Dybdegående ekspedition til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia

Dybdegående ekspedition til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia

Dybdegående ekspedition til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia

Dybdegående ekspedition til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia

Rejseinformation 23 dage M/S Fram
Afrejser
11 afgange mellem nov 2023 og feb 2025
Pris fra kr 104.925
kr 86.550
Helpension inkluderet

Oplev de vidunderlige Falklandsøer, South Georgia og fantastiske Antarktis.

En ekspedition til Antarktis

Vi sejler fra Chile for at udforske South Georgias og Antarktis’ unikke verden. Naturen afgør hver dag vores rute, og vi får det bedste ud af forholdene. Hver solopgang tilbyder noget anderledes og spændende. I oktober og november begynder pingvinerne at parre sig og bygge rede på det syvende kontinent. I december og januar giver sommeren længere og mildere dage, og i februar og marts kan man se masser af hvaler og pingvinunger.

Eventyrlige, vilde øer

Falklandsøerne er vindomsuste og smukke, og de er hjemsted for en bred vifte af dyr, mens South Georgia har pingvin- og sælkolonier og er udpeget som et vigtigt fugleområde. Det er et sted med spektakulære alpine landskaber, kolonier af pelssæler og spøgelsesagtige, forladte hvalfangertstationer. Vejret sætter dagsordenen på disse barske øer, så i ægte ekspeditionsstil tilpasser vi os forholdene og får en helt uforglemmelig, eventyrlig oplevelse.

Dybdegående ekspedition til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia Dybdegående ekspedition til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia
 • Dag 1
  Santiago de Chile

  Santiago, Chiles hovedstad

  Det bedste ved Santiago de Chile

  Velkommen til Santiago, Chiles pulserende hovedstad. Med arkitektur fra kolonitiden, prisvindende restauranter og fascinerende museer er byen det perfekte sted at begynde et ekspeditionskrydstogt. Der er masser at se, lige fra Mercado Central til Plaza de Armas og præsidentpaladset. Se Sky Costanera, der er Sydamerikas højeste bygning og har panoramaudsigt over byen fra en højde på cirka 300 meter.

  Kom et par dage tidligere for at deltage i et af vores tilkøbsprogrammer inden sejladsen.

  Dag 1
  Santiago de Chile

  Santiago, Chiles hovedstad

 • Dag 2
  Punta Arenas

  Vi rejser fra Punta Arenas

  Forventet afgangstid er 19:00

  Ekspeditionskrydstogtet begynder i Punta Arenas

  Vi flyver tidligt om morgenen fra Santiago til Punta Arenas, der er Chiles sydligste punkt. Ekspeditionsskibet venter på os. Kom på plads i kahytten, udforsk skibet og mød ekspeditionsteamet.

  Ud over at være vores guider, værter og lokale eksperter er ekspeditionsteamet vores rejsekammerater de næste tre uger. Teamets medlemmer besvarer imødekommende alle spørgsmål i løbet af den eventyrlige rejse til Antarktis.

  Dag 2
  Punta Arenas

  Vi rejser fra Punta Arenas

 • Dag 3
  Til søs

  Gør klar til en eventyrlig rejse

  Gennem Magellan-strædet

  Med kursen sat mod Falklandsøerne nyder vi den fascinerende udsigt hele vejen omkring os, mens vi sejler gennem Magellanstrædet. Nyd udsigten fra dækket, det udendørs boblebad eller den panoramiske Explorer Lounge & Bar.

  I videnskabscentret kan man overvære ekspeditionsteamets foredrag, deltage i borgervidenskabsprojekter og meget mere. Uanset, om det er om biologi, arktisk overlevelse, oceanografi eller fotografi, deler ekspeditionsteamet fascinerende indblik i de steder, vi ser på rejsen, og man smittes af teamets entusiasme.

