 18:00

  Inden du går ombord på skibet i dag, kan du eventuelt tage dig tid til at udforske kystbyen Dover med dens storslåede middelalderslot.

  Dit komfortable ekspeditionsskib MS Maud vil være klar og vente på dig i havnen i Dover. Når du er kommet ombord, og efter check-in, får du din gratis vind- og vandtætte ekspeditionsjakke, som helt sikkert vil være praktisk i det uforudsigelige vejr. Der vil være tid til at komme på plads i din kahyt og udforske lidt af skibet, inden du skal deltage i en obligatorisk sikkerhedsøvelse inden afrejsen.

  Og med det er vi på vej! MS Maud sejler fra Dover langs den sydlige kyst for et eventyr hele vejen op til Hebriderne, rundt om de forskelligartede øer og De Britiske Øers kystlinje og videre.

  Du vil blive budt velkommen af dit venlige og energiske ekspeditionsteam. De vil forberede dig på de spændende dage fremover, men deres første prioritet vil være at gennemgå vigtige sundheds- og sikkerhedsprincipper med dig for at sikre, at du og dine medopdagelsesrejsende altid er sikre og har det godt på hele krydstogtet.

  Stræk dine nyfundne søben ud på dækket, og lær de forskellige områder af skibet at kende, dit nye hjem de næste 13 dage. Nyd din første middag ombord på skibet, og se frem til mange flere lækre måltider. Hæv dit glas, og slut dig til kaptajnen og besætningen, mens de skåler for en fornøjelig ekspedition sammen.

  Bemærk, da dette er et ekspeditionskrydstogt, kan rækkefølgen af ​​stop ændre sig på grund af lokale omstændigheder.

  Dag 1
  Dover, England

  Din rejse starter

 • Dag 2
  Til søs

  Slap af og få viden

  Nyd en idyllisk dag til søs med masser at lave. Du vil have masser af tid til at slappe af og komme i det helt rette humør til dette ekspeditionskrydstogt. Nyd udsigten fra MS Mauds vidtstrakte observationsdæk, fordyb dig i en god bog sammen med et stykke friskbagt kage fra Fredheim-restauranten eller udnyt motionscentret og boblebadene fuldt ud.

  Du vil også blive inviteret til foredrag, der afholdes af ekspeditionsteamet, erfarne opdagelsesrejsende, der med glæde deler deres omfattende viden om De Britiske Øer med dig. Der vil være nye emner hver dag, og de vil ofte være relevante for det område, du sejler i, så i dag lærer du måske om den walisiske historie eller Pembrokeshire-kysten. Denne ekstra indsigt vil forstærke din oplevelse og udfylde din følelse af opdagelse med skønne detaljer. Vores professionelle fotografer ombord vil også være til rådighed for at give de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv.

  Dag 2
  Til søs

  Slap af og få viden

 • Dag 3
  Fishguard, Wales

  Maleriske landsbyer og forhistoriske forter

  Vores første anløbshavn på vores udforskning af De Britiske Øer, mellem Preseli-bakkerne og Pembrokeshire-kysten, er den charmerende fiskerby Fishguard. Opdelt i to af en stejl, snoet bakke er Lower Fishguard hjemsted for den oprindelige landsby og havn, mens den “nye” by er beliggende på en klippetop med en spektakulær udsigt.

  Fishguard har æren af ​​at være det berygtede sted for den “sidste invasion af Storbritannien” af ​​franskmændene i 1797. Det lokale bibliotek huser en 30 meter lang gobelin, i stil med Bayeux-tapetet, der skildrer invasionen.

  Fra Lower Fishguard kan du udforske de gamle skove i Gwaun Valley, der strækker sig mod Preseli Hills. Følg en vandresti, der går forbi floden Gwaun, stensætningen Llanychllwydog fra middelalderen, St Brynach’s-kirken og pubben Dyffryn Arms, der drives af den lokale legende Bessie. Hvis du er glad for smukke, anlagte haver, så gå mod haverne ved Dyffryn Fernant.

