Udforsk den amerikanske Stillehavskysts natur og kultur

Udforsk den amerikanske Stillehavskysts natur og kultur

Udforsk den amerikanske Stillehavskysts natur og kultur

Udforsk den amerikanske Stillehavskysts natur og kultur

Rejseinformation 14 dage MS Roald Amundsen
Afrejse
25. april 2023
Pris fra
kr 32.004
Helpension inkluderet

Opdag naturen, kulturen, strandene og byerne langs Centralamerikas kystlinje mod Stillehavet på en sejlads fra Costa Rica til El Salvador, Nicaragua til Mexico.

Smukke strande og fantastisk biodiversitet

Centralamerikas kystlinje er velsignet med kilometer efter kilometer af uspolerede strande, bugter og vige. De uberørte farvande og beskyttede økosystemer skaber et sikkert habitat for tusindvis af dyr, fugle og havdyr.

I Puntarenas vil du komme med på en spændende bådtur på Tárcoles-floden til flodudmundingen ved Guacalillos mangrove. Der er frivillige udflugter, hvor du kan se vulkaner i frodige, dyrerige nationalparker i San Juan del Sur og Acajutla. Eller tag en katamarantur i Huatulcos smukke bugter, og se eventuelt orkidéer, palmer og kaktus i Puerto Vallartas botaniske haver. Cabo San Lucas er et foretrukket tilholdssted for kendte og har nogle af de bedste strande i nærheden.

Livlige byer og kulinariske fornøjelser

Du vil starte i Costa Ricas hovedstad San José, inden du tager videre til Puerto Corinto for at besøge Nicaraguas tidligere hovedstad Léon. Fra San Juan del Sur er en tur til kolonibyen Granada det næste i rejseplanen. I Acajutla vil der muligvis også være frivillige udflugter til de salvadoranske byer Sonsonate eller Nahuizalco og Ataco. Det samme gælder Tapachula – en kulturel, mangfoldig by i nærheden af Puerto Chiapas, hvor det kinesiske og mexicanske køkken stortrives ved siden af hinanden.

På vejen får du måske mulighed for at prøve et udvalg af lokale specialiteter, fra tamales til tejuino. Snup en Churchill sundae i Puntarenas, eller prøv Baja California-køkkenet i San Diego. Der kan også være frivillige udflugter til et folkekøkken i Huatulco og et madlavningskursus i Puerto Vallarta. Eller hvad med et besøg til stedet med det fristende navn, Chocolate City, tæt på Puerto Chiapas?

Udforsk den amerikanske Stillehavskysts natur og kultur Udforsk den amerikanske Stillehavskysts natur og kultur
 • Dag 1
  San José, Costa Rica

  Den charmerende hovedstad “Chepe”

  25. april 2023

  Med sin lille og kompakte størrelse kan du få indpasset meget på en dag med at opleve Costa Ricas hovedstad San José, kærligt kaldt “Chepe”, inden du tilbringer natten på dit hotel.

  I de senere år har centrum af San José gennemgået lidt af en renæssance. Bygninger fra det 19. århundrede i Barrio Escalante er blevet transformeret til et attraktivt kvarter, der tiltrækker et hotspot for kreative opstartsvirksomheder, designbutikker, en levende kunstscene, mikrobryggerier og en kulinarisk revolution.

  Udforsk Edificio Steinvorth, Mercado Escalante, og Calle 33, hvor du vil finde et kalejdoskop af butikker, restauranter, gallerier og madboder til at tilfredsstille din smag, uanset om du er til det eksklusive og smarte eller afslappede eller bohemeagtige.

  Gå en tur gennem Barrio Amón, et populært kvarter nordvest for Plaza España, der er fuld af historie og arkitektur. Opdag de gamle, victorianske palæer som har tilhørt Costa Ricas cafetalero’er (kaffebaroner), hvoraf nogle af dem nu er blevet forvandlet til hoteller, caféer, barer og kontorer. Nyd en kold Libertas eller Segua, en af de lokale håndværksøl.

