Oplev Antarktis, Patagonien og Chiles fjorde - Sydgående

Valparaiso - Antarktis - Punta Arenas

Besøg en af verdens smukkeste nationalparker, se Patagoniens rige dyreliv, Chiles fjorde og Kap Horn før rejsens højdepunkt, Antarktis. Nyd at tilbringe tid i land, kajak- og vandreture og nærkontakt med pingviner, andre fugle og sæler. Ekspeditionen tager dig med til de mest spændende steder langs Sydamerika kyst og videre til Antarktis.

  • Oplev Antarktis og Patagonien på én ekspedition
  • Besøg nationalparken Torres del Paine
  • Sejl ind i Chiles fjorde og se Kap Horn
  • Nyd kajakroning, vandreture og nærhed til dyrene i Antarktis

Oversigt

Oplev Patagonien naturlige skønhed

Fra farverige Valparaiso sejler vi langs Chiles kyst og vulkaner med sne på toppen, smukke søer, frådende floder og frodig vegetation. Det store, robuste og smukke landskab forbløffer altid. 

Chiles fjorde og Kap Horn

Vi sejler ind i en af verdens smukkeste nationalparker og ind i Chiles fjorde. Det fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Stejle dale og kraftfulde bjerge gør det til en slående kontrast til en frodig kyst med rigt dyreliv. Kap Horn er et magisk sted, hvor to have mødes. Hvis forholdene tillader det, går vi i land her. 

Det hvide vidunder Antarktis

Derefter krydser vi den berygtede Drake-passage til Antarktis og det mægtige frosne panorama i syd. I Antarktis forsøger vi at komme i land på historiske steder som den ringformede Deception Island, der var en stor havn for hvalfangstskibe indtil 1905.

Cuverville Island er hjem for en af ​​de største kendte rempingvin-kolonier og den britiske forskningsstation Port Lockroy fra Anden Verdenskrig.

Wilhelmina Bay kaldes ofte "Whale-mina Bay" på grund af det store antal pukkelhvaler, der ses her.

Brown Bluff er kendt for de 745 meter høje klipper, der dominerer landskabet.

Pingviner, sæler, hvaler og store flokke af havfugle giver det surrealistiske og smukke landskab liv. Vi tager ind på kysten for at opleve noget af det mest unikke dyreliv med fødderne på det antarktiske kontinent. Du kan også ro i kajak i isfyldte farvande. Og mens du er om bord på Hurtigrutens komfortable skib, kan du nyde, at eksperter fortæller om Antarktis rige historie, så du kan få endnu mere ud af, hvad du oplever.

På vej retur krydser vi Drake-passagen igen, før ekspeditionsrejsen slutter i Punta Arenas. 

Inkluderet i rejsens pris:

• Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension
• Transport fra skibet til lufthavn i Punta Arenas
• Flyrejse på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile.
• Vind- og vandtæt jakke
• Landgange og aktiviteter om bord og på land
• Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
• Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor
• Rejse- og afbestillingsforsikringer
• Bagagehåndtering
• Tilvalgsudflugter
• Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

23. Oktober 2018

Afrejsehavn Valparaíso, Chile
Dag 1
shutterstock_69331897.jpg

Stillehavets juvel


Lokalitet: Valparaíso, Chile

Ekspeditionsrejsen starter i den farverige og poetiske by Valparaíso. En af de bedste måder at se den smukke by på er ved at køre med dens kabel-jernbaner, der findes flere steder på byens skråninger med flot udsigt over bugten. Højt oppe fra skaber byens multi-minimalistiske huse en regnbue af farver og lys. Tag en slentretur i Valparaisos smalle gader, gå på dens endeløse trapper og opdag noget nyt på hver tur - en smuk bygning, et bemærkelsesværdigt kunstgalleri eller nogle gastronomiske "fund". Glem ikke at udforske havne- og fiskeri-kajerne, hvor du får en reel fornemmelse af Chiles usædvanlige sømandsliv. Køb eller prøv friskfangede fisk og skaldyr på markedet og nyd fiskernes drilleri. Besøg også det UNESCO-historiske kvarter, før du går om bord på M/S Roald Amundsen.

Dag 2-3
00008-2.jpg

Mod syd


Lokalitet: Til søs

Når vi sejler langs Chiles Stillehavskyst, starter skibets ekspeditionshold sit foredragsprogram for at forberede dig til de kommende oplevelser. Få større viden om områdets historie og dyreliv. Der er også forskellige workshops og præsentationer. Brug nogen tid på dækket for at nyde den friske havluft og holde udkig efter dyrelivet. Gør dig bekendt med Hurtigrutens nyeste og mest innovative ekspeditionsskib og drag fordel af alle faciliteter om bord.

