Polarcirkel-ekspedition

Buenos Aires - Antarktis - Buenos Aires

Sejl i de historiske opdagelsesrejsendes kølvand og tag med på en rigtig ekspedition til Antarktis. Vi sejler fra Ushuaia gennem den berømte Drake-passage og tilbringer otte hele dage i den episke antarktiske vildmark - længere tid end på Hurtigrutens andre rejser til Antarktis. Det gør det muligt at sejle langt ind i de områder, der næsten konstant er dækket af is, og som ikke er muligt at nå ind til om vinteren. Næsten ingen sejler så langt sydpå. Tag med for at se, hvordan dette vinterlandskab ser ud i den antarktiske sommer og gå i land i uberørte områder, hvor kun få mennesker har været før.

 • Sejl dybt ind i Antarktis, hvor kun få andre skibe kan komme frem.
 • Benyt chancen for at opleve Jordens mest uberørte sted - en endeløs hvid vildmark.
 • Oplev et forbløffende og rigt dyreliv og se hvaler, eksotiske fugle og de fantastiske pingviner.
 • Gå i land på øde strande, ro i kajak og overnat i telt

Oversigt

Meget af Buenos Aires charme ligger i blandingen af det elegante og boheme-atmosfæren. Rejsen starter med en overnatning her i tangoens hjemsted, inden du flyver til Ushuaia, verdens sydligste by, og sætter kurs mod Sydhavet.

På vej til Antarktis sejler vi gennem den berygtede Drake-passage, hvor Atlanterhavet og Stillehavet mødes, og som var frygtet af søfolk i generationer.

Derefter går turen over åbent hav mod et kontinent med endeløs, hvid vildmark med overvældende natur og dyreliv.

Gamle forsøgsstationer

Deception Island, Half Moon Island og Yankee Harbour har alle et varieret landskab, fantastisk dyreliv og spektakulære fotomuligheder. Den smalle Errera-kanal er en spektakulær passage til og fra Cuverville Island. Neko Havn er de sky vågehvalers spisested. Paradise Harbour er en anden sjælden mulighed for en landgang på fastlandet og nogle af de fineste udsigter over den antarktiske halvø. Lemaire-kanalen er kendt som en af ​​de smukkeste passager i Antarktis, og Petermann Island er et fantastisk sted at se isbjerge og hvaler. Fra m/s Frams polarcirkelbåde kan vi tage et nærmere kig på det delvist sunkne vrag af et norsk hvalfangst-skib, der er et bevis for den historiske aktivitet til og fra disse fjerntliggende kyster.

Den Antarktiske Cirkel krydses

Dannelsen af ​​havisen i Antarktis er det største naturlige sæson-fænomen på Jorden, og i løbet af austral-sommeren smelter over 20 millioner kvadratkilometer havis. Det udnytter vi til at vove os langt ind i de områder, der næsten er permanent frosset - ind til Antarktis’ vinter-låste landskab.

Næppe andre sejler så langt mod syd, endsige går i land. På Hurtigrutens Antarktis Cirkel-ekspedition kan man gå i land flere steder og komme endnu tættere på pingviner, sæler, hvaler og fugle ved at vandre, tage kajakture og gå på snesko. Man kan endda få en chance for at tilbringe en nat i land i et telt.

På vej tilbage fra Antarktis sejler vi igen gennem Drake-passagen til Usuhaia, hvor sørejsen slutter.

Inkluderet i rejsens pris: 

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning på hotel i Buenos Aires inden rejsen - inklusive morgenmad
 • Flyrejse på økonomiklasse mellem Buenos Aires og Ushuaia
 • Transfer i Ushuaia mellem lufthavn og skib inklusive guidning
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med polarcirkelbåde samt aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyvninger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt
 • Alla planlagde landgange afhænger af vejr- og isforhold
 • Program og rejserute kan ændres
 • Helbredsattest skal udfyldes
 • Gummistøvler kan lånes om bord
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Dette er en ekspedition, hvor elementerne hersker, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

januar og februar 2017 og januar og februar 2018

Afrejsehavn Buenos Aires
Dag 1
1200x600_Buenos Aires_©Tommy Simonsen_day1-16.png
Foto: Tommy Simonsen Foto

Tangpens fødested


Lokalitet: Buenos Aires

Blandingen af elegante og boheme kvarterer giver storbyen Buenos Aires charme og appel. Rejsen starter med en overnatning her i tangoens fødeby.

 

Dag 2
1200x600_Ushuaia_©Tommy Simonsen_day2.png
Foto: Tommy Simonsen Foto

Alle mand om bord


Lokalitet: Buenos Aires/Ushuaia

Vores fly forlader Buenos Aires om morgenen. Det giver dig et par timer til at udforske Ushuaia, verdens sydligste by, hvor Andesbjergene møder Sydhavet. Det er en travl havneby og eventyrcenter med stejle gader og arkitektonisk mangfoldighed under den snedækkede Martialbjergkæde. Om eftermiddagen tager M/S Fram dig med på eventyr mod syd.

