Antarktis, Patagonien, Chiles fjorde – Oplev den sydlige halvkugles seværdigheder (nordgående)

Længde: 20 dage

Afrejse:
16. marts 2021
Pris fra:
kr 66.847 pr. person
Helpension inkluderet
 • Udnyt en sjælden mulighed for at udforske Antarktis og Patagonien på samme ekspedition
 • Besøg Parque Nacional Torres del Paine
 • Sejl ind I Chiles fjorde og se Kap Horn i højsommeren
 • Tag med på vandretur og på sejltur mellem isbjerge i Antarktis
Udforsk Wilhelmina Bay, Antarktis. I Antarktis forsøger vi at komme i land for at opleve pingviner, sæler, hvaler og enrome flokke af havfugle i smukke landskaber på passende afstand, så vi ikke forstyrrer.
Foto: Karsten Bidstrup
Antarktis, Patagonien, Chiles fjorde
Foto: Karsten Bidstrup
Derefter sejler vi til en af verdens smukkeste nationalparker og ind i Chiles betagende fjorde. Det vilde og fjerne område synes uberørt af mennesker med stejle bjerge og snedækkede tinder, der er en betagende kontrast til de frodige stepper med mangfoldigt dyreliv ved kysten.

Rejseplan

Denne ekspeditionsrejse går fra den uberørte vildmark i Antarktis til Chiles smukke fjorde. Tag med på en fantastisk eventyrrejse for at udforske det hvide kontinent med sejlture mellem isbjerge, aktiviteter i land og meget andet efterfulgt af en opdagelsesrejse langs Chiles fantastiske kyst.
Dag 1
Buenos Aires - Hotel
Levende metropol
Byliv i Buenos Aires
Oplev "Sydamerikas Paris" og bylivet i Buenos Aires.

Ekspeditionsrejsen starter med en overnatning i Buenos Aires, Argentinas sprudlende hovedstad. Oplev "Sydamerikas Paris" på egen hånd om aftenen.

Byliv i Buenos Aires
Oplev "Sydamerikas Paris" og bylivet i Buenos Aires.
Det farverige La Boca-område i Buenos Aires
Det farverige La Boca-område i Buenos Aires.
Nyd Ushuaia, før du påbegynder dit skib.
Udforsk Ushuaia før turen på M/S Fram starter.
Sea Lions hos Beagle Channel, Ushuaia
Søløver ved Beagle Channel, Ushuaia.
Dag 2
Buenos Aires / Ushuaia
Tierra del Fuego - Ildlandet
Nyd Ushuaia, før du påbegynder dit skib.
Udforsk Ushuaia før turen på M/S Fram starter.

Flyrejse om morgenen fra Buenos Aires til Ushuaia, hvor der er tid til at udforske byen eller til at deltage i en udflugt til Parque Nacional Tierra del Fuego, inden ombordstigning på M/S Fram. Om aftenen sejler vi gennem den smukke Beagle-kanal.

Dag 3
Til søs
Over den berømte Drake-passage
Solnedgang i Drake Passage
Solnedgang i den berømte Drake-Passagen.
Foto: Andrea Klaussner

M/S Fram sejler os sikkert over den berømte Drake-passage. Turen fra Argentinas sydspids til Den antarktiske Halvø er circa 1000 kilometer eller 40 timers sejlads i godt vejr. Undervejs mod syd holder Ekspeditionsteamet en række videnbaserede foredrag og demonstrationer som forberdelse til udforskningen af Antarktis.

Solnedgang i Drake Passage
Solnedgang i den berømte Drake-Passagen.
Foto: Andrea Klaussner
Landing på Cuverville Island, Antarktis
Dag 4-8
Antarktis
Det hvide vidunder, Antarktis
Udforsk Wilhelmina Bay og dens dyreliv fra mørtbåd
Udforskning af Wilhelmina bugten og dens dyreliv fra tenderboat.
Foto: Karsten Bidstrup
Port Lockroy, en naturlig havn foran den antarktiske halvø. Den antarktiske base omfatter det sydligste operative posthus i verden.
Port Lockroy er en antarktiske base som omfatter det sydligste operationelle postkontor i verden.
Foto: Marsel van Oosten
Dag 4-8
Antarktis
Det hvide vidunder, Antarktis
Landing på Cuverville Island, Antarktis
Landing med ekspeditionenteamet på Cuverville Island, Antarktis.
Foto: Karsten Bidstrup

Den ægte vildmark er fuld af overvældende indtryk. Elementerne hersker her, så Ekspeditionsteamet udnytter betingelserne og vælger de bedst mulige landgangsteder for at give uforglemmelige oplevelser på Syd Shetlandsøerne og Den antarktiske Halvø. Vi er fleksible og drager fordel af det uventede, så dyrelivs-oplevelser står øverst på ønskelisten.

