Ekspeditionsrejse fra Patagonien til Antarktis - Nordgående

På denne ekspeditionsrejse kommer du til de mest spændende steder i Antarktis og langs Sydamerikas kyst. Nyd at tilbringe tid i land, kajakroning, vandreture og nærkontakt med pingviner, fugle og sæler i Antarktis, og oplev Kap Horn, Chiles fjorde, Patagoniens rige dyreliv og en af verdens smukkeste nationalparker.

 • Nyd at ro kajak, at vandre og at se de vilde dyr på tæt hold i Antarktis
 • En meget forskelligartet ekspedition - oplev Antarktis, se Chiles fjorde og Patagonien
 • Chance for at gå i land på Kap Horn
 • Besøg Torres del Paine nationalpark
Afrejst

Denne rejse har desværre sejlet, men her kan du finde lignende ekspeditioner til Antarktis med Hurtigruten.

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

28. Februar 2019

Afrejsehavn Buenos Aires
Oversigt

Fra Sydamerika ...

I det øjeblik, du lander i Buenos Aires, begynder det eksotiske eventyr. Oplev "Sydamerikas Paris" på Hurtigrutens byrundtur, nyd tangolektioner, udforsk det vilde Patagonien eller se et af ​​verdens største vandfald, Iguazu, på Hurtigrutens omfattende tilvalgsprogram.

Antarktis-eventyret starter, når vi sejler ud af Ushuaia. At krydse Drake-passagen kan være lidt barsk, men havet er et ægte vildnis, og naturen regerer. Følelsen af ​​at forlade civilisation og tage et sted hen, hvor kun få andre har været, er spændende. 

... til det dybe Syd

I Antarktis er vi midt i sydens enorme frosne landskaber. Her forsøger vi at komme i land flere steder. Pingviner, sæler, hvaler og store flokke havfugle giver det surrealistiske og smukke landskab liv.

Når du sætter fødderne på kysten, oplever du noget af det mest unikke dyreliv på det antarktiske kontinent. Du kan også ro kajak i Antarktis iskolde vand. Om bord på det komfortable skib kan du høre foredrag fra eksperter om Antarktis rige historie, så du kan få endnu mere ud af, hvad du oplever. 

Betagende fjorde og Kap Horn

Efter at have krydset Drake-passagen igen, ankommer vi til Kap Horn. Det er et mystisk sted, hvor to have mødes. Vi kan endda gå i land her, når vejret tillader det.

Vi fortsætter ind i Chiles fjorde. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker med bjerge, der nærmest kaster sig i de isfyldte farvande. De stejle dale med sneklædte bjerge er en slående kontrast til et ellers grønt område, der er rigt på dyreliv. 

Nyd Patagoniens naturlige skønhed

Vi fortsætter langs Chiles Stillehavskyst, der er fyldt med vulkaner med sne på toppen, der spejler sig i smukke søer, frådende floder og frodig vegetation, og vi besøger en af verdens smukkeste nationalparker. Nyd det store, robuste og smukke landskab, før ekspeditionsrejsen slutter i farverige Valparaiso.

Dag 1
BuenosAires_Tango_La_Boca_(5).jpg
Oplev Argentinas spændende hovedstad, Buenos Aires. Foto

Argentinas pulserende hovedstad

Buenos Aires

Nyd en hotelovernatning i Buenos Aires og oplev den fortryllende kombination af europæisk flair og latinamerikansk charme.

Dag 2
1200x600_Ushuaia_shutterstock_83521723©artincamera.jpg
Udsigt over Ushuaia, verdens sydligste by. Foto

Ekspeditionsrejsen starter

Buenos Aires/Ushuaia

Når du er fløjet fra Buenos Aires til Ushuaia, er M/S Fram klar til at sejle langt sydpå.

Dag 3
Albatross_South_Georgia_R7S4410.jpg
På vej mod nord fortsætter ekspeditionsteamet med foredragene og vi genopfrisker oplevelserne fra Antarktis. Foto

Drake-passagen

Til søs

Den berygtede Drake-passage er, hvor Atlanterhavet og Stillehavet mødes. Mens vi krydser det, der kaldes Drake Lake og Drake Shake (afhængigt af forholdene), holder ekspeditionsholdet fascinerende foredrag om Antarktis historie og dyreliv. Du kan også høre om Hurtigrutens bestræbelser på at beskytte det sårbare miljø.