  • Inkluderet Kulturel præsentation af yaghan-folket ombord
  Dag 3
  Til søs

  Gør klar til en eventyrlig rejse

 • Dag 4-6
  Falklandsøerne

  Ø-livets mange charmer

  Tag på fugle- og vandreture på de grønne øer

  Falklandsøerne er fyldt med uendelige horisonter og hvidt sand, der vrimler med fugleliv. Kun lejlighedsvist ses en gård i landskabet. Her er græsklædte bjerge og vilde blomster i modsætning til det enormt hvide Antarktis, der venter.

  Vi nyder en spadseretur i Stanley, hvor vi oplever Jubilee Villas, Christ Church Cathedral og Historic Dockyard Museum.

  Vores landgange, vandreture og udflugter bestemmes som altid af vejrforholdene. Vi håber, at vi kan besøge albatros- og pingvinkolonier, der ofte findes blandt sæler, og at komme så tæt på som muligt uden at forstyrre dem.

  • Inkluderet Stanley – Vandretur i lokalsamfundet
  Dag 4-6
  Falklandsøerne

  Ø-livets mange charmer

 • Dag 7-8
  Til søs

  Eventyrlige oplevelser forude

  Vi sejler mod Sydatlanten

  Når vi sejler fra Falklandsøerne, tilbringer vi to dage med at sejle mod smukke South Georgia. Se frem til at besøge en øgruppe med mangfoldigt dyreliv.

  Vi mødes med ekspeditionsteamet, der forbereder os på det, der venter forude. Eksperterne fortæller alt, de ved om South Georgias dyreliv, polarhistorie, geologi, glaciologi og historier om norske hvalfangere.

  Vi lærer, hvordan vores besøg bliver så sikkert og bæredygtigt som muligt, og man kan deltage i borgervidenskabsprogrammer, der understøtter indsamlingen af data til globale forskningsprojekter.

  Dag 7-8
  Til søs

  Eventyrlige oplevelser forude

 • Dag 9-13
  South Georgia

  Det Sydlige Ishavs Serengeti

  Besøg et paradis for fugleentusiaster

  South Georgias rige dyreliv har fortjent kaldenavnet som “Det Sydlige Ishavs Serengeti”. Den unikke beliggenhed fri for havis gør øen til ynglested for store kolonier af pingviner, andre havfugle og sæler. I det vigtige fugleområde yngler albatrosser, petreller, topskarver, kjover og terner.

  Vi bruger fem dage på at udforske dette bemærkelsesværdige område. Vi forsøger også at nå Grytviken, der blev sidste hvilested for den antarktiske opdagelsesrejsende Sir Ernest Shackleton. Vi lader os altid styre af naturen og tager dagens forhold i betragtning for at få de bedst mulige oplevelse.

  Selv om vores rejseplaner altid er fleksible, er de endnu mere fleksible i løbet af ynglesæsonerne, hvor dyrelivet er mest sårbart over for forstyrrelser. Når det er sikkert at gøre det, spejder vi efter dyrelivet. Når vores tilstedeværelse kan forstyrre dyrene, vælger vi et andet sted at besøge og som altid, træffes disse beslutninger af ekspeditionsteamet og er baseret på en kombination af livslange erfaringer ved disse destinationer. Nogle gange går vi på land, nogle gange sejler vi, det er alt sammen en del af den eventyrlige oplevelse!

  Dag 9-13
  South Georgia

  Det Sydlige Ishavs Serengeti

 • Dag 14
  Til søs

  Mod Antarktis

  Tid til at slappe af og reflektere

  Efter besøget på Falklandsøerne og South Georgia er der tid til at slappe af og reflektere over rejsen, mens vi sejler til Antarktis.

  Antarktis er et kontinent, der er dedikeret til fred, forskning og dyreliv. Når vi nærmer os, fortæller ekspeditionsteamet om de miljømæssige retningslinjer og bæredygtighedsregler, der er udstedt af IAATO, og som vi følger. Vi efterlader kun fodspor og tager ikke andet end billeder.

  Dag 14
  Til søs

  Mod Antarktis

 • Dag 15-19
  Antarktis

  En verden fuld af is og vidundere

  Oplev Antarktis i al dets skønhed

  Man kan ikke forberede sig på det første indtryk af Antarktis’ overvældende, frosne skønhed. Isbjerge, der er skulptureret af naturen, flyder rundt i sundene. Æselpingviner, rempingviner og adeliepingviner vogter kysterne. Utallige havfugle kan ses under himlen. Naturen er i forandring.