  San José er også hjem for mange af Costa Ricas bedste museer. Lær mere om landets førcolumbianske og moderne kultur på besøg til Museo de Jade, Museo de Arte Contemporaneo y Diseño (MADC), Museo de Oro og TEOR/ética Gallery.

  Gør hold ved Mercado Central, et indendørs marked fuld af butikker, souvenirs og sodas, der sælger prisvenlig, traditionel mad. Mens mange af varerne er importeret, er der en autentisk stemning fra en svunden tid over stedet. Snup en lokal batido-snack (smoothie), tamales, casados eller is.

  Dag 1
  San José, Costa Rica

  Den charmerende hovedstad “Chepe”

 • Dag 2
  Puntarenas, Costa Rica

  Udkig efter vilde dyr langs Tárcoles-floden

  26. april 2023
  Forventet afgangstid er 18:00

  Efter morgenmaden tager vi på en bådtur langs Tárcoles-floden til flodudmundingen ved Guacalillos mangrove, berømt for sin biodiversitet. Mangroveskovene er hjem for omkring 300 arter af oprindelige og trækfugle, så hav kikkert og kamera klar, så du måske er heldig at få øje på farverige caracaraer, isfugle, egretter, skestorke, gyldne sangere, hejrer, potuer og den lyserøde ara.

  Langs kysten får du måske øje på den almindelige basilisk, leguaner og aber. Mangroverne er også et habitat for den største bestand af amerikanske krokodiller i verden. Med op til 25 krokodiller pr. kvadratkilometer skal du holde udkig efter krokodiller (nogle af dem bliver op til 4,6 meter lange), der slænger sig på flodbredderne.

  Efter turen tager vi mod Puntarenas, hvor MS Roald Amundsen venter på os. Puntarenas, der engang var den største og mest blomstrende fragthavn i Costa Rica, er i dag mere et transitknudepunkt for folk, der rejser rundt i regionen. Mange ticos (tilnavnet for San Josés indbyggere) søger ud til kysten og Puntarenas i weekender.

  Gå en tur langs promenaden ved havet, og nyd noget af det mest friske og smagfulde fisk og skaldyr, du kan få på øen. Hvorfor ikke prøve hummer eller ceviche? Hvis du har en sød tand, så anbefaler vi at prøve en Churchill –– Puntarenas’ officielle snack – en såkaldt shaved ice-dessert med frugt, sirup og is.

  Når det er tid til at blive budt velkommen ombord på MS Roald Amundsen, vil du blive imponeret over det banebrydende, hybriddrevne ekspeditionsskib. Efter check-in vil der være en obligatorisk sikkerhedsøvelse, før du kan nyde dit første måltid ud af mange, efterfulgt af kaptajnens velkomstskål. Kaptajnen vil herefter introducere dig for ekspeditionsteamet, som vil være dine foredragsholdere og guider på rejsen, både på og uden for skibet.

  Dag 2
  Puntarenas, Costa Rica

  Udkig efter vilde dyr langs Tárcoles-floden

 • Dag 3
  San Juan del Sur, Nicaragua

  Nicaraguas bedste strande til surfing

  27. april 2023

  Dit første stop er strandbyen San Juan del Sur, som ligger i en smuk hesteskoformet bugt ud mod det sydlige Stillehav. Byen er blevet populær som en populær destination i Nicaragua for surfing. Denne engang søvnige fiskerlandsby er kendt for sine mørke sandstrande, kuperede grønne bakker, farverige victorianske klinkebeklædte huse, restauranter med friske fisk og en livlig livsstil præget af surfere.

  Læg dig tilbage, og slap af på stranden, mens du suger solen til dig og ser på de forskellige mennesker her. En kort gåtur fra byen vil føre dig til en spektakulær 1.500 år gammel petroglyf, med en udskåren gengivelse af en jagtscene på en stor sten. Tag en vandretur på en time op til Cristo de la Misericordia, en 25 meter tårnhøj statue af Jesus, hvor du vil blive belønnet med en storslået udsigt over byen og stranden.