  I udkanten af ​​Fishguard kan du gå op ad bakken til Castle Point til ruinerne af Fishguard Fort for at få en fantastisk udsigt over havnen. Herfra kan du også nyde en gåtur langs en strækning af vandreruten Pembrokeshire Coast Path.

  Længere vest for Fishguard kan du gå en tur langs en strækning af kyststien på Pencaer-halvøen med udsigt til fyrtårnet på Strumble Head. Det er også et fantastisk sted til at se havfugle, sæler og marsvin.

  Området er også hjemsted for en række voldsteder fra jernalderen, bosættelser og neolitiske gravhøje. Ca. 30 minutter fra Fishguard finder du rekonstruerede rundhuse i Castell Henllys, hvor udklædte guider deler historien om den lokale Demetae-stamme.

  • Inkluderet Bustur til Saint David’s
  Dag 3
  Fishguard, Wales

  Maleriske landsbyer og forhistoriske forter

 • Dag 4
  Belfast, Nordirland

  Elegante Belfast

  Vi sejler til Belfast, der er en by med en stolt søfartshistorie og var Titanics fødested. Historieinteresserede vil nyde Ulster Museum og Belfast Castle, mens naturelskere kan besøge de botaniske haver.

  Gå en tur i de brostensbelagte gader i det smarte kvarter omkring katedralen med dets elegante, victorianske arkitektur og kig indenfor i Saint Anne's Cathedral for at se de smukke mosaikker. På Donegall Square findes historiske vartegn som rådhuset og Grand Opera House med dets smukke facade.

  Belfast giver også adgang til ikoniske Giant’s Causeway og den forrevne, nordlige kystlinje. Udforsk de høje klipper og naturvidunderets karakteristiske sekskantede søjler.

  Dag 4
  Belfast, Nordirland

  Elegante Belfast

 • Dag 5
  Tobermory, Isle of Mull, Skotland

  Farverig fiskerihavn

  Tobermory er hovedbyen på Isle of Mull. Når vi nærmer os havnefronten, bydes vi velkommen af rækken af karakteristiske, farvestrålende georgianske huse. Udforsk denne lille by, der er pakket med caféer, restauranter og butikker med kunsthåndværk – og endda med eget whiskydestilleri.

  Hvis forholdene tillader det, tager vi til Loch Sunart, der er en smuk havvandssø, som kun få andre besøger. Havområdet er beskyttet, og det klare vand har et rigt økosystem og er et tilholdssted for oddere. Det er også et fantastisk sted at se delfiner og marsvin.

  Dag 5
  Tobermory, Isle of Mull, Skotland

  Farverig fiskerihavn

 • Dag 6
  St. Kilda, Hirta Island, Skotland

  UNESCO-skat, genvundet af naturen

  Der er kun én måde, man kan beskrive den lille, klippefyldte St Kilda på: vild. Derfor er vores besøg i dette stormtossede øhav med sine betagende havklipper og kogende hav helt afhængigt af vejret.

  Som et dobbelt UNESCO-verdensarvssted og “juvelen i kronen” af National Trust for Scotland er et besøg til St Kilda en uforglemmelig oplevelse. De fjerntliggende øer, som er resterne af et vulkansk krater, giver klippeafsatser for tusindvis af ynglende havfugle. Og hvad mere er, de får ofte besøg af vågehvaler. Hvis du er heldig, kan du muligvis få øje på en i det hvirvlende vand, der omgiver de takkede bjergklipper. Øen Hirta i øgruppen St Kilda var Storbritanniens fjerneste øsamfund, hvor der har kontiuerligt har boet folk i 4000 år, indtil befolkningen blev evakueret i 1930 på deres egen anmodning. Det lille museum, der er tilbage, er et bevis på, hvor hårdt livet var på denne isolerede ø.

