Antarktis, South Georgia, Falklandsøerne – Opdagelsesrejsende, kongepingviner og dyreliv

Længde: 20 dage

Afrejser:
1. marts 2020
2. marts 2020
Helpension inkluderet
 • Tag på vandre- og kajaktur i Antarktis, på Falklandsøerne og South Georgia.
 • Tag med i land på isolerede strande og overnat i et telt.
 • Oplev fængslende South Georgia
 • Se betagende dyreliv - sæler, pingviner, fugle og hvaler - på nært hold.
Oplev kongepingviner og det enestående dyreliv i Fortuna Bay, South Georgia.
Foto: Even Fusdahl Hulleberg
Antarktis, South Georgia, Falklandsøerne
Udforsk Cuverville Island.
Foto: Mark McDermott
Udforsk Cuverville Island.
Foto: Esther Kokmeijer

Rejseplan

På denne episke rejse udforsker vi det store kontinent Antarktis, det fantastiske South Georgia og de isolerede Falklandsøer. Vi glæder os til at tage dig med på dit livs ekspedition i en uendelig hvid vildmark. Oplev kraften i naturens stilhed Antarktis surrealistiske og uforglemmelige landskaber.
Dag 1
Buenos Aires
Argentinas pulserende hovedstad
En gruppe mennesker udgør for kameraet
Oplev Argentinas spændende hovedstad, Buenos Aires.

Ekspeditionrejsen starter med en overnatning i Argentinas hovedstad, Buenos Aires. Hurtigruten tilbyder en tilvalgsudflugt om eftermiddagen. Tilbring aftenen på egen hånd og oplev "Sydamerikas Paris".

En gruppe mennesker udgør for kameraet
Oplev Argentinas spændende hovedstad, Buenos Aires.
En havn med et bjerg i baggrunden
Udsigt over Ushuaia, verdens sydligste by.
Dag 2
Buenos Aires/Ushuaia
Ekspeditionsrejsen starter
En havn med et bjerg i baggrunden
Udsigt over Ushuaia, verdens sydligste by.

Vi flyver tidligt om morgenen til Ushuaia, det giver nogle timer til at opleve Ushuaia eller til at tage med på en udflugt til Tierra del Fuego (Ildlandets Nationalpark), inden du går om bord på M/S Fram. Om aftenen begynder vi at sejle gennem den smukke Beagle-kanal.

Dag 3
Til søs
Drake-passagen
En fugl, der flyver over en vandmængde
På vej mod nord fortsætter ekspeditionsteamet med foredragene og vi genopfrisker oplevelserne fra Antarktis.

MS Fram bringer os sikkert over den berømte Drake-passage. Rejsen fra den antarktiske halvø til Argentinas sydlige spids er omkring 950 km eller 40 timers sejlads i godt vejr. På rejsen sydpå vil ekspeditionsteamet forberede dig på din udforskning af Antarktis gennem en række informative forelæsninger, demonstrationer og udlevering af udstyr. Spændingen stiger gradvist for hver time, mens øjnene er på stilke for at se det første isbjerg! Lær vores ekspeditionsskib at kende og få glæde af alle faciliteterne ombord.

En fugl, der flyver over en vandmængde
På vej mod nord fortsætter ekspeditionsteamet med foredragene og vi genopfrisker oplevelserne fra Antarktis.
Isbjerg i Antarktis lyd
Dag 4-7
Antarktis
Planetens smukkeste, uberørte steder
Kajakroning uden for Cuverville Island, Antarktis
Kajaktur udenfor Cuverville Island, Antarktis.
Foto: Karsten Bidstrup
En nysgerrig Gentoo pingvin på Deception Island. Med MS Fram og MS Midnatsol i baggrunden.
Gør dig klar til at støde på forbløffende dyreliv af den sidste uberørt kontinent. Du vil se hvaler, sæler, og møde tusindvis af pingviner.
Foto: Andreas Kalvig Anderson
Dag 4-7
Antarktis
Planetens smukkeste, uberørte steder
Isbjerg i Antarktis lyd
Vi vil udforske den mest fjerntliggende sted på jorden, på et eventyr, der tager dig til de enestående højdepunkter i Antarktis.
Foto: Karsten Bidstrup

Antarktis er meget anderledes end alt andet, du nogensinde kommer til at opleve! Mens vi nærmer os, bliver luften skarpere og koldere. Vi kan begynde at se antarktiske pingviner i vandet - og glem ikke at holde udkig efter det første isbjerg.