Dag 4-9
Errera-kanalen-Antarktis-credit-Andrea_Klaussner_HGR-119218_2500x1250.jpg
Tag med på land og oplev tusindvis af dyr tæt på - sæler, pingviner, fugle og hvaler. Foto: Andrea Klaussner Foto
Neco-Harbour-Antarctica_Andreas Kalvig Anderson-Hurtigruten_1200x600.jpg
Kajaktur i nærheden af Neko Harbour. Foto: Andreas Kalvig Anderson Foto
Tents_Dorian Bay-Marsel van Oosten_1200x600.jpg
Foto: Marsel van Oosten Foto
Højdepunkt

Det hvide vidunder, Antarktis

Antarktis

Det uendelige, hvide vildmarkskontinent er fuldt af overvældende indtryk. Vejr-, vind- og isforhold har naturligvis stor indflydelse på vores program og tidsplan, og det erfarne ekspeditionshold vil vælge landgangssteder, der giver de bedste oplevelser. Med mange timers dagslys, som Antarktis har på denne årstid, er det nemt at få meget ud af dagene. Mens vi er i Antarktis, forsøger vi at komme i land både på Sydshetlandsøerne og på den antarktiske halvø. Fleksibilitet tillader os at drage fordel af det uventede, og oplevelser af dyreliv har første prioritet. Vi går i land for at opleve dyr på tæt hold. Vi kan vælge at se æselpingvinunger på Cuverville Island og Neko Harbour. Forhåbentlig kan vi sejle gennem den uforlignelige Lemaire Channel og tage den udfordrende vandretur på Petermann Island for at blive belønnet med panoramaudsigt. En anden sjov destination, hvis vejret tillader det, er Port Lockroy, en gammel britisk base med et museum. At sejle gennem Det Antarktiske Sund giver spektakulær udsigt over kantede isbjerge og islandskaber, og Brown Bluff har en særlig klippeformation. Skibets robuste polarcirkelbåde gør det muligt at komme i land næsten hvor som helst, så vi kan udforske bugter og kanaler. Ekspeditionsholdet forklarer, hvad vi ser og sikrer, at vi forstyrrer dyrelivet så lidt som muligt. Nyd Antarktis med alle sanser. Ro i kajak i uberørte farvande med flydende isbjerge, guidede vandreture ad sneklædte veje til spektakulære udsigtspunkter, lyt til lyden af ??kælvende gletsjere og pingviner, der skændes, overnat på dækket eller i et telt på det fjerntliggende og uberørte kontinent. De mest dristige kan tage en polarsvømmetur. Hver dag er anderledes end de øvrige - omhyggeligt tilrettelagt af ekspeditionsholdet for, at du kan lære noget og få varige minder.

Dag 10-11
Cape_Horn_R7S0647.jpg
Kap Horn er Chiles sydligste punkt og markerer grænsen mellem Atlanterhavet og Stillehavet. Foto

Drake-passagen og Kap Horn

Til søs

Efter uforglemmelige dage i Antarktis sejler vi tilbage over den berømte Drake-passage til Sydamerika. Når vi når Sydamerikas sydspids, går vi i land på Kap Horn, hvis forholdene tillader det. At komme i land kan være meget vanskeligt på grund af de til tider ekstreme vejrforhold i området. Kap Horn er Chiles sydligste punkt - på næsten 56 grader Syd. Det markerer grænsen mellem Atlanterhavet og Stillehavet og den nordlige del af Drake-passagen. Regionen har stor betydning på grund af dens beliggenhed, historie, opdagelsesrejser og handelsruter. Hvis det er muligt at ankre op ud for Kap Horn, kan du komme i land for at udforske det øde og alligevel romantiske stykke jord ved verdens ende.

Dag 12
_R7D3189_HDR.jpg
Oplev Chiles fantastiske fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand. Foto

Et paradis for naturelskere

Chiles fjorde

Chiles fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand gør altid stort indtryk på besøgende. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Isen har søgt vej mellem bjergene og skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles fjordlandskab. Snedækkede bjerge og stejle dale er en slående kontrast til frodig kyst med et rigt dyreliv. Du kan være heldig at få øje på søløver, andeskondor og andre fuglearter, der kun findes her.

