Antarktis og Falklandsøerne – fra Punta Arenas til Buenos Aires

Antarktis og Falklandsøerne – fra Punta Arenas til Buenos Aires

Antarktis og Falklandsøerne – fra Punta Arenas til Buenos Aires

Antarktis og Falklandsøerne – fra Punta Arenas til Buenos Aires

Rejseinformation 24 dage M/S Fram
Afrejse
20. marts 2026
Pris fra
kr 99.928
Helpension inkluderet

Det frosne kontinent

Efter en flyvetur fra Santiago de Chile går vi ombord på skibet i Punta Arenas og sejler mod Antarktis. Vi tilbringer 10 dage med at udforske kontinentet i de sene sommermåneder. På denne tid af året udsmykker smukke solnedgange isen og sneen med nuancer af guld, orange og lyserødt. Som altid er naturen i forandring. Vi tilpasser vores planer efter elementerne for at få de bedste landgangsteder og muligheder for at se dyr.

Falklandsøerne og Puerto Madryn

Den eventyrlige rejse fortsætter herefter med tre dage på Falklandsøerne. Besøg hovedstaden, Stanley, med dens charmerende røde busser, restauranter og pubber, og oplev det varierede dyreliv på de fjerntliggende dele af øerne. Herefter lægger vi til ved Puerto Madryn, der er kendt for sine fantastiske strande og det nærliggende naturreservat, inden rejsen slutter i livlige Buenos Aires.

Antarktis og Falklandsøerne – fra Punta Arenas til Buenos Aires Antarktis og Falklandsøerne – fra Punta Arenas til Buenos Aires
 • Dag 1
  Santiago de Chile

  Santiago, Chiles hovedstad

  Det bedste ved Santiago de Chile

  Velkommen til Santiago, Chiles pulserende hovedstad. Med arkitektur fra kolonitiden, prisvindende restauranter og fascinerende museer er byen det perfekte sted at begynde et ekspeditionskrydstogt. Der er masser at se – lige fra Mercado Central til Plaza de Armas og præsidentpaladset. Se Sky Costanera, der er Sydamerikas højeste bygning og har panoramaudsigt over byen fra en højde på cirka 300 meter.

  Med så meget at opleve i og omkring byen er det en god idé at komme er par dage i forvejen og deltage i et af vores tilkøbsprogrammer.

  Dag 1
  Santiago de Chile

  Santiago, Chiles hovedstad

 • Dag 2
  Punta Arenas

  Vi rejser fra Punta Arenas

  Ekspeditionskrydstogtet begynder i Punta Arenas

  Vi flyver tidligt om morgenen fra Santiago til Punta Arenas, der er Chiles sydligste havn, hvor ekspeditionsskibet venter. Kom på plads i kahytten, udforsk skibet, og mød ekspeditionsteamet efter ombordstigningen.

  Ud over at være vores guider, værter og lokale eksperter er ekspeditionsteamet vores rejsekammerater de næste tre uger. Teamets medlemmer besvarer glædeligt alle spørgsmål i løbet af den eventyrlige rejse til Antarktis, Falklandsøerne og Puerto Madryn.

  Dag 2
  Punta Arenas

  Vi rejser fra Punta Arenas

 • Dag 3-4
  Til søs

  Klar til Antarktis

  Vi fokuserer på videnskab inden vores antarktiske eventyrrejse

  På den to-dages sejlads gennem Drakestrædet udstyrer ekspeditionsteamet os med alt, hvad vi har brug for, for at få mest muligt ud af ekspeditionskrydstogtet.

  Besøg skibets videnskabscenter og find ud af, hvad der venter forude. Lyt til eksperterne, der lidenskabeligt fortæller om Antarktis’ historie, videnskaben under isen og påvirkningen af ​​klimaændringer og plastikforurening. Man lærer, hvordan man så sikkert som muligt og bæredygtigt besøger Antarktis, og om de borgervidenskabsprogrammer, man kan deltage i.

  Der er masser af tid til at slappe af. Nyd boblebadet og den panoramiske sauna, spis lækker mad, og mød andre rejsende i Explorer Lounge & Bar.