Blandt højdepunkterne, som vi kan besøge, mens vi er i Antarktis, er Deception Island, en af ​​de sydlige Shetlandsøer, et karakteristisk ringformet vulkankrater (caldera). Det er et af de få steder i Antarktis, hvor vi kan tage en vandretur med rygsæk. At være på en aktiv vulkan i Antarktis er næppe en dagligdags oplevelse!

Andre steder, vi kan besøge, er Half Moon Island, der betragtes som en juvel af mangfoldighed i polarlandskaber, Hanna Point med dets rige dyreliv, og den store adelie-pingvinkoloni på Paulet Island.

Det kan være svært at navigere gennem det 56-kilometer lange Antarktiske Sund på grund af is, men sundet har den mest imponerende forekomst af isbjerge, som vi ser på denne ekspedition.

På Brown Bluff ser vi adelie- og rempingviner, tangmåger og kap-petreller på rede på de spektakulære klipper, der rejser sig 745 meter fra havet. Den stenede strand er velegnet til landgange uden for rede-sæsonen.

Vi kan måske sejle gennem den smalle Errera-kanal til og fra Cuverville og se isbjerge, der er blevet fanget og gået på grund. Danco Island ligger fredeligt blandt isbjergene i Errera-kanalen blot et par hundrede meter fra det antarktiske fastland og er ynglested for æselpingviner. Tag med ekspeditionsholdet i land, ro i kajak for at se isen tæt på eller tag med på en tur i en af ​​vores små både.

Port Lockroy er en britisk station fra Anden Verdenskrig, der blev omdannet til museum i 1996. Det er et af ​​de mest populære steder i Antarktis, og museet tilbyder et kig ind i livet på en antarktisk base i 1950'erne.

Pleneau ligger lige syd for Lemaire-kanalen og er et smukt landgangssted med mange strandede isbjerge i bugten.

Når mulighederne opstår, søsætter vi skibets kajakker, tager telte med i land og tager dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske planetens smukkeste, uberørte steder.

Dag 8-9
Til søs
Sydatlanten
En mand sidder foran en flok
Nyd foredraget af vores ekspeditionsteam.

Vi bruger to dage på at sejle sydpå til smukke South Georgia.

Undervejs kan du overvære en række foredrag om områdets dyreliv, hvalfangst og polarhistorie. Skibets ekspeditionshold er velbevandret i alle facetter af South Georgia fra geologi og glaciologi til albatrossens parringsritualer og legender om de norske hvalfangere. En af de fascinerende historier, der fortælles her, er om Ernest Shackleton og mændene i den ulyksalige Endurance, og om hvordan de blev reddet gennem forbløffende bedrifter af tapperhed og sømandskab.

En mand sidder foran en flok
Nyd foredraget af vores ekspeditionsteam.
Oplev det spektakulære dyreliv i South Georgia tæt på.
Oplev det spektakulære dyreliv i South Georgia.
Grytviken, South Georgia
The church in Grytviken, where legendary explorer Sir Ernest Shackleton is buried.
Foto: Dominic Barrington
Dag 10-11
South Georgia
Sydhavets Serengeti
Oplev det spektakulære dyreliv i South Georgia tæt på.
Oplev det spektakulære dyreliv i South Georgia.

Udforsk South Georgias enestående skønhed og dyreliv. Den rige historie om udforskning og hvalfangst er en stor kulisse til den barske natur med gletsjere og travlt dyreliv. Området er kendt som Sydhavets Serengeti, og det er et yndet sted for naturfotografer.