Dag 13-14
Parque Nacional_Torres del Paine_Chile.jpg
Vandretur i spektakulært landskab i Parque Nacional Torres del Paine. Foto
Torres_del_Paine_DSC00390.jpg
Imponerende klippeformationer i nationalpark Torres del Paine. Foto

Nationalpark Torres del Paine

Puerto Natales

Puerto Natales er porten til den verdensberømte nationalpark Torres del Paine, der er et af verdens mest attraktive naturreservater med blandt andet de imponerende klippeformationer Torres del Paine (Paine-tårnene, der består af Torre Central (2.800 meter), Torre Sur (2.850 meter) og Torre Norte (2.248 meter). Parken har azurblå søer, stier, der bugter sig gennem smaragdfarvede skove, brusende floder (som man krydser på vakkelvorne broer) og en stor, strålende blå gletsjer. Torres del Paine har betagende natur - fra store, åbne stepper til barske bjergterræner med truende toppe. Denne mangfoldighed af miljøer medfører en bred vifte af flora og fauna. Vi kan se lamaer, pumaer, chilla-ræve og stinkdyr foruden flere end 100 fuglearter som andeskondor og andesvåger. Nyd at vandre i området med de fantastiske omgivelser.

Dag 15
Humming_Bird_shutterstock_349293932.jpg
En af de mange magellan-kolibrier, der findes i Puerto Edén. Foto

En lille og isoleret landsby langt inde i fjorden

Puerto Edén

Efter en uforglemmelig sejlads gennem patagonske farvande fortryller den unikke landsby Puerto Edén dig. Den lille bosættelse i Bernardo O'Higgins-nationalparken ligger for enden af en dyb fjord og er omgivet af bjerge. Dens befolkning på 250 omfatter de 15 resterende medlemmer af kawéskar-folket. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur. Landsbyboerne sælger fisk, muslinger og skaldyrsprodukter, der bringes til markedet med båd en gang om ugen. Som souvenirs kan man købe traditionelt kawéskar-håndværk såsom flettede kurve og både lavet af søløveskind og bark. Nyd en spadseretur på de snævre stier, og måske får du øje på en af de mange magellan-kolibrier, der findes her, når du tilmelder dig ekspeditionsholdets vandre- eller kajakture.

Dag 16
shutterstock_362740970©Andean-Condor_JeremyRichards.jpg

Patagoniens farvande

Til søs

Ekspeditionen fortsætter mod nord i patagonske farvande. Når vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber, er der masser af tid til at se på den storslåede natur.

Dag 17
Castro_Patagonia_shutterstock_282065636.jpg
Castro er kendt for sine farverige "palafitos", træhuse på pæle langs vandkanten. Foto

Kosmopolitiske Castro

Castro

Byen Castro ligger på Isla Grande de Chiloé mellem forblæste bakker og grøn vegetation. Byen er kendt for sine farverige "palafitos", træhuse på pæle langs vandkanten. Tag med i land og nyd Chiloté-stemningen og den nysgerrige energi, blandet med et strejf af moderne udvikling. Kirken Iglesia San Francisco er på UNESCOs verdensarvliste - og en visuel fornøjelse: lys gul og orange med lavendelfarvede kanter. Dens lakerede træ-interiør er fantastisk, oplyst af rækker af mosaikvinduer. Andre seværdigheder omfatter Plazuela del Tren, et lille torv lige ved havnefronten med en flot samling af gamle tog. En spadseretur i Cementerio Parroquial er fascinerende, for nogle af gravene er flot og kunstfærdigt udsmykkede. Feria Campesina Yumbel er et travlt frugt- og grøntmarked. Der er også husholdningsartikler og fiske boder her. I butikken Feria Artesanal Lillo lige syd for havnen kan du købe fremragende håndvævede uldvarer og kunsthåndværk. De fleste af Castros restauranter og cafeer ligger langs Calle Blanco, der løber fra den sydlige ende af pladsen ned til havnefronten. Her kan du smage den berømte gryderet med kød, kartofler og skaldyr. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, et stort set uudforsket vildnis med sjælden flora og fauna. Parken har brede, øde strande og lange strækninger forrevne kyst, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver.

Dag 18-19
Fotograf_R7D8370.jpg
Når vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber, er der masser af tid til at se på den storslåede natur. Foto

Kurs mod nord

Til søs

Mens vi sejler langs Stillehavskysten til Valparaiso laver vi et resumé af alt det, vi har oplevet på ekspeditionen. Sørg for at bruge lidt tid på dækket for at holde udkig efter dyreliv.

Dag 20
1200c600_Valparaiso.jpg
Oplev den farverige og poetiske by Valparaíso. Foto

Stillehavets juvel

Valparaíso, Chile

Desværre har alle ekspeditioner en slutning. Denne ekspeditionsrejse slutter i den farverige og poetiske by Valparaíso. Måske har du tid til at udforske den smukke by, inden du flyver hjem.

19. Marts 2019

Lokalitet Valparaíso, Chile
Oversigt

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning n Buenos Aires inklusive morgenmad inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Buenos Aires
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Kaffe og te om bord 

Ikke inkluderet:

 • Flyrejse og transport
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Forlæng ferien

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205