  Dag 3-4
  Til søs

  Klar til Antarktis

 • Dag 5-14
  Antarktis

  Antarktis – en anden verden

  Oplev Antarktis i al dets skønhed

  Man kan ikke forberede sig på alt. Antarktis, der er omgivet af høje isbræer og isbjerge på størrelse med katedraler, fylder os med forundring.

  Store pingvingrupper kryber sammen på isflagerne og forsøger at undgå de snu leopardsæler, der jager dem. Migrerende hvaler svømmer blandt de fantastiske isbjerge og spiser krill. Fugleentusiaster skal holde udkig efter nogle af de 45 antarktiske havfuglearter, der lever her – blandt andet kjover, skarver, petreller og terner.

  Når vi ankommer, er den antarktiske sommer ved at være slut, og man kan se landskaber smukt oplyst af betagende solnedgange. Det er et godt tidspunkt til at se pingviner i sidste stadie af fjerskiftet, og det er højsæson for hvalsafari, da store mængder krill lokker hvaler til området.

  Her er naturen herskeren, og vi andre tilskuere. Skibets erfarne kaptajn overvåger løbende forholdene for at lave den bedst mulige rejseplan til vores eventyrlige rejse. Vi bruger 10 spændende dage på at udforske flere mulige landgangssteder på Sydshetlandsøerne og den antarktiske halvø, afhængigt af hvornår og hvor forholdene er bedst. Uanset, hvor vi tager hen og uanset, hvad vi end gør, oplever vi hver eneste dag noget nyt og spændende.

  Vi går i land og tager på issejlads. Vi får måske endda chancen for at ro i kajak blandt isbjergene. På skibet fortsætter ekspeditionsteamets foredrag, så vi får en dybere indsigt i det frosne kontinent.

  Dag 5-14
  Antarktis

  Antarktis – en anden verden

 • Dag 15-16
  Til søs i Scotiahavet

  Vi sejler til Falklandsøerne

  Slap af og gør klar til flere eventyrlige oplevelser forude

  Mens vi nyder oplevelserne i Antarktis, forbereder vi os på flere eventyrlige oplevelser forude, mens vi sejler mod Falklandsøerne. Ekspeditionsteamet fortæller om øernes historie og biologi. Gennem et mikroskop i videnskabscentret kan man se bittesmå krill og planteplankton, der er grundlaget for meget af regionens dyreliv.

  Man kan bruge alle skibets faciliteter. Få gode råd fra de professionelle fotografer om, hvordan man forbedrer sine billeder, eller deltag i workshops for at lære at tegne dyr eller at binde knob.

  Dag 15-16
  Til søs i Scotiahavet

  Vi sejler til Falklandsøerne

 • Dag 17-19
  Falklandsøerne

  Falklandsøernes dyreliv

  Tag på fugle- og vandreture på de grønne øer

  Falklandsøerne er fyldt med uendelige horisonter og hvidt sand, der vrimler med fugle. Kun lejlighedsvist ses en gård i landskabet. Øernes græsklædte bjerge og vilde blomster står i kontrast til det enormt hvide Antarktis. Tag på en spadseretur i Stanley og oplev Jubilee Villas-haverne, Christ Church Cathedral og Historic Dockyard Museum.

  Landgange, vandreture og udflugter bestemmes som altid af vejrforholdene. Vi håber, at vi kan besøge albatros- og pingvinkolonier, der ofte deler plads med sæler, og at vi kan komme så tæt på som muligt uden at forstyrre dem.

  Dag 17-19
  Falklandsøerne

  Falklandsøernes dyreliv

 • Dag 20
  Til søs

  Det sydatlantiske område

  Slap af og gør klar til Puerto Madryn

  Nyd en afslappende dag til søs, mens vi sejler til Puerto Madryn. Vi har oplevet så meget i Antarktis og på Falklandsøerne, at vores hoveder sandsynligvis er et svirrende kalejdoskop af helt specielle minder og ny viden.