South Georgias enestående position i Antarktis økosystem - uden for havisens grænse - gør øerne til hjem for millioner af ynglende pingviner, sæler og havfugle.

Vi planlægger at besøge Fortuna Bay og nogle af South Georgiens forladte hvalfangststationer. Under vores ophold her ser vi søelefanter hvile på sandet pelssælunger løbe ud i og op fra vandet, albatrosser svæver over os, og der er kongepingviner i tusindvis.

Et andet højdepunkt er at udforske Gold-havnen. Nyd synet af hængende gletsjere og klipper, laguner og en stor kongepingvinkoloni. Du ser også et hvalfangstmuseum, den norske sømandskirke og den lille kirkegård, hvor vi kan vise den store antarktiske opdagelsesrejsende Ernest Shackleton vores respekt.

South Georgia har også gode muligheder for vandreture, og en af favoritterne er den sidste del af den rute, som Shackleton tog på sin modige færd over øens forrevne bjerge for at skaffe hjælp til de 22 mænd, der var tilbage på den isolerede Elephant Island.

Dag 12-13
Til søs
Over åbent hav
En mand stående på toppen af en snedækket bjerg
Hold udkig efter dyrelivet fra dækket.

Vi krydser åbent hav på vej tilbage til Falklandsøerne. Nyd ekspeditionsteamets foredrag og hold udkig efter dyrelivet fra dækket.

En mand stående på toppen af en snedækket bjerg
Hold udkig efter dyrelivet fra dækket.
Kongepingviner på Falklandsøerne
Dag 14-16
Falklandsøerne
Naturen har magten
Deling af stranden på slagtekroppe ø med pingviner.
Fra Stanleys pubber til de store hvide sandstrande på Carcass Island er de magiske Falklandsøerne en verden af kontraster.
Foto: Karsten Bidstrup
Dag 14-16
Falklandsøerne
Naturen har magten
Kongepingviner på Falklandsøerne
Udforsk Falklands fjerntliggende områder og rige dyreliv, her repræsenteret ved kongen pingviner.
Foto: Andreas Kalvig Anderson

På Falklandsøerne vrimler det med vidunderligt dyreliv og natur. Her er fantastisk, klar, blå himmel, endeløse horisonter, store, åbne vidder og fantastiske, hvide strande. Her græsser fårene sammen med enorme kolonier af albatrosser og spring-, konge- og guldlokkede pingviner, mens aggressive tværstribede caracaraer patruljerer overover, og bjerggæs fouragerer i vandkanten.

På Falklandsøerne vralter pingviner tæt på for at tage et kig på os og går derefter videre. Det giver dig gode fotomuligheder!

Stanley, øernes hovedstad, er et vidunderligt udgangspunkt for de udflugter, Hurtigruten tilbyder. Byen er let at opleve til fods, da de fleste butikker og servicesteder er centreret om havnen.

Udflugter
 • Stanley - Fugletur på Falklandsøerne
  Grib en eksklusiv mulighed for at se og fotografere de fineste landskaber, dyr og planter
 • Stanley - Tur til Bluff Cove Lagoon
  Oplev en privat ejet dyrekoloni på denne eksklusive tur for at se konge-, æsel- og magellanpingviner samt masser af havfugle, inden vi drikker te i en café på stranden.
 • Stanley - Port Stanleys seværdigheder
  Hvis du vil se Stanleys seværdigheder på kort tid, så er turen ideel for dig! Tag med på en guidet bustur til interessante steder, mens du lærer noget om Falklandsøernes historie.
 • Stanley - Historisk tur gennem Stanley
  Udvid din historiske viden med denne to timers guidede tur gennem Falklandsøernes hovedstad.
 • Stanley - Fokus på Stanley
  Oplev Stanley til fods
 • Stanley - Se Falklandsøerne fra luften
  Oplev Falklandsøerne fra fly
 • Stanley - Fårefarm på Long Island
  Oplev traditionelt Falklands-landbrug
 • Stanley - Smuk flyvetur til Bleaker Islands dyreliv
  Eventyrlig flyvetur for at møde pingviner
 • Stanley - Vandretur i naturen på Falklandsøerne
  For naturentusiasten er denne vandretur en eksklusiv mulighed for at se Falklandsøernes dyreliv og flora.
Dag 17-19
Til søs
Med kurs mod nord
En mand, der står foran en krop af vand
Når vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber, er der masser af tid til at se på den storslåede natur.