  Din inkluderede aktivitet for denne dag er en bustur til byen Granada. Granada, som er beliggende på bredderne af Nicaragua-søen og med udsigt over vulkanen Mombacho, er hjem for noget af det fineste arkitektur fra kolonitiden og det 16. århundrede i landet. Du vil besøge hovedpladsen ved Central Park og beundre Ornate Cathedral samt San Francisco-klostret. Højdepunktet på din tur er et besøg til en lokal skole, hvor vi planlægger at aflevere donerede skoleforsyninger.

  Alternativt kan du tilmelde dig en frivillig udflugt til Masaya-vulkanen. Turbussen vil tage dig tæt på den aktive vulkans krater, hvor du sandsynligvis vil kunne se damp stige op af fumarolerne, der er huller i jorden. Der vil være et stop i Catarina for at se en panoramisk udsigt over Apoyo-lagunen og Nicaragua-søen samt et marked med kunsthåndværk.

  • Inkluderet Oplev farverige Granada
  Dag 3
  San Juan del Sur, Nicaragua

  Nicaraguas bedste strande til surfing

 • Dag 4
  Puerto Corinto, Nicaragua

  León: en by med en fascinerende, revolutionerende historie

  28. april 2023

  En times buskørsel fra Puerto Corinto ligger den tidligere hovedstad i Nicaragua, León. Med sin store befolkning af studerende er León en kosmopolitisk og livlig by og betragtes som landets intellektuelle og frisindede centrum. Gå gennem gaderne, og oplev livet, der udfolder sig i og omkring de lokale kaffehuse og barer.

  I León kan man se nogle af de mest elegante eksempler på arkitektur fra kolonitiden i Nicaragua, særligt dets mange kirker og pladser. Basílica de la Asunción er den største katedral i Centralamerika, mens kunstmuseet huser en af de bedste samlinger af kunst i Latinamerika.

  Léons gader fortæller deres egen historie om byens revolutionære historie gennem politisk gadekunst, der er malet på vægge og sider af bygningerne. Farverige Sandinista-vægmalerier afbilleder protestscener, borgerkrig og portrætter af revolutionære helte som Carlos Fonseca.

  På Museo Histórico de la Revolución kan man få en grundig introduktion til denne nations historie. Tidligere revolutionære optræder som turguider, som giver autentiske førstehåndsberetninger om, hvordan det var at leve i de forskellige tider. Museo de Leyendes y Traditiones og Galería de Héroes y Mártres er også spændende at se.

  • Inkluderet Kolonitidens Leon
  Dag 4
  Puerto Corinto, Nicaragua

  León: en by med en fascinerende, revolutionerende historie

 • Dag 5
  Acajutla, El Salvador

  Med sand, blå bølger … og kaffe

  29. april 2023

  Vi lægger til i Acajutla, El Salvadors vigtigste havn for eksport af kaffe, sukker og balsam fra Peru. Da den oprindeligt var en mayalandsby, kan man få en fornemmelse af historien ved nogle ruiner i nærheden af havnen. Bortset fra det kan du nyde den behagelige atmosfære her, snuse rundt i butikkerne og gå en tur på de mørke sandstrande.

  Havnerestauranterne vil med glæde servere fantastisk fisk og skaldyr for dig og introducere dig for typiske retter fra Salvador. Bestil en pupusa, nationalretten i El Salvador; det er en majstortilla fyldt med enten ost, svinekød eller bønner og toppet med surkålssalat og tomatsauce. Husk også at smage den lokale kaffe. Regionen er berømt for den.

  Der kan muligvis også være en række frivillige udflugter, du kan vælge imellem her. Se byerne Sonsonate eller Nahuizalco og Ataco, der ligger inde i landet i forhold til Acajulta. En anden mulig udflugt fører dig til Cerro Verde Nationalpark, som er 500 hektar smuk natur med de tårnhøje vulkaner Izalco og Ilamatepec. Denne udflugt kan også inkludere et besøg til det UNESCO-beskyttede Joya de Cerén, en førcolumbiansk mayalandsby fra år 600, der er blevet bevaret af den vulkanske aske og som arkæologisk kendes som “Amerikas Pompeji”.

