Oplev Patagonien og Antarktis

Santiago de Chile - Antarktis - Santiago de Chile

Oplev det bedste af Patagonien og Antarktis! Denne 16-dages ekspeditionsrejse går fra Chiles fjorde til Kap Horn, før vi sejler til de antarktiske øer. Skibets ekspeditionshold tager dig med på udflugter og lærer dig alt om Antarktis. Mød pingvinerne på tæt hold, nyd vandreture i Antarktis, tag en kajaktur og kom så tæt på isbjergene, at du kan røre ved dem. Gør dig klar til et eventyr uden et eneste kedeligt øjeblik.

 • Kæm tæt på og udforsk verdens mest øde område - fantastiske Antarktis
 • Nyd det utrolige dyreliv og mød pingvinerene, der bygger reder på denne tid af året
 • Vi forsøger at komme i land på Kap Horn - en stor oplevelse i de vilde farvande
 • Deltag i ekspeditionsholdets omfattende program om bord - med blandta ndet populærvidenskabelige foredrag og adgang til videnskabs- og fotocenter

Oversigt

Efter en overnatning på et hotel i Santiago de Chile, flyver du til Punta Arenas for at gå om bord på ekspeditionsskibet m/s Midnatsol. Rejsen mod syd begynder med, at vi sejler gennem den ekstremt smalle Canal Gabriel og ind i Garibaldi-fjorden, hvor vi ser den mægtige Garibaldi-gletsjer udfolde sig.

Hvis vejret er på vores side, kan vi komme i land på Kap Horn, før vi krydser Drake Passage på vej til Antarktis. Mens vi sejler til det mest fjerntliggende område af verden med dets endeløse hav og kontinent dækket af sne og is, føler man sig som en ægte opdagelsesrejsende. Her kan man nyde dagene med at gå i land og to i kajak, komme tæt på tusindvis af pingviner og sæler, og besøge de mest interessante steder.

På vej tilbage til Argentina passerer vi igen Kap Horn, som søfarende før Panamakanalen skulle passere for at krydse fra den ene side af Amerika til den anden. Vi vil igen forsøge at komme i havn, trods områdets dårlige ry om høj sø og udfordrende betingelser. Gennem Canal Beagle sejler vi ind i de chilenske fjorde og videre til Punta Arenas, hvor turen slutter.

Inkluderet i rejsens pris: 

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning på hotel i Santiago de Chile inden rejsen - inklusive morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn i Santiago de Chile
 • Ud- og hjemrejse med fly på økonomiklasse mellem Santiago de Chile og Punta Arenas
 • Transport til skibet i Punta Arenas inklusive en guidet tur
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med polarcirkelbåde samt aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyvninger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt
 • Alla planlagde landgange afhænger af vejr- og isforhold
 • Program og rejserute kan ændres
 • Helbredsattest skal udfyldes
 • Gummistøvler kan lånes om bord

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Dette er en ekspedition, hvor elementerne hersker, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

3. december 2017

Afrejsehavn Santiago de Chile, Chile
Dag 1
1200x600_Santiago_©Matyas_Rehak_day1-16.png
Foto: Matyas Rehak Foto

Smag på Santiago


Lokalitet: Santiago de Chile, Chile

Dette eventyr begynder i Chile med overnatning på hotel i Santiago de Chile.

Dag 2
1200x600_Punta_Arenas_©Dominic Barrington_day2.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Midnatsol venter


Lokalitet: Santiago de Chile and Puntas Arenas, Chile

Dagen begynder med en flyrejse til Punta
Arenas, hvor ekspeditionsskibet allerede
venter på dig. Når du er kommet ombord på
MS Midnatsol begynder din ekspeditionsrejse
med en velkomst middag!

Dag 3
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day3.png
Foto: Shutterstock Foto

Utrolig havudsigt


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

Vi starter eventyret med at sejle forbi Isla Tucker og gennem den ekstremt smalle Gabriel-kanal. Nyd at være om bord og lære de andre eventyrere at kende. At se Antarktis kyst fra havet er utroligt, og når man sejler i fjordene her løber man tør for superlativer.

 

Dag 4
1200x600_Tierra_del_fuego_©Shutterstock_day4.png
Foto: Shutterstock Foto

Vilde dyr og vinsmagning


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

Det er en spændende tid, når vi oplever de chilenske fjorde. Garibaldi-fjord er en af ​​dem. Når vi sejler ind i fjordens sidste del kommer Garibaldi-gletsjerne som en smuk overraskelse. Bjerge og dale er stejle, og selv om der er sne på ​​bjergtoppene, er området meget grønt med masser af dyreliv. Tag med i land og se måske søløver, andes-kondorer og flere andre fuglearter, der kun findes her. Om aftenen er der argentinsk vinsmagning.