Dag 4
shutterstock_159841910.jpg

Kosmopolitiske Castro


Lokalitet: Castro

Byen Castro ligger på Isla Grande de Chiloé mellem forblæste bakker og grøn vegetation. Byen er kendt for sine farverige "palafitos", træhuse på pæle langs vandkanten. Tag med i land og nyd Chiloé-stemningen og den nysgerrige energi, blandet med et strejf af moderne udvikling. Kirken Iglesia San Francisco er på UNESCOs verdensarvliste - og en visuel fornøjelse: lys gul og orange med lavendelfarvede kanter. Dens lakerede træ-interiør er fantastisk, oplyst af rækker af mosaikvinduer. Andre seværdigheder omfatter Plazuela del Tren, et lille torv lige ved havnefronten med en flot samling af gamle tog. En spadseretur i Cementerio Parroquial er fascinerende, for nogle af gravene er flot og kunstfærdigt udsmykkede. Feria Campesina Yumbel er et travlt frugt- og grøntmarked. Der er også husholdningsartikler og fiskeboder her. I butikken Feria Artesanal Lillo lige syd for havnen kan du købe fremragende håndvævede uldvarer og kunsthåndværk. De fleste af Castros restauranter og cafeer ligger langs Calle Blanco, der løber fra den sydlige ende af pladsen ned til havnefronten. Her kan du smage den berømte gryderet med kød, kartofler og skaldyr. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, et stort set uudforsket vildnis med sjælden flora og fauna. Parken har brede, øde strande og lange strækninger forrevne kyst, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver.

Dag 5
shutterstock_502846483.jpg

Patagoniens farvande


Lokalitet: Til søs

Ekspeditionen fortsætter sydpå gennem Patagoniens sagnomspundne vande og videre til et af verdens mest afsidesliggende, uforstyrrede og smukke steder - den sydlige provins Ultima Esperanza, der betyder "sidste håb". Når vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber, er der masser af tid til at se på den storslåede natur.

Dag 6
shutterstock_238987903.jpg

En lille og isoleret landsby langt inde i fjorden


Lokalitet: Puerto Edén

Efter en uforglemmelig sejlads gennem patagoniske farvande fortryller den unikke landsby Puerto Edén dig. Den lille bosættelse i Bernardo O'Higgins-nationalparken ligger i en dyb fjord og er omgivet af bjerge. Dens befolkning på 250 omfatter de 15 resterende medlemmer af kawéskar-folket. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur. Landsbyboerne sælger fisk, muslinger og skaldyrsprodukter, som bringes til markedet med båd en gang om ugen. Som souvenirs kan man købe traditionelt kawéskar-håndværk såsom flettede kurve og både lavet af søløveskind og bark. Nyd en spadseretur på de snævre stier, og måske får du øje på en af de mange magellan-kolibrier, der findes her, når du tilmelder dig ekspeditionsholdets vandre- eller kajakture.

Dag 7-8
104-Puerto-Natales.jpg

Nationalpark Torres del Paine


Lokalitet: Puerto Natales

Puerto Natales er porten til den verdensberømte nationalpark Torres del Paine, der er et af verdens mest attraktive naturreservater med blandt andet de imponerende klippeformationer Torres del Paine (Paine-tårnene, der består af Torre Central (2.800 meter), Torre Sur (2.850 meter) og Torre Norte (2.248 meter). Parken har azurblå søer, stier, der bugter sig gennem smaragdfarvede skove, brusende floder (som man krydser på vakkelvorne broer) og en stor, strålende blå gletsjer. Torres del Paine har betagende natur - fra store, åbne stepper til barske bjergterræner med truende toppe. Denne mangfoldighed af miljøer medfører en bred vifte af flora og fauna. Vi kan se lamaer, pumaer, chilla-ræve og stinkdyr foruden flere end 100 fuglearter som andeskondor og andesvåger. Nyd at vandre i området med de fantastiske omgivelser.

Dag 9
Ear018.jpg

Et paradis for naturelskere


Lokalitet: Chiles fjorde

Chiles fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand gør altid stort indtryk på besøgende. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Isen har søgt vej mellem bjergene og skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles fjordlandskab. Snedækkede bjerge og stejle dale er en slående kontrast til frodig kyst med et rigt dyreliv. Du kan være heldig at få øje på søløver, andeskondor og andre fuglearter, der kun findes her.

