Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (nordgående)

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (nordgående)

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (nordgående)

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (nordgående)

Rejseinformation 23 dage M/S Fram
Afrejser
7. marts 2024
15. marts 2025
Pris fra kr 94.425
kr 77.280
Helpension inkluderet

23-dages ekspeditionskrydstogt til Antarktis og Patagonien – begynder i pulserende Santiago og slutter i Valparaíso

Antarktis’ imponerende dyr

Vi udforsker Antarktis uden nogen fast rejseplan men inkluderer iskrydstogter og landgange, når det er muligt – og besøger pingvinkolonier. De rige farvande og landgangssteder er hjem for fantastiske dyr som hvaler, sæler og adeliepingviner, rempingviner og æselpingviner. Fugleentusiaster bør spejde efter kjover, stormsvaler og terner.

Chiles kyst

Chiles kyst er et sted med eventyrlige oplevelser og vidundere, lige fra smukke fjorde til små landsbyer. Vi stopper ved Puerto Natales, der er porten til nationalparken Parque Nacional Torres del Paine, og udforsker Patagoniens sagnomspundne farvande og kolonibyen Castro. Herefter går det videre til Valparaíso med dens farverige virvar af brostensbelagte gyder og smukke pladser.

Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (nordgående) Dybdegående ekspedition til Antarktis og Patagonien (nordgående)
 • Dag 1
  Santiago de Chile

  Santiago, Chiles hovedstad 

  Det bedste ved Santiago de Chile

  Velkommen til Santiago, Chiles pulserende hovedstad. Med arkitektur fra kolonitiden, prisvindende restauranter og fascinerende museer er byen det perfekte sted at begynde et ekspeditionskrydstogt. Der er masser at se, lige fra Mercado Central til Plaza de Armas og præsidentpaladset. Se Sky Costanera, der er Sydamerikas højeste bygning og har panoramaudsigt over byen fra en højde på cirka 300 meter.

  Kom et par dage tidligere for at deltage i et af vores tilkøbsprogrammer inden sejladsen.

  Dag 1
  Santiago de Chile

  Santiago, Chiles hovedstad 

 • Dag 2
  Punta Arenas

  Vi rejser fra Punta Arenas 

  Gå ombord på ekspeditionsskibet i Punta Arenas

  Vi flyver tidligt om morgenen fra Santiago til Punta Arenas, der er Chiles sydligste punkt. Ekspeditionsskibet venter på os. Kom på plads i kahytten, udforsk skibet og mød ekspeditionsteamet.

  Ud over at være vores guider, værter og lokale eksperter er ekspeditionsteamet vores rejsekammerater de næste tre uger. Teamets medlemmer besvarer imødekommende alle spørgsmål i løbet af den eventyrlige rejse til Antarktis.

  Dag 2
  Punta Arenas

  Vi rejser fra Punta Arenas 

 • Dag 3-4
  Til søs

  Sejl gennem Drake-passagen 

  Gør klar til en eventyrlig oplevelse i Antarktis

  Inden vi når Antarktis, oplever vi først den legendariske Drake-passage, der er lidt af et overgangsritual. Det er en to-dages krydsning, hvor havforholdene kan variere dramatisk. Den er opkaldt efter Sir Francis Drake, der ved en tilfældighed opdagede den, da hans skib blev ført sydpå af kraftige vinde.

  Besøg videnskabscentret og find ud af, hvad der venter forude. Ekspeditionsteamet afholder foredrag om Antarktis – dets historie, dyreliv og økosystemer. Man lærer, hvordan man så sikkert som muligt og bæredygtigt besøger Antarktis, og om de borgervidenskabsprogrammer, man kan deltage i.

  Nyd alle skibets faciliteter undervejs. Slap af i boblebadene eller i den panoramiske sauna, spejd efter isbjerge, hvaler og albatrosser på dækket, eller slap af i vores Explorer Lounge & Bar.

  Dag 3-4
  Til søs

  Sejl gennem Drake-passagen 

 • Dag 5-12
  Antarktis

  Antarktis – en anden verden 

  Det mest isolerede og tydeligvis smukkeste sted på jorden

  Man kan ikke forberede sig på det første indtryk af Antarktis’ overvældende, frosne skønhed. Isbjerge skulptureret af naturen flyder rundt i sundene. Æselpingviner, rempingviner og adeliepingviner vogter kysterne, mens flyvende havfugle ses under himlen. Naturen er i forandring.

  Vi tilbringer otte spændende dage med ivrigt at udforske nogle af de flere end 20 mulige landgangssteder på og omkring den antarktiske halvø og Sydshetlandsøerne. Uanset, hvor vi tager hen og uanset, hvad vi end gør, oplever vi hver eneste dag noget nyt og spændende.

