Antarktis, Patagonien, Chiles fjorde - Oplev den sydlige halvkugles seværdigheder - sydgående

Ekspeditionsrejsen går fra Chiles smukke fjorde til den uberørte vildmark i Antarktis. Tag med til en autentisk oplevelse af Chiles kyst, inden det store eventyr i Antarktis for at udforske det hvide kontinent på sejlture mellem isbjerge, aktiviteter på land og andre spændende aktiviteter.

 • Nyd at sejle mellem isbjerge, aktiviteter på land og andre aktiviteter i Antarktis
 • Oplev både Patagonia og Antarktis på samme ekspeditionsrejse
 • Besøg Parque Nacional Torres del Paine
 • Sejl ind i Chiles fjorde og se Kap Horn
LANCERINGSTILUD

Spar op til 6.950,–  per person

Nu har vi lanceret ekspeditionsrejserne for 2020-2021 og nu får du 6.950,– i rabat per person om du om du bestiller senest 1. marts 2019. Priserne på hjemmesiden er fratrukket rabatten.

Se udvalgte rejser og læs mere om kampagnen her 
Les mer om kampanjebetingelser her.


Oversigt

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold afgør tidsplanen. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige rute undervejs. Derfor er rejseplanen blot en indikation af, hvad man kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

Udrejse 24. oktober 2020

Afrejsehavn Valparaíso, Chile
Oversigt

Oplev fantastiske Patagonien

Ekspeditionsrejsen til Antarktis begynder i farverige Valparaíso, og vi sejler langs Chiles kyst med vulkaner, søer, floder og frodig vegetation. Landets uberørte skønhed glemmer man aldrig.

Betagende fjorde og Kap Horn

Vi fortsætter til en af verdens smukkeste nationalparker og ind i Chiles fjorde - et område, der virker næsten uberørt af mennesker.

De dybe dale med forrevne bjerge er en slående kontrast til grønne kyst-sletter. Derefter sejler vi til legendariske Kap Horn, et mystisk sted, hvor to oceaner mødes. Hvis vejret tillader det, ankrer vi op ved Kap Horn, hvor vi kan forlade skibet for at udforske det øde og alligevel romantiske stykke jord ved verdens ende.

Udforskning af vidunderne i Det dybe Syd

I Antarktis forsøger vi at komme i land for at opleve pingviner, sæler, hvaler og enrome flokke af havfugle i smukke landskaber på passende afstand, så vi ikke forstyrrer. Landgange og sejlture mellem isbjerge giver mulighed for dyrelivsopdagelser i spektakulær ørken.

Ekspeditionsteamet benytter enhver mulighed for at tilbyde kajakture i det iskolde vand, vandreture eller at campere i telt på verdens fjerneste kontinent. På vej hjem efter den uforglemmelige rejse krydser vi Drake- passagen, inden ekspeditionsrejsen slutter i Ushuaia.

Dag 1: Valparaíso, Chile

Stillehavets juvel

Heldag

En af de bedste måder at se den smukke by på er ved at køre med dens kabelbaner for at nyde den smukke udsigt. Udforsk havnen og få en fornemmelse af Chiles sømandsliv eller forlæng opholdet med udforskning af Atacamaørkenen, inden ombordstigning på M/S Fram.

Dag 2: Til søs

Vi sejler mod syd

Når vi sejler langs Chiles Stillehavskyst, begynder skibets ekspeditionsholds foredragsrække som forberdelse til de kommende oplevelser. Brug tid på dækket for at holde udkig efter dyrelivet.  

Dag 4: Castro

Kosmopolitiske Castro

Heldag

Castro ligger på Isla Grande de Chiloé mellem forblæste bakker og grøn vegetation og er kendt for sine farverige "palafitos", træhuse på pæle langs vandkanten, og kirken Iglesia San Francisco, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Vær på ukig efter masser af havfuglearter, pingviner og søløver.

Dag 5: Til søs

Patagoniens farvande

Ekspeditionen fortsætter sydpå gennem Patagoniens til et af verdens mest afsidesliggende og smukke steder - provinsen Última Esperanza, der betyder "sidste håb". Når vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber, er der masser af tid til at se på den storslåede og uberørte natur.

Dag 6: Puerto Edén

Isoleret skønhed

Halvdag

Landsbyen Puerto Edén i Bernardo O'Higgins-nationalparken er fortryllende - og geografisk isoleret i bunden af en dyb fjord og omkranset af bjerge. Dens befolkning på 250 omfatter de 15 resterende medlemmer af kawéskar-folket.

