Eventyrrejse til Antarktis - det frosne kontinents seværdigheder

Vær klar til en sjælden eventyrrejse! Fra Ushuaia sejler du gennem Drake-passagen og videre til en uforglemmelig udforskning af Antarktis. Mød pingviner tæt på og rør isbjerge med de bare hænder. Om bord er der meget at lave - explorer-rum, program for Unge Opdagelsesrejsende, temadage, spændende foredrag med mere - alt tilrettelagt for at forbedre din rejseoplevelse.

  • Oplev gletsjere, natur og dyreliv
  • Kom i land på Antarktis og mød pingviner tæt på
  • Explorer-rum, forskningscenter og foredrag om populære emner
  • Program for Unge Opdagelsesrejsende
Afrejst

Denne rejse har desværre sejlet, men her kan du finde lignende ekspeditioner til Antarktis med Hurtigruten.

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

6., 17. og 28. november og 9. december 2018, 2., 13. og 24. januar, 4. og 15. februar 2019.

Afrejsehavn Buenos Aires
Oversigt

Nærkontakt med Antarktis dyreliv

På en ekspeditionsrejse til Antarktis med M/S Midnatsol er du sikker på at prøve nogle af de mest spændende ting, du nogensinde vil komme til: at udforske det mest afsidesliggende sted på jorden. Tag med på en eventyrrejse, der er fyldt med enestående seværdigheder i Antarktis.

Et levende kontinent af is

Eventyret starter, når vi sejler gennem den berømte Drake-passage, inden vi ankommer til det fjerntliggende Antarktis. Alt bliver hurtigt endnu mere interessant - bag hvert nyt isbjerg, skjuler sig en ny seværdighed.

Gåsehudsfaktoren er enorm. Dyrelivet i Antarktis er et kapitel for sig. Du ser hvaler, møder tusinder af pingviner og endda nogle alvorligt søde sæler. Og isbjerge glider forbi i fantastisk variationer - i næsten alle former og farver. Horisonten synes endeløs og blå-hvid, havene er fulde af isbjerge og hvaler.

Endnu mere ærefrygtindgydende er det første møde med store kolonier af pingviner. Men vigtigst af alt er, at når du udforske i land og i små både i farvande fyldt med isbjerge, så føler du dig som en rigtig polarforsker.

Livet om bord MS Midnatsol

Om bord er der sjove muligheder for at lære og dele oplevelser med familie og nye venner på en afslappet måde. M/S Midnatsol er bygget og designet til at imødekomme moderne opdagelsesrejsendes behov - både om bord og i land. På explorer-dækket kan du møde andre eventyrere til videnskabelig sjov med skibets engagerende ekspeditionshold, uanset din alder.

I skibets medierum vises dagens højdepunkter, og hvis du ikke deltager i en udflugt eller landgang, kan du se film og fotos og være med til at dele eventyroplevelserne ved dagens slutning.

Børnene har deres eget program for Unge Opdagelsesrejsende. Alt videnskabeligt indhold præsenteres på en livlig, sjov og let forståelig måde: første klasses blanding af undervisning og underholdning.

Tag med på en rejse til verdens yderste områder - til en oplevelse for livet!

 

Dag 1
Day 1_Buenos Aires.jpg
Oplev hovedstaden Buenos Aires som også kaldes "Sydamerikas Paris". Foto

Kulturel og cool

Buenos Aires

Eventyrrejsen starter med en overnatning i Argentinas hovedstad, Buenos Aires. Hurtigruten tilbyder en tilvalgsudflugt om eftermiddagen. Tilbring aftenen på egen hånd og oplev "Sydamerikas Paris".

Dag 2
Day 2_Ushuaia.jpg
Udsigt over Ushuaia, hvor ekspeditionsrejsen starter. Foto

Ildlandet

Buenos Aires/Ushuaia

Flyvning til Ushuaia, hvor M/S Midnatsol venter. Sejladsen starter med en velkomst-middag.

Dag 3-4
Day 3-4_At sea.jpg
Nyd foredragene når vi krydser den berygtede Drake-passagen. Foto

Gennem Drake-passagen

Drake-passagen

Bliv klar til at blive overvældet af Antarktis, når vi krydser den berygtede Drake-passage. M/S Midnatsol er bygget specielt til polar-ekspeditioner for alle. Mens vi sejler sydpå, starter programmet for Unge Opdagelsesrejsende. Der er adskillige foredrag om miljøet omkring os. Der vises film om Antarktis, og det summer af aktivitet i explorer-rummet, der er ekspeditionens hjerte, hvor vi samles til foredrag, resumeer og spontane begivenheder, og hvor vi mødes og deler historier.