Dag 10-11
_R7D5249_2013-01-08-at-16-44-57_HDR.jpg

Kap Horn og Drake-passagen


Lokalitet: Til søs

Om morgenen sejler vi gennem Beagle-kanalen, der er opkaldt efter skibet, der førte Charles Darwin på opdagelsesrejse - H.M.S. Beagle. Vi fortsætter i åbne farvande, og hvis forholdene tillader det, går vi i land på Kap Horn - Sydamerikas sydspids. At komme i land kan være meget vanskeligt på grund af de til tider ekstreme vejrforhold i området. Kap Horn er Chiles sydligste punkt - på næsten 56 grader Syd. Det markerer grænsen mellem Atlanterhavet og Stillehavet og den nordlige del af Drake-passagen. Regionen har stor betydning på grund af dens beliggenhed, historie, opdagelser og handelsruter. Hvis det er muligt at kaste anker ud for Kap Horn, kan du komme i land for at udforske det øde og alligevel romantiske stykke jord ved verdens ende. Derefter fortsætter vi over Drake-passagen, hvor to have mødes, på vej til Antarktis. På vej gennem strædet kan du lære en hel del om Antarktis fantastiske dyr og historie. Drake-passagen var berygtet blandt de tidlige polarforskere og er en unik rejse, som kun få har mulighed for at opleve. Drake-passagen forbinder det sydlige Atlanterhav og Stillehavet. Her møder det varme vand fra nord det kolde, mindre salte vand fra syd. Det gør oceanet særligt rigt på næringsstoffer, der er basis for det unikke marine liv her.

Dag 12-16
Antarctica_13122013_348.jpg

Det dybe syd


Lokalitet: Antarktis

Antarktis er isoleret fra resten af ??verden af havstrømme. 90 procent af verdens is findes her - cirka fire kilometer tyk. Om vinteren er verdensdelen yderligere afskåret af havis ud for kysten - næsten en fordobling af kontinentets størrelse. Om sommeren er det levested for millioner af pingviner, hvaler og sæler, der resten af ??året tilbringer deres tid på havet. Det meste dyreliv lever af en bestemt art, krill, der i Sydhavet er Jordens største biomasse af én art - herunder mennesker. Som nævnt i traktaten om Antarktis er kontinentet dedikeret til fred, videnskab og turisme. Ingen menneskelig aktivitet har ret til at ændre den perfekte naturlige balance. Vi besøger et sted, der har udviklet sig gennem årtusinder uden menneskelig indblanding. Derfor følger vi meget strenge miljømæssige retningslinjer og regler. Vi ønsker ikke at efterlade andet end fodspor og at tage andet end billeder! Det overvældende ved Antarktis er, at enhver rejse til kontinentet er en ekspedition på grund af beliggenheden. Selv den mest avancerede teknologi kan ikke forhindre de klimatiske udfordringer, der er en del af dette miljø. Derfor er vi nødt til at være pragmatiske, så rute, landgange og andre planer kan ændres hen ad vejen. Det betyder også, at vi udnytter de ofte ideelle betingelser - bruger timer i land, på vandet i kajakker, på vandreture eller blot på at sejle blandt den enorme mængde af hvaler. Vejr-, vind- og isforhold har en stor indflydelse på vores program og tidsplan. Vi forsøger at komme i land på Deception Island, Half Moon Island, Brown Bluff, Cuverville Island og Neko Harbour. Alle disse steder er fredfyldte og har uberørt natur, muligheder for at se pingvinkolonier, sæler, gletsjere, isbjerge i enhver form og farve og gamle hvalfangerstationer. Det er svært at beskrive alle de indtryk, du får i Antarktis. En tidligere rejsende udtrykte det således: "Hvis du kan beskrive Antarktis med ord, har du sikkert aldrig været der."

Dag 17-18
Drake_Passage_00008-2.jpg

Gennem Drake-passagen


Lokalitet: Til søs

Efter fire uforglemmelige dage i Antarktis, sejler M/S Roald Amundsen os sikkert tilbage over den berømte Drake-passage. Rejsen fra den antarktiske halvø til Argentinas sydspids er cirka 1000 kilometer eller 40 timers sejlads i godt vejr. På vej nordpå fortsætter foredragsrækken, og vi reflekterer over vore oplevelser i Antarktis.

Dag 19
Punta-Arenas---Struts-pÔÇá-vei-til-Estansian-070-just.jpg

Ekspeditionsrejsen slutter


Lokalitet: Punta Arenas/Santiago de Chile

Desværre har alle ekspeditioner en slutning. Denne ekspedition slutter i Punta Arenas på kanten af Magellan-strædet. Det er tid til at tage afsked. Rejsen hjem går via Santiago de Chile, hvor du kan forlænge opholdet og nyde nogle tilvalgsudflugter.

10. November 2018

Lokalitet Punta Arenas/Santiago de Chile
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Forlæng ferien

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205