  Vi tilbringer fire spændende dage med at udforske mulige landgangssteder på og omkring Den antarktiske Halvø og Sydshetlandsøerne. Uanset, hvor vi tager hen og uanset, hvad vi end gør, oplever vi hver eneste dag noget nyt og spændende.

  Vi sejler måske ind i en oversvømmet vulkansk caldera eller går i land i isede bugter, hvor der stadig ligger rester af hvalfangstremedier. Man kan også ro kajak blandt isbjerge og sæler eller tage på sneskovandring til et imponerende udsigtssted.

  Fugleentusiaster bør kigge op mod himlen efter antarktiske havfugle som kjover, petreller og terner. Gennem foredrag ombord og på land lærer vi mere om dette dyrebare habitat og om, hvordan vi alle kan beskytte det for fremtiden

  Dag 15-19
  Antarktis

  En verden fuld af is og vidundere

 • Dag 20-22
  Drake-passagen og Beagle-kanalen

  Slap af til søs

  Land i sigte

  Vi siger farvel til det frosne kontinent, og M/S Fram vender om for at sejle os nordpå over Drake-passagen og mod Punta Arenas.

  Der er tid til at gennemgå billeder og genopleve oplevelserne fra Falklandsøerne, South Georgia og Antarktis. Nyd skibets komfort. Slap af i boblebadene, den panoramiske sauna eller i skibets Explorer Lounge & Bar.

  Når Drake-passagen er bag os, kommer vi ind i den smukke Beagle-kanal, der er omgivet af bjerge, der rejser sig direkte fra det iskolde vand. Spejd efter Patagoniens dyreliv, mens vi sejler gennem det vilde og fjerntliggende område.

  Dag 20-22
  Drake-passagen og Beagle-kanalen

  Slap af til søs

 • Dag 23
  Punta Arenas

  Vi ankommer til Punta Arenas

  Forventet ankomsttidspunkt er 08:00

  Videre fra Punta Arenas

  Ekspeditionskrydstogtet til Falklandsøerne, South Georgia og Antarktis slutter i Punta Arenas. Herfra flyver vi tilbage til Santiago de Chile med et væld af fantastiske minder, der uden tvivl vil vare ved.

  Hvis man har lyst til flere eventyrlige oplevelser, kan man tilmelde sig et af vores tilkøbsprogrammer efter sejladsen.

  Dag 23
  Punta Arenas

  Vi ankommer til Punta Arenas

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
November:
2.
23.

2024

Januar:
4.
25.
Februar:
15.
November:
9.
30.
December:
21.

2025

 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Januar:
11.
Februar:
1.
22.

Dette er inkluderet

Hotel

 • Overnatning og morgenmad i Santiago de Chile før ekspeditionskrydstogtet.

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse mellem Santiago de Chile og Punta Arenas

Transport

 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Santiago de Chile inden ekspeditionskrydstogtet
 • Transport mellem lufthavnen i Punta Arenas og skibet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer* på Restaurant Aune.
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Fuld benyttelse af skibets videnskabscenter, et lille bibliotek og avanceret biologisk og geologisk udstyr
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fotografere landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og motionsområde
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger.

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og havforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Overhold kravene til indrejse og boarding
 • Drikkepenge forventes ikke

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Dit skib

M/S Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2022
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 318 (200 i Antarktis)
Senge 276
Bilkapacitet 0
Brutto last 11.647 tons
Længde 114 meter
Ræling 20,2 meter
Fart 13 knob
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo

Den originale Fram var sin tids mest berømte polarforskningsskib, og resultaterne af hendes ekspeditioner er uden sidestykke. M/S Fram, der bringer arven videre fra den originale Fram, benytter den mest avancerede teknologi, hvilket gør hende usædvanligt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.

Læs mere om M/S Fram

Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch
Find priser og ledige pladser

Lignende rejser

Du synes sikkert også om