Eventyr på Chiles fjorde og Antarktis

Patagonien, Argentina - Chiles fjorde og Kap Horn

Det siges, at man ikke kan få få både i pose og sæk, men på denne ekspedition får du faktisk i pose og sæk. Fra de stejle fjelde, gletsjerne og dalene i Chiles fjorde til nærkontakt med det antarktiske dyreliv. Denne 15 dages rejse viser det bedste af Patagonien og Jordens sidste uspolerede kontinent, Antarktis.

 • Tag med på en ekspedition i begyndelsen af sæsonen, når Antarktis er mest hvid og ren
 • Udforsk det sydlige Patagonien til søs, den bedste måde at rejse på på grund af regionens infrastruktur og få uovertruffen udsigt over gletsjere og vandfald
 • Oplev et fristed for vilde dyr og fugle - blandt andre pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler i enorme mængder
 • Bliv fortryllet af den berømte Garibaldifjord, mens sdu udforsker Chiles fjorde

Oversigt

Efter en overnatning på et hotel i Santiago de Chile går vi om bord på ekspeditionsskibet i Punta Arenas. Rejsen mod syd begynder med en tur ind i de chilenske fjorde med stejle bjerge, grønne dale, der blomstrer med liv, og endda gletsjere.

Gå i land på Kap Horn og i Antarktis

Hvis vejret er på vores side, kan vi komme i land på Kap Horn, før vi krydser Drake Passage på vej til Antarktis. Her kan man på land nyde nærkontakt med dyreliv og gletsjere, se gamle hvalfangststationer og relikvier og flokke af pingviner, og fra dækket kan vi se hvaler.

Puerto Williams i Beagle-kanalen er vores alternativ, hvis det er for vanskeligt at lægge til på Kap Horn - enten på vej sydover eller på vej tilbage. På tilbageturen går vi i land et andet sted i de chilenske fjorde, inden vi sejler tilbage til Punto Arenas.

Sidste chance!

Spar 20 % på ekspeditioner i 2017

Vi har nedsat prisene på et udvalg af vores spændende rejser til Island, Svalbard, Grønland, Antarktis og Canada. Nu kan du realisere både små og store drømme!

Læs mere om tilbuddet her.

Inkluderet i rejsens pris: 

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning på hotel i Santiago de Chile inden rejsen - inklusive morgenmad
 • Transport fra hotellet i Santiago de Chile til lufthavnen
 • Flyrejse på økonomiklasse mellem Santiago de Chile og Punta Arenas
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Punta Arenas
 • Transport til lufthavnen i Punta Arenas inklusive en guidet tur
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med polarcirkelbåde samt aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyvninger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt
 • Alla planlagde landgange afhænger af vejr- og isforhold
 • Program og rejserute kan ændres
 • Helbredsattest skal udfyldes
 • Gummistøvler kan lånes om bord

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Dette er en ekspedition, hvor elementerne hersker, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

November 2017

Afrejsehavn Santiago de Chile, Chile
Dag 1
1200x600_Santiago_©Matyas_Rehak_day1-15.png
Foto: Matyas Rehak Foto

Smagen af Santiago


Lokalitet: Santiago de Chile, Chile

Oplev Sydamerikas Paris på egen hånd og få en smag af, hvad tangoens fødested tilbyder.

Dit eventyr begynder med en hotelovernatning i Buenos Aires, der giver dig mulighed for at udforske byen alene eller på en valgfri udflugt om eftermiddagen.

Dag 2

Midnatsol venter


Lokalitet: Santiago de Chile, Chile

Du flyver fra Buenos Aires om morgenen og har derfor et par timer til at udforske Ushuaia, verdens sydligste by. Om eftermiddagen sætter M/S Fram kurs til Sydhavet og det arktiske eventyr, der venter.

Dag 3
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day3.png
Foto: Shutterstock Foto

Uforstyrret natur


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

Drake-passagen er havstrækningen mellem Latinamerikas sydspids og den antarktiske halvø. Passagen berygtet blandt de tidlige polarforskere. Kun få har haft mulighed for at opleve det smukke, usædvanlige stræde..

På vej mod 'isen" kan du lære en masse om Antarktis dyreliv og historie, som du er på vej til at opleve.

Dag 4
1200x600_Tierra_del_fuego_©Shutterstock_day4.png
Foto: Shutterstock Foto

Masser af fjorde


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

Enhver kunstelsker finder det spændende at udforske de chilenske fjorde, Garibaldi-fjorden er en af ​​dem. Når vi sejler ind i sidste del af fjorden, er Garibaldi-gletsjerne en smuk overraskelse. Bjerge og dale er stejle med sneklædte bjerge som en slående kontrast til et ellers meget grønt område med et rigt dyreliv. Gå i land og se måske søløver, andes-kondorer og flere andre fuglearter, der kun findes her. Om aftenen er der argentinsk vinsmagning.

