Eventyr fra Kap Horn til pingvinerne i Antarktis

Santiago de Chile - Antarktis - Punta Arenas

Kom med til verdens ende og oplev et ægte eventyr på den sydlige halvkugle. 15-dages rejsen starter i Punta Arenas, hvorfra vi sejler til Chiles spektakulære fjorde og Kap Horn. I Antarktis ser vi de unge pingviner i store antal og Antarktis spektakulære natur!

 • Oplev en af de livligste årstider i Antarktis, når pingvinkyllingerne er udruget og arbejder hårdt for at vokse, inden vinteren kommer
 • Se sælerne vende tilbage fra de subantarktiske øer - og utalige hvaler
 • Tag med på en ægte opdagelsesrejse med mange landgange på Antarktis og kom i nærkontakt med naturen og dyrelivet
 • Deltag i ekspeditionsholdets omfattende program om bord - med populærvidenskabelige foredrag og aktiviteter i skibets fuldt udstyrede explorer-rum.

Oversigt

Efter en overnatning på et hotel i Santiago de Chile flyver vi til Punta Arenas og går om bord på ekspeditionsskibet. Rejsen mod syd begynder med, at vi sejler gennem den ekstremt smalle Canal Gabriel og ind i Garibaldi-fjorden, hvor vi ser den mægtige Garibaldi-gletsjer udfolde sig. Hvis vejret er på vores side, vi kan komme i land på Kap Horn.

Næste stop er Antarktis. Mens vi sejler til det mest fjerntliggende område af verden med dets endeløse hav og kontinent dækket af sne og is, føler man sig som en ægte opdagelsesrejsende. Her kan man nyde dagene med at gå i land og to i kajak, komme tæt på tusindvis af pingviner og sæler, og besøge de mest interessante steder.

På vej tilbage til Argentina forsøger vi igen at komme i havn på Kap Horn, som søfarende før Panamakanalen skulle passere for at krydse fra den ene side af Amerika til den anden. Ellers lægger vi til i Puerto Williams, der har et interessant antropologi-museum og rester af gamle indianske bosættelser. Derefter sejler vi ind i de chilenske fjorde med stejle bjerge, grønne dale med blomstrende med liv og endda gletsjere og finder et godt sted at lægge til, før vi vender tilbage til Punto Arenas, hvor rejsen slutter.

Udsolgt

Denne rejse er desværre udsolgt. Find lignende ekspeditioner til Antarktis her.

Inkluderet i rejsens pris: 

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med polarcirkelbåde samt aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyvninger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter
 • Bagagehåndtering

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt
 • Ikke alle kahytskategorier er til rådighed på alle rejser
 • Pris på enekahyt kan oplyses
 • Hurtigruten har fleksibel prissætning. Priserne er baseret på efterspørgsel og ledig kapacitet.
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Dette er en ekspedition, hvor elementerne hersker, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

Januar og februar 2017 og 2018

Afrejsehavn Santiago de Chile, Chile
Dag 1
1200x600_Santiago_©Matyas_Rehak_day1-15.png
Foto: Matyas Rehak Foto

Smag på Santiago


Lokalitet: Santiago de Chile, Chile

Forlæng ferien med en overnatning i Santiago de Chile inden sejladsen med M/S Midnatsol.

Dag 2
1200x600_Punta_Arenas_©Dominic Barrington_day2.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Midnatsol venter


Lokalitet: Santiago de Chile and Puntas Arenas, Chile

I dag flyver du til Punta Arenas, hvor ekspeditionsskibet M/S Midnatsol venter. Du har måske haft mulighed for at udforske hovedstadens europæiske arkitektur og interessante historiske steder. Punta Arenas blev grundlagt midt i 1800tallet og voksede til et center for handel, kultur og samfund med indflydelse over hele regionen.

Dag 3
Magellan Strait_ ©Shutterstock-Kavram_Day 3_1200x600.png

Spektakulære udsigter


Lokalitet: Chilenske fjorde

Før vi fortsætter gennem Patagoniens sagnomspundne farvande, sejler vi i et af verdens mest afsidesliggende, uforstyrrede og smukke områder. De chilenske fjorde er virkelig opsigtsvækkende, og at opholde sig på dækket for at nyde udsigten er den foretrukne aktivitet. Vi rejser sydpå gennem Magellanstrædet og passerer Isla Tucker, inden vi sejler gennem den ekstremt smalle Canal Gabriel. Magellanstrædet er opkaldt efter den portugisiske søfarende, der opdagede den sydlige passage i 1520 og har permanent betydning for navigation mellem havene og for maritim trafik mellem Chile og Argentina.

