Antarktis - Polarcirklen og længere sydpå

Punta Arenas - Den antarktiske polarcirkel - Punta Arenas

Antarktis er helt anderledes end alt andet, du har set! Landskabet er så ærefrygtindgydende og uberørt som den dag, det første mennesket først satte sine fødder her. På denne ekspedition forsøger vi at krydse Den Antarktiske Cirkel ved 66 ° 33 ' 46,3 " Syd og komme endnu længere sydpå. Dette er en eventyrrejse, som kun få andre har været på!

  • Topmoderne Antarktis-oplevelse. Vi forsøger at krydse Den Antarktis Cirkel ved 66 ° 33 ' 46,4 " Syd
  • Udforsk Antarktis, det sidste kontinent, der er stort set uberørt af mennesker
  • Besøg uspoleret vildmark på en miljøvenlig måde
  • Omfattende videnskabs- og foredragsprogram

Oversigt

Ekspeditionsrejsen starter i Punta Arenas, og vi oplever Patagoniens naturlige skønhed, inden vi sejler igennem den forræderiske Drake-passage til Antarktis og den mægtige frosne vildmark i det sydlige.

At krydse Drake-passagen kan være en smule barsk, for det er ægte vildnis, hvor naturens regler gælder. Følelsen af at forlade civilisationen for at komme til et sted, hvor kun få andre har været før, er utroligt spændende.

Ærefrygtindgydende, uberørt natur i Antarktis

Til sidst når vi Antarktis, der er Jordens koldeste, tørreste, højeste og reneste kontinent. Du forbløffes over gigantiske drivende isbjerge, der er brækket fra randen af det antarktiske fastland.

Her er ingen mennesker permanent, men kontinentet er hjem for millioner af pingviner, sæler og hvaler. Fra dækket, kan du se stimer af pingviner svømme ud på havet for at gå på jagt efter krill, mens torpedo-lignende leopardsæler patruljerer kysterne. Hold skarpt udkig efter prustende pukkelhvaler.

Viden og miljømæssige engagement

At sejle i sådanne udfordrende og uberørte farvande er et stort ansvar, kræver dygtigt sømandskab og et dybt miljømæssigt engagement. Hurtigruten tager ansvaret alvorligt. Alle ekspeditionsholdet medlemmer er certificeret af IAATO og forpligtet til at sikre, at de polarturister kun efterlader minimale spor.

Ekspeditionsholdsmedlemmerne er omhyggeligt udvalgt på grund af deres lokalkendskab, særlige ekspertise på relevante områder og - vigtigst - på grund af deres entusiasme, nysgerrighed og kærlighed til de områder, vi er så heldige at besøge.

En ekspedition til Antarktis skal opleves på første hånd for fuldt ud at forstå nature og betydningen af at bevare den. Efter ekspeditionen har du følelsen af, at du har udforsket noget nyt, plantet et flag, og udvidet dine grænser.

Falklandsøerne

Derefter sætter vi kurs mod Falklandsøerne. I dette britiske territorium findes en verden af kontraster, fra de røde busser og engelske pubber i Stanley til store åbne vidder, fantastiske hvide sandstrande og rigt dyreliv.

På vej retur tilbringer vi en dag på havet, inden vi går i land i Punta Arenas.

 

Rejsens pris inkluderer:

• Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
• En hotelovernatning i Santiago de Chile før sørejsen - inklusive morgenmad
• Transport fra hotel til lufthavn i Santiago de Chile
• Flyrejse på økonomiklasse fra Santiago de Chile til Punta Arenas
• Transport i Punta Arenas inklusive guidet sightseeing
• Vind- og vandtæt jakke
• Landgange og aktiviteter om bord i land
• Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
• Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

• Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor
• Rejseforsikring
• Bagagehåndtering
• Tilvalgsudflugter
• Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr- vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

12. Januar 2019, 30. Januar 2019 og 17. Februar 2019

Afrejsehavn Santiago de Chile
Dag 1
DSC00371-just.jpg

Spændende og mangfoldig


Lokalitet: Santiago de Chile

Hovedstaden i Chile er spændende og varieret. Der er meget at opleve her - Andesbjergenes gletsjere ved bygrænserne, høje bjerge og skyskrabere, stille parker, kolonial arkitektur, boheme-kvartaler og den hurtigt strømmende Mapacho-flod. Eventyrrejsen begynder med en hotelovernatning her.

Dag 2
Punta-Arenas---Struts-pÔÇá-vei-til-Estansian-070-just.jpg

Ekspeditionsrejsen starter


Lokalitet: Santiago de Chile/Punta Arenas

Du flyver til Punta Arenas, hvor M/S Roald Amundsen ligger klar til Antarktis-ekspeditionen.

Dag 3
Ear028.jpg

Chiles forbløffende fjorde


Lokalitet: Chiles fjorde

Nyd at sejle gennem Beagle-kanalen med stræder, fjorde og bjerge, der kaster sig lige ud i det iskolde vand. Det vilde og fjerntliggende område synes uforstyrret af mennesker. Isen har fræset sig vej mellem bjergene og har skabt isolerede øer, skjulte bugter og Chiles unikke fjordlandskab.

