Fra Panama til Barbados - ekspeditionskrydstogt til det sydlige Caribien

Fra Panama til Barbados - ekspeditionskrydstogt til det sydlige Caribien

Fra Panama til Barbados - ekspeditionskrydstogt til det sydlige Caribien

Fra Panama til Barbados - ekspeditionskrydstogt til det sydlige Caribien

Rejseinformation 13 dage M/S Fram
Afrejse
13. april 2024
Pris fra
kr 33.675
Helpension inkluderet

13-dages ekspeditionskrydstogt fra Colón til Bridgetown med udforskning af Panamas caribiske kyst, Colombia og De små Antiller

Panamas og Colombias kystperler

Vi sætter kurs fra Colón ved porten til Panamakanalen og udforsker San Blas-øgruppen og fjerntliggende Capuerganá. Vi oplever koloniarven på Cartagena de Indias og Santa Marta, nogle af Sydamerikas ældste byer. Der venter et meget anderledes landskab med ørkenen på Colombias Guajira-halvø.

Oplev paradisøer

Fra den hollandske ø Bonaire fortsætter krydstogtet over Det caribiske Hav til De små Antiller. Her udforsker vi den spektakulære biodiversitet og unikke kulturer på Dominica, Saint Lucia og Mayreau, inden krydstogtet slutter på Barbados.

Fra Panama til Barbados - ekspeditionskrydstogt til det sydlige Caribien Fra Panama til Barbados - ekspeditionskrydstogt til det sydlige Caribien
 • Dag 1
  Colón 

  Vi sætter kurs fra Colón  

  13. april 2024

  Byens kraftige lys og frodig regnskov

  Vores tropiske ekspeditionskrydstogt til Barbados begynder i pulserende Colón ved indsejlingen til Panamakanalen fra Caribien. Det er et travlt, kosmopolitisk centrum med varme kilder, masser af kunsthåndværk og et vidunderligt køkken.

  Man kan se mere af Panama, inden vi sejler. Tag med på vores tilkøbsprogram inden sejladsen til en smuk junglehytte ved Río Chagres - eller tag til Panama City og besøg UNESCO-stedet Casco Viejo.

  Uanset, hvordan man vælger at tilbringe sin tid, er ekspeditionsskibet M/S Fram klar og venter på os. Brug tid på at komme på plads i kahytten og mød ekspeditionsteamets eksperter, inden vores eventyrlige oplevelser til søs begynder.

  Dag 1
  Colón 

  Vi sætter kurs fra Colón  

 • Dag 2
  Guna Yala 

  Guna yala-folket  

  14. april 2024

  Oplev de gamle traditioner på San Blas

  Cirka 100 kilometer fra Colón træder vi ind i en anden verden. Guna-folket på San Blas lever næsten som på deres forfædres tid. Vi er beærede over at være deres gæster, da besøg her ikke passer godt sammen med store rejsegrupper.

  Man lærer noget om, hvordan de matriarkalske samfund lever sammen med naturen og bevarer de skjulte øers skrøbelige koral- og mangrove-økosystemer. Vi ser også lokale kunstnere arbejde på de berømte Guna-tørklæder.

  Livet her foregår i sit eget tempo. Brug tid på at bade i det rolige, krystalklare hav og nyd fuglesang fra de skyggefulde palmelunde.

  • Inkluderet Gunaernes verden
  Dag 2
  Guna Yala 

  Guna yala-folket  

 • Dag 3
  Capurganá

  Fjerntliggende Capurganá  

  15. april 2024

  Udforsk Colombias isolerede, vilde kyst

  Capurganá og nabobyen Sapzurro er idylliske og så fjerntliggende og isolerede, som man kan komme i Caribien. Ingen veje og kun en kort landingsbane for små fly betyder, at eneste praktiske mulighed for lokale og besøgende er at rejse hertil med skib.

  Området omkring Capurgan, der er omkranset af Caribiens krystalklare hav og en baggrund af tæt regnskov, har fremragende vandremuligheder, eksotisk tropisk dyreliv og ideelle forhold til svømning, snorkling og kajakroning.

  Capurganá har ingen havn, så vi kaster anker og bruger skibets små ekspeditionsbåde til at komme i land.

  Dag 3
  Capurganá

  Fjerntliggende Capurganá  

 • Dag 4
  San Antero  

  San Anteros mangrover

  16. april 2024

  Oplev de uberørte mangrover og skjulte landsbyer

  San Antero er et lille samfund med spredtliggende landsbyer, der sjældent besøges af krydstogtsskibe. San Anteros vådområder, der ligger ved Río Sinús munding, er et beskyttet havområde og hjemsted for fem mangrovetræarter.

