Den ultimative ekspeditionsrejse til Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia

På denne episke ekspeditionsrejse kommer du til de isolerede Falklandsøer og fantastiske South Georgia, inden du oplever det store kontinent Antarktis. Det er en ekspedition for livet, hvor du kan udforske de endeløse, hvide landskaber og ikke høre andet end naturens stilhed i Antarktis surrealistiske og uforglemmelige landskaber.

 • Tag på vandre- og kajakture i Antarktis, Falklandsøerne og South Georgia
 • Kom i land på isolerede strande og overnat i telt
 • Udvidet tid til grundig udforskning i South Georgia
 • Se fantastisk dyreliv - sæler, pingviner, fugle og hvaler tæt på
Afrejst

Denne rejse har desværre sejlet, men her kan du finde lignende ekspeditioner til Antarktis med Hurtigruten.

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

6. desember & 27. desember 2018, 17. januar & 7. februar 2019

Afrejsehavn Buenos Aires
Oversigt

Uberørt, fjernt og virkelig fantastisk

Når man tager med på en af Hurtigrutens mest ambitiøse rejser til Antarktis, er det bedst at rejse med åbent sind og forvente det uventede. Naturens overvældende magt og det myldrende dyreliv, der trives på trods af de ekstreme temperaturer, gør dig målløs og giver evige minder at tage med hjem. Gå med i land på isolerede strande for at møde det utrolige dyreliv i uforglemmelige landskaber. Tag på kajakture i uberørte farvande med flydende isbjerge eller overnat i et telt under stjernerne.  I Buenos Aires kan du opleve "Sydamerikas Paris", inden du går om bord på M/S Fram i Ushuaia, verdens sydligste by. Derfra sætter vi kurs gennem den smukke Beagle-kanal.  Vi krydser åbent hav, inden vi når Falklandsøerne med deres endeløse horisonter, store åbne vidder, fantastiske hvide sandstrande og vilde dyr som pingviner og albatrosser. Her undersøger vi først de nordvestlige øer, inden vi fortsætter til hovedstaden, Stanley, med dens røde busser og engelske pubber. Stanley er det naturlige udgangspunkt for udflugter. 

Fængslende South Georgia

Om bord holdes foredrag, der kan forberede dig til South Georgia, hvor vi sejler ind i den bjergrige Drygalski Fjord i øens sydlige del for at besøge nogle af South Georgiens forladte hvalfangststationer. Derefter sætter foredragsrækken fokus på Antarktis - blandt andet med introduktion til de antarktiske retningslinjer for besøgende, mens vi nærmer os Jordens koldeste, tørreste, mest vindomsuste og mest fjerntliggende kontinent. 

Antarktis og vidunderne i det dybe Syd

Antarktis er et fredeligt kontinent, hvor menneskets primære aktivitet er videnskab. Kontinentet har udviklet sig gennem årtusinder uden menneskelig indblanding. Her frygter vilde dyr ikke mennesket. Vi besøger flere steder i Antarktis. Afhængigt af is- og vindforhold forsøger vi at besøge Whalers Bay, Half Moon Island og Brown Bluff - et landskab, der er domineret af en 745 meter høj, rustfarvet væg af vulkansk oprindelse ved siden af ​​en strand, der er overdrysset med lava-"bomber".

Lugt, hør og se de enorme pingvinkolonier, se hvaler bryde overfladen og vær altid forberedt på det uventede. M/S Fram er Hurtigrutens mindste skib i Antarktis og dermed det skib, der har det største udvalg af mulige landgangssteder. Ekspeditionsholdet griber mulighederne for, at du kan komme på vandreture i Antarktis bjerge, at ro i kajak mellem isbjerge og slå telt op for at følge i fodsporene efter de store opdagelsesrejsende. På vej tilbage sejler vi igen gennem Drake-passagen, der var berygtet blandt de tidlige polarforskere, inden vi går i land i Ushuaia.

Dag 1
Buenos_Aires_shutterstock_243296155_guillermo_bsas.jpg
Argentinas hovedstad om natten. Foto

Tangoens fødested

Buenos Aires

Ekspeditionsrejsen starter med en overnatning i Buenos Aires, Argentinas sprudlende hovedstad. Tag med på en af Hurtigrutens udflugter om eftermiddagen og oplev "Sydamerikas Paris" på egen hånd om aftenen.