Dag 4-5
Drake_Passage_00008-2.jpg

Kap Horn og den berømte Drake-passage


Lokalitet: Drake-passage

På listen over Jordens mest ikoniske steder står Kap Horn højt - på næsten 56 grader Syd, der er Sydamerikas sydligste punkt. Inden Panamakanalen blev gravet, skulle søfolk passere den berygtede klippeø for at komme fra den ene side af Amerika til den anden. Vi gør vores bedste for at komme i land på Kap Horn - men området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og hvis vi klarer at komme i land, er det en stor præstation. M/S Roald Amundsen bruger mellem halvanden og to dage på at krydse Drake-passagen - afhængigt af vejrforholdene. Den enorme mængde oppiskede vand presses af vestenvinden fra Stillehavet gennem Drake-passagen mod øst ind i Scotia-havet. Drake-passagen er en del af den antarktiske konvergens, verdens mest vandrige strøm. 95-150 millioner kubikmeter vand i sekundet transporteres fra vest til øst. Når du krydser Drake, sejler du over farvandet mellem West Scotia Ridge og den næsten 6.000 meter dybe South Shetland-grav. Vejret kan være forfærdeligt på Drake (Drake Shake), men det kan også være behageligt, kaldet "Drake Lake". Det er som regel sted i mellem.

Dag 6-14
IMG_2512_Corinna-Gamma.jpg

Antarktis - svært at beskrive


Lokalitet: Antarktis

Når vi krydser den antarktiske konvergens (et 40 kilometer bredt bælte, hvor de kolde og tungere antarktiske vandmasser presses ned af de varmere og mere saltholdige (lettere) vandmasser fra de subarktiske have), er luften skarpere og koldere. Fra dækket kan du begynde at se isbjerge - og måske hvaler.

Når mulighederne opstår, søsætter vi skibets kajakker, tager telte med i land og tager dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske planetens smukkeste, uberørte steder - i ægte ekspeditionsstil.
Afhængigt af vejr- og isforhold forsøger vi at besøge Deception Island, hvor du kan tage med ekspeditionsholdet på vandretur på det ringformede vulkanske krater (caldera). At kunne vandre på en aktiv vulkan er en sjældenhed, og at være i Antarktis gør det endnu mere specielt.

Half Moon Island er et paradis for fotografer med dens rige dyreliv og smukke natur i baggrunden.
Hvis vi kan besøge Antarctic Sound (Det Antarktiske Sund), ser du et forbløffende antal isbjerge - og adelie-pingviner.
Brown Bluffs fugleliv og natur er fantastisk, og vi tager en is-sejlads med små både i Lemaire Channel. Det er en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for.

Sæt fødderne på Antarktis fastland i Neko Harbour og besøg en tidligere britisk forskningsbase i Port Lockroy. Se Paradise Harbour og Wilhelmina Bay. Vi forsøger også at sejle gennem den spektakulære Grandidier kanal mod Crystal Sound (Krystalsundet) for at krydse Den Antarktiske Cirkel ved 66 ° 33 ' 46,4 " Syd.

Kun få andre har oplevet dette eventyr!

 

Dag 15
2014-11-20-Drake-3_topaz.jpg

Foredrag og udkig efter dyr fra dækket


Lokalitet: Til søs

Efter at have udforsket det superlativ-krævende kontinent sætter vi kursen tilbage til Falklandsøerne, der består af to store øer og omkring 700 mindre. Kaptajn John Strong på H.M.S. Welfare havde den første registrerede landgang her i 1690. Foredragsrækken fortsætter med fokus på den dramatiske historie på øernes mangfoldige dyreliv, mens vi holder udkig efter trækkende albatrosser.

Dag 16-18
BluffCove_A6574668_Dominic-Barrington.jpg

På kanten af Antarktis


Lokalitet: Falklandøerne

Efter at have været i Antarktis kan det virke lidt unaturligt at komme til en by, der ligner et miniature-England med røde telefonbokse, røde busser og engelske pubber. Stanley er Falklandsøernes hovedstad. Strejf rundt i byens gader. Den kan nemt opleves på én dag til fods. Du kan også deltage i en udflugt for at udforske omegnens vildmark og dyreliv. Falklandsøerne vrimler med vidunderligt dyreliv og natur. Det rene miljø med fantastisk klar blå himmel, endeløse horisonter, store åbne vidder og fantastiske hvide sandstrande. På Falklandsøernes vestligste forposter findes afsidesliggende gårde, der har været familieejet i seks eller syv generationer. Fårene græsser sammen med enorme kolonier af albatrosser og springpingviner, mens aggressive tværstribede caracaraer patruljerer oven over, og bjerggæs fouragerer i vandkanten. Fugleelskere fryder sig, hvis vi kan komme i land på Carcass Island, der er et fugleparadis med ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter. Den er også en af de få øer hernede med træer. Vi bruger skibets små både til at gå i land for at udforske, til vandreture eller at tage et nærmere kig på alle fuglene.

Dag 19
Drake_Passage_00008-2.jpg

Magellanstrædet


Lokalitet: Til søs

Når vi slutter sejladsen i Magellan-strædet, ser vi tilbage på alt det, vi har oplevet på ekspeditionen. Brug nogen tid på dækket for at se dyrelivet.

Dag 20
_R7D5249_2013-01-08-at-16-44-57_HDR.jpg

Ekspeditionsrejsen slutter


Lokalitet: Punta Arenas/Santiago de Chile

Vi kommer tilbage til Punta Arenas i morgen. Efter flyvningen tilbage til Santiago de Chile kan du forlænge ferien med ekstra udflugter for at opleve den imponerende region.

31. Januar 2019, 18. Februar 2019 og 08. Mars 2019

Lokalitet Punta Arenas/Santiago de Chile
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Forlæng ferien

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205