M/S Fram
23 dage

Falklandsøerne, South Georgia, Antarktis – Den ultimative ekspedition

Helpension inkluderet
M/S Fram
23 dage

Falklandsøerne, South Georgia, Antarktis – Den ultimative ekspedition

Helpension inkluderet
Falklandsøerne, South Georgia, Antarktis - Den ultimative ekspedition
Afrejser 17. nov 2019 | 8. dec 2019 | 29. dec 
18. jan 2020 | 8 feb. 2020
 • Tag på vandre- og kajakture i Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia
 • Kom i land på isolerede strande og overnat i telt (hvis omstændighederne tillader det)
 • Udvidet tid til grundig udforskning i South Georgia
 • e fantastisk dyreliv - sæler, pingviner, fugle og hvaler tæt på
Ekspeditions teamet vil udnytte mulighederne for at tage dig med på Ice cruising til forskellige landingssteder i Antarktis, afhængigt af isen og vindforholdene.

Rejseplan

På denne episke ekspeditionsrejse kommer du til de isolerede Falklandsøer og fantastiske South Georgia, inden du oplever det store kontinent Antarktis. Det er en ekspedition for livet, hvor du kan udforske de endeløse, hvide landskaber og ikke høre andet end naturens stilhed i Antarktis surrealistiske og uforglemmelige landskaber.
Dag 1
Buenos Aires
Tangoens fødested
En bro over vand med en by i baggrunden
Argentinas hovedstad om natten.

Ekspeditionsrejsen starter med en overnatning i Buenos Aires, Argentinas sprudlende hovedstad. Tag med på en af Hurtigrutens udflugter om eftermiddagen og oplev "Sydamerikas Paris" på egen hånd om aftenen.

En bro over vand med en by i baggrunden
Argentinas hovedstad om natten.
En stor bygning med et bjerg i baggrunden
Udsigt over Ushuaia, verdens sydligste by.
Dag 2
Buenos Aires/Ushuaia
Tierra del Fuego - Ildlandet
En stor bygning med et bjerg i baggrunden
Udsigt over Ushuaia, verdens sydligste by.

Flyvning fra Buenos Aires til Ushuaia om morgenen. Det giver nogle timer til at opleve Ushuaia eller til at tage med på en udflugt til Parque Naciaonal Tierra del Fuego (Ildlandets Nationalpark), inden du går om bord på M/S Fram. Om aftenen begynder vi at sejle gennem den smukke Beagle-kanal.

Dag 3
Til søs
Over åbent hav
En fugl, der flyver over en vandmængde
Hold udkig efter dyrelivet fra dækket.

Vi krydser åbent hav på vej til Falklandsøerne. Nyd ekspeditionsholdets foredrag og hold udkig efter dyrelivet fra dækket.

En fugl, der flyver over en vandmængde
Hold udkig efter dyrelivet fra dækket.
Vi bliver mødt af pingvinerne, når vi ankommer til Falklandsøerne. Her udforsker vi først nordvest, før vi fortsætter til Capital Stanley, udgangspunktet for flere udflugter.
På Falklandsøerne vrimler det med vidunderligt dyreliv og natur.
Dag 4-6
Falklandsøerne
Naturen har magten
Vi bliver mødt af pingvinerne, når vi ankommer til Falklandsøerne. Her udforsker vi først nordvest, før vi fortsætter til Capital Stanley, udgangspunktet for flere udflugter.
På Falklandsøerne vrimler det med vidunderligt dyreliv og natur.

På Falklandsøerne vrimler det med vidunderligt dyreliv og natur. Her er fantastisk, klar, blå himmel, endeløse horisonter, store, åbne vidder og fantastiske, hvide strande. Her græsser fårene sammen med enorme kolonier af albatrosser og spring-, konge- og guldlokkede pingviner, mens aggressive tværstribede caracaraer patruljerer overover, og bjerggæs fouragerer i vandkanten. På Falklandsøerne vralter pingviner tæt på for at tage et kig på os og går derefter videre. Det giver dig gode fotomuligheder! Stanley, øernes hovedstad, er et vidunderligt udgangspunkt for de udflugter, Hurtigruten tilbyder. Byen er let at opleve til fods, da de fleste butikker og servicesteder er centreret om havnen.

