Eventyr på den sydlige halvkugle - Sydamerika og Antarktis

Chiles fjorde/Kap Horn - Montevideo

Oplev det bedste af de chilenske fjorde, Falklandsøerne og Antarktis på en 17-dages ekspedition til det dybe syd. Vi starter med at opleve de smalle fjorde i Chile, tage et nærmere kig på gletsjere, dyreliv og natur her. Når vi sejler i verdens mest afsidesliggende område, ser du pingviner og isbjerge i vandet - og muligvis også hvaler.

 • Oplev en af sæsonens sidste sejladser, når Antarktis er robust, og landgangsstederne er mere udsatte med smeltende sne
 • Tag med på spændende landgange for at komme endnu tættere på ærefrygtindgydendelandskaber og dyreliv
 • Bliv overrasket over de nysgerrige, voksende pingvinkyllinger, der har forladt deres reder og er begyndt at svømme.
 • Tilmeld dig det omfattende program om bord herunder foredrag om populærvidenskabelige emner og adgang til videnskabs- og fotocentre.

Oversigt

Efter en overnatning på et hotel i Santiago de Chile går vi om bord på ekspeditionsskibet i Punta Arenas. Rejsen mod syd begynder med, at vi sejler gennem den ekstremt smalle Canal Gabriel og ind i Garibaldi-fjorden. Her tager vi skibets små både ud for at se nærmere på dyrelivet og to gletsjere ved fjordens udmunding.

Hvis vejret er på vores side, kan vi komme i land på Kap Horn, Sydamerikas sydspids. Derefter sejler vi ud på åbent hav, inden vi kan begynde at se antarktiske pingviner og isbjerge i vandet - og måske hvaler, før vi sejler ind i det mest fjerntliggende område af verden.

Om bord kan man hos ekspeditionsholdet tilmelde sig og opleve Antarktis på landgange, komme tæt på tusindvis af pingviner og sæler, ro i kajak og besøge de mest interessante steder.

På vej tilbage fra Antarktis bruger vi flere dage på Falklandsøerne og oplever alt fra røde busser og engelske pubber i hovedstaden Stanley til pingviner, vandreture i området eller kajaksejlads. Da vi er på lidt varmere breddegrader, er alle endda inviteret til overnatningsfest på dækket.

De sidste dage om bord bliver brugt på at krydse Drake Passage, og derefter sejler vi langs Argentinas kyst, før vi går i land i Montevideo, hvor rejsen slutter.

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension.
 • Vind- og vandtæt jakke.
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land.
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter.
 • Te og kaffe om bord.

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer.
 • Bagagehåndtering.
 • Tilvalgsudflugter.
 • Drikkepenge.

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt.
 • Alle planlagte landgange er afhængige af vejr- og isforhold.
 • Program og rejserute kan ændres.
 • Helbredsattest kræves.
 • Pris på enekahyt kan oplyses.
 • Gummistøvler kan lånes om bord.

 

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

26. februar 2018

Afrejsehavn Santiago de Chile, Chile
Dag 1
1200x600_Santiago_©Matyas_Rehak_day1.png
Foto: Matyas Rehak Foto

Smagen af Santiago


Lokalitet: Santiago de Chile, Chile

Velkommen til Chile, hvor eventyret begynder med overnatning på hotel i Santiago de Chile.

Dag 2
1200x600_Punta_Arenas_©Dominic Barrington_day2.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Midnatsol venter


Lokalitet: Santiago de Chile og Puntas Arenas, Chile

I dag flyver du til Punta Arenas, hvor ekspeditionsskibet M/S Midnatsol venter. Du har måske haft mulighed for at udforske hovedstadens europæiske arkitektur og interessante historiske steder. Punta Arenas blev grundlagt midt i 1800tallet og voksede til et center for handel, kultur og samfund med indflydelse over hele regionen.

Dag 3
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day3.png
Foto: Shutterstock Foto

På dækket


Lokalitet: Chilenske fjorde

Vi samles på dækket for at se den lille ø Isla Tucker, der er berømt for sin koloni af magellan-pingviner, fugle, delfiner og søløver. Derefter sejler vi gennem den smalle Gabriel-kanal.

 

Dag 4
1200x600_Cape_Horn_©Gian-Rico_Willy_day4.png
Foto: Gian-Rico Willy Foto

Overraskende vildmark


Lokalitet: Chilenske fjorde

De chilenske fjorde med deres enorme bjerge og store vildmark er en stor overraskelse for mange. Og overraskelsen bliver ikke mindre, når vi sejler ind i Garibaldi-fjorden, og to store gletsjere dukker op i slutningen af ​​fjorden. Vi tager vores små både ud for at se nærmere på dem, udforske området og dyrelivet.

