Legendariske Magellanstrædet, Chiles fjorde og Antarktis

Chilenske fjorde og Kap Horn - Punta Arena

Fra de chilenske fjorde sejler vi sydpå mod Kap Horn, inden vi bruger fem hele dage til at opleve alle seværdighederne i Antarktis, hvor vi hilser på de rugende pingviner og sæler og hvaler tæt på land. Denne 18 dage lange sørejse fortsætter nordpå til Falklandsøerne og de vilde og smukke chilenske fjorde, før ekspeditionen slutter i Punta Arenas. Afhængig af afrejsedato, kan du fejre juleaften ved Kap Horn og nytårsaften i Antarktis!

 • Besøg steder og kontinenter med dyreliv og natur, som kun få andre steder i verden kan matche
 • Sæt pris på det unikke dyreliv og kom tættere på Karakaka-falken, pingvikolonier, hvaler og sæler
 • Tag med på udflugter og hør ekspeditionsholdets underholdende og lærerige foredrag om bord
 • Oplev norsk jul med utrolige omgivelser på enkelte afrejsedatoer

Oversigt

Efter en overnatning på et hotel i Santiago de Chile går vi om bord på ekspeditionsskibet i Punta Arenas. Rejsen mod syd begynder med, at vi sejler forbi stejle bjerge, grønne dale med blomstrende liv, inden vi sejler gennem den ekstremt smalle Canal Gabriel og ind i Garibaldi-fjorden, hvor vi ser den mægtige Garibaldi-gletsjer udfolde sig. Her tager vi vores små både ud for at se nærmere på de to gletsjere ved ​​fjordens munding og dyrelivet.

Hvis vejret er på vores side, kan vi komme i land på Kap Horn juleaften. Under alle omstændigheder fejrer vi jul på den norske måde om bord med juletræ, julesange og en traditionel norsk julemiddag. Næste dag er vi på åbent hav, før vi kan begynde at se antarktiske pingviner og isbjerge i vandet - og måske hvaler, mens vi sejler ind i det mest fjerntliggende område af verden.

Om bord kan man hos ekspeditionsholdet tilmelde sig og opleve Antarktis på landgange, komme tæt på tusindvis af pingviner og sæler, ro i kajak og besøge de mest interessante steder.

På vej tilbage fra Antarktis bruger vi flere dage på Falklandsøerne og oplever alt fra røde busser og engelske pubber i hovedstaden Stanley til hvide sandstrande med turkisfarvet vand, gamle skibsvrag og fugleparadiset Korpus Island. Her bruger vi skibets små både til at gå i land for at gå på opdagelse, vandre eller se nærmere på fugle som ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter.

Vi runder Magellanstrædet, inden vi vende tilbage til Punto Arenas, hvor turen slutter.

Udsolgt

Utdsolgt

Denne rejse er desværre fuldt booket. Her finder du flere spændende destinationer og rejser.

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension.
 • En overnatning på hotel inklusive morgenmad i Santiago de Chile inden sejladsen
 • Transport mellem hotel og lufthavn i Santiago de Chile
 • Flyrejse mellem Punta Arenas og Santiago de Chile og retur på økonomiklasse 
 • Transport i Punta Arenas mellem lufthavn og skibet inklusive sightseeing
 • Vind- og vandtæt jakke.
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land.
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter.
 • Te og kaffe om bord.
 • Indkvartering i suite inkluderer tillægsydelser - bl.a. drikkevarer til måltiderne og en velkomstgave. 

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer.
 • Bagagehåndtering.
 • Tilvalgsudflugter.
 • Drikkepenge.

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt.
 • Alle planlagte landgange er afhængige af vejr- og isforhold.
 • Program og rejserute kan ændres.
 • Helbredsattest kræves.
 • Pris på enekahyt kan oplyses.
 • Støvler kan lejes om bord.
 • Hurtigruten har fleksibel prissætning. Priserne ændrer sig i forhold til efterspørgsel og ledig kapacitet. Bedst mulig pris oplyses ved bestilling.

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Dette er en ekspedition, hvor elementerne hersker, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

Januar 2017, december 2017 og januar 2018

Afrejsehavn Santiago de Chile, Chile
Dag 1

Smag på Santiago


Lokalitet: Santiago de Chile, Chile

Efter ankomsten i Santiago de Chile, kan man udforske byen på egen hånd, inden overnatning på hotel.

Dag 2

Midnatsol venter


Lokalitet: Santiago de Chile and Puntas Arenas, Chile

Flyvning til Punta Arenas og ombordstigning på MS Midnatsol, hvor der er velkomstmiddag.

Dag 3

Midnatsol venter


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

Vi sejler forbi den lille ø Isla Tucker, der er berømt for sin koloni af magellan-pingviner, fugle, delfiner og søløver. Kaptajnen og hans besætning viser deres navigationsfærdigheder, når vi sejler gennem den smalle Gabriel-kanal.

