Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)

Rejseinformation 22 dage M/S Fram
Afrejser
13. oktober 2023
20. oktober 2024
Pris fra kr 89.925
kr 72.795
Helpension inkluderet

22-dages ekspeditionskrydstogt fra Valparaíso til Chiles fjorde og Antarktis’ frosne naturskønhed

En ekspedition til Antarktis

Vi sætter kursen og sejler ned langs Chiles kyst for at udforske Antarktis’ unikke verden. Naturen afgør hver dag vores rute, og vi får det bedste ud af forholdene. Hver solopgang tilbyder noget anderledes og spændende. I oktober og november begynder pingvinerne at parre sig og bygge rede på det syvende kontinent. Du kan lade dig forelske i denne frosne, men alligevel enestående smukke verden på landgange og ekspeditionsbådture.

Patagoniens paradis med naturlige og menneskeskabte vidundere

På ekspeditionskrydstogtet ser vi udpegede UNESCO-steder og et UNESCO-biosfærereservat. Disse omfatter farverige Valparaíso, Chiloés udsmykkede kirker ved Castro og nationalparken Parque Nacional Torres del Paines spektakulære landskaber, isbræer og søer. Efter at have sejlet ned ad Patagoniens imponerende kyst forsøger vi landgang ved Kap Horn som en del af vores eventyrlige oplevelse

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående) Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)
 • Dag 1
  Valparaíso

  Valparaíso, en UNESCO-perle

  Oplev Valparaíso, “Stillehavets Juvel”

  Ekspeditionskrydstogtet til Antarktis og Patagonien begynder i farverige Valparaíso. Denne venlige UNESCO-by, der er kendt som “Stillehavets juvel”, er bygget på stejle bjergsider med udsigt over havet og er et besøg værd.

  Byen er fyldt med lokkende dufte og lyde og har en spændende labyrint af gyder og bydele, farverige huse og mercados, der er spækket med lokale råvarer – nyd det hele på en kabelbanetur op til Cerro Alegre og Concepción.

  Hvis du an ønsker at udforske mere, kan du deltage i et af vores tilkøbsprogrammer indensejladsen.

  Dag 1
  Valparaíso

  Valparaíso, en UNESCO-perle

 • Dag 2-3
  Til søs

  Gør klar til en eventyrlig rejse 

  Nu begynder ekspeditionen for alvor

  De næste to dage til søs lærer vi mere om de vidundere, vi møder på rejsen.

  Ekspeditionsteamets medlemmer er eksperter i alt fra oceanografi og geologi til ornitologi og historie. Vær med til deres fascinerende foredrag og praktiske præsentationer i videnskabscentret.

  Tag en kikkert og spejd efter sjældne vandrealbatrosser og stormfugle. Få mest muligt ud af skibets faciliteter, og nyd boblebadene, den panoramiske sauna og motionsområdet.

  Dag 2-3
  Til søs

  Gør klar til en eventyrlig rejse 

 • Dag 4
  Castro

  Den charmerende by Castro 

  Se huse på pæle og historiske kirker

  Castro, der ligger midt i Isla de Chiloés frodige vegetation, er Chiles tredjestørste by. Byen er hjemsted for to UNESCO-verdensarvssteder – nemlig Iglesia San Francisco og Iglesia Nuestra Señora de Gracia de Nercón.

  Fra forskellige udsigtspunkter er der en fantastisk udsigt over byens farverige palafitos - huse på pæle langs havnefronten. For at opleve noget kultur kan man besøge Museo Regional de Castro og museet for moderne kunst.

  Medbring kikkerten, for Chiloé er et vigtigt habitat for fuglearter såsom ildkronekolibrier og chileflamingoer samt pingviner, sorthalsede svaner, gråryggede stødfiskere og sølvfarvede lappedykkere.

  • Inkluderet Castro og dens kirker
  Dag 4
  Castro

  Den charmerende by Castro 

 • Dag 5
  Til søs

  Patagoniens have 

  Uforglemmelige, andinske havmiljøer

  Vi sejler sydpå mod Puerto Natales, der er Última Esperanzas hovedstad. Patagoniens have fyldt med isbjerge er fængslende med fascinerende nuancer af blå, fra klar aquamarin til dyb midnatsblå.