  Vi lægger til i Cispatá-bugten og bruger skibets ekspeditionsbåde til at sejle ind i mangroveskovene. Vi oplever fuglelivet og går i land.

  Ud over at se mangroveskove kan man se frem til vandaktiviteter i Cispatá-bugten, møde Córdoba-regionens zenú-samfund og lære noget om mellemøstlig påvirkning i nogle af de større landsbyer.

  Dag 4
  San Antero  

  San Anteros mangrover

 • Dag 5
  Cartagena de Indias 

  En af Caribiens historiske perler  

  17. april 2024

  Se en af Colombias bedst bevarede byer fra kolonitiden.

  Rejs tilbage til det 16. århundrede i Cartagena de Indias - en havneby, der ligger gemt i en beskyttet bugt på Colombias caribiske kyst. Dens imponerende forsvarsværk er en påmindelse om dens tidligere status som den spanske krones vigtigste havn og forbindelse til Vestindien.

  I Cartagena de Indias’ befæstede gamle bydel kan arkitekturentusiaster dykke dybt ned i bygninger fra kolonitiden.

  Slap af og nyd de farverige pladser, smukke palæer og upåklageligt bevarede kirker og klostre i byen, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Der er også et bredt udvalg af kulinariske delikatesser og kunsthåndværk, der kan opleves, mens man slentrer rundt.

  Dag 5
  Cartagena de Indias 

  En af Caribiens historiske perler  

 • Dag 6
  Santa Marta 

  Historiske Santa Marta 

  18. april 2024

  Udforsk spansk koloniarv og tropiske jungler

  Vores sydcaribiske ekspeditionskrydstogt når en af Sydamerikas ældste byer, Santa Marta, der blev grundlagt i 1525. Den er også en af de mest attraktive - omgivet af idylliske strande og bjerge.

  Vi ser tegn på tidligere spanske forposters historie overalt - fra arkitektur fra kolonitiden til den imponerende statue af frihedshelten Simón Bolívar. Tag til det fantastiske El Museo del Oro for at lære noget mere.

  Man kan søge stille fordybelse eller noget mere aktivt i den nærliggende bjergkæde Sierra Nevada og den storslåede Parque Nacional Natural Tayrona.

  • Inkluderet Historisk gåtur i Santa Marta
  Dag 6
  Santa Marta 

  Historiske Santa Marta 

 • Dag 7
  Guajira-halvøen 

  Guajira-halvøen 

  19. april 2024

  Besøg Cabo de la Vela og sejl rundt om Colombias Kap Horn

  Det tørre Puntas Gallinas på Guajira-halvøen er Sydamerikas nordligste spids. Det er også den traditionelle hjemegn for det stolte uafhængige wayu-folk, der nægtede at afgive selvstændighed til de spanske conquistadores.

  Kun få skibe sejler i disse vindblæste, lavvandede områder, så vi får en eventyrlig oplevelse. Alle vores aktiviteter her afhænger naturligvis af vejret.

  Først forsøger vi landgang på den spektakulære Cabo de la Vela. Her får vi en fantastisk udsigt over hav og ørken fra det berømte Pilón de Azúcar. Vi forsøger herefter at runde Punta Gallinas for at spejde efter det berømte fyr.

  Dag 7
  Guajira-halvøen 

  Guajira-halvøen 

 • Dag 8
  Kralendijk 

  Iøjnefaldende Kralendijk 

  20. april 2024

  Et pulserende mødested for gamle og nye verdener

  Det første, man bemærker ved Kralendijk, er, hvor vidunderligt alting er. Den charmerende hovedstad, Bonaire, en hollandsk ø med spansk og portugisisk historie, har en spændende blanding af kulturer.

  De historiske seværdigheder er alle inden for gåafstand. Udforsk Bonaires ældste bygning, Fort Oranje, de lysegule Bestuurskantoor og Terramar Museums arkæologiske skatte.

  For at se mere af den smukke ø kan man tilmelde sig en gåtur i naturen eller se flamingoer på et af de mange steder, der er beskyttet Ramsarkonventionen.

  • Inkluderet Bonaires højdepunkter, nord og syd
  Dag 8
  Kralendijk 

  Iøjnefaldende Kralendijk 

 • Dag 9
  Til søs 

  Videnskab til søs 

  21. april 2024

  Bliv involveret i videnskabscentret i dag til søs

  Efter en uges eventyrlige oplevelser kan man slappe af på det komfortable ekspeditionsskib.