Dag 4

Endeløs vildmark


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

At stirre er den foretrukne aktivitet, når man sejler i chilenske fjorde. De er ekstremt dybe og omgivet af meget høje bjerge. Man kan ikke se en eneste person på land, kun uendelige vildmark. I en af ​​fjordene tager vi de små både ud for at se nærmere på naturen og dyrelivet. Hvis vejret er godt, går vi i land på Kap Horn. Område er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og hvis vi kan komme i land, er det en stor præstation.

Dag 5

Norsk jul i Syden


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

På listen over de mytiske steder på jorden, står Kap Horn højt på listen. Før Panamakanalen blev gravet, skulle søfolk passere den berygtede klippeø for at krydse fra den ene side af Amerika til den anden.

På en af ​​de rejser er det juleaften, som fejres på den norske måde med juletræ, julesange og traditionel norsk julemiddag.

Days 6-7

To oceaner mødes


Lokalitet: Drake-passagen

Vi bruger et par dage på at sejle gennem Drakepassagen, der forbinder det sydlige Atlanterhav og Stillehavet. Her møder det varme vand fra nord det kolde, mindre salte vand fra syd. Det gør havet særligt rigt på næringsstoffer, og det er hjemsted for unikt marint liv. Fra dækket kan du snart se antarktiske pingviner, isbjerge og måske endda hvaler. Mens vi krydser havet mod Antarktis, holdes om bord en række foredrag om forskellige aspekter af historie og dyreliv i Antarktis. Du får også en grundig introduktion til de regler, der gælder for at besøge dette sårbare miljø.

Days 8-13

Gå i land til masser af dyreliv


Lokalitet: Antarktis

Gå i land for at udforske Antarkis imponerende natur, pingviner og pelssæler. Fra dækket er der masser af chancer for at se hvaler tæt på. Nyd nærkontakten med dyreliv og gletsjere, gamle hvalfangststationer og relikvier. Du er nu i et af de mest afsidesliggende områder i verden, men har tillid til os: vil du ikke være kede for et enkelt sekund! Vejret, vind og isforhold diktere vores program og tidsplan. Sikkerhed er altid første prioritet, og kaptajnen vil afgøre den endelige sejlplan under rejsen. Mens der i Antarktis, vil vi forsøge at lande på flere steder. Blandt de steder, vi vil se, er South Shetlandsøerne og Cuverville Island, hjemsted for en stor koloni af Chinstrap pingviner. Vi kan også udforske Neko Harbour, smukt beliggende i den indre del af Andvord Bay; Paradise Harbour som fik sit beskrivende navn fra hvalfangerne i løbet af sidste århundrede; og Wilhelmina Bay eller "Whalemina Bay", som det kaldes på grund af sine spektakulære natur og pukkelhvaler i December. Tag med ekspeditionsholdet og udforsk Antarktis på lsndgange, hvor du kommer helt tæt tæt på tusindvis af pingviner og sæler, kan nyde kajakroning og besøge de mest interessante steder. Om bord er der flere foredrag og "videnskabelige" eksperimenter for Unge Opdaelsesrejsendes Antarktis.

Dag 14

Lille England


Lokalitet: Falklandsøerne

Når man lige har været i Antarktis, kan det virke en smule surrealistisk at komme til en by, der ligner et miniature-England med røde telefonbokse, røde busser og engelske pubber.

Dag 15

Stanley og omgivelserne


Lokalitet: Falklandsøerne

Stanley er hovedstaden på Falklandsøerne. Strejf rundt i byens gader eller tag med på en udflugt for at opleve ørkenen og dyrelivet.

 

Dag 16

En fryd for fugleelskere


Lokalitet: Falklandsøerne

Det spændende program om bord fortsætter om aftenen, og fugleelskere fryder sig over Korpus Island, der er et fugleparadis med ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaras og gærdesmutter. Det er også en af ​​de få øer hernede med træer. Vi sejler i land i de små både for at udforske, vandre eller tage et nærmere kig på fuglene.

Dag 17

Direkte tilbage til Sydamerika


Lokalitet: Magellan-stædet

Mens vi slutter sejlturen i Magellan-strædet, får vi et resumé af alt det, vi har oplevet, set og opdaget på rejsen. Vi nyder oplevelserne, nye venskaber, nye viden og den fælles ekspeditionsånd med afskedsmiddag og fest.

Dag 18

Tid til at sige farvel


Lokalitet: Punta Arenas/ Santiago de Chile

Ved ankomsten i Punta Arenas er det tid til at sige farvel. Hjemrejsen starter med flyvning til Santiago de Chile.

Januar 2018

Lokalitet Punta Arenas/ Santiago de Chile
Om bord Oplevelser

Udflugter

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Falklandsøerne tilbyder på Hurtigrutens mangfoldige udflugter

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Forlæng ferien

Forlæng ferien - Santiago de Chile

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205