  Vi sejler måske ind i en oversvømmet vulkansk caldera eller går i land i isede bugter, hvor der stadig ligger rester af hvalfangstremedier. Man kan også ro kajak blandt isbjerge og sæler eller tage på sneskovandring til et imponerende udsigtssted.

  Fugleentusiaster bør kigge op mod himlen efter antarktiske havfugle som kjover, petreller og terner. Gennem foredrag ombord og på land lærer vi mere om det dyrebare habitat og om, hvordan vi alle kan beskytte det i fremtiden.

  Dag 5-12
  Antarktis

  Antarktis – en anden verden 

 • Dag 13-14
  Til søs

  Vi runder Kap Horn 

  Sejl gennem Drake-passagen og forsøg landgang ved Kap Horn

  Efter otte uforglemmelige dage i Antarktis vender vi rundt og sejler tilbage nordpå gennem Drake-passagen og runder Kap Horn. Der er masser af tid til afslapning på skibet, mens vi sejler mod Chiles fjorde.

  Ekspeditionsteamet fortsætter deres foredrag i videnskabscentret, hvor du kan lære mere om Chiles geologi og dyreliv. Du kan også bidrage med vigtige data til borgervidenskabsprojekter og finde ud af mere om de ting, du har set i Antarktis.

  Farvandene omkring Kap Horn er ligeså omskiftelige som Drake-passagen, men vores erfarne kaptajn vil forsøge at finde en måde, hvorpå vi kan gå i land og udforske, hvis forholdene tillader det.

  Dag 13-14
  Til søs

  Vi runder Kap Horn 

 • Dag 15
  Chiles fjorde

  Udforskning af Chiles fjorde 

  Vær vidne til dramatiske naturscener og ikonisk dyreliv

  Vi sejler nordpå langs Chiles kyst gennem forrevne, smukke øgrupper i Magallanes-regionens fjorde. De isolerede øer og skjulte bugter er et rigt paradis for dyrelivet.

  Uanset, om vi sejler med de små ekspeditionsbåde eller bare er ude på dækket, kan man være på udkig efter magellanpingviner, søelefanter og hvalarter. Man kan også se majestætiske vandfald langs den dramatiske og smukke del af kysten.

  • Inkluderet Kulturel præsentation af yaghan-folket ombord
  Dag 15
  Chiles fjorde

  Udforskning af Chiles fjorde 

 • Dag 16-17
  Puerto Natales

  Bohêmeagtige Puerto Natales 

  Porten til Torres del Paine

  Vores ekspeditionskrydstogt fortsætter til Puerto Natales, der er porten til Parque Nacional Torres del Paine. Man kan opleve den smukke nationalpark på en bus- eller en vandretur – begge fantastiske oplevelser, der er værd at tage med på.

  Det forrevne landskab har steppe, skov og ørken, der er præget af isbræer og søer. Guanakoer og nanduer strejfer frit omkring her. Vær på udkig efter chileflamingoer, og måske får du endda den kæmpe andeskondor at se.

  Puerto Natales har mange spisesteder, barer og butikker med friluftsudstyr og er et populært samlingssted for vandrere og rejsende. Du kan på egen hånd besøge kunsthåndværkerbyen Ether Aike, nyde en gintur til Last Hope Distillery eller blot gå en tur ved den fotogene havnefront.

  • Inkluderet Landskaber ved Puerto Natales
  Dag 16-17
  Puerto Natales

  Bohêmeagtige Puerto Natales 

 • Dag 18
  Puerto Edén

  Fjerntliggende Puerto Edén 

  Oplev kawésqar-kulturen i en patagonisk landsby

  Vores næste opholdssted, der ligger for enden af en dyb fjord, er den fortryllende landsby Puerto Edén i Parque Nacional Bernardo o’Higgins.

  Den lille bosættelse kan kun nås med skib, og færgen, der forbinder den med fastlandet, går kun en gang om måneden. Der er ingen veje her - kun trægangbroer, der forbinder huse og butikker. Blandt byens 250 indbyggere findes nogle af de sidste medlemmer af det oprindelige kawésqar-folk, og på et besøg får vi indblik i deres unikke kultur.

  • Inkluderet Puerto Eden - Besøg i lokalsamfund
  Dag 18
  Puerto Edén

  Fjerntliggende Puerto Edén 

 • Dag 19
  Til søs

  Patagoniens have

  Uforglemmelige, andinske havmiljøer

  Vi sejler nordpå langs Patagoniens kyst. Vi lader os fortrylle af Patagoniens fjordlandskaber med deres kanaler, bjerge og alpinlignende isbræer blandet med sydbøgeskove.