Dag 5
1200x600_At_Sea_©Trond_Gansmoe_Johnsen_day5-11-15.png
Foto: Trond Gansmoe Johnsen Foto

Videre til Antarktis


Lokalitet: Drake-passagen

Kap Horn på den sydligste spids af Sydamerika er en legende blandt søfarende. Hvis vejret er godt, går vi i land. Området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og hvis vi det lykkes at kunne gå i land, er det en stor præstation.

Dag 6-10
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day6-10.png
Foto: Dominic Barrington Foto

En oplevelse for livet


Lokalitet: Antarktis

Vi går i land flere steder og får uforglemmelige oplevelser på bl.a. Half Moon Island, Yankee Harbour og Cuverville Island, der er hjemsted for en stor koloni af æsel-pingviner. 

Havn ligger smukt beliggende i den inderste del af Andvord-bugten, og Paradise Harbour fik sit beskrivende navn af hvalfangere i sidste århundrede. Når stormene var værst, var det her de søgte ly.

Antarktis er utroligt fotogen og velsignet med nogle af de mest tænkelige spektakulære landskaber. Half Moon Island er en glitrende perle blandt disse ø- skatte. Tag med ekspeditionsholdet og gå i land for at få et tæt kig på tusindvis af pingviner og sæler, nyd kajakture og besøg de mest interessante steder. Om bord er der flere foredrag og "videnskabelige eksperimenter" for ”unge Antarktis-oplevelsesrejsende”.

Dag 11
Drake Passage_ ©Shutterstock_Steve Allen_Day 14_1200x600 copy.png

Reflektér over det antarktiske eventyr


Lokalitet: Drakepassagen

Neko Havn ligger smukt beliggende i den inderste del af Andvord-bugten, og Paradise Harbour fik sit beskrivende navn af hvalfangere i sidste århundrede. Når stormene var værst, var det her de søgte ly.

Dag 12
1200x600_Falklands_©Marsel_van_Oosten_day12-14.png
Foto: Marsel van Oosten Foto

Udforskining til fods


Lokalitet: Falklandsøerne

Antarktis er utroligt fotogen og velsignet med nogle af de mest tænkelige spektakulære landskaber. Half Moon Island er en glitrende perle blandt disse ø- skatte. Tag med ekspeditionsholdet og gå i land for at få et tæt kig på tusindvis af pingviner og sæler, nyd kajakture og besøg de mest interessante steder. Om bord er der flere foredrag og "videnskabelige eksperimenter" for ”unge Antarktis-oplevelsesrejsende”.

Dag 13
Falklands_ ©Theme media_Hilde Foss_Day 8-1200x600.png

Skibsvrag od sandstrande


Lokalitet: Falklandsøerne

New Island er en yndig ø med hvide sandstrande og turkisfarvet vand. Bortset fra temperaturen den nemt forveksles med en caribisk ø. Vi passerer et gammelt skibsvrag på vej i land for at nyde en dag blandt pingviner, sæler og søelefanter.

Dag 14-15
Drake passage_ ©Shutterstock_Petra Christen_Day 15_1200x600 copy.png

Briser ved kysten


Lokalitet: Til søs

De sidste dage om bord bruges til at sejle langs Argentinas kyst.

Dag 16
1200x600_MS-Midnatsol-at-sea_Stephanie-Tubbecke-guest-image.jpg
Foto: Stephanie Tubbek / Guest Photo Foto

Familiemiddag


Lokalitet: Til søs

Tilbring tid med familie, gamle venner, nye venner og det venlige ekspeditionshold - og nyd afskedsmiddagen den sidste aften.

Dag 17
1200x600_Montevideo_©Shutterstock_day17.png

Rejsen slutter


Lokalitet: Montevideo, Uruguay

Efter ankomst i Montevideo er det tid til at sige farvel. Man kom deltage i Hurtigrutens valgfrie udflugter inden hjemrejsen.

14. marts 2018

Lokalitet Montevideo, Uruguay
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Udflugter

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Antarktis tilbyder på Hurtigrutens mangfoldige udflugter

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205

Udflugter før og efter ferien

Fuldend din ferierejse til Sydamerika med en forlængelse af opholdet før eller efter sejladsen. Vælg mellem udflugter af flere timer varighed og flerdages ture med hotelovernatninger i Buenos Aires og Santiago de Chile.