Udforsk Sydatlanten, Antarktis og Patagonien

Patagonia, Argentina - Kap Horn og chilenske fjorde

Udforsk Antarktis uspolerede landskaber og isbjerge, når de er allersmukkest - i begyndelsen af sæsonen. Denne rejse er et eventyr for dyreelskere! Se hvaler, søløver, delfiner og pingviner på vandring! Fra Montevideo tager M/S Midnatsol dig med på en 18-dages ekspedition til Valdés- halvøen i Patagonien og videre til Falklandsøerne, inden turen går til den sidste forpost - Antarktis. På rejsen tilbage besøger vi Kap Horn og Chiles ekstreme fjorde på vej til voresslut-destination, Punta Arenas.

 • Rejs til destinationer med så utrolige natur- og dyreoplevelser at kun få steder i verden kan matche det
 • Oplev et fristed for vilde pattedyr og fugle, blandt andre pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og store mængder hvaler.
 • Rejs i begyndelsen af sæsonen, når Antarktis er hvidest og mest uberørt
 • Deltag i Hurtigrutens omfattende program om bord - blandt andet populærvidenskabelige foredrag og adgang til videnskabs- og fotocenter.

Oversigt

Der er tid til en byrundtur i Montevideo, Uruguays hovedstad, inden turen mod Antarktis, hvor den argentinske halvø Valdés, der er på UNESCOs verdensarvliste, er turens første stop og et af højdepunkterne i Argentina, hvor vi ses nogle af de største marine dyr i deres naturlige områder.

Næste havn er Puerto Madryn, hvor man kan deltage i udflugter som hvalsafari eller vandreture i den vidunderlige natur. Derefter sætter vi kurs mod Falklandsøerne, hvor vi bruger små både at gå i land for at opleve, vandre, kigge efter fugle på de små øer og besøge Stanley, hovedstaden på Falklandsøerne.

I Antarktis oplever vi alt fra smukke landgangssteder til temadage ombord. Man kan også deltage i ture på land, kajakroning og studere vandet og isen fra små både.

På vejen tilbage passerer vi Kap Horn, som søfarende før Panamakanalen skulle passere for at krydse fra den ene side af Amerika til den anden. Her vil vi også forsøge at komme i havn, trods områdets dårlige ry om høj sø og udfordrende betingelser. Gennem chilenske fjorde når vi Punta Arenas, hvor turen slutter.

Inkluderet i rejsens pris: 

 • Rejse med Hurtigruten med valgt kahytskaegori og helpension
 • En overnatning på hotel i Montevideo inden rejsen - inklusive morgenmad
 • Transport fra hotellet til skibet i Montevideo, inklusive guidet tur
 • Transport fra skibet til lufthavnen i Punta Arenas
 • Ud- og hjemrejse med fly på økonomiklasse mellem Punta Arenas og Santiago de Chile
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med polarcirkelbåde samt aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyvninger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt
 • Alla planlagde landgange afhænger af vejr- og isforhold
 • Program og rejserute kan ændres
 • Helbredsattest skal udfyldes
 • Gratis udlån af gummistøvler om bord
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

25. oktober 2016 og 22. oktober 2017

Afrejsehavn Montevideo, Uruguay
Dag 1
1200x600_Montevideo_©Shutterstock_day1-2.png
Foto: Shutterstock Foto

Kolonitidens centre


Lokalitet: Montevideo, Uruguay

Rejsen starter med en overnatning i Montevideo. Besøg Ciudad Vieja (den gamle bydel) med dens huse fra det 18. århundrede, den pulserende Mercado del Puerto, den travle Avenida 18 de Julio med dens mange teatre, museer og kunstgallerier eller de hvide sandstrande omkring byen.

Dag 2
Montevideo_ ©Shutterstock_Day 2._1200x600.png

Alle mand om bord!


Lokalitet: Montevideo, Uruguay

Ombordstigning på MS Midnatsol, og eventyret begynder!

Dag 3
1200x600_At_Sea_©Trond_Gansmoe_Johnsen_day3-6-10-15.png

Dit tilholdssted til søs


Lokalitet: Det Sydatlantiske Ocean

Vi tilbringer en dag på havet, mens vi sejler sydpå mod halvøen Valdez. Tag dig tid til at lære de andre eventyrrejsende at kende, tjek Explorerrummet eller bare nyd udsigten fra dækket. Ekspeditionsholdet tilbyder spændende og informative foredrag om historie og om den biologi, vi skal se.

Dag 4
1200x600_Peninsule_Valdes_©Shutterstock_day4.png
Foto: Shutterstock Foto

Store oplevelser med dyrelivet


Lokalitet: Peninsula Valdez

I Argentinas Valdés-region kan man opleve nogle af de største havdyr i deres naturlige omgivelser. Vi lægger til i den spændende by Puerto Madryn.

Dag 5
Peninsula Valdez_ ©Shutterstock_Day 5_1200x600.png

Naturen, når den er bedst


Lokalitet: Peninsula Valdez

Valdés-halvøen er et dyrereservat på UNESCOs verdensarvliste. På Argentinas golde østkyst mod Antarktisk, er den mærkeligt formede halvø hjemsted for noget af landets rigeste dyreliv med elefantsæler, magellanpingviner, den sydlige rethval og en stor variation af fugle.