Dag 5-10
Day 5-10_Antarctica.jpg
Vores ekspeditions team vil tage dig på landinger tæt på dyreliv og smukke natur. Foto

Antarktis - en anden verden!

Antarktis

Vi er nu i et af verdens mest afsidesliggende områder. Hidtil har fotomuligheder været fantastiske, men Antarktis er i en helt anden kategori. Tag med i land for at udforske Antarktis smukke natur og komme tæt på pingviner og sæler. Man føler sig som en rigtig opdagelsesrejsende fra det øjeblik, man sætter foden på de endeløse vidder af sne og is. Fra dækket er der gode muligheder for at se hvaler. Nyd nærkontakt med dyreliv og gletsjere, gamle hvalfangststationer og relikvier. Hvert sekund af rejsen er en oplevelse. En af de sydlige Shetlandsøers seværdigheder er Deception Island. Når vi sejler ind i vulkanøens naturhavn, ser vi den forladte hvalfangststation Hektor og en forladt britisk base. Half Moon Island er en enormt fotogen ø, der er velsignet med noget af Antarktis smukkeste natur. Yankee Harbour har en koloni æselpingviner med 4.000 ynglende par. Cuverville Island er hjemsted for en anden af de største kolonier af æselpingviner. Neko Harbour ligger smukt i den inderste del af Andvord-bugten. Paradise Harbour fik sit beskrivende navn af hvalfangerne i forrige århundrede. Wilhelmina Bay har fantastisk natur og kaldes ofte "Whale-mina Bay" på grund af det store antal pukkelhvaler, der ses her i december. Der er planlagt masser af aktiviteter, så du kan opleve Antarktis på den bedste måde. En dag kan du gå på kysten for at se pingviner og høre den knitrende støj af gletsjere. Næste dag kan du mærke salt og vind, når vi sejler mellem havisen på udkig efter leopardsæler, der tager en lur isen. Tredje dag er der mulighed for en kajaktur eller en længere vandretur. Om bord er der mange slags aktiviteter i explorer-rummet. Skibets fotograf demonstrerer det grundlæggende i ekspeditions-fotografering. Deltag i sammenkomster, hvor ekspeditionsholdet fortæller om dagens aktiviteter, holder oplæg, og ekspeditionslederen præsenterer næste dags plan. Disse sammenkomster er gode muligheder for at dele minder og oplevelser med de øvrige ekspeditionsmedlemmer. Ekspeditionens yngste kan deltage i programmet for Unge Opdagelsesrejsende, der er en videnskabelig introduktion til biologi, historie, dyreliv, og børnene lærer noget om navigation med foredrag, ekskursioner og besøg i forskningscentret. Ingen ekspeditionsdag med M/S Midnatsol i Antarktis er kedelig!

Dag 11-12
Day 11-12_Drake passage.jpg
Brug dagen på havet til at reflektere over dine oplevelser, have det sjovt i aktivitetscenteret eller til afslapning på dækket. Foto

Tilbage til civilisationen

Drake-passagen

Efter at have udforsket det spændende kontinent sætter vi kursen tilbage mod civilisationen. Brug dagen på havet til at reflektere over dine oplevelser, have det sjovt i explorer-rummet eller til afslapning på dækket.

Dag 13
Day 13_ Buenos Aires.jpg
Forlæng opholdet i Buenos Aires og udforsk den farverige byen. Foto

Eventyrrejsen slutter

Ushuaia/Buenos Aires

Desværre har ethvert eventyr en slutning. I Ushuaia er det tid til at sige farvel til besætningen og de andre eventyrrejsende. Derefter er der transport til lufthavnen og flyrejsen tilbage til Buenos Aires. Hvis du ønsker mere eventyr, kan du forlænge opholdet og deltage i Hurtigrutens tilvalgsprogrammer.

18. og 29. november, 10. og 21. december 2018, 14. og 25. januar, 5., 16. og 27. 2019

Lokalitet Ushuaia/Buenos Aires
Oversikt

Rejsens pris inkluderer:

• Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
• Overnatning inklusive morgenmad på hotel i Buenos Aires
• Returflyvning mellem Buenos Aires og Ushuaia på økonomiklasse
• Transport i Ushuaia inklusive en sightseeingtur

• Vind- og vandafvisende jakke
• Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
• Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
• Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

• Andre flyrejser end nævnt ovenfor
• Rejseforsikring
• Håndtering af bagage
• Tilvalgsudflugter
• Drikkepenge

Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Forlæng ferien

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89876503