Udflugter
 • Stanley - Fugletur på Falklandsøerne
  Grib en eksklusiv mulighed for at se og fotografere de fineste landskaber, dyr og planter
 • Stanley - Tur til Bluff Cove Lagoon
  Oplev en privat ejet dyrekoloni på denne eksklusive tur for at se konge-, æsel- og magellanpingviner samt masser af havfugle, inden vi drikker te i en café på stranden.
 • Stanley - Port Stanleys seværdigheder
  Hvis du vil se Stanleys seværdigheder på kort tid, så er turen ideel for dig! Tag med på en guidet bustur til interessante steder, mens du lærer noget om Falklandsøernes historie.
 • Stanley - Historisk tur gennem Stanley
  Udvid din historiske viden med denne to timers guidede tur gennem Falklandsøernes hovedstad.
 • Stanley - Fokus på Stanley
  Oplev Stanley til fods
 • Stanley - Se Falklandsøerne fra luften
  Oplev Falklandsøerne fra fly
 • Stanley - Fårefarm på Long Island
  Oplev traditionelt Falklands-landbrug
 • Stanley - Smuk flyvetur til Bleaker Islands dyreliv
  Eventyrlig flyvetur for at møde pingviner
 • Stanley - Vandretur i naturen på Falklandsøerne
  For naturentusiasten er denne vandretur en eksklusiv mulighed for at se Falklandsøernes dyreliv og flora.
Dag 7-8
Til søs
Sydatlanten
En mand kigger på kameraet
Oplev en række foredrag om områdets dyreliv, hvalfangst og polarhistorie med vores ekspeditionsteam.

Vi bruger to dage på at sejle sydpå til smukke South Georgia. Undervejs kan du overvære en række foredrag om områdets dyreliv, hvalfangst og polarhistorie. Skibets ekspeditionshold er velbevandret i alle facetter af South Georgia fra geologi og glaciologi til albatrossens parringsritualer og legender om de norske hvalfangere. En af de fascinerende historier, der fortælles her, er om Ernest Shackleton og mændene i den ulyksalige Endurance, og om hvordan de blev reddet gennem forbløffende bedrifter af tapperhed og sømandskab.

En mand kigger på kameraet
Oplev en række foredrag om områdets dyreliv, hvalfangst og polarhistorie med vores ekspeditionsteam.
De majestætiske kongepingviner, Fortuna Bay
Dag 9-13
South Georgia
Sydhavets Serengeti
Fortuna Bay, Antarctica
We sail into Fortuna Bay on the northern side of South Gergia, before we head south to visit the island's abandoned whaling stations.
Foto: K Raugust
Grytviken, South Georgia
The church in Grytviken, where legendary explorer Sir Ernest Shackleton is buried.
Foto: Dominic Barrington
Dag 9-13
South Georgia
Sydhavets Serengeti
De majestætiske kongepingviner, Fortuna Bay
Oplev kongepingviner og det enestående dyreliv i Fortuna Bay, South Georgia.
Foto: Even Fusdahl Hulleberg