Ved enhver lejlighed arrangerer Ekspeditionsteamet aktiviteter på land og sejlture mellem isbjerge for at kunne udforske Antarktis skønhed uden at forstyrre dyrelivet.

Aktivitetsprogrammet giver mulighed for at opleve Antarktis med alle sanser, når vi sejler i fjerne farvande med isbjerge, der flyder forbi, vandrer op ad snedækkede stier til spektakulære udsigter og lytter til kælvende gletsjere eller pingviner, der skændes. Alle dage er forskellige, og hver dags program er omhyggeligt tilrettelagt, så det giver minder for livet.

Dag 9-10
Til søs
Kurs mod nord
Pukkelhval i Drake Passage.
Pukkelhval i Drake-Passagen.
Foto: Karsten Bidstrup

Mens vi sejler norpå over Drake-passagen, er der god tid til at genopfriske oplevelserne i Antrkrtis. Ekspeditionsteamets foredragsrække fortsætter som forberedelse til de kommende begivenheder. Nyd at få større viden om områdets historie og økosystem. Brug tid på dækket for at nyde den friske luft og holde udkig efter dyreliv.

Pukkelhval i Drake Passage.
Pukkelhval i Drake-Passagen.
Foto: Karsten Bidstrup
Cape horn, Chile
Det berømte Kap Horn er Chiles sydligste punkt.
Foto: Maximilian Schwarz
Dag 11
Til søs
Kap Horn
Cape horn, Chile
Det berømte Kap Horn er Chiles sydligste punkt.
Foto: Maximilian Schwarz

Vi forsøger at komme i land ved Kap Horn - Sydamerikas sydligste punkt. Det kan være vanskeligt på grund af vejret. Kap Horn er grænsen mellem Atlanterhavet og Stillehavet. Derefter sejler vi ind i den rolige Beagle-kanal.

Dag 12
Chilean fjords
Et paradis for naturelskere
Garibaldi Glacier, Garibaldi Fjord
Gletsjeren Garibaldi, Garibaldi Fjord.
Foto: Karsten Bidstrup

Chiles gletsjer-omkransede fjorde er en stor seværdighed med deres dybe kanaler, fredsmmelige fjorde og bjerge, der kaster sig ud i det iskolde vand. De snedækkede bjerge og de dybe dales stejle sider er en slående kontrast til de ellers frodiske sletter, der er rige på dyreliv.

Garibaldi Glacier, Garibaldi Fjord
Gletsjeren Garibaldi, Garibaldi Fjord.
Foto: Karsten Bidstrup
Chilenske fjorde, land gletsjere
Oplev Chiles unikke fjordlandskab.
Foto: Dominic Barrington
Magellan-strædet, Puerto Natales, Patagonia, Chile
Magellanstrædet, Puerto Natales, Patagonien, Chile
Trekking i Parque Nacional Torres del Paine, Chile
Vandretur i spektakulært landskab i Parque Nacional Torres del Paine.
Guanaco krydser floden i Torres del Paine National Park, Patagonia, Chile
Guanaco i Torres del Paine National Park, Patagonien, Chile
Dag 13-14
Puerto Natales
Parque Nacional Torres del Paine
Trekking i Parque Nacional Torres del Paine, Chile
Vandretur i spektakulært landskab i Parque Nacional Torres del Paine.

Puerto Natales er porten til den verdensberømte nationalpark Torres del Paine med blandt andet de imponerende klippeformationer Torres del Paine (Paine-tårnene, Torre Central (2.800 meter), Torre Sur (2.850 meter) og Torre Norte (2.248 meter).

Udforsk parken på en tilvalgsudflugt og oplev et fantastisk varieret landskab fra den store, åbne steppe til det robuste bjerglandskab med truende toppe, der er vært for et bredt udvalg af dyreliv. Hold udkig efter lamaer, pumaer og ræve ud over andes-kondorer og over 100 andre fuglearter.

Inkluderet aktivitet:

Puerto Natales og omegn (3 t)

Udforsk den lille by Puerto Natales og dens smukke omgivelser. Besøg Plaza de Armas, et træomkranset torv i byens centrum, og gå derefter til en stor grotte, hvor knoglerne fra en forhistorisk jordludder (kæmpedovendyr, kaldet en mylodón) blev fundet i 1896. Hulen tiltrækker mange besøgende og har en historisk udstilling om stammer, der boede i området så langt tilbage som for 12.000 år siden.

