Pingvinernes frosne rige

Buenos Aires - Antarktis - Buenos Aires

Sejl i kølvandet efter de gamle polarforskere på en ægte antarktisk ekspedition. Vi sejler fra Ushuaia gennem den berygtede Drake-passage og tilbringer syv hele dage i det episke landskab i Antarktis. Oplev dyrelivet og især de store pingvinkolonier på nært hold. Når det er muligt sætter vi kajakker i vandet og overnatter i telt på land, Du kan komme med på spændende vandreture, hvor vi udforsker verdens sidste uspolerede verdensdel - et af jordens absolut smukkeste steder.

 • Få et indblik i den antarktiske halvø med dens myldende dyreliv
 • Se de store pingvinkolonier og lær at kende forskel på renpingviner, æselpingviner og adéliepingviner.
 • Vi sejler langsomt langs Elefant-øen, hvor vi benytter os af de mange muligheder for at komme i land
 • Deltag i Hurtigrutens omfattende program om bord - blandt andet foredrag om Antarktis' historie, miljø og dyreliv

Oveview

Turen starter i Buenos Aires, hvor man kan opleve "Sydamerikas Paris", før man går om bord på m/s Fram i Ushuaia, verdens sydligste by. Vi sætter kurs gennem den smukke 130 sømil lange Beaglekanal (smalt stræde i øgruppen Ildlandet og en del af grænsen mellem Argentina mod nord og Chile mod syd) til den berygtede Drake-passage (på spansk: Pasaje de Drake eller Mar de Hoces), der er strædet mellem Sydamerikas sydspids ved Kap Horn og Antarktis’ South Shetland Islands. Passagen var berygtet blandt de tidlige polarforskere.

Vi ledsages af vandrealbatrosser med vingefang op til 3,50 meter og andre havfugle. Undervejs og på åbent hav er der ekspert-foredrag med fokus på historie, miljø og dyreliv i Antarktis som forberedelse til de eventyr, der venter forude.

Oplev de vilde dyr i Antarktis

Uden at have rovdyr på jorden at bekymre sig om er dyrene i Antarktis frygtløse, når de møder mennesker. De er lige så nysgerrige som mennesker, og der er masser af muligheder for at drage fordel af den gensidige nysgerrighed, når vi besøger de faste kolonier af rempingviner på Deception Island og den halvmåneformede Half Moon Island, æselpingvin-kolonier på Yankee Harbour, Cuverville Island, Neko Harbour og Paradise Harbour eller Adelie-pingviner på Peterman Island og de enorme isbjerge i Antarktis-sundet, hvor vi også møder leopardsæler og spækhuggere. Synet, lugten og støjen fra disse enorme kolonier er overvældende. Det samme er vandreture i nogle af planetens sidste uberørte steder.

På vej tilbage sejler vi igen gennem Drake-passagen, inden vi slutter rejsen i Usuhaia.

Inkluderet i rejsens pris: 

 • Rejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning på hotel i Buenos Aires inden rejsen - inklusive morgenmad
 • Ud- og hjemrejse med fly på økonomiklasse mellem Buenos Aires og Ushuaia
 • Transport i Ushuaia inklusive en guidet tur
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med polarcirkelbåde samt aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyvninger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt
 • Alla planlagde landgange afhænger af vejr- og isforhold
 • Program og rejserute kan ændres
 • Helbredsattest skal udfyldes
 • Gratis udlån af gummistøvler om bord

Lignende rejser

Program

Rejseplanen

Dette er en ekspedition, hvor elementerne hersker, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

november 2016, januar 2017, november 2017 og januar 2018

Afrejsehavn Buenos Aires
Dag 1
1200x600_Buenos Aires_©Trixi Lange-Hitzbleck_day1.png
Foto: Trixi Lange-Hitzbleck Foto

Sydamerikas Paris


Lokalitet: Buenos Aires

Rejsen begynder med en nat på et førsteklasses
hotel i Buenos Aires. Her kan du deltage
på en valgfri tur i byen om eftermiddagen.
Aftenen benyttes til at udforske ”Sydamerikas
Paris” på egen hånd.