  Mens vi sejler, er der gode chancer for at se hvaler, havfugle, pingviner og meget mere. Nyd naturscenerne fra den panoramiske sauna eller boblebadene på dækket, spis fra et køkken med lokale råvarer, eller slap af i Explorer Lounge & Bar.

  Ekspeditionsteamet holder fascinerende foredrag om lokal historie og dyreliv, og skibets fotografer hjælper med gode råd om landskabsfotografering.

  Dag 5
  Til søs

  Patagoniens have 

 • Dag 6
  Puerto Edén

  Fjerntliggende Puerto Edén 

  Oplev kawésqar-kulturen i en patagonisk landsby

  Vores næste opholdssted, der ligger for enden af en dyb fjord, er den fortryllende landsby Puerto Edén i Parque Nacional Bernardo o’Higgins.

  Den lille bosættelse kan kun nås med skib, og færgen, der forbinder den med fastlandet, går kun en gang om måneden. Der er ingen veje her - kun trægangbroer, der forbinder huse og butikker. Blandt byens 250 indbyggere findes nogle af de sidste medlemmer af det oprindelige kawésqar-folk, og på et besøg får vi indblik i deres unikke kultur.

  • Inkluderet Puerto Eden - Besøg i lokalsamfund
  Dag 6
  Puerto Edén

  Fjerntliggende Puerto Edén 

 • Dag 7-8
  Puerto Natales

  Bohêmeagtige Puerto Natales 

  Porten til Torres del Paine

  Vores ekspeditionskrydstogt fortsætter til Puerto Natales, der er porten til Parque Nacional Torres del Paine. Man kan opleve den smukke nationalpark på en bus- eller en vandretur – begge fantastiske oplevelser, der er værd at tage med på.

  Det forrevne landskab har steppe, skov og ørken, der er præget af isbræer og søer. Guanakoer og nanduer strejfer frit omkring her. Vær på udkig efter chileflamingoer og se måske den kæmpe andeskondor.

  Puerto Natales har mange spisesteder, barer og butikker med friluftsudstyr og er et populært samlingssted for vandrere og rejsende. Man kan på egen hånd besøge kunsthåndværkerbyen Ether Aike, nyde en gintur til Last Hope-destilleriet eller gå en tur ved den fotogene havnefront.

  • Inkluderet Landskaber ved Puerto Natales
  Dag 7-8
  Puerto Natales

  Bohêmeagtige Puerto Natales 

 • Dag 9
  De chilenske fjorde

  Udforskning af Chiles fjorde 

  Se smukke landskaber fyldt med dyreliv

  Rejsen sydpå langs Chiles kyst fører os gennem forrevne, smukke øgrupper i Magallanes-provinsens fjorde. Isolerede øer og skjulte bugter er et rigt paradis for dyrelivet.

  Uanset, om vi sejler med de små ekspeditionsbåde eller bare er ude på dækket, kan man være på udkig efter magellanpingviner, søelefanter og hvalarter. Man kan også se majestætiske vandfald langs den dramatiske og smukke del af kysten.

  Dag 9
  De chilenske fjorde

  Udforskning af Chiles fjorde 

 • Dag 10-11
  Til søs

  Vi runder Kap Horn 

  Landgangsforsøg på Kap Horn

  Efter sejladsen gennem Beaglekanalen passerer vi Sydamerikas spids, Kap Horn. Der er ofte udfordrende forhold ved det formidable ikon, men hvis vejret tillader det, forsøger vi at gå i land.

  Herfra navigerer vi gennem den legendariske Drake-passage mod Antarktis. På turen lærer man, hvad der venter forude og hvordan man gør sit besøg så sikkert og bæredygtigt som muligt.

  I videnskabscentret holder ekspeditionsteamet foredrag om Antarktis’ fauna, historie og geologi og om påvirkningen fra ​​klimaændringer og plastikforurening. Man kan også involvere sig i borgervidenskabsprogrammer.