  Mens vi sejler, er der gode chancer for at se hvaler, havfugle, pingviner og meget mere. Nyd naturscenerne fra den panoramiske sauna eller boblebadene på dækket, spis fra et køkken med lokale råvarer, eller slap af i Explorer Lounge & Bar.

  Ekspeditionsteamet holder fascinerende foredrag om lokal historie og dyreliv, og skibets fotografer hjælper med gode råd om landskabsfotografering.

  Dag 19
  Til søs

  Patagoniens have

 • Dag 20
  Castro

  Castros lokale charme 

  Se huse på pæle og historiske kirker

  Castro, der ligger midt i Isla de Chiloés frodige vegetation, er Chiles tredjestørste by. Byen er hjemsted for to UNESCO-verdensarvssteder – nemlig Iglesia San Francisco og Iglesia Nuestra Señora de Gracia de Nercón.

  Fra forskellige udsigtspunkter er der en fantastisk udsigt over byens farverige palafitos - huse på pæle langs havnefronten. For at opleve noget kultur kan man besøge Museo Regional de Castro og museet for moderne kunst.

  Medbring kikkerten, for Chiloé er et vigtigt habitat for fuglearter såsom ildkronekolibrier og chileflamingoer samt pingviner, sorthalsede svaner, gråryggede stødfiskere og sølvfarvede lappedykkere.

  • Inkluderet Castro og dens kirker
  Dag 20
  Castro

  Castros lokale charme 

 • Dag 21-22
  Til søs

  Reflekter over de eventyrlige oplevelser 

  Slap på skibet, mens vi sejler mod Valparaíso

  Nyd de sidste to dage på skibet, mens vi sejler mod Valparaíso, hvor ekspeditionskrydstogtet slutter. Slap af og få mest muligt ud af skibets faciliteter og tilbring tid sammen med de mennesker, du har mødt under dine eventyrlige oplevelser.

  Uanset, om du vil være på udkig efter sjældne fugle på dækket, nyde en drink i Explorer Lounge & Bar eller slappe af i boblebadet – så vælger du selv. Du kan fortsætte dine opdagelser i videnskabscentret og slutte dig til ekspeditionsteamet for at opsummere dit utrolige ekspeditionskrydstogt til Antarktis og Patagonien.

  Dag 21-22
  Til søs

  Reflekter over de eventyrlige oplevelser 

 • Dag 23
  Valparaíso

  Valparaíso, en UNESCO-perle 

  Oplev Valparaíso, “Stillehavets Juvel”

  Ekspeditionskrydstogtet til Antarktis og Patagonien begynder i farverige Valparaíso. Den venlige UNESCO-by, der er kendt som “Stillehavets juvel”, er bygget på stejle bjergsider med udsigt over havet og er et besøg værd.

  Byen er fyldt med lokkende dufte og lyde og har en spændende labyrint af gyder og bydele, farverige huse og mercados, der er spækket med lokale råvarer – nyd det hele på en kabelbanetur op til Cerro Alegre og Concepción.

  Og hvis du har lyst til flere eventyrlige oplevelser, kan du deltage i et tilkøbsprogram efter sejladsen.

  Dag 23
  Valparaíso

  Valparaíso, en UNESCO-perle 

Afrejser

2024

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Marts:
7.

2025

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Marts:
15.

Dette er inkluderet

Hotel

 • Overnatning og morgenmad i Santiago de Chile før ekspeditionskrydstogtet.

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse fra Santiago de Chile til Punta Arenas

Transport

 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Santiago de Chile inden ekspeditionskrydstogtet
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Punta Arenas inden ekspeditionskrydstogtet.

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer* på Restaurant Aune
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Fuld benyttelse af skibets videnskabscenter, et lille bibliotek og avanceret biologisk og geologisk udstyr
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fotografere landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og motionsområde
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger.

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Tilkøbsaktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Dit skib

M/S Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2022
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 318 (200 i Antarktis)
Senge 276
Bilkapacitet 0
Brutto last 11.647 tons
Længde 114 meter
Ræling 20,2 meter
Fart 13 knob
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo

Den originale Fram var sin tids mest berømte polarforskningsskib, og resultaterne af hendes ekspeditioner er uden sidestykke. M/S Fram, der bringer arven videre fra den originale Fram, benytter den mest avancerede teknologi, hvilket gør hende usædvanligt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.

Læs mere om M/S Fram

Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om