Antarktis, Patagonien, Chiles fjorde - Oplev den sydlige halvkugles seværdigheder - nordgående

Denne ekspeditionsrejse går fra den uberørte vildmark i Antarktis til Chiles smukke fjorde. Tag med på en fantastisk eventyrrejse for at udforske det hvide kontinent med sejlture mellem isbjerge, aktiviteter i land og meget andet efterfulgt af en opdagelsesrejse langs Chiles fantastiske kyst.

 • Udnyt en sjælden mulighed for at udforske Antarktis og Patagonien på samme ekspedition
 • Besøg Parque Nacional Torres del Paine
 • Sejl ind I Chiles fjorde og se Kap Horn i højsommeren
 • Tag med på vandretur og på sejltur mellem isbjerge i Antarktis
LANCERINGSTILUD

Spar op til 6.950,–  per person

Nu har vi lanceret ekspeditionsrejserne for 2020-2021 og nu får du 6.950,– i rabat per person om du om du bestiller senest 1. marts 2019. Priserne på hjemmesiden er fratrukket rabatten.

Se udvalgte rejser og læs mere om kampagnen her 
Les mer om kampanjebetingelser her.


Oversigt

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold afgør tidsplanen. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige rute undervejs. Derfor er rejseplanen blot en indikation af, hvad man kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

Udrejse 16. marts 2021

Afrejsehavn Buenos Aires, Argentina
Oversigt

Udforsk Jordens største vildmark

M/S Fram sejler fra Ushuaia og krydser Drake-passagen på vej til den enorme, frosne vildmark I Antarktis. Skibets navigatører og Ekspeditionsteamet forsøger at komme så tæt på land, at vi kan se pingviner, sæler, hvaler og store flokke havfugle i de smukke landskaber. Alle aktiviteter planlægges nænsomt, så dyrelivet ikke forstyrres. Der er måske mulighed for at ro i kajak i spektakulært, isfyldt farvand. Intet andet sted på Jorden kan sammenlignes med Antarktis. Ekspeditionsrejsen giver minder for livet!

Kap Horn og betagende fjorde

Efter uforglemmelige dage i Antarktis sejler M/S Fram os sikkert tilbage over den berømte Drake-passage. Kap Horn er et mystisk sted, hvor to oceaner mødes, og hvor vi forhåbentlig kan komme i land.

Derefter sejler vi til en af verdens smukkeste nationalparker og ind i Chiles betagende fjorde. Det vilde og fjerne område synes uberørt af mennesker med stejle bjerge og snedækkede tinder, der er en betagende kontrast til de frodige stepper med mangfoldigt dyreliv ved kysten.

På vej til farverige Valparaíso sejler vi langs Chiles uberørte, smukke kyst - en passende afslutning på en enestående og spektakulær rejse. Efter ekspeditionsrejsen er der fantastiske muligheder for at opleve mere af regionen på nogle af Hurtigrutens udflugter som en forlægelse af ferien.

Dag 1: Buenos Aires

Levende metropol

Hotel

Ekspeditionsrejsen starter med en overnatning i Buenos Aires, Argentinas sprudlende hovedstad. Oplev "Sydamerikas Paris" på egen hånd om aftenen.

Dag 2: Buenos Aires / Ushuaia

Tierra del Fuego - Ildlandet

Flyrejse om morgenen fra Buenos Aires til Ushuaia, hvor der er tid til at udforske byen eller til at deltage i en udflugt til Parque Nacional Tierra del Fuego, inden ombordstigning på M/S Fram. Om aftenen sejler vi gennem den smukke Beagle-kanal.

Dag 3: Til søs

Over den berømte Drake-passage

Til søs

M/S Fram sejler os sikkert over den berømte Drake-passage. Turen fra Argentinas sydspids til Den antarktiske Halvø er circa 1000 kilometer eller 40 timers sejlads i godt vejr. Undervejs mod syd holder Ekspeditionsteamet en række videnbaserede foredrag og demonstrationer som forberdelse til udforskningen af Antarktis.

Dag 4-8: Antarktis
Højdepunkt

Det hvide vidunder, Antarktis

Den ægte vildmark er fuld af overvældende indtryk. Elementerne hersker her, så Ekspeditionsteamet udnytter betingelserne og vælger de bedst mulige landgangsteder for at give uforglemmelige oplevelser på Syd Shetlandsøerne og Den antarktiske Halvø. Vi er fleksible og drager fordel af det uventede, så dyrelivs-oplevelser står øverst på ønskelisten.

Ved enhver lejlighed arrangerer Ekspeditionsteamet aktiviteter på land og sejlture mellem isbjerge for at kunne udforske Antarktis skønhed uden at forstyrre dyrelivet.

Aktivitetsprogrammet giver mulighed for at opleve Antarktis med alle sanser, når vi sejler i fjerne farvande med isbjerge, der flyder forbi, vandrer op ad snedækkede stier til spektakulære udsigter og lytter til kælvende gletsjere eller pingviner, der skændes. Alle dage er forskellige, og hver dags program er omhyggeligt tilrettelagt, så det giver minder for livet.