  Men ved at sætte foden på St Kilda vil du snart se, at øen langt fra er øde – den er hjemsted for et væld af havfugle, herunder over 60.000 par suler – den næststørste koloni af suler i verden!! Der er en god chance for at få øje på andre havfugle, herunder atlantiske søpapegøjer, mallemukker, almindelige lomvier og sortbenede rider. Det er derfor, at St Kilda bliver betragtet som en af de vigtigste steder for havfuglekolonier i Europa.

  Udover fugleliv kan du muligvis også få øje på andre øboere, hvis du ser efter. En gammel race af får – soay-får – lever vildt her, ligesom en række andre sjældne racer, herunder St Kilda-mus og St Kilda-smutte. Se, om du kan finde nogen af dem!

  Udforsk den forladte landsby, og se de karakteristiske “cleits” – cirkulære stenbygninger, der blev brugt til opbevaring af tørv, æg og røgede søpapegøjer, inden du går tilbage til skibet og vores noget mindre primitive spisemuligheder.

  • Inkluderet Landgang ved St Kilda
  Dag 6
  St. Kilda, Hirta Island, Skotland

  UNESCO-skat, genvundet af naturen

 • Dag 7
  Stornoway, Lewis, Skotland

  De Ydre Hebriders hovedstad

  Stornoway er hovedstaden på Isle of Lewis og Harris, en ø, der er berømt for sine uberørte strande, neolitiske steder og tweed-workshops. Forbered dig på at træde tilbage i tiden, mens du undersøger gamle ruiner og stirrer med forundring på de mystiske stående Callanish-sten og går rundt på den travle havnefront og i gaderne i øens hovedby.

  Stornoway, der oprindeligt var en vikingeby, er den største by på Lewis og Harris – en enkelt ø med to navne, der betegner den nordlige og sydlige del. Det er den største og nordligst beliggende ø i de Ydre Hebrider, også kaldet de vestlige øer. Udforsk Lews Castle i imponerende nygotisk stil, hvorfra der er udsigt over havnen i Stornoway. Ud over at besøge dets museum kan du også slentre rundt på grunden og få en betagende udsigt over det blækblå hav. Eller hvorfor ikke gøre holdt, og få en “wee dram” på slottets helt egen whisky-bar.

  Harris er berømt for sit uldtweedstof, og du kan finde jakker, bukser og hatte til salg i butikkerne på hele øen – perfekt som gave eller et minde. Efter besøg til butikker, museer og gamle slotte kan du få rystet spindelvævet af dig på en gåtur.

  Et besøg på Lewis og Harris er naturligvis ikke fuldendt uden at se de stående Callanish-sten (Calanais på gælisk), en magisk ring af monolitter, hvis oprindelse er indhyllet af mystik. Et andet atmosfærisk sted er Blackhouse i Arnol, en fuldstændigt restaureret stråtækt, traditionel bolig, som giver et fascinerende glimt ind i fortiden.

  Hvis du har lyst til en gåtur, er der mange ruter at vælge blandt, hvoraf Lewis er den med færrest bakker. Mens du udforsker øen, skal du holde udkig efter kronhjorte, ørne, oddere, suler og sommerfugle – den vilde side af denne smukke ø tiltrækker naturelskere fra hele verden.

  • Inkluderet Gåtur til Lews Castle
  Dag 7
  Stornoway, Lewis, Skotland

  De Ydre Hebriders hovedstad

 • Dag 8
  Islay, Skotland

  Skotsk øliv, destilleret

  Fyr op under din eventyrånd, og træd ud på en ø, der er berømt for sin whisky, dyreliv og uldne klædningsstykker.

  Det er ikke for ingenting, at Islay kaldes for “whisky-øen”. Der er 9 fungerende destillerier her, og deres tørvede single malt sælges over hele verden. En af de større øer, og med en kystlinje på 209 km, talrige rolige sandstrande. Der venter fantastiske vandreture til klippetoppe, og der er en ret så smuk og berømt, men krævende golfbane på Oa-halvøen.

  Der er masser af historie på Islay, med stående sten og en stencirkel, der viser, at øen var beboet helt tilbage i den yngre stenalder. Islay var engang kendt som Lordship of the Isles, og du kan udforske den mystiske bosættelse ved Finlaggan, som stadig er det vigtigste arkæologiske sted på øen- Rundt om på øen står også flere keltiske kors.