På denne særlige ekspedition er der endnu mere tid til at udforske South Georgias enestående skønhed og dyreliv. Den rige historie om udforskning og hvalfangst er en stor kulisse til den barske natur med gletsjere og travlt dyreliv. Området er kendt som Sydhavets Serengeti, og det er et yndet sted for naturfotografer. South Georgias enestående position i Antarktis økosystem - uden for havisens grænse - gør øerne til hjem for millioner af ynglende pingviner, sæler og havfugle. Vi planlægger at besøge Fortuna Bay og nogle af South Georgiens forladte hvalfangststationer. Under vores ophold her ser vi søelefanter hvile på sandet pelssælunger løbe ud i og op fra vandet, albatrosser svæver over os, og der er kongepingviner i tusindvis. Et andet højdepunkt er at udforske Gold-havnen. Nyd synet af hængende gletsjere og klipper, laguner og en stor kongepingvinkoloni. Du ser også et hvalfangstmuseum, den norske sømandskirke og den lille kirkegård, hvor vi kan vise den store antarktiske opdagelsesrejsende Ernest Shackleton vores respekt. South Georgia har også gode muligheder for vandreture, og en af favoritterne er den sidste del af den rute, som Shackleton tog på sin modige færd over øens forrevne bjerge for at skaffe hjælp til de 22 mænd, der var tilbage på den isolerede Elephant Island.

Dag 14
Til søs
Til Antarktis
En gruppe mennesker på en strand
Nyd solnedgang fra dækket.

Mens vi fortsætter mod Antarktis, kan du lære noget mere om vidunderne i det dybe Syd med fokus på Antarktis historie, miljø og dyreliv. Vi sejler gennem Washington-strædet og forbi Coronation Island, inden vi sætter kurs mod Elephant Island og Antarktis.

En gruppe mennesker på en strand
Nyd solnedgang fra dækket.
Cuverville Island, Antarktis
Dag 15-20
Antarktis
De smukkeste, uberørte steder på planeten
Hike in Neko Harbour, Antarctica
Join us for a hike in Neko Harbour. Being our smallest vessel in Antarctica, MS Fram qualifies for the largest range of possible landing sites to enhance your experience.
Et nærbillede af en fugl
Lugt, hør og se de rige pingvin kolonier, se hvaler bryde overfladen og vær altid forberedt på det uventede.
Dag 15-20
Antarktis
De smukkeste, uberørte steder på planeten
Cuverville Island, Antarktis
Magisk Cuverville Island, Antarktis
Foto: Andreas Kalvig Anderson

Antarktis er anderledes end alt andet, du nogensinde kommer til at opleve! Når vi har krydset den Antarktiske konvergens (mødet mellem kolde og vame havstrømme), bliver luften skarpere og koldere. Du kan begynde at se antarktiske pingviner i vandet - og glem ikke at holde udkig efter det første isbjerg. Blandt højdepunkterne, som vi kan besøge, mens vi er i Antarktis, er Deception Island, en af ??de sydlige Shetlandsøer, et karakteristisk ringformet vulkankrater (caldera). Det er et af de få steder i Antarktis, hvor vi kan tage en vandretur med rygsæk. At være på en aktiv vulkan i Antarktis er næppe en dagligdags oplevelse! Andre steder, vi kan besøge, er Half Moon Island, der betragtes som en juvel af mangfoldighed i polarlandskaber, Hanna Point med dets rige dyreliv, og den store adelie-pingvinkoloni på Paulet Island. Det kan være svært at navigere gennem det 56-kilometer lange Antarctic Sound på grund af is, men sundet har den mest imponerende forekomst af isbjerge, som vi ser på denne ekspedition. På Brown Bluff ser vi adelie- og rempingviner, tangmåger og kap-petreller på rede på de spektakulære klipper, der rejser sig 745 meter fra havet. Den stenede strand er velegnet til landgange uden for rede-sæsonen. Vi kan måske sejle gennem den smalle Errera-kanal til og fra Cuverville og se isbjerge, der er blevet fanget og gået på grund. Danco Island ligger fredeligt blandt isbjergene i Errera-kanalen blot et par hundrede meter fra det antarktiske fastland og er ynglested for æselpingviner. Tag med ekspeditionsholdet i land, ro i kajak for at se isen tæt på eller tag med på en tur i en af vores små både. Port Lockroy er en britisk station fra Anden Verdenskrig, der blev omdannet til museum i 1996. Det er et af de mest populære steder i Antarktis, og museet tilbyder et kig ind i livet på en antarktisk base i 1950'erne. Pleneau ligger lige syd for Lemaire-kanalen og er et smukt landgangssted med mange strandede isbjerge i bugten. Når mulighederne opstår, søsætter vi skibets kajakker, tager telte med i land og tager dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske planetens smukkeste, uberørte steder.

