Juleeventyr i Antarktis

Buenos Aires – Antarctica – Buenos Aires

Tag med på et juleeventyr ved verdens ende - Antarktis - og hold nytår med pingviner, sæler og hvaler. Nyd det mangfoldige dyreliv og landskabets utrolige skønhed med flydende isbjerge. Denne eventyrrejse til et af Jordens fjerneste hjørner lover meget - blandt andet garanti for hvid jul!

 • Jul i Antarktis - en oplevelse for livet
 • Hold nytår mellem pingviner, hvaler og isbjerge
 • Gå i land for at udforske Antarktis' uberørte vildmark
 • Omfattende program om bord med foredrag om populære emner, videnskabscenter og program for Unge Opdagelsesrejsende

Oversigt

Hurtigruten kan gøre dine drømme om en hvid jul til virkelighed! Kombiner en eventyrrejse med fest og spektakulære omgivelser.

Tag med i land på isolerede strande, oplev utroligt dyreliv i uforglemmelige landskaber og kajakture i uberørte farvande med isbjerge flydende ved siden af. Om bord fejrer vi traditionel norsk jul, og vi holder nytårsaften i en af ​​jordens mest afsidesliggende regioner med pingviner, sæler og hvaler. Lad elementerne bestemme!

Lad eventyret begynde! 

Oplev Buenos Aires og dans eventuelt tango, inden du flyver til Ushuaia, verdens sydligste by, og går om bord på M/S Midnatsol. Derefter sejler vi ud på åbent hav med spændende foredrag og underholdende videnskab på vej til Antarktis. 

Jul og nytårsaften i Antarktis

I Antarktis kan vi tage vores rygsække og vandre på det karakteristiske ringformede vulkankrater (caldera) på Deception Island. Vi besøger Half Moon Island, der betragtes som en juvel af mangfoldighed i polare landskaber, og vi sejler gennem det 56 kilometer lange Antarctic Sound, der har de mest imponerende forekomster af isbjerge, som vi ser på rejsen.

På Brown Bluff ser vi adelie- og rempingviner, tangmåger og kap-petreller på rede på de spektakulære klipper, der rejser sig 745 meter fra havet. Og selvfølgelig kan vi se majestætiske hvaler bryde vandoverfladen, og vi kan komme tættere på ved at sætte en kajak i vandet.

At holde jul og nytår her er noget helt ud over det sædvanlige! 

Efter at have tilbragt en uge i Antarktis vender vi tilbage mod civilisationen og slutter vores eventyrrejse i Ushuaia.

Rejsens pris inkluderer:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
 • En overnatning på hotel i Buenos Aires inden sejladsen, inklusive morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn i Buenos Aires
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport i Ushuaia inklusive sightseeing
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord 

Ikke inkluderet:

 • Andre flyrejser end nævnt ovenfor
 • Rejseforsikring
 • Håndtering af bagage
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr- og vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

20. desember 2018

Afrejsehavn Buenos Aires
Dag 1
BuenosAires_shutterstock_18742885_Day-1-2-13.jpg

Der skal to til tango


Lokalitet: Buenos Aires

Tangoens ånd stråler ud fra alle hjørner af Buenos Aires. Argentinas nationaldans demonstrerer flot fodarbejde og er en hypnotiserende opvisning af beherskelse af dans, en lidenskabelig fysisk skildring af forførelse og fortvivlelse. På en af de berømte milongaaftener (tangoaften på et lokalt dansested) kan du se sammenflettede tangueros i aktion, eller du kan deltage i et spektakulært "tango og middag"-show. Hvis du ønsker at prøve dansegulvet selv, bør du besøge steder som Tango Cool, La Marshall eller La Virtua, hvor begyndere er velkomne. Hvis du slentrer rundt i dagtimerne, oplever du tango på næsten hvert gadehjørne. At gå omkring i en labyrint af grave og mausoleer lyder måske lidt utrygt. Men Cementerio de la Recoleta er en bemærkelsesværdig begravelsesplads. Når du ser en stor gruppe mennesker, har du fundet Evita-monument. For at høre endnu mere Evita-historie kan du besøge præsidentpaladset Casa Rosada, og Moseo Evita. Oplev et næsten uspoleret subtropisk delta fuld af tætte, skovklædte øer og skinnende vandløb på Tigre Delta blot en halv time væk fra centrum. Ny en aften i tango-byen, før du flyver sydpå til nye eventyr.

