Den sydlige halvkugle: eventyrrejse til Antarktis - nordgående

Ushuaia - Antarktis - Falklandsøerne - Montevideo

På denne eventyrrejse oplever du Sydamerika, Falklandsøerne og Antarktis. Se pingviner, sæler og hvaler. Tag vandreture på isen og ro i kajak mellem isbjerge. Det omfattende program om bord, udflugter og aktiviteter gør rejsen til en drøm for enhver eventyrer - uanset alder.

  • Oplev Antarktis, Falklandsøerne og Sydamerika
  • Se den sydlige halvkugles fantastiske dyreliv - nogle gange tæt på
  • Kom i land på Antarktis og ro i kajak i de mest afsides steder på jorden
  • Omfattende videnskabsprogram og program for Unge Opdagelsesrejsende

Oversikt

På denne eventyrrejse er der ingen grund til at begrænse din entusiasme! Ekspedition omfatter alle den sydlige halvkugles seværdigheder.

Fra storbyliv til jordens mest afsidesliggende steder i løbet af et par dage

Først kan du opleve storbylivet i Buenos Aires, inden du går om bord på M/S Midnatsol i Ushuais.

Imponerende Antarktis

Vi sejler gennem Drake-passagen for at udforske planeten Jordens mest afsidesliggende sted. Den antarktiske iskappe dækker 98 % af kontinentet og er verdens største sammenhængende ismasse. Verdensdelen er et vildnis, der vrimler med liv. Gå i land og oplev pingviner i deres støjende og overfyldte kolonier.

Tag med ekspeditionsholdet og udforsk Antarktis' iskolde kyster med landgange for at se nærmere på pingviner og sæler, nyde kajakroning og besøge de mest fascinerende steder.

Om bord er der interessante foredrag, videnskabscenter, Antarktisprogram for Unge Opdagelsesrejsende og workshops - og foto- testcenteret bringer din opdagelsesrejse op på et nyt og underholdende niveau.

Fabelagtige Falklandsøerne

En anden vildmark og kulturel oplevelse venter på Falklandsøerne. Får græsser ved siden af ​​pingvinkolonier, mens røde engelske busser og hyggelige pubber findes i både landsbyer og hovedstaden.

Eventyrrejsen slutter med to spændende dage på vej over oceanet til Montevideo. 

Rejsens pris inkluderer:

• Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
• Overnatning inklusive morgenmad på hotel i Buenos Aires inden sejladsen
• Transport fra hotel til lufthavn i Buenos Aires
• Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
• Transport fra lufthavn til skibet i Ushuaia
• Vind- og vandafvisende jakke
• Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
• Professionelt engelsktalende ekspeditionsskib, der holder foredrag og deltager i landinger og aktiviteter
• Te og kaffe om bord
• Transport fra skibet til lufthavnen i Ushuaia
• Flyrejse på økonomiklasse fra Ushuaia til Buenos Aires

Ikke inkluderet:

• Andre flyrejser end nævnt ovenfor
• Rejseforsikring
• Håndtering af bagage
• Tilvalgsudflugter
• Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr- og vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

26. februar 2019

Afrejsehavn Buenos Aires
Dag 1
Day 1_Buenos Aires.jpg

Argentinas pulserende hovedstad


Lokalitet: Buenos Aires

Nyd en hotelovernatning i Buenos Aires og byens fortryllende kombination af europæisk flair og latinamerikansk charme.

Dag 2
Ushuaia_MG_2785.jpg

Gå om bord i eventyret


Lokalitet: Buenos Aires/Ushuaia

Efter en tre timers flyvning er du i verdens sydligste by, der er flankeret af Andesbjergenes sydligste punkt. I Ushuaia er M/S Midnatsol klar til at tage dig med langt mod syd. Vi starter med velkomstmiddag.