Dag 3
1200x600_Drake Passage_©Hurtigruten_day3-4-14-15.png
Foto: Hurtigruten Foto

På vej mod isen


Lokalitet: Drakepassagen

Drake-passagen er en strækning af havet mellem den Sydafrikas sydspids, der også kendes som Kap Horn og Ildlandet, en del af Chile og Sydshetlandsøerne ud for den antarktiske halvø. På vej gennem passagen mod isen kan man lære meget om Antarktis naturlige vidundere og fascinerende historie.

Dag 4

Drakepassagen


Lokalitet: Drakepassagen

Drake-passagen er berygtet som et af verdens hårdeste og mest nådesløse farvande. Her mødes to verdenshave, og sejlere siger, at det er enten ”Drake Lake” eller ”Drake Shake”.

Dag 5-13
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day5-13.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Vidne winterlocked landskab


Lokalitet: Antarktis

Det antarktiske kontinent er en endeløs, hvid vildmark fuld af overvældende udsigter over natur og dyreliv. På denne specielle tur planlægger vi at krydse Den Antarktiske Cirkel ved breddegrad 66 ° 33 ' 39 '' Syd. Vi går i land flere steder og tilbyder vandre, kajak og sneskoture. Du kan endda tilbringe en nat i land i telt. Se hvordan det vinterlukkede landskab Antarktis ser ud om sommeren og sæt fødderne, hvor kun få har gået før dig. I Antarktis forsøger vi at gå i land flere steder, men vejr, vind og isforhold bestemme program og tidsplan. På land forklarer ekspeditionsholdet, hvad du ser og hjælper dig med at undgå at forstyrre natur og dyreliv. Når forholdene tillader det, tilbydes vandreture og andre aktiviteter på land og hav. Besøget på South Shetland Islands er absolut værd at se frem til. Deception Island, Half Moon Island og Yankee Harbour har et varieret landskab, fantastisk dyreliv og spektakulære fotomuligheder. Den smalle Errera Channel er en spektakulær passage til og fra Cuverville Island. Neko Harbour er de generte vågehvalers spisested. Paradise Harbour tilbyder en anden sjælden mulighed for komme i land til nogle af de fineste udsigter over den antarktiske halvø. Lemaire Channel er kendt som en af de smukkeste passager i Antarktis og Petermann Island er et fantastisk sted at se isbjerge og spotte hvaler. På den britiske base Port Lockroy får du et kig ind til livet på en antarktisk base i 1950'erne. Wilhelmina Bay er spisested for hvaler og sæler og var et foretrukket jagtområde for hvalfangere tilbage i tiden. Et bevis for dette er en delvist sunket vrag af et norsk hvalfangstskib. Vi tager et nærmere kig på vraget fra vores polarcirkelbåde. Det 30 sømil lange og 712 sømil brede Antarcticsund er hjemsted for anslået en halv million adeliepingviner samt æselpingviner, leopardsæler, og spækhuggere. Måske går vi i land på Brown Bluff og tager en tur på stranden for at se lava"bomberne" fra den gamle vulkan og alle pingvinerne. Der er også mulighed for at gå til udsigtspunktet oven for landingsstedet. På Detaille Island finder vi British Antarctic Survey’s tidligere geologi og meteorologistation "Base W". På Horseshoe Island ser vi et vigtigt eksempel på en relativt uændret og fuldt udstyret britisk videnskabelig forskningsstation fra 1950'erne.

Dag 14
Drake Passage_ ©Shutterstock_Steve Allen_Day 14_1200x600 copy.png

Pilen peger mod nord


Lokalitet: Drakepassagen

Efter ni uforglemmelige dage i Antarktis, tager
MS Fram os trygt tilbage over det berømte
Drakestræde.

Dag 15
Drake passage_ ©Shutterstock_Petra Christen_Day 15_1200x600 copy.png

Minder fra en ekspedition


Lokalitet: Drakepassagen

Sejlturen fra Antarktis til Ushuaia på Argentinas sydspids varer omkring 40 timer i godt vejr. På turen nordpå fortsætte foredragsrækken, og vi opsummerer erfaringerne med Antarktis.

 

Dag 16
Ushuaia_ ©Rita Melville_Day 16_1200x600 copy.png

Måske slutningen på eventyret


Lokalitet: Ushuaia/Buenos Aires

Tilbage i Ushuaia kan man enten deltage i en valgfri udflugt eller tage direkte til lufthavnen for at flyve til Buenos Aires. Herfra kan man enten flyve hjem eller deltage i Hurtigrutens udflugt til Tigre-deltaet eller de utrolige Iguazu-vandfald.

 

 

februar 2017 og februar 2018

Lokalitet Ushuaia/Buenos Aires
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien - Buenos Aires

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205