  • Inkluderet Acajutla - blomsterkunst og ungdomsorkester
  Dag 5
  Acajutla, El Salvador

  Med sand, blå bølger … og kaffe

 • Dag 6
  Puerto Chiapas, Mexico

  En by grundlagt på kaffe og kakao

  30. april 2023

  Vi ankommer til Puerto Chiapas i Mexico. Det er den vigtigste havn, der er forbundet til det travle handelscentrum i Tapachula ca. 30 minutters kørsel ind i landet. Den frugtbare jord i Soconusco-provinsen er berømt for produktionen af kaffe, bananer, kakao og sukkerrør.

  Takket være regionens ry for førsteklasses kaffe- og kakaoplantager strømmede immigranter fra Tyskland, Kina og Frankrig hertil og deres indflydelse er tydelig, særligt i byen. Det kinesiske køkken er blevet fusioneret med de regionale maya- og mestizokulturer og den spanske kultur, og måske finder du et par fusionsretter, der har fundet vej til Puerto Chiapas' restauranter fra Tapachulas lille Chinatown.

  Der vil muligvis være nogle frivillige udflugter fra Puerto Chiapas, der inkluderer en tur til den kulturelt mangfoldige Tapachula. Izapas gamle ruiner menes at gå helt tilbage til år 1.500 før vor tidsregning og kan endda være der, hvor den hellige Mayakalender stammer fra. En guidet tur kan gå i dybden med en række stenudskæringer her, der afbilleder det sagnomspundne livets træ.

  En anden mulig frivillig udflugt går til det passende benævnte Chocolate City, som giver et indblik i, hvordan lokalt dyrkede kakaobønner omdannes til den godbid, vi alle kender, elsker og ønsker!

  For at få mulighed for at få øje på pelikaner, hejrer, kolibrier, storke og skildpadder skal du måske tage med på den valgfri bådudflugt til de nærliggende mangrovestrømme og laguner ledsaget af en professionel kaptajn og guide.

  • Inkluderet Chiapas gennem tiderne
  Dag 6
  Puerto Chiapas, Mexico

  En by grundlagt på kaffe og kakao

 • Dag 7
  Huatulco, Mexico

  Bays Nationalpark

  1. maj 2023

  Vi tilbringer dagen i Huatulco, hjem for ni smukke bugter, 36 uberørte strande, beskyttede vige og en række øko-hytter og strandresorter.

  Nationalparken dækker tre af de ni bugter og adskillige økosystemer, inklusive løvfældende skov, mangrover, savanne, vådområder og koralrev. Parken er hjem for over 700 plantearter, 130 pattedyr, 300 fuglearter og mere end 80 typer krybdyr og padder, hvilket gør det til en drøm for både naturelskere, fugleentusiaster og fotografer.

  Frivillige udflugter for at udforske og opleve Huatulco kan muligvis inkludere besøg til Chahué, Tangolunda, Organo og Maguey-bugterne med en flot katamaran. Eller måske en bustur til Conejos-bugten, Copalita-floden og kunst- og håndværksmuseet i byen La Cruceita.

  En anden mulig, frivillig udflugt dykker ned i mexicansk kultur i forbindelse med et besøg til tre små samfund. Træd ind i et folkekøkken i Piedra de Moros for at se, hvordan autentiske tortillas og tamales bliver fremstillet. Gå rundt i en pigget figenkaktusplantage i Pueblo Viejo, og undersøg traditionelle spiselige og medicinske planter i Las Pozas.

  • Inkluderet Huatulco til lands og til vands
  Dag 7
  Huatulco, Mexico

  Bays Nationalpark

 • Dag 8-9
  Til søs

  Roen på havet

  2. maj 2023 - 3. maj 2023

  Efter en uge fyldt med aktiviteter vil du være klar til en afslappende dag til søs uden noget fastlagt program. Tid til at reflektere over dine oplevelser, redigere dine fotos, opdatere din rejsejournal, hvile trætte ben og høre, hvordan dine kære har det derhjemme.

  Du kan slappe af og beundre landskaberne fra observationsdækket eller inde fra loungen, tage en forfriskende svømmetur eller pleje dine trætte muskler i spaet. Eller du kan tilmelde dig en kunst-workshop, hvor du kan skabe dine egne kunstværker inspireret af din rejse indtil nu.