Dag 21-22
Drake-passagen
Rejsen mod nord
En stor mængde vand med Austfonna i baggrunden
Udforsk det hvide kontinent på vej tilbage til civilisationen.

På vej tilbage til civilisationen fortsætter foredragsrækken, og vi genopfrisker oplevelserne fra Antarktis. Turen fra den antarktiske halvø til Ushuaia ved Argentinas sydspids er næsten 1000 kilometer eller 40 timers sejlads i godt vejr.

En stor mængde vand med Austfonna i baggrunden
Udforsk det hvide kontinent på vej tilbage til civilisationen.
En stor mursten bygning
Oplev Buenos Aires etter ekspeditionsrejsen.
Dag 23
Ushuaia/Buenos Aires
Verdens sydligste by
En stor mursten bygning
Oplev Buenos Aires etter ekspeditionsrejsen.

Vi går i land ved Tierra del Fuego - Ildlandet. Ekspeditionsrejsen slutter i verdens sydligste by, Ushuaia, og rejsen fortsætter med fly til livlige Buenos Aires. Hvis du vil have lidt sol og varme efter at have tilbragt tid i Antarktis, kan du deltage i et af Hurtigrutens tilvalgs-programmer i Buenos Aires.

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjernestliggende og uberørte farvande. På alle ekspeditioner hersker naturen. Vejr- is- og havforhold sætter grænserne for alle Hurtigrutens operationer. Sikkerhed og uovertrufne oplevelser for de rejsende har altid højeste prioritet. Alle planlagte rejseruter vurderes løbende for at kunne tilpasses begrænsninger, uventede vejrforhold eller spændende muligheder, som naturen og dyrelivet tilbyder. Derfor kalder vi det en ekspedition.

Hvad er inkluderet

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning n Buenos Aires inklusive morgenmad inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Buenos Aires
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusive guidet sightseeing
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Kaffe og te om bord 

Ikke inkluderet:

 • Flyrejse og transport
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser

Dit skib

M/S Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2020
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 318 (200 i Antarktis)
Senge 276
Brutto last 11 647 T
Længde 114 m
Ræling 20,2 m
Fart 13 knob
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo

Det oprindelige Fram var sin tids mest berømte ekspeditionsskib, og resultaterne af hendes rejser er uden sidestykke. Det nuværende M/S Fram fører arven fra det oprindelige Fram videre ved hjælp af den mest avancerede teknologi, der gør hende unikt egnet til ekspeditionsrejser i polarområderne.

Læs mere om M/S Fram

Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch

Udflugter

På krydstogter tilbyder vi inkluderede udflugter, der kan reserveres uden ekstra omkostninger. Disse inkluderede udflugter kan ofte kombineres med andre udflugter i den samme havn.

Bemærk venligst, at udflugter kan ændres og er endnu ikke tilgængelige til reservation for rejser efter marts 2021.

Se den sorte brynet Albatross Se den sorte brynet Albatross

Stanley - Fugletur på Falklandsøerne

Antarktis

Varighed

Ca 3 timer

Price per person

Fra kr 691

Booking code

A-FAI11

Se udflugter
Bluff Cove Museum og Sea kål Cafe ved bluff Cove Lagoon Beach Bluff Cove Museum og Sea kål Cafe ved bluff Cove Lagoon Beach

Stanley - Tur til Bluff Cove Lagoon

Antarktis

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.039

Booking code

A-FAI10

Se udflugter
Den fantastiske udsigt over THW Shipwreck damen Elizabeth Den fantastiske udsigt over THW Shipwreck damen Elizabeth

Stanley - Tur til Port Stanleys seværdigheder

Antarktis

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 604

Booking code

A-FAI7

Se udflugter
Luftfoto af Port Stanley Luftfoto af Port Stanley

Stanley - Historisk tur gennem Stanley

Antarktis

Varighed

To timer

Price per person

Fra kr 517

Booking code

A-FAI14

Se udflugter
Fuglekiggeri i Falklandsøerne. Fuglekiggeri i Falklandsøerne.