Dag 2
1200x600_Ushuaia_©Tommy Simonsen_day2.png
Foto: Tommy Simonsen Foto

Alle mand om bord


Lokalitet: Buenos Aires/Ushuaia

Der flyves fra Buenos Aires om morgenen, så der er et par timer til at udforske Ushuaia eller tage på en valgfri udflugt til Ildlandet Nationalpark. Om aftenen sætter MS Fram kurs gennem den smukke Beagle-kanal til Drake-passagen og Antarktis.

Dag 3
1200x600_Drake Passage_©Hurtigruten_day3-4.png
Foto: Hrutigruten Foto

Slap af til søs


Lokalitet: Drakepassagen

Ud over at kunne se vandrealbatrosser og andre havfugle fra dækket, mens vi krydser Drake-passagen er der foredrag med fokus på Antarktis historie, miljø og dyreliv. Foredragsserien indeholder også en grundig introduktion til de antarktiske retningslinjer for besøgende - fra traktaten og den internationale sammenslutning af Antarktis Tour Operators (IAATO).

Dag 4
Drake Passage_ ©Shutterstock_Steve Allen_Day 14_1200x600 copy.png

Vær klar til nærkontakt


Lokalitet: Drake-passagen

Ud over at kunne se vandrealbatrosser og andre havfugle fra dækket, mens vi krydser Drake-passagen er der foredrag med fokus på Antarktis historie, miljø og dyreliv. Foredragsserien indeholder også en grundig introduktion til de antarktiske retningslinjer for besøgende - fra traktaten og den internationale sammenslutning af Antarktis Tour Operators (IAATO).

Days 5-11
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day5-11.png
Foto: Dominic Barrington Foto

På udkig efter isbjerge


Lokalitet: Antarktis

Antarktis er forskellig fra alt andet på Jorden! Når vi har krydset den antarktiske polarcirkel, bliver luften skarpere og koldere. Vi begynde at se antarktiske pingviner i vandet og skal holde udkig efter det første isbjerg. Der er ingen permanente menneskelige indbyggere i Antarktis, men kontinentet er hjem for millioner af pingviner og spiseplads for tusindvis af hvaler. Pingviner frygter ikke at møde mennesker, og de kan være lige så nysgerrige som mennesker.

Nogle af højdepunkterne under vores tid her er Deception Island og Half Moon Island, på grund af de faste kolonier af rem-pingviner. Nyd de smukke udsigter og pingvin-kolonierne på Yankee Harbour, Cuverville Island, Neko Harbour og Paradise Harbour.

På Petermann Island ses tusindvis af adelie-pingviner. Den britiske base i Port Lockroy er et af ​​de mest populære steder i Antarktis. Her får man et indtryk af livet på en antarktisk base i 1950'erne. De rugende æsel-pingviner omkring hovedbygningen har vænnet sig til de hyppige menneskelige besøgende.

De enorme ishylder i Antarktis-sundet er hjemsted for anslået en halv million adelie-pingviner og æsel-pingviner, leopardsæler og spækhuggere. Den bedste måde at opleve adelie-pingviner i Brown Bluff er at sidde stille og se naturens sødeste komikere på arbejde.

Når mulighederne opstår, søsættes skibets kajakker, der slås telte op i land, og der arrangeres uforglemmelige vandreture for at se ​​de smukkeste, uberørte steder på planeten.

 

Dag 12-13
1200x600_At_Sea_©Trond_Gansmoe_Johnsen_day5-12.png
Foto: Trond Gansmoe Johnsen Foto

Kurs mod nord


Lokalitet: Drake-passagen

Rejsen fra den antarktiske halvø til Ushuaia på Argentinas sydspids er omkring 950 km (513 sømil) eller 40 timers sejlads tid i godt vejr. På vej tilbage til civilisationen fortsætter ekspeditionsholdets foredragsrække, og vi snakker om vore oplevelser fra Antarktis.

Dag 14
1200x600_Buenos Aires_©Tommy Simonsen_day14.png
Foto: Tommy Simonsen Foto

Eventyret slutter


Lokalitet: Ushuaia/Buenos Aires

Om morgenen er vi tilbage i Ushuaia, hvor man kan deltage en valgfri udflugt. Efter flyvningen tilbage til Buenos Aires kan man udvide eventyret med udflugt til Tigre-deltaet eller Iguazu-vandfaldene.

november 2016, januar 2017, november 2017 og januar 2018

Lokalitet Ushuaia/Buenos Aires
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien - Buenos Aires

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205