Dag 5
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day5.png
Foto: Shutterstock Foto

Sydligste punkt i Sydamerika


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

På næsten 56 grader Syd er Kap Horn Sydamerikas sydligste punkt. Blandt verdens mytiske steder er Kap Horn højt på listen. Før Panamakanalen blev gravet skulle søfolk passere denne berygtede klippeø for at krydse fra den ene side af Amerika til den anden. Hurtigruten gør sit bedste for at lægge til på Kap Horn - men området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og det er altid en stor præstation at lægge til.

Dag 6
1200x600_At_Sea_©Trond_Gansmoe_Johnsen_day6-13.png
Foto: Trond Gansmoe Johnsen Foto

Gennem den berømte Drakepassage


Lokalitet: Drake-passagen

Vi krydser Drake-passagen, og i morgen er vi faktisk i Antarktis! Der er film i "Amfi" hele dagen. Der vises alt fra tegnefilm til dokumentarfilm. Man kan også overvære forelæsninger eller snuse rundt i ekspeditionsrummet og finde noget videnskabelig underholdning. Man kan også nyde en række foredrag, der vil gøre Antarktis-besøget endnu mere interessant.

Days 7-12
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day7-12.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Føl dig som en opdagelsesrejsende


Lokalitet: Antarktis

Antarktis er det mest afsidesliggende område af verden. Man føler sig som en rigtig opdagelsesrejsende, især når man ser det endeløse hav og kontinent, der er dækket af sne og is. Det kan komme som en overraskelse, at pingvinerne ikke er ikke bange for mennesker. Pingvinerne modtager normalt blot besøgende med et dovent gab. Gæsternes reaktion er ofte stik modsat! Vi besøger steder i fortiden blev brugt af hvalfangere, vi går i land og har temadage om bord. Nogle af de steder, vi besøger i Antarktis, er South Shetlandsøerne og Cuverville Island, der er hjemsted for en af ​​de største kendte kolonier af æsel-pingviner. Neko Harbour ligger smukt i den inderste del af Andvord-bugten. Paradise Harbour fik sit beskrivende navn af hvalfangere i sidste århundrede. Se også frem til at besøge Half Moon Island, der betragtes som en juvel af mangfoldighed i det polare landskab. Efter at have oplevet dette superlativ-krævende kontinent, sætter vi kursen mod Ushuaia. Nyd dagene her i Antarktis med landgange, kigger nærmere på tusindvis af pingviner og sæler, ror i kajak og besøger de mest interessante steder. Om bord er der flere foredrag, "videnskabelige eksperimenter" for unge Antarktis-opdagelsesrejsende - og udsigten fra dækket er upåklagelig.

 

Dag 13

Reflektér over det antarktiske eventyr


Lokalitet: Drake-passagen

På vej tilbage til Sydamerika, vil vi have work- shops med foto redigering af dine billeder. Du kan også nyde dagen på dækket, i ekspeditionslokalet med foredrag, og nyd billeder og film fra vores oplevelser indtil nu.

Dag 14
1200x600_Cape_Horn_©Gian-Rico_Willy_day14.png
Foto: Gian-Rico Willy Foto

Mulige landgangssteder


Lokalitet: Kap Horn og Chilenske fjorde

Før vi sejler ind i Beagle-kanalen forsøger vi at komme i land på Kap Horn, hvis det ikke lykkedes på turen sydover. Så vil vi kunne besøge Puerto Williams, en lille by mellem havet og bjergene. På vej tilbage til Punta Arenas sejler vi gennem de chilenske fjorde.

Dag 15
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day15.png
Foto: Shutterstock Foto

Vild natur og imponerende seværdigheder


Lokalitet: Chilenske fjorde
Dag 16
Satiago de Chile_ ©Shutterstock_Maciej Bledowski_Day 15_1200x600 2.png

Hjemrejse


Lokalitet: Punta Arenas/Santiago de Chile

Vi sejler gennem de chilenske fjorde til endnu en dag med vild natur og imponerende seværdigheder. Med majestætiske omgivelser med ørken og gletsjere finder vi et egnet sted at gå i land. Om aftenen er der afskedsmiddag.

 

18. december 2017

Lokalitet Punta Arenas/Santiago de Chile
Om bord Oplevelser

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien - Santiago de Chile

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205