  Dage på havet er også perfekt tid til at blive opdateret om det, der sker i Videnskabscentret. Vores adgang til nogle af verdens mest fjerntliggende områder gør os i stand til at bidrage med dyrebare data til det videnskabelige samfund. Alle rejsende kan deltage i borgervidenskabsprogrammerne.

  Tilbring tid ude på dækket, nyd den friske havluft og hold udkig efter dyreliv. Efter en overdådig middag kan man slappe af i den elegante Explorer Lounge & Bar eller kigge på stjerner.

  Dag 9
  Til søs 

  Videnskab til søs 

 • Dag 10
  Portsmouth 

  Udforsk naturøen 

  22. april 2024

  Vær vidne til naturens rå kræfter på Dominica

  Dominica, der kaldes “naturøen”, er et øparadis i havet. Der er flere bjerge, vulkaner og jungler her end noget andet sted på De små Antiller.

  Portsmouth er den perfekte base til at udforske Dominicas naturvidundere. I nærheden ligger næsset La Pointe og de historiske rester af Fort Shirley fra det 18. århundrede, der begge er en del af Parque Nacional Cabrits. Nationalparkens tropiske skov, sumpe og sandstrande er fantastiske områder til vandreture i naturen og fuglesafari.

  Man kan også se mere af Dominica og lære noget om øens traditioner og det oprindelige carib-folks skikke.

  • Inkluderet Cabrits’ historie og Fort Shirley
  Dag 10
  Portsmouth 

  Udforsk naturøen 

 • Dag 11
  Vulkanøen Saint Lucia 

  Vulkanøen Saint Lucia 

  23. april 2024

  Nyd en betagende udsigt i “leguanernes land”

  Der er to ting, man ikke må gå glip af på Saint Lucia - det imponerende vulkanlandskab og øens mange leguaner. Vi ser begge dele, mens vi udforsker halvøen Pigeon på øens nordspids.

  Nyd den idylliske panoramaudsigt over havet og lær noget om Saint Lucias fortid som koloni. Derefter kommer vi tilbage til nutiden i den livlige havn i Rodney Bay og bruger lidt tid på at nyde dens restauranter og gallerier.

  Se flere af den smukke øs seværdigheder på naturvandreture eller fuglesafari i de regnskovsdækkede bjerge.

  • Inkluderet Panoramiske Saint Lucia
  Dag 11
  Vulkanøen Saint Lucia 

  Vulkanøen Saint Lucia 

 • Dag 12
  Mayreau 

  Lille Mayreau! 

  24. april 2024

  Velkommen til Caribiens mindste paradis

  Med 1,2 kvadratkilometer er Mayreau Caribiens mindste paradis. Øen, der kun kan nås med skib, har kun en vej, og de fleste af indbyggerne bor på en bakketop, der kaldes kaldet Station Hill.

  Hvad Mayreau mangler i størrelse, kompenserer den rigeligt for med sin skønhed. Ø-perlen har nogle af Vestindiens smukkeste strande.

  Tobago Cays ligger lidt over halvanden kilometer stik øst fra Mayreau. Det er en klynge af fem småøer og omfattende koralrev, der nu er beskyttet som havpark. Øerne har nogle af de bedste strande at bade og snorkle ved, så man forkæles med valgmuligheder på paradisøen.

  Dag 12
  Mayreau 

  Lille Mayreau! 

 • Dag 13
  Barbados 

  Smukke Barbados 

  25. april 2024

  Oplev UNESCO-skatte i Bridgetown

  Ekspeditionskrydstogtet til Sydcaribien slutter på smukke og historiske Barbados. Men det behøver ikke at være de eventyrlige oplevelsers slutning.

  Vi går i land ved øens hovedstad, Bridgetown, der har flere steder på UNESCOs verdensarvsliste - for eksempel parlamentsbygninger og det historiske garrison-område med 70 originale bygninger og forter fra det 18. århundrede.

  Dag 13
  Barbados 

  Smukke Barbados 

Afrejser

2024

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
April:
13.

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer* i restauranterne Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Fuld benyttelse af skibets videnskabscenter, et lille bibliotek og avanceret biologisk og geologisk udstyr
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende, videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fotografere landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og indendørs motionsområder
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Tilkøbsaktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Dit skib

M/S Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2022
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 250 (200 i Antarktis)
Senge 276
Bilkapacitet 0
Brutto last 11.647 tons
Længde 114 meter
Ræling 20,2 meter
Fart 13 knob
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo

Den originale Fram var sin tids mest berømte polarforskningsskib, og resultaterne af hendes ekspeditioner er uden sidestykke. M/S Fram, der bringer arven videre fra den originale Fram, benytter den mest avancerede teknologi, hvilket gør hende usædvanligt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.

Læs mere om M/S Fram

Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om