  Tag et smut forbi skibets videnskabscenter for at få mere at vide om områdets geologi og biologi. Hvis du har indsamlet nogle prøver i løbet af din ekspedition indtil nu, kan du analysere disse under mikroskoperne sammen med ekspeditionsteamets ledende forsker.

  Du kan holde dig aktiv ved at benytte vores yoga- og wellnessprogram. Gå kilometerlange ture tidligt om morgenen på dækket, og indånd den friske havluft og deltag i spændingsopløsende strækøvelser for at styrke dine led.

  Deltag i wellness-workshops i, hvordan du opnår fysisk og mental balance ved fjerne barrierer for din indre energi, eller lad vores massageterapeuter udøve deres magi for at blødgøre enhver smerte og belastning.

  Dag 8-9
  Til søs

  Roen på havet

 • Dag 10
  Puerto Vallarta, Mexico

  En fortryllende mexicansk ferieby

  4. maj 2023

  Puerto Vallarta, der er beliggende langs Bahía de Banderas, er en af Mexicos førende kystdestinationer. Byen er livlig og stemningsfuld, mens strandene byder på mange muligheder for vandsport, og livet i havet myldrer med dyr og planter.

  Centrum i El Malecón med dens strandpromenade summer med aktivitet. Stop op for at beundre gadegøglerne, mens du kigger i de mange boder med souvenirs og kolde forfriskninger, som f.eks. jalisco tejuino (en lokal drink lavet af fermenteret majs) og agua frescas.

  Se mod skyerne og oplev den dødsforagtende dans udført af de såkaldte Papantla Flyers, mens de svinger sig op og ned som en menneskelig majstang. Nyd de lokales musik og dans på pladserne og deltag måske, hvis du er i humør til det.

  Puerto Vallarta er et fantastisk sted at finde lokal, mexicansk kunsthåndværk, som f.eks. farverige tasker, sølvsmykker, trælegetøj og lædervarer, men forvent at sælgeren på venlig vis vil prutte om prisen.

  Se Isla Cuale, et stort marked i det fri tæt på vartegnet Church of Our Lady of Guadalupe i bymidten, eller besøg Mercado Municipal Rio Cuale, som har 160 boder og store madhaller, der serverer tamales, tacos, mole og andre traditionelle, mexicanske retter.

  Tag på en frivillig udflugt til Vallarta botaniske haver med deres orkidéhuse og imponerende udstilling af hjemmehørende palmer, agave og kaktus. Eller hvorfor ikke lære nogle autentiske opskrifter på et madlavningskursus i det mexicanske køkken? Du kan måske mestre chile relleno med fyldte grønne peberfrugter eller den trefarvede chiles en nogada, der er en blanding af sødt og salt.

  Dag 10
  Puerto Vallarta, Mexico

  En fortryllende mexicansk ferieby

 • Dag 11
  Cabo San Lucas, Mexico

  Land’s End i Baja California

  5. maj 2023

  Los Cabos-halvøen, der er beliggende på Baja Californias sydlige spids, hvor havet ved Cortés møder Stillehavet, er en blanding af ørken og kystlandskaber. Med dets betagende strande og azurblå vand har Cabo San Lucas længe været det foretrukne resort blandt Hollywood-stjerner og rige feriegæster. Det har ry for at være en festlig by, hvor du kan muntre dig i havet hele dagen og nyde den livlige barscene.

  Land’s End, hvor havet ved Cortez møder Stillehavet, er Cabos mest genkendelige vartegn – spektakulære, forrevne granitsten i form af buer, stabler og høje spidser, der danner den fotogene El Arco. Havene her vrimler med dyr. Ud over fisk kan du måske få øje på søløver, rokker og endda hvaler.

  Tag med på en frivillig udflugt til El Arco, og besøg også Bajas mest berømte strand, den smukke Playa del Amor, beliggende i en beskyttet bugt med uberørt vand og perfekt, hvidt sand. Eller tag til stranden med det kyniske navn Playa del Divorcio på den anden side af Land’s End.