Dag 9-10: Til søs
Humpback whale-Drake-passasjen-Karsten Bidstrup_1200x600.jpg
Foto: Karsten Bidstrup Foto

Kurs mod nord

Mens vi sejler norpå over Drake-passagen, er der god tid til at genopfriske oplevelserne i Antrkrtis. Ekspeditionsteamets foredragsrække fortsætter som forberedelse til de kommende begivenheder. Nyd at få større viden om områdets historie og økosystem. Brug tid på dækket for at nyde den friske luft og holde udkig efter dyreliv.

Dag 11: Til søs
Cape-Horn-Chile-Maximilian Schwarz_1200x600.jpg
Foto: Maximilian Schwarz Foto

Kap Horn

Vi forsøger at komme i land ved Kap Horn - Sydamerikas sydligste punkt. Det kan være vanskeligt på grund af vejret. Kap Horn er grænsen mellem Atlanterhavet og Stillehavet. Derefter sejler vi ind i den rolige Beagle-kanal.

Dag 12: Chilean fjords

Et paradis for naturelskere

Chiles gletsjer-omkransede fjorde er en stor seværdighed med deres dybe kanaler, fredsmmelige fjorde og bjerge, der kaster sig ud i det iskolde vand. De snedækkede bjerge og de dybe dales stejle sider er en slående kontrast til de ellers frodiske sletter, der er rige på dyreliv.

Dag 13-14: Puerto Natales
Højdepunkt

Parque Nacional Torres del Paine

Puerto Natales er porten til den verdensberømte nationalpark Torres del Paine med blandt andet de imponerende klippeformationer Torres del Paine (Paine-tårnene, Torre Central (2.800 meter), Torre Sur (2.850 meter) og Torre Norte (2.248 meter).

Udforsk parken på en tilvalgsudflugt og oplev et fantastisk varieret landskab fra den store, åbne steppe til det robuste bjerglandskab med truende toppe, der er vært for et bredt udvalg af dyreliv. Hold udkig efter lamaer, pumaer og ræve ud over andes-kondorer og over 100 andre fuglearter.

Dag 15: Puerto Edén

Isoleret skønhed

Halvdag

Landsbyen Puerto Edén i Bernardo O'Higgins-nationalparken er fortryllende - og geografisk isoleret i bunden af en dyb fjord og omkranset af bjerge. Det meget isolerde samfund på 250 personer omfatter de 15 resterende medlemmer af kawéskar-stammen.

Dag 16: Til søs

Patagoniens farvande

Ekspeditionsrejsen fortsætter nordpå til et af verdens fjerneste og smukkeste steder - Chiles sydlige provins Última Esperanza, der betyder "Det sidste håb" - et ikonisk og utroligt smukt Stillehavslandskab..

Dag 17: Castro

Kosmopolitiske Castro

Halvdag

Castro ligger på Isla Grande de Chiloé mellem forblæste bakker og frodig vegetation og er kendt for sine farverige "palafitos", træhuse på pæle langs vandkanten, og kirken Iglesia San Francisco, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Dag 18-19: Til søs

Kurs mod nord

Mod vej mod Valparaíso kan man slappe af og nyde tiden til søs. Ekspeditionsteamet underholder med historier om området, hjælper med at planlægge næste ekspeditionsrejse og viser måske nogle interessante fund i Videnskabscentrets mikroskop.

Dag 20: Valparaíso, Chile

Stillehavets juvel

Fortøjet

Ekspeditionsrejsen slutter i Valparaísos farverige og poetiske havn. Den smukke by ses bedst ved at tage med nogle af kabelbanerne op på bakkerne og nyd den smukke udsigt. Forlæng eventuelt ferien med Hurtigrutens udflugt til Atacama-ørkenen.

Ankomst 4. april 2021

Lokalitet Valparaíso, Chile
Hva er inkluderet

INKLUDERET:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Hotelovernatning og morgenmad i Buenos Aires inden sejladsen
 • Transport fra hotellet til skibet i Buenos Aires inklusive byrundtur
 • Flyrejse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Ushuaia, inklusive en guidet rundtur

KOMFORT OM BORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Kaffe og te om bord
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Mellemmåltider / snacks inden de tre hovedmåltider
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Drikkepenge forventes ikke

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort program med aktiviteter til fordybelse på de destinationer, vi besøger, herunder sejlture i RIB-både og udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - et internationalt, håndplukket hold af højtuddannede eksperter på forskellige akademiske områder med indgående viden om områderne, vi sejler i
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi og geologi samt kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Afslutningsarrangement
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og nødvendigt udstyr til aktiviteter

IKKE INKLUDERET:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture, camping, gletsjerture, lange vandreture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Tilbudte foto-kurser for små grupper med skibets ekspeditionsfotograf
 • Rejseforsikring 
 • Hjælp med bagage

BEMÆRK:

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Helbredsattest er obligatorisk. Læs indrejsekrav.
Praktiske oplysninger