Den sydlige halvkugle - Eventyrrejse til Antarktis (nordgående)

Tag med på en ekspeditionsrejse til de store seværdigheder i Antarktis, på Falklandsøerne og i Patagonien. Skibets Ekspeditionsteam arrangerer sejlture i RIB-både mellem isbjergene og ture på land, hvor der er mulighed for at se pingviner, sæler, hvaler og andre dyrearter. Der kan også blive muligheder for at ro i kajak mellem isbjergene og vandre på Jordens fjerneste kontinent.

 • Oplev Antarktis, Patagonien og Falklandsøerne på samme ekspeditionsrejse
 • Se fantastisk dyreliv - pingvner, sæler, hvaler, albatrosser og andre dyrearter
 • Nyd at være på land og at sejle mellem isbjergene i Antarktis
 • Deltag i Ekspeditionsteamets omfattende videnskabs- og aktivitetsprogram
Oversigt

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold afgør tidsplanen. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige rute undervejs. Derfor er rejseplanen blot en indikation af, hvad man kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

Udrejse 17. marts 2021

Afrejsehavn Buenos Aires, Argentina
Oversigt

Store seværdigheder i Antarktis

Vi krydser Drake-passagen for at udforske det fjerneste sted på Jorden. Antarktis har den største masse af is i verden, men vildmarken myldrer af liv. Tag med i land for at møde pingvinerne i deres livlige kolonier og nyd at sejle i RIB-både mellem isbjergene for at se hvaler og sæler.

Skibets navigatører tager bestik af vejr-, vind- og isforhold for at tilrettelægge det bedst mulige program for eventyrrejsen. Der bliver måske chance for at ro i kajak mellem hvaler og isbjerge, at vandre i fantastiske landskaber og måske endda at campere på verdens fjerneste kontinent. Antarktis er uforglemmelig!

Fabelagtige Falklandsøer

En helt anden natur og en kulturel oplevelse venter på Falklandsøerne. Får græsser ved siden af ​​pingvinkolonier, mens røde engelske busser og hyggelige pubber findes i både landsbyer og hovedstaden, Stanley.

Patagoniens dyreliv og storbyliv

Puerto Madryn, der er porten til den smukke Valdez-halvø, er vores næste destination. Området er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin overflod af dyr. I Montevideo kan storbylivet kan nydes i sensommeren efter eksepeditionsrejsen med M/S Fridtjof Nansen.

Dag 1: Buenos Aires
Buenos-Aires city_1200x600.jpg
Byliv i Buenos Aires. Foto

Argentinas kulturelle hovedstad

Hotel

Ekspeditionsrejsen starter med den overnatning i Buenos Aires, Argentinas sprudlende hovedstad. Nyd aftenen og oplev "Sydamerikas Paris". Forlæng eventuelt opholdet med Hurtigrutens udflugter til Patagoniens vildmark.

Dag 2: Buenos Aires / Ushuaia

Tierra del Fuego - Ildlandet

Flyrejse tidligt om morgenen til Ushuaia, hvor M/S Fridtjof Nansen venter, og hvor rejsen starter med en velkomstmiddag.

Dag 3-4: Drake-passagen

Over Drake-passagen

Bliv forberedt på Antarktis, mens vi krydser den berømte Drake Passage. Lær noget om Antarktis fascinerende historie og miljøvidenskab af skibets Ekspeditionsteam i Videnskabscenteret. Det er en god tid at nyde alle det avancerede hybriddrevne ekspeditionsskibs bekvemmeligheder.

Dag 5-9: Antarktis
Højdepunkt

Pingviner, isbjerge, sæler og hvaler

Antarktis er altid overvældende med endeløse, hvide horisonter over havet, der er fuld af isbjerge og hvaler. Måske endnu mere ærefrygtindgydende er mødet med de enorme kolonier af frygtløse pingviner. Ekspeditionsteamet benytter enhver mulighed for at arrangere sejlture i RIB-både mellem isbjergene og aktiviteter på land, for at vi kan opleve de imponerende landskaber. Fra dækket er der gode muligheder for at få øje på hvaler. I vildmarken hersker naturen, og skibets erfarne navigatører sammensætter den bedst mulige rejseplan for eventyrrejsen. Vi forsøger at komme i land mange steder på De sydlige Shetlandsøer og på Den antarktiske Halvø for at opleve regionens mangfoldige dyreliv og uberørte landskaber. Alle steder, vi udforsker i Antarktis, giver minder for livet!