Dag 2
Ushuaia-shutterstock_67514827_Day-1-2-13.jpg

Flyrejse mod syd og nye eventyr


Lokalitet: Buenos Aires/Ushuaia

Efter en tidlig morgenflyvning er du i verdens sydligste by - ved Andesbjergenes sydligste punkt. M/S Midnatsol er klar til at tage dig med på havet. Og vi starter med en velkomstmiddag.

Dag 3-4
2014-11-20-Drake-3_topaz_Day-11-12.jpg

Drake-passagen


Lokalitet: Til søs

Vi krydser Drake-passages og snart er vi i Antarktis! Overvær ekspeditionsholdets foredrag, lær noget om fotografering eller vær med til spændende sessioner i videnskabscentret. Aktiviteter gør din rejse til Antarktis endnu mere interessant. Unge Opdagelsesrejsen har deres eget spændende program.

Dag 5-12
Half_moon_island_Antarctica_24112013_057_Topaz_Day-5-10.jpg

Hvid jul


Lokalitet: Antarktis

Vi sejler til Sydshetlandsøerne og Antarktis, hvor højdepunkterne står i kø i otte dage. Landet og landskabet med gletsjere i massevis og strande vrimler med dyreliv - et fantastisk og helt anderledes sted at fejre juleaften. Om bord holder vi rigtig norsk julefest med traditionel mad fra Norge og Europa, julesange og masser af sjov. Vi kan besøge Deception Island, en af de sydlige Shetlandsøer med et karakteristisk ringformet vulkankrater. Det er et af de få steder i Antarktis, hvor vi med rygsække kan tage på vandretur. At vandre på en aktiv vulkan er en sjældenhed, og at være i Antarktis gør det endnu mere specielt. Vi besøger også Half Moon-øens særdeles varierede landskab. Det kan være svært at navigere gennem det 56 kilometer lange Antarctic Sound på grund af is, men her er de største forekomster af isbjerge, du får at se på denne eventyrrejse. På Brown Bluff ser vi adelie- og rempingviner, tangmåger og kap-petreller på rede på spektakulære klipper, der rejser sig 745 op af havet. Den stenede strand er velegnet til landgange uden for redesæsonen. Når mulighederne opstår, sætter vi kajakker i vandet, og vi tager på uforglemmelige vandreture for at udforske planetens smukkeste, uberørte steder.

Dag 13-14
2014-11-30-Drake-1_Day-11-12.jpg

Drake Lake eller Drake Shake


Lokalitet: Til søs

Efter fem fantastiske dage i Antarktis er vi på vej tilbage til Sydamerika. Brug lidt tid på dækket og nyd at sejle i denne legendariske del af havet. Vejret kan være uvenligt i Drake-passagen. Så kalder vi den Drake Shake, men det kan også være meget fint, og så kalder vi den Drake Lake. Normalt er det et sted i mellem shake og lake. Drake-passagen er et fint område for fugle. Men i hård sø kan du ikke gå ud på dækket. I stille vejr flyver fuglene ikke meget, for de har brug for stærkere vinde for at svæve over havet. Så håb, at forholdene er et sted imellem Lake og Shake.

Dag 15
Ushuaia-shutterstock_67514827_Day-1-2-13.jpg

Eventyrrejsen slutter, og et nyt år begynder


Lokalitet: Ushuaia/Buenos Aires

Et nyt år er lige begyndt, og juleeventyret slutter, når vi ankommer i Ushuaia, hvor du køres til lufthavnen for at flyve tilbage til Buenos Aires. Hvis du vil have lidt sol og varme efter opholdet i en af de koldeste steder på jorden, kan du deltage i en af Hurtigrutens tilvalgsudflugter i Buenos Aires.

3. januar 2019

Lokalitet Ushuaia/Buenos Aires
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Forlæng ferien

Hurtigruten Land Adventures

Vælg mellem nye land adventures, hvor du forlænger med 1-4 dage før eller efter rejsen, så du får endnu mere ud af din ferie med Hurtigruten. Du kan deltage i spændende og unikke aktiviteter, hvor transport, hotelophold og god mad er inkluderet.

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205