Dagene til søs er fulde af aktiviteterne. På nuværende tidspunkt har ekspeditionsteamet sandsynligvis overbevist alle ombord om, at videnskab er fascinerende og sjov. Der er fascinerende foredrag på vej mod Montevideo.

En mand, der står foran en krop af vand
Når vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber, er der masser af tid til at se på den storslåede natur.
En statue foran en høj bygning
I Montevideo kan du opleve en malerisk blanding af kolonial spansk, italiensk og jugendstil.
Dag 20
Montevideo
Fascinerende hovedstad
En statue foran en høj bygning
I Montevideo kan du opleve en malerisk blanding af kolonial spansk, italiensk og jugendstil.

Desværre får alle ekspeditioner en ende. Denne rejse slutter i den vidunderlige, farverige og poetiske by Valparaíso. En af de bedste måder at se denne maleriske by på er med dens kabelbaner. Disse konstruktioner, som er spredt udover hele det naturlige amfiteater, der omgiver byen, giver en fantastisk udsigt over bugten og fremhæver de mangefarvede huse og danner hermed en regnbue af farve og lys. Gå en tur gennem Valparaísos smalle gader, gå op ad dens endeløse trapper og opdag noget nyt om hvert eneste hjørne: en smuk bygning, et bemærkelsesværdigt kunstgalleri eller et lille gastronomisk “fund”. Glem ikke at udforske havnen og fiskekajerne, hvor du rigtig kan få indtryk af Chiles finurlige søfart. Køb eller prøvesmag friskfanget fisk og skaldyr på markedet, og lyt til fiskernes gemytlige snak. Vi anbefaler også at besøge det historiske kvarter, der er på UNESCO-listen.

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjernestliggende og uberørte farvande. På alle ekspeditioner hersker naturen. Vejr- is- og havforhold sætter grænserne for alle Hurtigrutens operationer. Sikkerhed og uovertrufne oplevelser for de rejsende har altid højeste prioritet. Alle planlagte rejseruter vurderes løbende for at kunne tilpasses begrænsninger, uventede vejrforhold eller spændende muligheder, som naturen og dyrelivet tilbyder. Derfor kalder vi det en ekspedition.

Hvad er inkluderet

Rejsens pris inkluderer: 

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En hotelovernatning inklusive morgenmad i Buenos Aires inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Buenos Aires
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia inklusive guidet sightseeing
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Kaffe og te om bord

Ikke inkluderet:

 • Flyrejse og transport
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch

Dit skib

M/S Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2020
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 318 (200 in Antarctica)
Senge 276
Brutto last 11 647 T
Længde 114 m
Ræling 20,2 m
Fart 13 knob
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser

Det oprindelige Fram var sin tids mest berømte ekspeditionsskib, og resultaterne af hendes rejser er uden sidestykke. Det nuværende M/S Fram fører arven fra det oprindelige Fram videre ved hjælp af den mest avancerede teknologi, der gør hende unikt egnet til ekspeditionsrejser i polarområderne.

Læs mere om M/S Fram

Udflugter

På nogle krydstogter tilbyder vi inkluderede udflugter, der kan reserveres uden ekstra omkostninger. Disse inkluderede udflugter kan ofte kombineres med andre udflugter i den samme havn.

Bemærk venligst, at udflugter kan ændres og er endnu ikke tilgængelige til reservation for rejser efter marts 2021.