Dag 10-11: Til søs
Drake Passage_©Marsel van Oosten_1200x600.jpg
Foto: Marsel van Oosten Foto

Foredrag og udkig efter dyreliv

Ekspeditionsteamets foredragsrække om historie, de store opdagelsesrejsende, havbiologi, dyreliv, oceanografi og klimaforandringer fortsætter. Brug tid på dækket og hold udkig efter dyreliv, mens vi sejler nordpå til Falklandsøerne. Ofte ledsages vi af havfugle - fx albatrosser.

Dag 12-14: Falklandsøerne
Højdepunkt

Pubber, pingviner og perfekt vildmark

På Falklandsøernes vestligste forposter findes afsidesliggende gårde, der har været familieejet i adskillige generationer. Måske kan vi komme i land på New Island med hvide sandstrande og turkis vand. Og måske også på Carcass Island, der er et fugleparadis med ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter. Vi forsøger at gå i land for at udforske, vandre eller at tage et nærmere kig på alle fuglene.

Stanley, Falklandsøernes indbydende hovedstad, har en perfekt størrelse til, at man kan opleve gaderne til fods. Man kan også tage med på en udflugt for at udforske vildmarken og dyrelivet. Skibet ligger hele dagen i Stanley.

Dag 15: Til søs
Yankee Harbour_©Mark McDermott_1200x600.jpg
Foto: Mark McDermott Foto

Aktiviteter om bord

Dage til søs er fulde af aktiviteter. Skibets Ekspeditionsteam holder fascinerende foredrag i Videnskabscentret, og M/S Fridtjof Nansen har et wellness-område, pool og boblebade.

Dag 16: Puerto Madryn

Seværdigheder på verdensarvslisten

Halvdag

Besøg Valdez-halvøen, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Halvøen på Patagoniens kyst i Argentina har nogle af landets mest dramatiske naturområder. Tag med på en udflugt fra Puerto Madryn og kom tættere på dyrelivet og oplev gaucho-livsstilen i Patagonia.

Dag 17-18: Til søs
New-Island-Falklandsoyene_©Andrea Klaussner_1200x600.jpg
Foto: Andrea Klaussner Foto

Dyreliv og foredrag

Efter spændende dage i Patagonien, i Antarktis og på Falklandsøerne går rejsens sidste dage med at sejle nordpå til højere temperaturer. Slap af sammen med de andre rejsende på dækket, i restauranterne og salonerne - og nyd afslutningsmiddagen den sidste aften.

Dag 19: Montevideo
Montevideo_©shutterstock_522089920_1200x600.jpg

Fascinerende hovedstad

Montevideo har en farverig, kulturel mangfoldighed med en malerisk blanding af spansk og italiensk arkitektur fra kolonitiden samt art deco-arkitektoniske stilarter. Man kan besøge Ciudad Vieja (den gamle bydel) med bygninger fra det 18. århundrede, det pulserende Mercado del Puerto (markedet ved havnen), museer og kunstgallerier og strækninger af hvide sandstrande omkring byen, når sejladsen med M/S Fridtjo Nansen er slut.

Ankomst 4. april 2021

Lokalitet Montevideo
Hva er inkluderet

INKLUDERET:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Hotelovernatning og morgenmad i Buenos Aires inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til skibet i Buenos Aires inklusive byrundtur
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusive en guidet rundtur

KOMFORT OM BORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort program med aktiviteter til fordybelse på de destinationer, vi besøger, herunder sejlture i RIB-både og udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - et internationalt, håndplukket hold af højtuddannede eksperter på forskellige akademiske områder med indgående viden om områderne, vi sejler i
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi og geologi samt kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Afslutningsarrangement
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og nødvendigt udstyr til aktiviteter

IKKE INKLUDERET:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture, camping, gletsjerture, lange vandreture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Tilbudte foto-kurser for små grupper med skibets ekspeditionsfotograf
 • Rejseforsikring 
 • Hjælp med bagage

BEMÆRK:

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Helbredsattest er obligatorisk. Læs indrejsekrav.
Praktiske oplysninger