Dag 4
1200x600_Cape_Horn_©Gian-Rico_Willy_day4-13.png
Foto: Gian-Rico Willy Foto

56 grader Syd


Lokalitet: Chilenske fjorde og Kap Horn

Hurtigruten gør sit bedste for at lægge til på Kap Horn - men området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og det er altid en stor præstation at lægge til.

Dag 5-6
1200x600_At_Sea_©Trond_Gansmoe_Johnsen_day5-12.png
Foto: Trond Gansmoe Johnsen Foto

Vær klar til Antarktis


Lokalitet: Drake-passagen

Vi bruger et par dage på at sejle gennem Drakepassagen, der forbinder det sydlige Atlanterhav og Stillehavet. Her møder det varme vand fra nord det kolde, mindre salte vand fra syd. Det gør havet særligt rigt på næringsstoffer, og det er hjemsted for unikt marint liv. Sejladsen er ideel til, at du kan forberede dig til Antarktis enten med en af de film, der vises, ved at høre foredrag eller med ophold i explorerrummet. Stol på os, vil Antarktis overvælde dig. Alt er endeløst og hvidt, og oceanerne er fulde af isbjerge og hvaler. Måske er mødet med de store kolonier af pingviner endnu mere ærefrygtindgydende. Pingvinerne er ikke bange for mennesker; se frem til ægte nærkontakt med denne mest charmerende af alle fuglearter.

Days 7-11
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day6-11.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Nærkontakt


Lokalitet: Antarktis

Tag med i land for at udforske de imponerende Antarktiskulisser, pingviner og sæler. Fra dækket er der masser af chancer for at se hvaler. Nyd nærkontakten med dyreliv og gletsjere, gamle hvalfangststationer og relikvier. Stol på os, når vi siger, at du ikke keder dig et eneste sekund. Nu er du i et af verdens mest afsidesliggende områder! Vejret, vind og isforhold dikterer vores program og tidsplan. Sikkerhed har altid første prioritet, og kaptajnen afgør rejsens endelige sejlplan. Mens vi er i Antarktis, forsøger vi at komme i land flere steder. Blandt de steder, vi ser, er Cuverville Island, der er hjemsted for en af ??de største kendte kolonier af æselpingviner. Vi udforsker også Neko Harbour, der ligger smukt i den indre del af Andvordbugten, Paradise Harbour, der fik sit beskrivende navn af hvalfangere i sidste århundrede.Du kan også se frem til at besøge Half Moon Island, der betragtes som en juvel af mangfoldighed i polarlandskabet. Tag med ekspeditionsholdet og udforsk Antarktis på lsndgange, hvor du kommer helt tæt tæt på tusindvis af pingviner og sæler, kan nyde kajakroning og besøge de mest interessante steder. Om bord er der flere foredrag og "videnskabelige" eksperimenter for Unge Opdaelsesrejsendes Antarktis.

Dag 12

Reflektér over det antarktiske eventyr


Lokalitet: Drake-passagen

 Efter seks spændende dage i Antarktis har vi en dag til søs, hvor oplevelserne kan fordøjes, ha' det sjovt i Explorer-rummet eller bare slappe af på dækket.

Dag 13
Tierra del Fuego_ ©Shutterstock_Grey82_Day 13_1200x600.png

Mulige landsgangssteder


Lokalitet: Kap Horn og Chilenske fjorde

Hvis vi ikke kan gå i land på Cape Horn på vores vej mod syd, forsøger vi igen i dag, eller vi besøger Puerto Williams, der har et interessant museum for antropologi og resterne af gamle indianske lejre. Det er kun den smalle Beagle Channel, der skiller Puerto Williams fra det argentinske Ildlandet, hvor høje, snedækkede tinder er en monumental baggrund.

Dag 14
Chilean Fjords_ ©Dominic Barrington_Day 14_1200x600.png

Omgivet af natur


Lokalitet: Chilenske fjorde

Vi sejler gennem Chiles fjorde og nyder en dag med vild natur og imponerende seværdigheder. Vi finder et godt sted at gå i land - omgivet af vildmark og gletsjere.

Om aftenen er der afskedsmiddag.

Dag 15
Satiago de Chile_ ©Shutterstock_Maciej Bledowski_Day 15_1200x600 2.png

Hjemrejse


Lokalitet: Punta Arenas/Santiago de Chile

Eventyret er slut, når vi anløber Punta Arenas, og det er tid til at sige farvel til nye venner og besætningen. Efter landgang er der transport til lufthavnen, hvorfra der flyves til Santiago de Chile.

Ankomst Afhænger af flyplaner

Februar 2017 og 2018

Lokalitet Punta Arenas/Santiago de Chile
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien - Santiago de Chile

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205