Dag 2
Ushuaia_shutterstock_83521723_artincamera.jpg
Udsigt over Ushuaia, verdens sydligste by. Foto

Tierra del Fuego - Ildlandet

Buenos Aires/Ushuaia

Flyvning fra Buenos Aires til Ushuaia om morgenen. Det giver nogle timer til at opleve Ushuaia eller til at tage med på en udflugt til Parque Naciaonal Tierra del Fuego (Ildlandets Nationalpark), inden du går om bord på M/S Fram. Om aftenen begynder vi at sejle gennem den smukke Beagle-kanal.

Dag 3
Bird_R742315.jpg
Hold udkig efter dyrelivet fra dækket. Foto

Over åbent hav

Til søs

Vi krydser åbent hav på vej til Falklandsøerne. Nyd ekspeditionsholdets foredrag og hold udkig efter dyrelivet fra dækket.

Dag 4-6
Falkland_Islands_7-penguins-cal.jpg
På Falklandsøerne vrimler det med vidunderligt dyreliv og natur. Foto

Naturen har magten

Falklandsøerne

På Falklandsøerne vrimler det med vidunderligt dyreliv og natur. Her er fantastisk, klar, blå himmel, endeløse horisonter, store, åbne vidder og fantastiske, hvide strande. Her græsser fårene sammen med enorme kolonier af albatrosser og spring-, konge- og guldlokkede pingviner, mens aggressive tværstribede caracaraer patruljerer overover, og bjerggæs fouragerer i vandkanten. På Falklandsøerne vralter pingviner tæt på for at tage et kig på os og går derefter videre. Det giver dig gode fotomuligheder! Stanley, øernes hovedstad, er et vidunderligt udgangspunkt for de udflugter, Hurtigruten tilbyder. Byen er let at opleve til fods, da de fleste butikker og servicesteder er centreret om havnen.

Dag 7-8
Lecture_on_board_Cobbing__20140303_03_3912©Nick-Cobbing.jpg
Oplev en række foredrag om områdets dyreliv, hvalfangst og polarhistorie med vores ekspeditionsteam. Foto

Sydatlanten

Til søs

Vi bruger to dage på at sejle sydpå til smukke South Georgia. Undervejs kan du overvære en række foredrag om områdets dyreliv, hvalfangst og polarhistorie. Skibets ekspeditionshold er velbevandret i alle facetter af South Georgia fra geologi og glaciologi til albatrossens parringsritualer og legender om de norske hvalfangere. En af de fascinerende historier, der fortælles her, er om Ernest Shackleton og mændene i den ulyksalige Endurance, og om hvordan de blev reddet gennem forbløffende bedrifter af tapperhed og sømandskab.

Dag 9-13
South-Georgia_Fortuna-Bay-12-nov-2011-(4).jpg
Oplev det spektakulære dyreliv i South Georgia. Foto

Sydhavets Serengeti

South Georgia

På denne særlige ekspedition er der endnu mere tid til at udforske South Georgias enestående skønhed og dyreliv. Den rige historie om udforskning og hvalfangst er en stor kulisse til den barske natur med gletsjere og travlt dyreliv. Området er kendt som Sydhavets Serengeti, og det er et yndet sted for naturfotografer. South Georgias enestående position i Antarktis økosystem - uden for havisens grænse - gør øerne til hjem for millioner af ynglende pingviner, sæler og havfugle. Vi planlægger at besøge Fortuna Bay og nogle af South Georgiens forladte hvalfangststationer. Under vores ophold her ser vi søelefanter hvile på sandet pelssælunger løbe ud i og op fra vandet, albatrosser svæver over os, og der er kongepingviner i tusindvis. Et andet højdepunkt er at udforske Gold-havnen. Nyd synet af hængende gletsjere og klipper, laguner og en stor kongepingvinkoloni. Du ser også et hvalfangstmuseum, den norske sømandskirke og den lille kirkegård, hvor vi kan vise den store antarktiske opdagelsesrejsende Ernest Shackleton vores respekt. South Georgia har også gode muligheder for vandreture, og en af favoritterne er den sidste del af den rute, som Shackleton tog på sin modige færd over øens forrevne bjerge for at skaffe hjælp til de 22 mænd, der var tilbage på den isolerede Elephant Island.