  Islay er et paradis for vilde dyr med over 200 fuglearter, herunder strandskader, suler, terner og skarver samt musvåger, blå kærhøge og endda havørne. Fra strandene kan du af og til se delfiner og brugdehajer, og du kan endda se oddere, hvis du er tålmodig.

  Gå på opdagelse i den charmerende, lille by Bowmore, hvor der er butikker, en interessant rundkirke samt flere hyggelige pubber og restauranter. Det er sandsynligvis det eneste sted i verden, hvor du kan få en Hebride-pizza – eller “peat-za” – med krabbe- og hummerkød.

  Det vrimler med kunst og kunsthåndværk i Bowmore, og du kan besøge keramikere, quiltere og kunstnere i deres workshops. Besøg Islay Woollen Mill, i nærheden af Bridgend, der lavede skotskternet tøj til Mel Gibson i Braveheart, samt Liam Neesons kilt i Rob Roy.

  Ingen tur til Islay ville naturligvis være komplet uden et besøg til i det mindste et af dets berømte destillerier. Bruichladdich, Laphroaig, Bunnahabhain, Ardbeg og Bowmore er blandt de mest kendte.

  • Inkluderet Gåtur ved Islay Coast
  Dag 8
  Islay, Skotland

  Skotsk øliv, destilleret

 • Dag 9
  Douglas, Isle of Man

  Vikingehistorie på en keltisk ø

  Tag dit kamera med, og gå ud på dækket, mens vi sejler ind mod Douglas – den smukke ankomst er en oplevelse værd! Vi lægger måske til for at opleve hovedstaden på Isle of Man, en spændende ø, der er fuld af karakter. Lær om øens keltiske og vikingearv, gå i sporet af dens udvikling som et victoriansk turiststed eller oplev dens fantastiske forrevne kystlinje.

  Som en anerkendelse af de forskellige marine og kystnære økosystemer og socioøkonomiske karakteristika er Isle of Man blevet udpeget som et UNESCO-biosfærereservat, “en læreplads for bæredygtig udvikling”. Oplev geologien, havlivet og den maritime historie på øens tre Blueways-stier, som går langs kystlinjen.

  Øen er en gave til jernbane- og motorsportentusiaster. Hvert år forvandles øen til et mekka for motorcyklister, når den er vært for TT-racerløbene. Du kan hoppe ombord på et historisk damptog, en gammel elektrisk sporvogn eller en hestevogn. Eller besøg det lokale Motor Museum og Motorcycle Museum.

  I Douglas kan du få et overblik over øens historie på Manx-museet, nyde en slentretur gennem byen og de lokale omgivelser på egen hånd og smutte indenfor i St. Thomas’ Church for at se Nicholsons unikke og farverige vægmalerier.

  Nærliggende Douglas Head er en stenformation med udsigt over havnen, som har den bedste udsigt på øen. Se efter Tower of Refuge i Douglas Bay, oprindeligt bygget som hjem for skibbrudne. Besøg derefter det usædvanlige Grand Union Camera Obscura, der har været en turistattraktion siden 1892.

  På den anden side af øen fra Douglas kan du besøge det imponerende Peel Castle. Det var oprindeligt vikingekongen Magnus Barfods højborg i det 11. århundrede og blev senere drevet af kristne missionærer og rygterne siger, at det skulle være hjemsøgt. Fra slottet kan man af og til se sæler og brugdehajer.

  • Inkluderet Strandoprydning på Isle of Man
  Dag 9
  Douglas, Isle of Man

  Vikingehistorie på en keltisk ø

 • Dag 10
  Waterford, Irland

  Vikinger i det gamle Irland

  Velkommen til Emerald Isle. I dag sætter du foden i den ældste by i Irland, grundlagt af vikingerne i det 10. århundrede ved et vadested over Suir-floden. Waterford er en velbevaret og meget lille by, der er nem at gå rundt i, berømt for sin smukke produktion af krystalglas og sine nordiske rødder. I denne kulturelle by finder du fantastiske mure og huse overmalet med kunst, så glem ikke dit kamera.