Stanley - Fokus på Stanley

Antarktis

Varighed

Halvanden time

Price per person

Fra kr 387

Booking code

A-FAI2

Se udflugter
Luftfoto af Port Stanley, Falklandsøerne. Luftfoto af Port Stanley, Falklandsøerne.

Stanley - Se Falklandsøerne fra luften

Antarktis

Varighed

Ca 1,5 time

Price per person

Fra kr 3.039

Booking code

A-FAI9

Se udflugter
Fårefarm på Long Island, Falklandsøerne. Fårefarm på Long Island, Falklandsøerne.

Stanley - Fårefarm på Long Island

Antarktis

Varighed

Ca 4 timer

Price per person

Fra kr 839

Booking code

A-FAI13

Se udflugter
Gentoo pingviner, Bleaker Island, Falklandsøerne. Gentoo pingviner, Bleaker Island, Falklandsøerne.

Stanley - Smuk flyvetur til Bleaker Islands dyreliv

Antarktis

Varighed

Tre timer

Price per person

Fra kr 3.474

Booking code

A-FAI3

Se udflugter
En tur gennem naturskønne Falklandsøerne En tur gennem naturskønne Falklandsøerne

Stanley - Vandretur i naturen på Falklandsøerne

Antarktis

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 735

Booking code

A-FAI1

Se udflugter

Forlæng rejsen

Få mere ud av reisen med vores før- og efterprogram.

En mand rider på bagsiden af et vandfald En mand rider på bagsiden af et vandfald

Buenos Aires - Overnatningstur: Iguazu-vandfaldene

Sydamerika

Varighed

5 Dage

Fra

kr 8.202

Booking code

CENIGRPOSTA

Se program
Et træ ved siden af en vandmængde Et træ ved siden af en vandmængde

Ushuaia - Ildlandets nationalpark

Sydamerika

Varighed

4 Timer

Fra

kr 1.017

Booking code

CENUSH01

Se program
National Kongresbygning i Buenos Aires National Kongresbygning i Buenos Aires

Buenos Aires - Byrundtur i Buenos Aires

Sydamerika

Varighed

4 Timer

Fra

kr 245

Booking code

CENBUE01

Se program
En træbåd i en vandmængde En træbåd i en vandmængde

Buenos Aires - Sejltur i Tigredeltaet

Sydamerika

Varighed

4 Timer

Fra

kr 543

Booking code

CENBUE03

Se program
Storslåede bugt Mustangs nyder det argentinske landskab Storslåede bugt Mustangs nyder det argentinske landskab

Buenos Aires - Estancia Santa Susana

Sydamerika

Varighed

7 Timer

Fra

kr 1.127

Booking code

CENBUE05

Se program

Santiago – Atacamaørkenen (overnatningstur)

Sydamerika

Varighed

6 Dage

Fra

kr 13.988

Booking code

CENCJCPOST

Se program
En båd er forankret i en havn En båd er forankret i en havn

Ushuaia - Smuk køretur og vandretur ved verdens ende

Sydamerika

Varighed

3 Timer

Fra

kr 480

Booking code

CENUSH04

Se program
Patagonia tilbyder nogle af de største dyreliv på planeten Patagonia tilbyder nogle af de største dyreliv på planeten

Buenos Aires - Det vilde Patagonien - overnatningstur

Sydamerika

Varighed

4 Dage

Fra

kr 11.019

Booking code

PATPRE

Se program