  Du kan også tage til centrum af Cabo San Lucas til Museo de Historia Natural for at lære om områdets geologi, botanik og antropologi samt de lokale bevaringsindsatser for delfiner, hvaler og havskildpadder.

  Sørg også for at prøve de lokale Baja California-specialiteter, som f.eks. almejas chocolatas (chokolademuslinger) og friskfangede fisk og skaldyr dybstegt og indkapslet i lækre, frisklavede tortillas.

  • Inkluderet Mariachi-show ombord
  Dag 11
  Cabo San Lucas, Mexico

  Land’s End i Baja California

 • Dag 12-13
  Til søs

  Slap af ombord

  6. maj 2023 - 7. maj 2023

  Vi vinker farvel til Mexico, mens vi sejler videre til vores endelige destination, San Diego. Du vil have tid til at tage alle de fantastiske indtryk til dig, som du har fået de vidunderlige steder, du har besøgt i løbet af de sidste par dage.

  På dette stadie af din rejse vil du højst sandsynligt have lært dine medrejsende meget bedre at kende og har knyttet bånd over fælles interesser og de oplevelser, I har delt. Du kan mødes med dem i Explorer Bar over en drink eller i Fredheim-bistroen over snacks. Besætningen og ekspeditionsteamet vil også være klar og parat til en sludder og lidt hyggelig snak.

  Vores foredragsprogram ombord fortsætter og tilbyder et bredt udvalg af spændende emner, som du kan lære om. Finpuds dine evner inden for ekspeditionsfotografi ude på dækket, mens du holder udkig efter vilde dyr og havfugle. Hvis vejret tillader det, kan du deltage i vores yoga- og meditationsprogram eller slappe af i wellnesscentret på egen hånd.

  Ekspeditionsteamet vil vise et diasshow som en opsummering af din ekspedition, inden vi ankommer til San Diego … hvilket er en chance for at genopleve højdepunkterne fra dit eventyr ved Stillehavskysten; og hvis du er heldig, vil besætningen måske endda afholde et improviseret farvel-show for dig.

  Dag 12-13
  Til søs

  Slap af ombord

 • Dag 14
  San Diego, USA

  Amerikas fineste by

  8. maj 2023
  Forventet ankomsttidspunkt er 08:00

  Vi siger pænt farvel til MS Roald Amundsen, når vi lægger til i den fantastiske by San Diego, hvor du vil ende din ekspedition oppe i højderne.

  Velkommen til “Amerikas fineste by” og Californiens “strandby”! Med sin stærke blanding af mangfoldig, sofistikeret storbyliv, tilbagelænet surfer-vibe og sol året rundt har San Diego det hele.

  Du kan tilbringe din sidste dag med sjov i solen og vandsport på en af de mange strande. Eller du kan tage en sporvognstur og udforske bymidten, fra det historiske kvarter Gaslamp Quarter til strandpromenaden ved San Diego Bay.

  Kulturinteresserede bør tage direkte til Balboa Park, der kaldes for "Smithsonian of the West" med sine 17 museer, kunstgallerier og forskellige steder med scenekunst. De madglade vil også blive forkælet med det store udvalg af mad, lokale vine og specialøl.

  Der er så meget at lave og se i San Diego, at vi stærkt anbefaler at booke et program efter sejladsen for at udforske mere af, hvad byen og dens omgivelser har at tilbyde, inden du vender hjem.

  Dag 14
  San Diego, USA

  Amerikas fineste by

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
April:
25.

Dette er inkluderet

Inkluderet

Hotel

 • Overnatning i San Jose før ekspeditionskrydstogtet, inklusive morgenmad
 • Transport
 • Transport fra hotellet til skibet i Puntarenas inklusive en junglebådtur og morgenmad før ekspeditionskrydstogtet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets videnskabscenter, som har et omfattende bibliotek og omfattende biologiske og geologiske mikroskoper
 • Videnskabsprogram for civile giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning 
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panoramiske sauna, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Yoga- og meditationstimer med en instruktør
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde
 • Lån af vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - frivillig deltagelse
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - frivilligt

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills
Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Science Center
Foto: Agurtxane Concellon

Du synes sikkert også om