 

Dag 5
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day5.png
Foto: Shutterstock Foto

Sydamerikas sydligste punkt


Lokalitet: Chilenske fjorde/Tierra del Fuego

På næsten 56 grader syd er Kap Horn Sydamerikas sydligste punkt. Blandt verdens mytiske steder er Kap Horn højt på listen. Før Panamakanalen blev gravet skulle søfolk passere denne berygtede klippeø for at krydse fra den ene side af Amerika til den anden. Hurtigruten gør sit bedste for at lægge til på Kap Horn - men området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og det er altid en stor præstation at lægge til.

Dag 6
1200x600_At_Sea_©Trond_Gansmoe_Johnsen_day6-12.png
Foto: Trond Gansmoe Johnsen Foto

Gennem den berømte Drakepassage


Lokalitet: Drake-passagen

Mens vi krydser Drake Passagen på vores vej
til Antarktis, fortsætter vores ”Young Explorers
Antarctica” undervisning. Der vil ogs være
flere foredrag om populærnaturvidenskabelige
emner, og masser af aktiviteter i vores
ekspeditionslokale.

Dag 7-11
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day7-11.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Vær parat med kameraet!


Lokalitet: Antarktis

Det er ikke, fordi der ikke allerede har været en masse af fotomuligheder på dette eventyr, men i Antarktis vil du formentlig tage flest billeder. Tag med i land for at udforske de imponerende Antarktiskulisser, pingviner og sæler. Fra dækket er der masser af chancer for at se hvaler. Nyd nærkontakten med dyreliv og gletsjere, gamle hvalfangststationer og relikvier. Stol på os, når vi siger, at du ikke keder dig et eneste sekund. Nu er du i et af verdens mest afsidesliggende områder! Vi besøger steder, der i fortiden var besat af hvalfangere,og vi udforsker de endeløse, hvide områder. Tag med i land og følg ekspeditionsholdet ud for at se pingviner, sæler og eventuelt hvaler tæt på. Nyd dage på land; kajakroning og udforskning af farvandene og isen i små både. Vejret, vind og isforhold dikterer vores program og tidsplan. Sikkerhed har altid første prioritet, og kaptajnen afgør rejsens endelige sejlplan. Mens vi er i Antarktis, forsøger vi at komme i land flere steder. Blandt de steder, vi ser, er Cuverville Island, der er hjemsted for en af ??de største kendte kolonier af æselpingviner. Vi udforsker også Neko Harbour, der ligger smukt i den indre del af Andvordbugten, Paradise Harbour, der fik sit beskrivende navn af hvalfangere i sidste århundrede; Wilhelmina Bay eller "Whalemina Bay", som den kaldes på grund af sin spektakulære natur og pukkelhvaler i december; den flydende is i Antarktissundet og Brown Bluff, der kendes på de 750 meter høje klipper, der dominerer landskabet. Efter at have udforsket dette superlativudmattende kontinent sætte vi kursen tilbage til Sydamerika.

Dag 12
Drake passage_ ©Shutterstock_Petra Christen_Day 15_1200x600 copy.png

Reflektér over det antarktiske eventyr


Lokalitet: Drake-passagen

Vi bruger to dage på at sejle mod de smukke Falklandsøer.

Falklandsøerne består af to store øer og omkring 700 mindre med en anslået befolkning på 3.000 personer. Når vi når Falklandsøernes vestligste bosatte forposter, ser du afsidesliggende gårde, der er familie-ejede i seks eller syv generationer. Fårene græsser sammen med enorme kolonier af albatrosser og springpingviner, konge- og makaroni-pingviner, mens aggressive tværstribede falke patruljerer ovenover og bjerggæs fouragerer i vandkanten.

Dag 13
1200x600_Cape_Horn_©Gian-Rico_Willy_day4-13.png
Foto: Gian-Rico Willy Foto

Tilbage til civilisationen


Lokalitet: Kap Horn og Chilenske fjorde

At gense Kap Horn betyder, at vi er tilbage i civilisationen. I Beagle-kanalen besøger vi Puerto Williams, en lille by mellem havet og bjergene. På vejen tilbage til Punta Arenas, sejler vi gennem de majestætiske chilenske fjorde.

 

Dag 14
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day14.png
Foto: Shutterstock Foto

Sidste landgang i de fabelagtige fjorde


Lokalitet: Chilenske fjorde

Stanley, Falklandsøernes hovedstad, er et vidunderlig udgangspunkt for de udflugter, Hurtigruten tilbyder i området. Byen kan nemt ses til fods på en enkelt dag, da museet, posthuset, masser af butikker med lokalt fremstillede uldvarer, og - måske vigtigst af alt ­­- Stanleys livlige pubber alle ligger omkring havnen.

Dag 15
Satiago de Chile_ ©Shutterstock_Maciej Bledowski_Day 15_1200x600 2.png

Hjemrejse


Lokalitet: Punta Arenas/Santiago de Chile

Desværre har alle eventyr en slutning. I Punta Arenas på kanten af Magellan-strædet er det tid til at sige farvel til alle de nye venner og til besætningen. Efter landgang er der transport til lufthavnen og til flyveturen til Santiago de Chile. 

November/december 2017

Lokalitet Punta Arenas/Santiago de Chile
Om bord Oplevelser

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien - Santiago de Chile

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205