Dag 3-4

Nyd aktiviteterne om bord


Lokalitet: Drake-passagen

En dag på havet er fuld af aktivitet. Skibets ekspeditionshold har sandsynligvis overbevist alle om bord om, at videnskab er sjovt! Foredragende er en blanding af oplysning og underholdning. Når vi har krydset den antarktiske konvergens (et 40 kilometer bredt bælte, hvor de kolde og tungere antarktiske vandmasser presses ned af de varmere og mere saltholdige (lettere) vandmasser fra de subarktiske have), er luften skarpere og koldere. Fra dækket kan du begynde at se isbjerge - og måske hvaler.

Dag 5-10
Nnn013.jpg

Pingviner, isbjerge, sæler og hvaler


Lokalitet: Antarktis

Antarktis overvælder dig helt sikkert. Endeløse hvide horisonter. Havene er fulde af herlige isbjerge og hvaler. Måske endnu mere ærefrygtindgydende er mødet med de enorme kolonier af pingviner. De er ikke bange for mennesker, så ægte nærkontakt med den mest charmerende af alle fuglearter er ikke usædvanlig. Tag med i land for at udforske den imponerende antarktiske natur. Fra dækket er der store chancer for at se hvaler. Nyd nærkontakten med dyreliv og gletsjere, gamle hvalfangststationer og relikvier. Du er i et af de mest afsidesliggende områder i verden, hvor sensationerne står i kø. Vi går i land flere gange til uforglemmelige oplevelser. Vi besøger blandt andet Half Moon Island, Yankee Harbour og Cuverville Island, der er hjemsted for en stor koloni af æselpingviner. Neko Harbour ligger smukt i den inderste del af Andvord-bugten, og Paradise Harbour fik sit beskrivende navn af hvalfangere, der kom her for længe siden. Når uvejret var værst, var det her, de søgte ly. De høje gletsjervægge i Wilhelmina Bay kælver enorme stykker indlandsis til flydende isbjerge i havet.

Dag 11
Lecture-Exped_trip_Hurtigruten_Foto_Ørjan_Bertelsen_163.jpg

Afslapning på M/S Midnatsol


Lokalitet: Til søs

Nyd en dag på havet. Del oplevelser, byt historier, billeder og film med de andre eventyrere. Eller slap af på dækket og nyd at være til søs.

Dag 12-13
2500x1250_AASG228_-®Franz-Gingele.jpg

Pubber, pingviner og perfekt vildmark


Lokalitet: Falklandsøerne

På Falklandsøerne oplever du alt fra røde busser og engelske pubber i hovedstaden, Stanley, til pingviner, vandreture i vildmarken eller kajakroning i det klare vand. New Island er en smuk vig med hvide sandstrande og turkisfarvet vand. Den kunne nemt forveksles med en caribisk ø, hvis solen var lidt stærkere. Vi passerer et gammelt skibsvrag på vej i land for at nyde en dag blandt pingviner og sæler. Du kan deltage i udflugter - blandt andre historieture, fugleture, vandreture i naturen og endda en smuk flyve tur, hvor du kan opleve Falklandsøerne på en klassisk ø-hop-flyvetur.

Dag 14-16
Lecture_shutterstock_390594247_manipulert.jpg

Begyndelsen på eventyrrejsens slutning


Lokalitet: Til søs

Efter spændende dage i Antarktis og på Falklandsøerne bruges rejsens sidste dage til af krydse Sydatlanten. Tilbring tiden sammen med familien, gamle venner, nye venner og ekspeditionsholdet - og nyd en afskedsmiddag den sidste aften.

Dag 17
Montevideo-shutterstock_230867338.jpg

Oplev Montevideo inden hjemrejsen


Lokalitet: Montevideo

Ekspeditionsrejsen slutter i Montevideo, der har en raffineret og overraskende kulturel mangfoldighed i forhold til befolkningens størrelse. Her er en malerisk blanding af kolonial spansk, italiensk og jugendstil. Måske har du tid til at besøge Ciudad Vieja (den gamle bydel) med dens bygning fra det 18. århundrede, det pulserende Mercado del Puerto (markedet ved havnen), den travle hovedgade, Avenida 18 de Julio, med mange teatre, museer og kunstgallerier, eller de lange, hvide sandstrande omkring byen, inden du flyver hjem.

14. marts 2019

Lokalitet Montevideo
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Forlæng ferien

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205