  Gå rundt om Vikingetrekanten, som betegnes sådan på grund af dens tresidede form af tusind år gamle mure, der engang omgav byen. På ruten vil du støde på Reginald’s Tower, som tilbyder en fantastisk udsigt øverst oppe, og Bishop’s Palace Museum, en udsøgt, arkitektonisk juvel, der huser mange skatte fra Waterfords farverige fortid.

  For en autentisk oplevelse fra fortiden skal du smutte forbi King of the Vikings-museet, hvor du inden for de atmosfæriske ruiner af et middelalderligt kloster kan opleve et fantastisk eventyr ved hjælp af virtual reality, med skæggede krigsherrer, krigsøkser og vikingeskibe.

  Besøg det nærliggende Kilkenny Castle fra det 12. århundrede, et af de tidligste normanniske stenslotte, eller nyd det smukke landskab på en cykeltur langs Waterford Greenway. Et besøg på “kobberkysten”, en UNESCO-geopark, byder på spektakulære landskaber samt en slotsruin og en gammel stendysse.

  Og lad os ikke glemme, at Waterford er hjemsted for noget af verdens fineste krystalglas, så et besøg til House of Waterford Crystal Visitor Centre er et must. Du skal selvfølgelig også sørge for at finde tid til at komme ind på en traditionel irsk pub, såsom The Munster Bar eller The Gingerman, inden vi går tilbage til skibet.

  • Inkluderet En gåtur gennem Vikingetrekanten
  Dag 10
  Waterford, Irland

  Vikinger i det gamle Irland

 • Dag 11
  Isles of Scilly, England

  Skønhed, historie og overdådigt dyreliv

  Denne fortryllende øgruppe 48 km ud for Cornwalls spids er hjemsted for enestående smukke, tyndt befolkede og uspolerede øer og holme. Det er blevet sammenlignet med et tropisk paradis, men havet omkring det kan også være uroligt. Hvis hav- og vejrforholdene tillader det, vil vi tilbringe dagen her. Disse øer, der er dækket af hede og med storslåede sandstrande, er omgivet af turkisblåt hav og rev og tilbyder maleriske vandreture langs kysten.

  Øen Tresco er ideel at udforske til fods og er hjemsted for berømte Tresco Abbey Gardens, som har 20.000 planter, hvoraf mange er subtropiske arter. Du kan også udforske slotsruinerne, Valhalla-museet – som rummer en finurlig samling af galionsfigurer fra skibe – eller gå en tur langs de hvide sandstrande. Hvis forholdene tillader det, tilstræber vi at rydde op på stranden på denne charmerende ø.

  Vi deler vores tid op i området, og du kan også vælge at besøge St. Mary's – den største af øerne – med sine stenede bugter, arkæologiske steder og den charmerende Hugh Town. Udforsk byen, og prøv nogle af de nyfangede fisk og skaldyr, mens du nyder den dejlige udsigt over øen.

  Der er mange andre ting at se og lave på St Mary’s, du kan blandt andet besøge Phoenix Craft Studios, som er et kooperativt selskab af individuelle kunstnere og producenter, se Tamarisk Gallery eller smutte forbi Longstone Café for at få flødete eller en bid frokost.

  Alternativt kan du deltage i en tur rundt på øerne, besøge steder for skibbrud, kigge efter sæler, der ligger på klipperne, samt sejle rundt om fuglereservatet Annet for at observere søpapegøjer og mange andre ynglende havfugle.

  • Inkluderet Strandoprydning og Tresco Abbey Gardens
  Dag 11
  Isles of Scilly, England

  Skønhed, historie og overdådigt dyreliv

 • Dag 12
  Dartmouth, England

  Det skønne Devon

  Dart-flodens maleriske bredder markerer vores ankomst til den dejlige havneby Dartmouth, gennemsyret af maritim historie og kultur. Området er velsignet med masser af slotte, forter, herskabelige boliger, frodige landskaber og en utrolig natur.