Udflugter
 • Inkluderet
  Puerto Natales – Landskaber ved Puerto Natales
  Denne udflugt kombinerer seværdighederne i denne charmerende by Puerto Natales med den spændende Milodón-hule, der ligger blot er par kilometer væk.
 • Torres del Paine - Overnatningstur
  Denne udflugt inkluderer en overnatning inde i parken - “verdens ottende vidunder“ - med dens imponerende naturscenerier og enestående panoramaer. Nationalparken Torres del Paine dækker et område på over 242.000 hektar og har en rig, geografisk diversitet af søer, laguner, vandfald, gletsjere, bakker og bjergtoppe. Der vil altid være mulighed for at se forskelligt dyreliv i deres naturlige habitat.
 • Puerto Natales: Nationalparken Torres del Paine
  Besøg nationalparken Torres del Paine med et betagende landskab og fantastisk udsigt! Bliv betaget af områdets smukke natur, hvor der er fantastiske fotomuligheder.
 • Torres del Paine – Grey Hike
  Spektakulær udsigt horisonten rundt. Nationalparken Torres del Paine dækker et område på 242.000 hektar og har en enestående kombination af søer, laguner, vandfald, gletsjere, bakker og bjergtoppe; her er mulighed for at observere forskelligt dyreliv i deres naturlige habitat.
 • Puerto Natales - Vandring i Torres del Paine
  Dette program er udformet til at give dig det bedste fra begge verdener. Udforsk Torres del Paine både i bus og til fods. Verdens ottende vidunder, nationalparken Torres del Paine, dækker et område på over 242.000 hektar og består af en skøn kombination af søer, laguner, vandfald, gletsjere, bakker og bjergtoppe. Det er muligt at observere mange forskellige former for liv her i deres naturlige habitat.
Dag 15
Puerto Edén - Halvdag
Isoleret skønhed
Karakteren af Bernardo O'Higgins National Park, Chile, Sydamerika
Landsbyen Puerto Edén i Bernardo O'Higgins National Park, Chile, Sydamerika

Landsbyen Puerto Edén i Bernardo O'Higgins-nationalparken er fortryllende - og geografisk isoleret i bunden af en dyb fjord og omkranset af bjerge. Det meget isolerde samfund på 250 personer omfatter de 15 resterende medlemmer af kawéskar-stammen.

Karakteren af Bernardo O'Higgins National Park, Chile, Sydamerika
Landsbyen Puerto Edén i Bernardo O'Higgins National Park, Chile, Sydamerika
Gletsjeren i Bernardo O'Higgins National Park, Chile
Gletscher i Bernardo O'Higgins National Park, Chile
Smuk panoramaudsigt over chilenske fjorde: Aysen Fjord og Puerto Chacabuco omkringliggende område, Patagonia, Chile, Sydamerika.
Panoramaudsigt over de chilenske fjorde: Aysen fjord og Puerto Chacabuco, Patagonien, Chile, Sydamerika.
Dag 16
Til søs
Patagoniens farvande
Smuk panoramaudsigt over chilenske fjorde: Aysen Fjord og Puerto Chacabuco omkringliggende område, Patagonia, Chile, Sydamerika.
Panoramaudsigt over de chilenske fjorde: Aysen fjord og Puerto Chacabuco, Patagonien, Chile, Sydamerika.

Ekspeditionsrejsen fortsætter nordpå til et af verdens fjerneste og smukkeste steder - Chiles sydlige provins Última Esperanza, der betyder "Det sidste håb" - et ikonisk og utroligt smukt Stillehavslandskab..

Dag 17
Castro - Halvdag
Kosmopolitiske Castro
Huse på pæle i Castro, Chiloe Island, Patagonia, Chile
Castro er kendt for sine farverige træhuse på pæle langs vandkanten.

Castro ligger på Isla Grande de Chiloé mellem forblæste bakker og frodig vegetation og er kendt for sine farverige "palafitos", træhuse på pæle langs vandkanten, og kirken Iglesia San Francisco, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Inkluderet aktivitet:

Vandretur på Castro (2 t)

Udforsk monumenter og kulturelle seværdigheder på en tur gennem Castro, der er hovedbyen på Chiles Chiloé-ø. Castro er berømt for sin udsmykkede kirke, Iglesia de San Francisco, og de nærliggende bydele Rilán, Nercón og Chelín er kendt for deres unikke trækirker, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Castro og Chiloé er også berømt for palafitos - traditionelle træhuse, der står på pæle.