  Tag med ekspeditionsteamet i videnskabscentret for at undersøge emner af særlig interesse mere i dybden. Lær mere om fotografi, eller slap af på dækket og tænk over den mindeværdige eventyrrejses højdepunkter.

  Afslut dagen i Explorer Lounge & Bar sammen med de medrejsende og del oplevelserne over en afslappende drink.

  Dag 20
  Til søs

  Det sydatlantiske område

 • Dag 21
  Puerto Madryn

  Puerto Madryn

  Besøg et UNESCO-paradis for vilde dyr

  Puerto Madryn har høje temperaturer og smukke strande. Byen er porten til Valdéshalvøen, og her kan man udforske det imponerende naturreservat og steder, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

  Måske kan vi se havpattedyr. Mindst 180 fuglearter holder til på halvøen, så husk kikkert og kamera. Gå en tur i reservatets fredelige og smukke natur, nyd en lækker bid mad og se kunsthåndværksbutikkerne.

  Dag 21
  Puerto Madryn

  Puerto Madryn

 • Dag 22-23
  Til søs

  Sejlads i det Argentinske Bækken

  Tid til afslapning og refleksion til søs

  Når vi sejler på den sidste del af rejsen fra Puerto Madryn til Buenos Aires, nyder vi sidste dag til søs.

  Der er tid til at gennemgå billeder og genopleve oplevelserne fra Antarktis, Falklandsøerne og Puerto Madryn. Nyd skibets komfort en sidste gang. Slap af i boblebadene, den panoramiske sauna eller i skibets Explorer Lounge & Bar. Og sammen med ekspeditionsteamet kan man i videnskabscentret undersøge fund nærmere og bidrage til borgervidenskabsprojekter.

  Dag 22-23
  Til søs

  Sejlads i det Argentinske Bækken

 • Dag 24
  Buenos Aires

  Buenos Aires

  Nyd ekspeditionens afslutning i Buenos Aires

  Ekspeditionskrydstogtet til Antarktis, Falklandsøerne og Puerto Madryn slutter i Buenos Aires.

  Buenos Aires, der er hjemsted for et stolt og mangfoldigt samfund af porteños eller “havnens folk”, er en sanselig fusion af falmet europæisk storhed og latinamerikansk pragt. Hvis man har tid inden sin videre rejse, kan man udforske den livlige by.

  Og hvis man har lyst til flere eventyrlige oplevelser, kan man tilmelde sig et af vores tilkøbsprogrammer efter sejladsen.

  Dag 24
  Buenos Aires

  Buenos Aires

Afrejsedatoer

2026

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Marts:
20.

Hvad er inkluderet?

Hotel

 • Overnatning og morgenmad i Santiago de Chile før ekspeditionskrydstogtet

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse fra Santiago de Chile til Punta Arenas inden ekspeditionskrydstogtet

Transport

 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Santiago de Chile inden ekspeditionskrydstogtet
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Punta Arenas inden ekspeditionskrydstogtet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer* i restauranterne Aune og Lindstrøm
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

*Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Fuld benyttelse af skibets videnskabscenter, bibliotek og avanceret biologisk og geologisk udstyr
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende, videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fotografere landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og motionsområde
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og havforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Overhold alle krav ved indrejse og ombordstigning
 • Drikkepenge forventes ikke
 • Afhængigt af flyankomsttiderne kan en ekstra overnatning blive føjet til turen (ikke inkluderet i rejsens pris)

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Ekstra overnatning(er) hvis nødvendigt på grund af internationale flyafgangstider
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Dit skib

M/S Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2022
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 318 (200 i Antarktis)
Senge 276
Bilkapacitet 0
Brutto last 11.647 tons
Længde 114 meter
Ræling 20,2 meter
Fart 13 knob
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo

Den originale Fram var sin tids mest berømte polarforskningsskib, og resultaterne af hendes ekspeditioner er uden sidestykke. M/S Fram, der bringer arven videre fra den originale Fram, benytter den mest avancerede teknologi, hvilket gør hende usædvanligt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.

Læs mere om M/S Fram

Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch

Lignende rejser

Du synes sikkert også om