Dag 14
026-IMG_5436.jpg
Nyd solnedgang fra dækket. Foto

Til Antarktis

Til søs

Mens vi fortsætter mod Antarktis, kan du lære noget mere om vidunderne i det dybe Syd med fokus på Antarktis historie, miljø og dyreliv. Vi sejler gennem Washington-strædet og forbi Coronation Island, inden vi sætter kurs mod Elephant Island og Antarktis.

Dag 15-20
On_deck_Antarktis_0662.jpg
Hold udkig efter dyrelivet fra dækket. Foto

De smukkeste, uberørte steder på planeten

Antarktis

Antarktis er anderledes end alt andet, du nogensinde kommer til at opleve! Når vi har krydset den Antarktiske konvergens (mødet mellem kolde og vame havstrømme), bliver luften skarpere og koldere. Du kan begynde at se antarktiske pingviner i vandet - og glem ikke at holde udkig efter det første isbjerg. Blandt højdepunkterne, som vi kan besøge, mens vi er i Antarktis, er Deception Island, en af ??de sydlige Shetlandsøer, et karakteristisk ringformet vulkankrater (caldera). Det er et af de få steder i Antarktis, hvor vi kan tage en vandretur med rygsæk. At være på en aktiv vulkan i Antarktis er næppe en dagligdags oplevelse! Andre steder, vi kan besøge, er Half Moon Island, der betragtes som en juvel af mangfoldighed i polarlandskaber, Hanna Point med dets rige dyreliv, og den store adelie-pingvinkoloni på Paulet Island. Det kan være svært at navigere gennem det 56-kilometer lange Antarctic Sound på grund af is, men sundet har den mest imponerende forekomst af isbjerge, som vi ser på denne ekspedition. På Brown Bluff ser vi adelie- og rempingviner, tangmåger og kap-petreller på rede på de spektakulære klipper, der rejser sig 745 meter fra havet. Den stenede strand er velegnet til landgange uden for rede-sæsonen. Vi kan måske sejle gennem den smalle Errera-kanal til og fra Cuverville og se isbjerge, der er blevet fanget og gået på grund. Danco Island ligger fredeligt blandt isbjergene i Errera-kanalen blot et par hundrede meter fra det antarktiske fastland og er ynglested for æselpingviner. Tag med ekspeditionsholdet i land, ro i kajak for at se isen tæt på eller tag med på en tur i en af ??vores små både. Port Lockroy er en britisk station fra Anden Verdenskrig, der blev omdannet til museum i 1996. Det er et af ??de mest populære steder i Antarktis, og museet tilbyder et kig ind i livet på en antarktisk base i 1950'erne. Pleneau ligger lige syd for Lemaire-kanalen og er et smukt landgangssted med mange strandede isbjerge i bugten. Når mulighederne opstår, søsætter vi skibets kajakker, tager telte med i land og tager dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske planetens smukkeste, uberørte steder.

Dag 21-22
Drake_Passage_Antarktis_1332.jpg
Udforsk det hvide kontinent på vej tilbage til civilisationen. Foto

Rejsen mod nord

Drake-passagen

På vej tilbage til civilisationen fortsætter foredragsrækken, og vi genopfrisker oplevelserne fra Antarktis. Turen fra den antarktiske halvø til Ushuaia ved Argentinas sydspids er næsten 1000 kilometer eller 40 timers sejlads i godt vejr.

Dag 23
Buenos_Aires_shutterstock_151687346.jpg
Oplev Buenos Aires etter ekspeditionsrejsen. Foto

Verdens sydligste by

Ushuaia/Buenos Aires

Vi går i land ved Tierra del Fuego - Ildlandet. Ekspeditionsrejsen slutter i verdens sydligste by, Ushuaia, og rejsen fortsætter med fly til livlige Buenos Aires. Hvis du vil have lidt sol og varme efter at have tilbragt tid i Antarktis, kan du deltage i et af Hurtigrutens tilvalgs-programmer i Buenos Aires.

Ankomst 28 Desember 2018, 18 Januar, 08 Februar, & 01 Marts 2019

Lokalitet Buenos Aires
Oversigt

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning n Buenos Aires inklusive morgenmad inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Buenos Aires
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusive guidet sightseeing
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Kaffe og te om bord 

Ikke inkluderet:

 • Flyrejse og transport
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Forlæng ferien