Dag 6
1200x600_At_Sea_©Trond_Gansmoe_Johnsen_day3-6-10-15.png
Foto: Trond Gransmoe Johnsen Foto

Kursen er sat


Lokalitet: Det Sydatlantiske Ocean

Vi sætter kursen sydpå til Falklandsøerne i Sydatlanten områdets 772 kilometer nord for Kap Horn og omkring 1.600 kilometer fra Antarktis. Mens vi er på havet, er der en række foredrag om områdets historie og dyreliv

Dag 7
1200x600_Falklands_©Marsel_van_Oosten_day7-9.png
Foto: Marsel van Oosten Foto

Mød de lokale


Lokalitet: Falklandsøerne

Falklandsøerne består af to store øer og omkring 700 mindre med en anslået befolkning på 3.000 personer. Når vi kommer til de vestligste beboelser, kan vi se afsidesliggende gårde, der har været i samme families eje i seks eller syv generationer. Fårene græsser sammen enorme kolonier af albatrosser og springpingviner, kongepingviner og makaroni-pingviner, mens aggressive tværstribede caracaraer patruljerer ovenover og bjerggæs fouragerer i vandkanten.

Vi besøger en lokal familie og får kager og forfriskninger.

Dag 8
Falklands_ ©Theme media_Hilde Foss_Day 8-1200x600.png

Tæt på og personligt møde med pingviner


Lokalitet: Falklandsøerne

Falklandsøerne vrimler med vidunderligt dyreliv og natur. Der er et uforurenet miljø med fantastisk klar blå himmel, endeløse horisonter, store åbne vidder og fantastiske, hvide sandstrande. Pingvinerne kommer tæt på, stopper og tager et overblik, før de fortsætter totalt ligeglade med de besøgendes tilstedeværelse, så der er ofte gode foto-muligheder!

Dag 9
Port Stanley_ ©Arnau Ferrer_day 5_1200x600.png

Udforskning til fods


Lokalitet: Falklandsøerne

Stanley, Falklandsøernes hovedstad, er et vidunderligt udgangspunkt for de udflugter, der tilbydes. Byen kan nemt ses på en dag til fods, da museum, posthus, masser af butikker med lokalt fremstillet uldvarer, og - vigtigst - Stanleys livlige pubber ligger alle ved havnen.

Dag 10
1200x600_Drake Passage_©Hurtigruten_day3-4-14-15.png
Foto: Hurtigruten Foto

Vær forberedt på at blive overrasket


Lokalitet: Det Sydatlantiske Ocean

I morgen er vi i Antarktis! Hurtigt finder man ud af, om forestillingen om Antarktis passer med virkeligheden. Brug dagen med forberedelser. Tag nogle godbidder af oplysninger, der er til rådighed. Polar-filmfestivalen fortsætter i auditoriet.

 

Days 11-14
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day11-14.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Isoleret antarktisk lyksaglighed


Lokalitet: Antarktis

Nu er du i et af verdens mest afsidesliggende områder! Vi besøger steder, der i fortiden var besat af hvalfangere, og vi udforsker de endeløse, hvide områder. Tag med i land og følg ekspeditionsholdet ud for at se pingviner, sæler og eventuelt hvaler tæt på. Nyd dage på land; kajakroning og udforskning af farvandene og isen i små både. Vejret, vind og isforhold dikterer vores program og tidsplan. Sikkerhed har altid første prioritet, og kaptajnen afgør rejsens endelige sejlplan. Mens vi er i Antarktis, forsøger vi at komme i land flere steder. Blandt de steder, vi ser, er Cuverville Island, der er hjemsted for en af ??de største kendte kolonier af æselpingviner. Vi udforsker også Neko Harbour, der ligger smukt i den indre del af Andvordbugten, Paradise Harbour, der fik sit beskrivende navn af hvalfangere i sidste århundrede; Wilhelmina Bay eller "Whalemina Bay", som den kaldes på grund af sin spektakulære natur og pukkelhvaler i december; den flydende is i Antarktissundet og Brown Bluff, der kendes på de 750 meter høje klipper, der dominerer landskabet. Efter at have udforsket dette superlativmættede kontinent sætter vi kursen tilbage til Sydamerika.

Dag 15
Drake Passage_ ©Shutterstock_Steve Allen_Day 14_1200x600 copy.png

I polarforskernes fodspor


Lokalitet: Drake-passagen

De tidlige polarforskere frygtede Drake-passagen. Sejlturen gennem passagen er en unik rejse, som kun få har haft mulighed for at opleve. Brug havdagene til at opsummere oplevelserne, sortere fotos eller bare slappe af på dækket.

Dag 16
1200x600_Cape_Horn_©Gian-Rico_Willy_day16.png
Foto: Gian-Rico Willy Foto

Fuldendt storhed


Lokalitet: Kap Horn og Chilenske Fjorde

På listen over de mytiske steder på jorden, står Kap Horn højt på listen. Før Panamakanalen blev gravet, skulle søfolk passere den berygtede klippeø for at krydse fra den ene side af Amerika til den anden.

Hurtigruten gør sit bedste for at lægge til på Kap Horn - men området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og det er altid en stor præstation at lægge til.

Dag 17
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day15.png

Som intet andet sted i verden


Lokalitet: Chilenske Fjorde

Når kursen er mod Punta Arenas, sejler vi gennem nogle af de vildeste og mest imponerende landskaber på jorden. De chilenske fjorde er dybe med høje bjerge og gletsjere, der kælver i havet. Nyd den fantastiske udsigt fra dækket, eller gå i land for at udforske området, som Darwin gjorde for mere end 180 år siden.

Dag 18
1200x600_Santiago_©Matyas_Rehak_day1.png
Foto: Matyas Rehak Foto

Rejsen slutter


Lokalitet: Punta Arenas

Desværre har alle eventyr en slutning. I Punta Arenas på kanten af Magellan-strædet er det tid til at sige farvel til alle de nye venner og besætningen. Hjemrejsen begynder med flyning til Santiago de Chile.

11. november 2016 og 8. november 2017

Lokalitet Punta Arenas
Om bord Oplevelser

Udflugter

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Sydamerika tilbyder på Hurtigrutens mangfoldige udflugter.

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205