Se den sorte brynet Albatross Se den sorte brynet Albatross

Stanley - Fugletur på Falklandsøerne

Antarktis

Varighed

Ca 3 timer

Price per person

Fra kr 691

Booking code

A-FAI11

Se udflugter
Bluff Cove Museum og Sea kål Cafe ved bluff Cove Lagoon Beach Bluff Cove Museum og Sea kål Cafe ved bluff Cove Lagoon Beach

Stanley - Tur til Bluff Cove Lagoon

Antarktis

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.039

Booking code

A-FAI10

Se udflugter
Den fantastiske udsigt over THW Shipwreck damen Elizabeth Den fantastiske udsigt over THW Shipwreck damen Elizabeth

Stanley - Tur til Port Stanleys seværdigheder

Antarktis

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 604

Booking code

A-FAI7

Se udflugter
Luftfoto af Port Stanley Luftfoto af Port Stanley

Stanley - Historisk tur gennem Stanley

Antarktis

Varighed

To timer

Price per person

Fra kr 517

Booking code

A-FAI14

Se udflugter
Fuglekiggeri i Falklandsøerne. Fuglekiggeri i Falklandsøerne.

Stanley - Fokus på Stanley

Antarktis

Varighed

Halvanden time

Price per person

Fra kr 387

Booking code

A-FAI2

Se udflugter
Luftfoto af Port Stanley, Falklandsøerne. Luftfoto af Port Stanley, Falklandsøerne.

Stanley - Se Falklandsøerne fra luften

Antarktis

Varighed

Ca 1,5 time

Price per person

Fra kr 3.039

Booking code

A-FAI9

Se udflugter
Fårefarm på Long Island, Falklandsøerne. Fårefarm på Long Island, Falklandsøerne.

Stanley - Fårefarm på Long Island

Antarktis

Varighed

Ca 4 timer

Price per person

Fra kr 839

Booking code

A-FAI13

Se udflugter
Gentoo pingviner, Bleaker Island, Falklandsøerne. Gentoo pingviner, Bleaker Island, Falklandsøerne.

Stanley - Smuk flyvetur til Bleaker Islands dyreliv

Antarktis

Varighed

Tre timer

Price per person

Fra kr 3.474

Booking code

A-FAI3

Se udflugter
En tur gennem naturskønne Falklandsøerne En tur gennem naturskønne Falklandsøerne

Stanley - Vandretur i naturen på Falklandsøerne

Antarktis

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 735

Booking code

A-FAI1

Se udflugter

Forlæng rejsen

Få mere ud av reisen med vores før- og efterprogram.

National Kongresbygning i Buenos Aires National Kongresbygning i Buenos Aires

Buenos Aires - Byrundtur i Buenos Aires

Sydamerika

Varighed

4 Timer

Fra

kr 245

Booking code

CENBUE01

Se program
En træbåd i en vandmængde En træbåd i en vandmængde

Buenos Aires - Sejltur i Tigredeltaet

Sydamerika

Varighed

4 Timer

Fra

kr 543

Booking code

CENBUE03

Se program
Storslåede bugt Mustangs nyder det argentinske landskab Storslåede bugt Mustangs nyder det argentinske landskab

Buenos Aires - Estancia Santa Susana

Sydamerika

Varighed

7 Timer

Fra

kr 1.127

Booking code

CENBUE05

Se program
En båd er forankret i en havn En båd er forankret i en havn

Ushuaia - Smuk køretur og vandretur ved verdens ende

Sydamerika

Varighed

3 Timer

Fra

kr 480

Booking code

CENUSH04

Se program
Patagonia tilbyder nogle af de største dyreliv på planeten Patagonia tilbyder nogle af de største dyreliv på planeten

Buenos Aires - Det vilde Patagonien - overnatningstur

Sydamerika

Varighed

4 Dage

Fra

kr 11.019

Booking code

PATPRE

Se program
Et træ ved siden af en vandmængde Et træ ved siden af en vandmængde

Ushuaia - Ildlandets nationalpark

Sydamerika

Varighed

4 Timer

Fra

kr 1.017

Booking code

CENUSH01

Se program
;