  Dag 10-11
  Til søs

  Vi runder Kap Horn 

 • Dag 12-18
  Antarktis

  Antarktis – en anden verden 

  Oplev Antarktis i al dets naturlige skønhed

  Man kan ikke forberede sig på det første indtryk af Antarktis’ overvældende, frosne skønhed. Isbjerge skulptureret af naturen flyder rundt i sundene. Æselpingviner og rempingviner begynder deres kurmageri, mens adeliepingvinerne parrer sig. Utallige havfugle kan ses under himlen. Naturen er i forandring.

  Vi tilbringer syv spændende dage med ivrigt at udforske nogle af de flere end 20 mulige landgangssteder på og omkring den antarktiske halvø og Sydshetlandsøerne. Uanset, hvor vi tager hen og uanset, hvad vi end gør, oplever vi hver eneste dag noget nyt og spændende.

  Vi sejler måske ind i en oversvømmet vulkansk caldera eller går i land i isede bugter, hvor der stadig ligger rester af hvalfangstremedier. Man kan også ro kajak blandt isbjerge og sæler eller tage på sneskovandring til et imponerende udsigtssted.

  Fugleentusiaster bør kigge op mod himlen efter antarktiske havfugle som kjover, petreller og terner. Gennem foredrag ombord og på land lærer vi mere om det dyrebare habitat og om, hvordan vi alle kan beskytte det i fremtiden.

  Dag 12-18
  Antarktis

  Antarktis – en anden verden 

 • Dag 19-21
  Til søs

  Slap af til søs 

  Det mest isolerede og tydeligvis smukkeste sted på jorden

  Efter syv dages ekspeditionssejlads i Antarktis tager vi tilbage. Vi vil være fyldt med uforglemmelige syns- og lydoplevelser, og vores kameras hukommelseskort vil være spækket med imponerende billeder.

  I løbet af de sidste dage til søs kan du opsummere dine oplevelser med ekspeditionsteamet og de medrejsende, tilfredsstille din nysgerrighed i videnskabscentret, slappe af i Explorer Lounge & Bar eller nyde skibets lækre køkken, mens bølgerne ruller forbi.

  Du kan også tage en pause fra spændingen ved at slappe af i den panoramiske sauna og boblebadene inden ankomsten til Punta Arenas.

  • Inkluderet Kulturel præsentation af yaghan-folket ombord
  Dag 19-21
  Til søs

  Slap af til søs 

 • Dag 22
  Punta Arenas

  Vi ankommer til Punta Arenas 

  Videre fra Punta Arenas

  Ekspeditionskrydstogtet til Antarktis og Patagonien slutter i Punta Arenas. Herfra flyver vi tilbage til Santiago de Chile med et væld af fantastiske minder, der uden tvivl vil vare ved.

  Hvis du har lyst til flere eventyrlige oplevelser, kan du forlænge rejsen og tilmelde dig et af vores tilkøbsprogrammer efter sejladsen.

  Dag 22
  Punta Arenas

  Vi ankommer til Punta Arenas 

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Oktober:
13.

2024

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Oktober:
20.

Dette er inkluderet

Transport

 • Transport fra skibet til Punta Arenas’ lufthavn efter ekspeditionskrydstogtet

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer* på Restaurant Aune
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Fuld benyttelse af skibets videnskabscenter, et lille bibliotek og avanceret biologisk og geologisk udstyr
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fotografere landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og motionsområde
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger.

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Tilkøbsaktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam

MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Dit skib

M/S Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2022
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 318 (200 i Antarktis)
Senge 276
Bilkapacitet 0
Brutto last 11.647 tons
Længde 114 meter
Ræling 20,2 meter
Fart 13 knob
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo

Den originale Fram var sin tids mest berømte polarforskningsskib, og resultaterne af hendes ekspeditioner er uden sidestykke. M/S Fram, der bringer arven videre fra den originale Fram, benytter den mest avancerede teknologi, hvilket gør hende usædvanligt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.

Læs mere om M/S Fram

Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch
Find priser og ledige pladser

Lignende rejser

Du synes sikkert også om