Dag 7-8: Puerto Natales

Parque Nacional Torres del Paine

Puerto Natales er porten til den verdensberømte nationalpark Torres del Paine med blandt andet de imponerende klippeformationer Torres del Paine (Paine-tårnene, Torre Central (2.800 meter), Torre Sur (2.850 meter) og Torre Norte (2.248 meter).

Udforsk parken på en udflugt og oplev et fantastisk varieret landskab fra den store, åbne steppe til det robuste bjerglandskab med truende toppe, der er hjemsted for et bredt udvalg af dyreliv. Vær på udkig efter lamaer, pumaer og ræve ud over andes-kondorer og over 100 andre fuglearter.

Dag 9: Chiles fjorde

Et paradis for naturelskere

Dybe fjorde og bjerge, der kaster sig ud i det iskolde vand, karakteriserer det vilde naturområde, der synes næsten uberørt af mennesker. Gletsjeris har banet sig vej mellem bjergene og har skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles unikke fjordlandskab.

Dag 10-11: Til søs

Kap Horn og Drake-passagen

Om morgenen sejler vi gennem den smukke Beagle-kanal, der er opkaldt efter skibet, der førte Charles Darwin på opdagelsesrejse - H.M.S. Beagle. Vi fortsætter i åbne farvande, og hvis forholdene tillader det, går vi i land på Kap Horn - Sydamerikas sydspids. Det kan være vanskeligt at komme i land på grund af det til tider ekstreme vejr i området.

Derefter fortsætter vi over Drake-passagen, hvor to oceaner mødes, på vej mod Jordens fjerneste kontinent. Undervejs kan man få mere viden om kontinentets fantastiske dyreliv og  historie af skibets Ekspeditionsteam.

Dag 12-16: Antarktis
Højdepunkt

De hvide vidundere i Antarktis

Vildmarken er fuld af overvældende indtryk på en imponerende skala. Skibets navigatører tager bestik af elementerne for at skabe en rejseplan, for at de rejsende kan  få den største og bedste oplevelse af Antarktis’ fantastiske dyreliv og landskaber.

Vi forsøger at komme i land mange steder på Syd Shetlandsøerne og Den antarktiske Halvø for at opleve det mangfoldige dyreliv og landskaber i Antarktis. 

Ved enhver lejlighed arrangerer Ekspeditionsteamet aktiviteter på land og sejlture mellem isbjerge for at kunne udforske Antarktis skønhed uden at forstyrre dyrelivet. Det kan også være muligt at ro i kajak i uberørte farvande mellem isbjergene, tage på guidede vandreture til spektakulære udsigter og måske overnatte i et telt. Alle dage er forskellige, og Ekspeditionsteamet forsøger at skabe minder for livet.

Dag 17-18: Til søs

Vi sejler over Drake-passagen

Til søs

Efter fem uforglemmelige dage i Antarktis sejler M/S Fram sikkert tilbage over den berømte Drake-passage. Turen fra Den antarktiske Halvø til Argentinas sydspids er cirka 1000 kilometer eller 40 timers sejlads i godt vejr. Undervejs mod nord fortsætter foredragsrækken, og vi reflekterer over oplevelserne i Antarktis.

Dag 19: Ushuaia/Buenos Aires

Ekspeditionsrejsen slutter

Desværre har alle ekspeditioner en slutning. Vi tager afsked i Ushuaia. Rejsen hjem går via Buenos Aires, hvor man kan forlænge opholdet og nyde nogle af Hurtigrutens udflugtstilbud.

Ankomst 11. november 2020

Lokalitet Ushuaia / Buenos Aires
Hva er inkluderet

INKLUDERET:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Transport i Ushuaia fra skibet til lufthavnen
 • Flyrejse fra Ushuaia til Buenos Aires

KOMFORT OM BORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Kaffe og te om bord
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Mellemmåltider / snacks inden de tre hovedmåltider
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Drikkepenge forventes ikke

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort program med aktiviteter til fordybelse på de destinationer, vi besøger, herunder sejlture i RIB-både og udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - et internationalt, håndplukket hold af højtuddannede eksperter på forskellige akademiske områder med indgående viden om områderne, vi sejler i
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi og geologi samt kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Afslutningsarrangement
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og nødvendigt udstyr til aktiviteter

IKKE INKLUDERET:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture, camping, gletsjerture, lange vandreture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Tilbudte foto-kurser for små grupper med skibets ekspeditionsfotograf
 • Rejseforsikring 
 • Hjælp med bagage

BEMÆRK:

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Helbredsattest er obligatorisk. Læs indrejsekrav.
Life on board