Udflugter
 • Inkluderet
  Vandretur i Castro
  Vi går fra kajen til Plaza de Armas, ser den, og fortsætter til San Francisco-kirken, den største katolske kirke i Chiloés hovedstad, som, til forskel fra de andre kirker, er i neogotisk stil.
 • Castro - Dalcahue, Curaco de Velez og Achao
  Denne udflugt giver et indblik i de små landsbyers historie i Castro-Delahue-området. Vi besøger tre byer med bus og færge.
 • Vandretur i Chiloés nationalpark
  Gå gennem Parque Nacional Chiloé ad stier til et fantastisk udsigtspunkt med udsigt over Lago Cucao og Stillehavet. Lær noget om flora og fauna og historien om de primitive bosættelser. Vi tager også til landsbyen Cucao og hører om den tsunami, som ramte byen i 1960.
Huse på pæle i Castro, Chiloe Island, Patagonia, Chile
Castro er kendt for sine farverige træhuse på pæle langs vandkanten.
Naturskønt landskab over Chiloe National Park
Oplev landskabet i Chiloe National Park.
Fotograf fange dyreliv fra dæk.
Husk dit kamera og hold udkig efter det fantastiske dyreliv fra dækket.
Foto: Marsel Van Oosten
Læsning af en bog, mens du krydser det åbne hav til Falklandsøerne
Brug tid på dækket for at læse en bog eller holde udkig efter dyrelivet.
Dag 18-19
Til søs
Kurs mod nord
Fotograf fange dyreliv fra dæk.
Husk dit kamera og hold udkig efter det fantastiske dyreliv fra dækket.
Foto: Marsel Van Oosten

Mod vej mod Valparaíso kan man slappe af og nyde tiden til søs. Ekspeditionsteamet underholder med historier om området, hjælper med at planlægge næste ekspeditionsrejse og viser måske nogle interessante fund i Videnskabscentrets mikroskop.

Dag 20
Valparaíso, Chile - Fortøjet
Stillehavets juvel
Farverige huse i Valparaiso.
Oplev de farverige huse i Valparaísos sentrum.

Ekspeditionsrejsen slutter i Valparaísos farverige og poetiske havn. Den smukke by ses bedst ved at tage med nogle af kabelbanerne op på bakkerne og nyd den smukke udsigt. Forlæng eventuelt ferien med Hurtigrutens udflugt til Atacama-ørkenen.

Farverige huse i Valparaiso.
Oplev de farverige huse i Valparaísos sentrum.
Farverige bygninger i UNESCO World Heritage City of Valparaiso, Chile
Udforsk UNESCOs verdensarvssted Valparaiso, Chile.
Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjernestliggende og uberørte farvande. På alle ekspeditioner hersker naturen. Vejr- is- og havforhold sætter grænserne for alle Hurtigrutens operationer. Sikkerhed og uovertrufne oplevelser for de rejsende har altid højeste prioritet. Alle planlagte rejseruter vurderes løbende for at kunne tilpasses begrænsninger, uventede vejrforhold eller spændende muligheder, som naturen og dyrelivet tilbyder. Derfor kalder vi det en ekspedition.
Find priser og ledige pladser

Hvad er inkluderet

Inkluderet

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Hotelovernatning og morgenmad i Buenos Aires inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til skibet i Buenos Aires inklusive byrundtur
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia, inklusive en guidet rundtur

KOMFORT OM BORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort program med aktiviteter til fordybelse på de destinationer, vi besøger, herunder sejlture i RIB-både og udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - et internationalt, håndplukket hold af højtuddannede eksperter på forskellige akademiske områder med indgående viden om områderne, vi sejler i
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi og geologi samt kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Afslutningsarrangement
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og nødvendigt udstyr til aktiviteter

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture, camping, gletsjerture, lange vandreture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Tilbudte foto-kurser for små grupper med skibets ekspeditionsfotograf
 • Rejseforsikring 
 • Hjælp med bagage

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Helbredsattest er obligatorisk. Læs indrejsekrav.
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch

Dit skib

M/S Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2020
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 318 (200 in Antarctica)
Senge 276
Brutto last 11 647 T
Længde 114 m
Ræling 20,2 m
Fart 13 knob
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser

Det oprindelige Fram var sin tids mest berømte ekspeditionsskib, og resultaterne af hendes rejser er uden sidestykke. Det nuværende M/S Fram fører arven fra det oprindelige Fram videre ved hjælp af den mest avancerede teknologi, der gør hende unikt egnet til ekspeditionsrejser i polarområderne.