  Vi vil kaste anker en kort sejltur med båd fra land. Du kan gå selv på opdagelse i denne fortryllende by eller tage med på en af ​​vores valgfri udflugter for at lære mere om denne fascinerende by og dens omgivelser.

  Gå en tur gennem de smalle og brostensbelagte gader, mens du tager et kig i de hyggelige butikker, mange fyldt med kunst og kunsthåndværk, som uden tvivl er inspireret af de smukke omgivelser. Nede ved de pastelfarvede huse og Tudor-bygningerne omkring den travle havn kan du se bådene komme ind.

  Dartmouth har en lang søfartshistorie. Britannia Royal Naval Colleges fantastiske bygninger ligger flot placeret med udsigt over byen. Med sin beliggenhed i 50 hektar anlagte haver kan du gå en tur rundt ved dette fascinerende militærakademi, som stadig uddanner nogle af verdens fineste flådeofficerer.

  Ved udmundingen af Dart-floden ligger Dartmouth Castle, et artillerifort af 1. grad, der er et besøg værd. Ved lavvande kan du nyde udsigten fra den isolerede Sugary Cove, kun 100 m fra slottet.

  Der er masser af vandrestier langs den sydvestlige kyststi, fra let til mere udfordrende, hvor du kan nyde det fantastiske landskab omkring Dart-flodudmundingen eller gå ind i landet for en fantastisk natur. Eller følg Mayflower Heritage-stien rundt i byen, i sporet på pilgrimmenes historie.

  Dit besøg er ikke fuldendt, før du har smagt Devons spiselige lækkerier. Fisk- og skaldyrelskere bør prøve krabben, mens dem, der har en sød tand, kan forkæle sig med den lokale fudge eller den berømte Devonshire cream tea. Det omfatter både te og scones med marmelade og flødeskum!

  • Inkluderet Gåtur i historiske Dartmouth
  Dag 12
  Dartmouth, England

  Det skønne Devon

 • Dag 13
  Dover, England

  Vi vender tilbage til England

  Forventet ankomsttidspunkt er 09:00

  Synet af Dovers hvide klipper signalerer afslutningen på denne fascinerende udforskning af De Britiske Øer. Når vi lægger til i byens havn, er det tid til at sige farvel til MS Maud og til alle dem, der har gjort din ekspedition så mindeværdig.

  • Inkluderet Dover Castle
  Dag 13
  Dover, England

  Vi vender tilbage til England

Afrejser

2023

 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
April:
19.
Maj:
22.
Juni:
3.

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt med kahyt i kategori efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • A la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Internet ombord. Vi sejler i fjerntliggende områder med meget begrænset forbindelse. Der kan ikke streames.
 • Genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt videnskabscentret, der har et omfattende bibliotek, biologiske og geologiske mikroskoper og samlinger
 • Borgervidenskabsprogram med mulighed for at hjælpe med konkret videnskabelig forskning 
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og indendørs motionscenter og udendørs motionscenter er i overensstemmelse med sundheds- og sikkerhedsretningslinjerne
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Landgange ved hjælp af vores flåde af små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestokke og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Tilvalgsaktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam
 • Spabehandlinger

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Drikkepenge forventes ikke

* For sejlads 22. maj 2023 vil der være byttet rundt på Stornoway og Saint Kilda

MS Maud
Interior in restaurant Lindstrøm
Foto: Oscar Farrera
Dit skib

MS Maud

Byggeår 2003
Skibsværft Fosen Mek. Verk. (N)
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Senge 500
Brutto last 16.151 tons
Længde 135,75 meter
Ræling 21,5 m
Fart 15 knob

MS Maud, som tidligere hed MS Midnatsol, er velegnet til ekspeditionssejladser.

Læs mere om MS Maud

Science center - MS Maud
Foto: Oscar Farrera
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om