Læs mere om M/S Fram

Udflugter

På nogle krydstogter tilbyder vi inkluderede udflugter, der kan reserveres uden ekstra omkostninger. Disse inkluderede udflugter kan ofte kombineres med andre udflugter i den samme havn.

Bemærk venligst, at udflugter kan ændres og er endnu ikke tilgængelige til reservation for rejser efter marts 2021.

A large building with a mountain in the background A large building with a mountain in the background

Puerto Natales – Landskaber ved Puerto Natales

Sydamerika

Varighed

3 timer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-PNT1

Se udflugter
A body of water with Torres del Paine National Park in the background A body of water with Torres del Paine National Park in the background

Puerto Natales - Torres del Paine - Overnatningstur

Varighed

2 dage/1 nat

Price per person

Fra kr 7.822

Booking code

A-PNT8

Se udflugter
Torres del Paine National Park Torres del Paine National Park

Puerto Natales – Nationalparken Torres del Paine

Varighed

Ca. 9 timer

Price per person

Fra kr 2.343

Booking code

A-PNT1

Se udflugter
A close up of a snow covered mountain with Perito Moreno Glacier in the background A close up of a snow covered mountain with Perito Moreno Glacier in the background

Puerto Natales - Torres del Paine – Grey Hike

Varighed

9 timer

Price per person

Fra kr 1.996

Booking code

A-PNT7

Se udflugter
A view of a snow covered mountain with Torres del Paine National Park in the background A view of a snow covered mountain with Torres del Paine National Park in the background

Puerto Natales - Vandring i Torres del Paine

Varighed

11 timer 10 minutter

Price per person

Fra kr 2.343

Booking code

A-PNT6

Se udflugter
A large body of water with a city in the background A large body of water with a city in the background

Vandretur i Castro

Sydamerika

Varighed

2 timer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-WCA1

Se udflugter
A boat is docked next to a body of water A boat is docked next to a body of water

Castro - Dalcahue, Curaco de Velez og Achao

Varighed

4 timer 30 minutter

Price per person

Fra kr 952

Booking code

A-WCA3

Se udflugter
En flod løber gennem en græsklædte bakke En flod løber gennem en græsklædte bakke

Vandretur i Chiloés nationalpark

Sydamerika

Varighed

Seks timer og tre kvarter

Price per person

Fra kr 1.474

Booking code

A-WCA2

Se udflugter

Forlæng rejsen

Få mere ud av reisen med vores før- og efterprogram.

En hest, der står i en mørk overskyet himmel En hest, der står i en mørk overskyet himmel

Buenos Aires - Pre-programme Wild Patagonia 20/21

Sydamerika

Varighed

4 Dage

Fra

kr 13.184

Booking code

PATPRE

Se program
La Boca-kvarteret i Buenos Aires La Boca-kvarteret i Buenos Aires

Buenos Aires City Tour (20/21)

Varighed

3 Timer

Fra

kr 339

Booking code

BUE01

Se program
A sign on the side of a building A sign on the side of a building

Udflugt til Buenos Aires inden sejlads: Trendy Buenos Aires (20/21 og 21/22)

Varighed

3 Timer

Fra

kr 381

Booking code

BUE06

Se program
En gruppe af kvæg, der står på toppen af et smuds felt En gruppe af kvæg, der står på toppen af et smuds felt

Buenos Aires - Estancia Santa Susana (20/21)

Varighed

7 Timer

Fra

kr 1.383

Booking code

BUE05

Se program
En vandkrop med et bjerg i baggrunden En vandkrop med et bjerg i baggrunden

Pre-excursion: Tierra del Fuego National Park in Ushuaia

Varighed

4 Timer

Fra

kr 1.315

Booking code

USH01

Se program
En gruppe mennesker, der står omkring en brand hydrant En gruppe mennesker, der står omkring en brand hydrant

Påskeøen - Land Adventure efter ekspeditionsrejsen

Sydamerika

Varighed

5 Dage

Fra

kr 24.339

Booking code

SCLIPCPOST

Se program
Udsigt over byen Udsigt over byen

Valparaiso & Santiago: Post-programme

Sydamerika

Varighed

2 Dage

Fra

kr 2.765

Booking code

VAPPOST

Se program
En vingård uden for Santiago de Chile En vingård uden for Santiago de Chile

Santiago Post-Excursion: Maipo Valley Vineyard Tour

Varighed

4 Timer

Fra

kr 548

Booking code

SCL05B

Se program
En skål med mad på et bord En skål med mad på et bord

Santiago - Post-Excursion: Typical Chilean Dinner & Music

Varighed

3 Timer

Fra

kr 897

Booking code

SCL07

Se program
Find priser og ledige pladser
;